Marisha meni ti ovako na prvu nalaz djeluje dobro, sve je u granicama normale. Vidi s doktorom ako te muci taj prolaktin pa ga ponovi, ali ovaj put sjedi pola sata prije. S obzirom da ti nije previse poviše i da ti je do sada uvijek bio ok, vjerujem da je do toga.
Wacky meni to za sada zvuci dobro, super je sto su ta 4 sličnih veličina. Tako je veća šansa da će jajne stanice u njima u isto vrijeme sazrijeti. Sutra ideš opet? Sretno🤗
Bila danas na UZV, večeras u 21h ide štoperica u subotu ujutro punkcija. 6 komada ide van - 3 zrela i 3 srednja :)
👩 1986. AMH 11.4 pmol/L
👨🏻 1991. NORMOZOOSPERMIA
Pokušavamo od 09/2023
● IVF poliklinika ➡️ 7/2025 početak stimulacije
Marisha meni ti ovako na prvu nalaz djeluje dobro, sve je u granicama normale. Vidi s doktorom ako te muci taj prolaktin pa ga ponovi, ali ovaj put sjedi pola sata prije. S obzirom da ti nije previse poviše i da ti je do sada uvijek bio ok, vjerujem da je do toga.
Wacky meni to za sada zvuci dobro, super je sto su ta 4 sličnih veličina. Tako je veća šansa da će jajne stanice u njima u isto vrijeme sazrijeti. Sutra ideš opet? Sretno🤗
Bila danas na UZV, večeras u 21h ide štoperica u subotu ujutro punkcija. 6 komada ide van - 3 zrela i 3 srednja :)
Odlično. Navijamo na najjače 😄
40 god, hipo, pai I 4g/5g, AMH 24, 33god, normo(??)kariogram ✔️, biopsija ✔️06/23 Missed ab.
03/24 biokemijska, 10/24 biokemijska, 12/24 biokemijska,
03/25 Poliklinika Mia, 12 js, ICSI 9 js, 6 oplođeno, 1 morula i 1 blasta
04/25 ET biokemijska, 07/25 FET, 1.beta 128, 2.beta 707, ❤️
Uniqlo koja priča, držim fige da bude uspješno do kraja 🍀
Lori, Mariposa, Ariella hvala cure ❤️
Štefica hvala, baš sam zato i optimistična za dalje. A žao mi je zbog tvog ishoda, nadam se da će i tebi zasjati sunce uskoro ❤️
Avisss hvala, da nema nam druge nego gurati dalje :) Držim ti fige da ti novi postupak brzo dođe i bude uspješan ❤️
Verbena žao mi je, drži se 😢
TetraOak i Wacky sretno 🍀
🙋🏻♀️ 1989; nalazi uredni
🙋🏻♂️ 1986; normo
2020 spontana trudnoća, stigao dečko 💙
Beba br. 2 - pokušavamo od 8/23, sekundarna neplodnost
🏢 MIA poliklinika
🔹03/25 IVF u pc: negativna aspiracija ✖️
🏢 KBC Rijeka
🔹04/25 IVF u pc: ovulirala; IUI ✖️
🔹07/25 IVF: 7 blastica; 6 ❄️, ET 1 bc; biokemijska ✖️
🔹09/25 FET: 1 bc; 7dnt ➕ β 10 dnt 395; β 12 dnt 1326; UZV 6+1 ❤️
Everest zao mi je zbog bete..
Marisha ja ti nisan stručnjak u tumačenju, pa ti nemogu puno pomoć 😅 ja bit ubacila u chatgpt 😁
uniqlo pupo sretno ❤️ neznan koliko je dobro sve, vidit ćemo sutra, opet smedarim ,grudi vise nisu bolne i leđa me dosta bole pa nisam bas optimistična ali kako bude 😊
Ivy neznan zašto misliš da se ne uklapaš u temu, ode ima dosta sličnih slučajeva. Ne razumim zbog čega sumnja na endometriozu? Nešto je vidia na uzv ili ? U svakom slučaju se ti možeš krenit pripremat i obavit sve pretrage .. nemaš šta izgubit i sretno 😊
Verbena brz oporavak 🫂❤️
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
FET 07/25 - 13dpt beta 1139 16dpt 3164 🙏🏻 6+3 imamo ❤️🙏🏻 8 tj missed abortion gemini 💔💔
Ivy dobrodošla i sretno! Nemam iskustva s tim dijagnozama ali sigurno ima cura tu koje ti mogu dati savjet.
Dreamer ta odstupanja od par dana su ok bez brige😊
Tetraoak sretno PUPO!
Verbena neka je barem taj dio iza tebe. Sretno, odmori i javi se kad budeš htjela❤️
Ariela naravno stavim te na listu. Kako se osjećaš?
Wacky super, sretno na punkciji, navijamo
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Everestzao mi je zbog bete..
Marishaja ti nisan stručnjak u tumačenju, pa ti nemogu puno pomoć 😅 ja bit ubacila u chatgpt 😁
uniqlopupo sretno ❤️ neznan koliko je dobro sve, vidit ćemo sutra, opet smedarim ,grudi vise nisu bolne i leđa me dosta bole pa nisam bas optimistična ali kako bude 😊
Ivyneznan zašto misliš da se ne uklapaš u temu, ode ima dosta sličnih slučajeva. Ne razumim zbog čega sumnja na endometriozu? Nešto je vidia na uzv ili ? U svakom slučaju se ti možeš krenit pripremat i obavit sve pretrage .. nemaš šta izgubit i sretno 😊
Verbena brz oporavak 🫂❤️
Na ultrazvuku nije vidio nista, ali sumnja zbog uzasnih bolova koje imam kad dobijem, cak je rekao da maternica, jajnici, sve izgleda dobro.. posto je kod nas i azoospermija rekao je da na meni da odlucim, zelim li prije ili poslije to obavljati..
sad ni sama ne znam, cekam da vidim da li ce nam Tesa biti uspjesna, pa da mozda probamo jedan postupak pa ako nejde da onda to obavim..
isto tako me zanima, da li se aspiracija radi sa anestezijom ili kako? Meni treba dosta da se psihicki pripremim na svaki korak jer ako dodjem u grcu, hvata me napad panike, pa da znam sta me ceka..
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA konzultacije
Everestzao mi je zbog bete..
Marishaja ti nisan stručnjak u tumačenju, pa ti nemogu puno pomoć 😅 ja bit ubacila u chatgpt 😁
uniqlopupo sretno ❤️ neznan koliko je dobro sve, vidit ćemo sutra, opet smedarim ,grudi vise nisu bolne i leđa me dosta bole pa nisam bas optimistična ali kako bude 😊
Ivyneznan zašto misliš da se ne uklapaš u temu, ode ima dosta sličnih slučajeva. Ne razumim zbog čega sumnja na endometriozu? Nešto je vidia na uzv ili ? U svakom slučaju se ti možeš krenit pripremat i obavit sve pretrage .. nemaš šta izgubit i sretno 😊
Verbena brz oporavak 🫂❤️
Na ultrazvuku nije vidio nista, ali sumnja zbog uzasnih bolova koje imam kad dobijem, cak je rekao da maternica, jajnici, sve izgleda dobro.. posto je kod nas i azoospermija rekao je da na meni da odlucim, zelim li prije ili poslije to obavljati..
sad ni sama ne znam, cekam da vidim da li ce nam Tesa biti uspjesna, pa da mozda probamo jedan postupak pa ako nejde da onda to obavim..
isto tako me zanima, da li se aspiracija radi sa anestezijom ili kako? Meni treba dosta da se psihicki pripremim na svaki korak jer ako dodjem u grcu, hvata me napad panike, pa da znam sta me ceka..
Što su Vam rekli konkretno da obavite vezano za endometriozu?
Vezano za aspiraciju, svaka klinika nudi neki način analgezije ili anestezije, ovisi gdje radite. Možda da navedete gdje idete pa ako netko ima da podjeli iskustvo.
40 god, hipo, pai I 4g/5g, AMH 24, 33god, normo(??)kariogram ✔️, biopsija ✔️06/23 Missed ab.
03/24 biokemijska, 10/24 biokemijska, 12/24 biokemijska,
03/25 Poliklinika Mia, 12 js, ICSI 9 js, 6 oplođeno, 1 morula i 1 blasta
04/25 ET biokemijska, 07/25 FET, 1.beta 128, 2.beta 707, ❤️
Petak 25.7.
XOXO- uzv 🤰🏼
Subota 26.7.
Wacky - aspiracija
Četvrtak 31.7.
Sage - uzv 🤰🏼
Mariposa - uzv 🤰🏼
Petak 1.8.
TetraOak - beta
Ponedjeljak 4.8.
Ariella - uzv 🤰🏼
Četvrtak 7.8.
Dreamer - uzv 🤰🏼
Petak 8.8.
Titi - uzv 🤰🏼
IT STARTS WITH THE EGG / Prijevod by Verbena
https://drive.google.com/file/d/1Iqb2V-kc4IvveFw26SPuDCvToghs5dK7/view
ANKETA O IVF ISKUSTVIMA:
https://bitly.cx/OtBFM
- anketu možete ispunjavati više puta, za svaku kliniku zasebno
LINK NA REZULTATE ANKETE
https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1NrKyvBliBF5Bk5PPgIsEUeF60KKw6eL_Fnu_gx808_g/htmlview#gid=1652649836
PRVA WEB STRANICA O IVF-u U RH
https://miraculum-ivf.com
2021. missed ab 7tt💔
1. IVF 2/25 ➖️
XOXO sretno danas na uzv🤞🏻
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
1. IVF 2/25 ➖️
Martisha ako nisi mirovala prije vađenja krvi moguće da je od toga povisen prolaktin. Čini mi se da ti je dhea-s niža, bude inače niža kod cura sa niskom rezervom, a bolje je da je u gornjoj ref vrijednosti pa vidi sa dr da suplementiraš koji mjesec. 😘
Everest žao mi je 😔, svakako ju isprati do kraja.
Uniqlo skroz zanimljiva situacija i rasplet događaja 😂. U kom.stadiju ste vratili embrij? Sretno pupice 🤞🙏
Ivyyy dobrodošla 🤗, kod kojeg ste dr i koja klinika? Što se tiče endometrioze najbolje ti je otići kod stručnjaka za endometriozu koji zna gdje će gledati da pogleda jer obično ginekolozi kojima to nije uže područje spec. ne znaju prepoznati realno stanje. Očito ni tvoj gin nema baš iskustva s njom čim ju nije mogao vidjeti,a sumnja na endo..
Nekad operacija nosi više štete nego koristi (ako je na jajniku može operacijom oštetiti jajnik i tako znatno umanjiti sanse za buducu trudnoću) pa se dobro informiraj prije bilo kakvog zahvata. Inače trudnoća je lijek za endometriozu..
U kojoj mjernoj jedinici ti je amh?
Tetra0k dobrodošla I što prije otišla 🤗
Verbena draga drži se 🤗
Sretno svima 🤞
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji