Jutro cure
Danas nemamo nikoga na listi ni ikakve promjene na njoj.
Mene već danima muče M bolovi a nikako da krene😔 Uz to kaos na poslu, na go idem tek za 2 tjedna, ne mogu dočekati više.
Nadam se da ste vi bolje volje🙈
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Hej jutro curke 😊 Evo da vam se javim – ja još uvijek nemam nikakvih simptoma, malo me grudi bole, ali to je vjerojatno od progesterona jer si dajem i injekcije i stavljam Cyclogest vaginalete. Čekam taj petak za betu 🤞, ali evo imam novu zanimaciju – jučer smo napokon uspjeli izvaditi malu macu 🐱 koja nam se zavukla u motor od auta 🚗 i 3 dana smo je pokušavali izvaditi. Sada se o njoj brinem pa mi to olakšava čekanje ❤️.
wacky – odlična aspiracija, sretno na transferu! 🍀
dreamer – super vijesti za urinokulturu! Sada bez stresa do 2. ultrazvuka ✨
mikana1950 – vidim da su curke već odgovorile, sretno u sljedećem postupku, držim fige 🤗
Lori – i ja tek idem na GO druga polovica 8. mjeseca i luda sam već 😅 nisam bila na GO od 1. mjeseca i lagano mi je dosta 😩
Nadam se da su i sve ostale curke dobro puno pozdrava svima
👩🦰 JA 36 | 👱♂️ ON 35 | Sve OK
👶 Pokušavamo od 2022
🌸 04/2022 – Biokemijska trudnoća
💔 04/2023 – Missed A.
💥 07/2023 – Vanmaternična (desni jajovod)
Mia poliklinika Rijeka
🧬 06/2025 – 1. IVF (prirodni ciklus) – pukli folikuli
💉 07/2025 – 2. IVF (blaga stimulacija)
💊 Letrozol, Ovaleap 150/225, Ovitrelle, Decapeptyl 0,2 mg
🥚 7 jajnih stanica – sve oplođene
❄️ 4 blastociste freez
🌟 1 blastocista vraćena – ET 23.07.
⏳ Čekamo betu... 🤞💛
Hej jutro curke 😊 Evo da vam se javim – ja još uvijek nemam nikakvih simptoma, malo me grudi bole, ali to je vjerojatno od progesterona jer si dajem i injekcije i stavljam Cyclogest vaginalete. Čekam taj petak za betu 🤞, ali evo imam novu zanimaciju – jučer smo napokon uspjeli izvaditi malu macu🐱 koja nam se zavukla u motor od auta 🚗 i 3 dana smo je pokušavali izvaditi. Sada se o njoj brinem pa mi to olakšava čekanje ❤️.
mikana1950 – vidim da su curke već odgovorile, sretno u sljedećem postupku, držim fige 🤗
Lori – i ja tek idem na GO druga polovica 8. mjeseca i luda sam već 😅 nisam bila na GO od 1. mjeseca i lagano mi je dosta 😩
Nadam se da su i sve ostale curke dobropuno pozdrava svima
Držim fige za suuper betu 🤞 Ja sam i dalje trudnica bez simptoma pa se samo nadam da se plod razvija i da je sve u redu ❤️
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
•04/22 1.ICSI Petrova: ~ 6 bc❄
1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 x
•05/24 2.ICSI pol. Škvorc: ~5 bc ❄
1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
•06/25 3. ICSI pol. Škvorc: ~3bc ❄
1. ET ❄❄ 2bc ~ 1.beta 564,5 ❤️ 2.beta 1119,5 ❤️ 1.UZV imamo❤️ 2. UZV ⏳️🙏
Hej jutro curke 😊 Evo da vam se javim – ja još uvijek nemam nikakvih simptoma, malo me grudi bole, ali to je vjerojatno od progesterona jer si dajem i injekcije i stavljam Cyclogest vaginalete. Čekam taj petak za betu 🤞, ali evo imam novu zanimaciju – jučer smo napokon uspjeli izvaditi malu macu🐱 koja nam se zavukla u motor od auta 🚗 i 3 dana smo je pokušavali izvaditi. Sada se o njoj brinem pa mi to olakšava čekanje ❤️.
Držim fige za suuper betu 🤞 Ja sam i dalje trudnica bez simptoma pa se samo nadam da se plod razvija i da je sve u redu ❤️
Ja sam sigurna da je sve ok, 3 puta kada sam ostala trudna prije ivf ima sam hrpu simptoma i niti jedna nije imala dobar ishod tako da izostanak simptoma je po meni pozitivna stvar isto
hvala za betu iako moram priznati da ne polažem prevelike nade jer sam se toliko puta razočarala da sam ovaj put rekla idem bez očekivanja pa šta bude
👶 Pokušavamo od 2022
💔 04/2023 – Missed A.
Mia poliklinika Rijeka
❄️ 4 blastociste freez
⏳ Čekamo betu... 🤞💛
Ja sam sigurna da je sve ok, 3 puta kada sam ostala trudna prije ivf ima sam hrpu simptoma i niti jedna nije imala dobar ishodtako da izostanak simptoma je po meni pozitivna stvar isto
hvala za betu iako moram priznati da ne polažem prevelike nade jer sam se toliko puta razočarala da sam ovaj put rekla idem bez očekivanja pa šta bude
Razumijem te. Vidiš iz mog potpisa kolko negativnih beta sam imala. Možemo mi to 💪
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
•04/22 1.ICSI Petrova: ~ 6 bc❄
1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 x
•05/24 2.ICSI pol. Škvorc: ~5 bc ❄
1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
•06/25 3. ICSI pol. Škvorc: ~3bc ❄
1. ET ❄❄ 2bc ~ 1.beta 564,5 ❤️ 2.beta 1119,5 ❤️ 1.UZV imamo❤️ 2. UZV ⏳️🙏
wacky Super rezultat! Sretno na ET 😉
Mikana1590 Dobro nam došla, sretno sa postupcima! 😊 Saniii ti je sve lijepo napisala vezano uz pretrage i suplemente. Čini mi se da je broj dobivenih stanica, s obzirom na niži AMH, sasvim ok. Vidjet ćeš kroz idući postupak hoće li doktori mijenjati terapiju i/ili dozu jer je kroz prvi postupak još teško preciznije odrediti što i kako treba napraviti.
dreamer Super vijesti, sad će biti ipak malo opuštenije ☺️
Lori🍀 Mogu misliti koliko ti je već svega dosta 😅 Ne znam što da ti savjetujem da ti brže prođe vrijeme, samo se nadam da ćeš uspjeti izdržati 😄
TetraOak Držimo fige za betu 🤞
👩 1991. (blagi PCOS) 🧑 1988. (asthenozoospermia)
1. IVF prirodni (02/24) - 0 js
2. ICSI stimulirani (04/24) - 4 js - 2 oplođene - 1 embrio, 0 ❄️ - beta 0
3. ICSI prirodni (09/24) - 1js - 1 oplođena - 1 embrio - beta 0
4. ICSI stimulirani (02/25) - 5 js - 2 oplođene - 2 embria, 0 ❄️ - beta 2,3
5. stimulirani (07/25) - 7 js - 2 oplođene - 0 ❄️ (freeze all)
Ja sam sigurna da je sve ok, 3 puta kada sam ostala trudna prije ivf ima sam hrpu simptoma i niti jedna nije imala dobar ishodtako da izostanak simptoma je po meni pozitivna stvar isto
Razumijem te. Vidiš iz mog potpisa kolko negativnih beta sam imala. Možemo mi to 💪
❤️❤️
👶 Pokušavamo od 2022
💔 04/2023 – Missed A.
Mia poliklinika Rijeka
❄️ 4 blastociste freez
⏳ Čekamo betu... 🤞💛
Curke nadam se da ste na odmoru i da uzivate. Ja sam na odmoru pa su mi jucer stigli rezultati Nipti testa, sve je uredu i stize nam decko 💙 Veliki pozdrav za sve vas 🍀🥰
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
3.2025 Pfc Prag 4❄️ blastociste
4.2025 Fet 1 blastociste ➡️ Beta 14dpt 1229
2.6 Imamo ❤️
Pozdrav svima, pratim vas vec neko vrijeme i sada sam se odlucila ukljuciti. Nasa borba traje vec neko vrijeme, prosle godine sam operirala laparoskopski endometriom potom bila na visanne tabletama i kad sam pomislila da smo na korak do postupka otkrijemo polip koji ovaj tjedan skidam. Idem privatno na histeroskopiju pa me zanimaju vasa iskustva s tim zahvatom? Unaprijed hvala na odgovoru i sretno svima u svakoj fazi ✨💗
👩 31, endometrioza, AMH 5.5
👨34 sve ok
2024/ LPSC
9/25 prvi postupak⏳✨
Xoxo, čestitam! Uvjerena sam da je ovaj put to to. Nadam se da si se makar malo opustila kad si sad vidjela da je za početak sve na svom mjestu.
Ivyyy, sjećam te se s lh trakica. Drago mi je da ste se odlučili za mpo. Nemoj misliti da ne pripadaš tu, ovdje pripadaju sve lavice koje se putem potpomognute oplodnje bore za svoje bebe pa nebitno je li u pitnaju muški ili ženski faktor neplodnosti. Držim ti fige i nadam se svim srcem da ćete uspjeti!
Dreamer, drago mi je da je urinokultura u redu. Sad možeš biti malo mirnija.
Mikana, dobro nam došla. Naša lavica Sanii ti je sve napisala. Korak po korak i s malo sreće bit će sve u redu.
wacky, odlične vijesti! Neka ih čim više dogura do blastociste.
Lori, neka M dođe čim prije.
TeraOak, planiraš li raditi test prije bete?
MiliPe, čestitam na urednom niptu i na dečkiću. To su divne vijesti!
Blueberry, ja sam bila 4 puta na operativnoj histeroskopiji od čega 3 ambulantne i 1 u bolnici u općoj anesteziji. Meni je bilo to baš jako bolno, ali, srećom, brzo bude gotovo. Dr. u rodnicu uvodi tanki histeroskop, kameru i cjevčicu kroz koju ide voda kojom ti proširuju maternicu (osjećat ćeš jači pritisak od te vode koja ti rasteže maternicu) radi bolje vidljivosti i, naravno, aparaturu kojom će odstraniti polip. Ovisi o lokaciji polipa, samo odstranjivanje može biti manje ili više bolno, ali stvarno bude sve brzo gotovo, za desetak minuta. Uzorak tkiva se šalje na PHD analizu. Ja sam morala sačekati jedan ciklus nakon histeroskopije da bismo dobili zeleno svjetlo za postupak. Sat vremena prije zahvata bi ja obično popila jači brufen (od 800 mg) i normabel. Sretno i bez straha!
Lori, mali ispravak što se tiče liste, ja imam uzv sutra, ne u četvrtak.
Meni je trbuh već počeo rasti i mislim da do kraja tjedna moram po neke veće hlače jer su mi sve moje već male. Mislim da neću moći još dugo skrivati trudnoću na poslu.
I još jedno pitanje: Kako u potpis staviti ovu trakicu koja odbrojava do poroda? Objasnite mi neukoj.
Pusa svim curama!
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
06/25. FET blastociste, 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji