Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ani32
    04. Srpanj 2025. 11:25

Shunky A sve moguće, da.. ❤️ Ali ne znam baš.. Jos s tim ICSI su mogli oštetiti embrij da se ne razvija kasnije kako triba. Ne sviđa mi se to... Mislim da tu šanse nema. 
    Kad vidim da mi ovaj isti Dr. neće raditi transfer nego drugi netko, jos mi je gore. 
    Tako da nade nemam baš nikakve. Mozda 1%. Nadala sam se prijenosu 2 embrija bar. Zadnji put sam imala strašnu upalu pluća prvi put u životu,usred lita, preko 40 fibra, padala u nesvijest, par dana prije početka stimulacije. A 3.dan od transfera dobila sam ponovo temperaturu 39 bez ostalih simptoma. I napravim test na coronu, kad ona corona🤦‍♀️ Znaci upala pluća kraj 6 mj, pa stimulacija 7 mj, pa krajem 7 mj Corona i temperatura 39 danima. I naravno prokrvarila par dana pije bete. Bila su vraćena 2 embrija odlična 8 - stanična i 10-stanična. A sada sam mjesecima zdrava, pijem vitamine, D vitamin pocela ima 4 mj piti, puna sam energije. Zdrava. I nadala se da će sada biti i dosta jajnih stanica i da će se puno njih oploditi jer je sad i spermiogram odličan, a na kraju. Eto... Kad pogledam, uz toliko moje loše stanje organizma, u Beti su napravili čudo tada. I da nisam još dobila coronu i temperaturu 3 dana nakon embriotransfera, mislim da bi čak i uspjelo. A evo u KBC St nikada više, da, bas su aljkavi🤦‍♀️

👰33 - oba jajovoda✂️ AMH 6,18 pmol/l,
    TSH ➡️1,4 (Euthyrox)
    🙎‍♂️41 - sad je sve ok (Normospermia)
    Cink, Folna, B12, Omega 3 ✔️
    💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
    Aspiracija 18.7.2024. - 12 🥚5 oplođenih
    Transfer 23.7.,vraćena 2 zametka 3.dan ➡️Beta 1,2 ❌
    💥KBC St IVF - 6/2024 - 75 Menopur, 150 Bemfola +Ganirelix
    🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠

Karamela
    04. Srpanj 2025. 11:27

Medenko zao mi je, nadam se da je onda jesen dobitna, a sad odmor 🍹
    Ani ovo zvuci bas stresno.. Nadam se da je ta jedna dobitna, nikad ne znas!!
    Titi sretno! 

👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l; astma
    🧑🏻‍🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u KBCSM za postupke:
    6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
    1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
    6/2025 ICSI/TESE - 10JS➡️3embrija➡️ET x 2➡️beta 11.7.

• Titi2606
    04. Srpanj 2025. 11:37

Medenko baš mi je žao 😔
    Ani pa to je stvarno katastrofa, ne znam kako ne znaju tempirati neke stvari.. oni kao da se igraju s nama..

Ja sam bila na uzv i iskreno opet sam na ničemu, zapravo još gore nego što je bilo. Plod veličine 4mm, a danas točno 7 tjedan. Srčana aktivnost je tu, ali kažu da je manji plod nego što bi trebao biti, moguće da se malo kasnije primio. Ali, ispod ploda hematom veličine 1,8cm x 1,2 cm. I dalje mirovanje, idući četvrtak opet kontrola, pa ćemo vidjeti što dalje. Ako mi se pojave krvarenja bez bolova to je vjerojatno samo hematom, a ako bude krvarenje s bolovima, onda svi znamo ishod.. 

MM azoo, samnom sve uredu osim neredovitih ciklusa
    1.IVF 2020 - 7 predivnih blastica
    ET- 2 blastice, beta 0
    FET 2021, 2 blastice - beta 80, biokemijska
    FET 2021, 1 blastica - beta se nije pravilno duplala- missed abb
    FET 04/25 - otkazan, loš ciklus
    FET 06/25 - 12dnt beta 539, 14dnt beta 1900, uzv 27.6. 6+0 ❤️, uzv br.2 04.07. 🤞

Verbena
    04. Srpanj 2025. 11:51

Drage moje, oprostite što se nisam javljala duže vrijeme.. Za sada je sve ok što se smeđarenja tiče (vrlo rijetko i vrlo oskudno, gin se ne zabrinjava), ali nemam snage pisati... Jako sam iscrpljena i umorna, imam skoro svakodnevne glavobolje koje su par dana bile baš prava migrena, a Lupocet tu nažalost previše ne pomaže... Imam i mučnine i pečenje u želucu koje nije praćeno povraćanjem, ali je gotovo konstantno..  Kad simptomi povremeno popuste, pitam se je li sve ok i jesam li i dalje trudna.. Slabo spavam, teško mi se opustiti i primjećujem da sam dosta anksiozna.. Jedva čekam taj 9.7... 

Na brzinu sam preletila zaostatke i nisam uspjela baš sve pohvatati pa oprostite ako sam vas preskočila - nije namjerno i znate da navijam za svaku od vas! ❤️

Najprije da čestitam našoj Dreamer - toliko mi je drago i želim ti svu sreću svijeta do kraja - da ti trudnoća bude mirna i zdrava 🤗🥰

Čestitam i tebi, Mariposa i sretno dalje! ❤️

Najveće fige držim za Karamelu - nadam se da si dobro i da će ti ove mrvice donijeti sreću najveću! 🙏🤗😘

Uniqlo i Medenko, žao mi je jako zbog negativnih testova..  Odmorite se i hrabro dalje u nove pobjede! Vjerujem da će biti dobro! 🤗❤️

Lori, puno ti hvala na brizi.. Kako si? Nadam se da i kod tebe i kod Nicol sve prolazi bz komplikacija...

Čuvajte se cure, i kad ne čitam, u mislima ste mi sve! 🤗

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

ITM
    04. Srpanj 2025. 12:21

Ani32

ShunkyA sve moguće, da.. ❤️ Ali ne znam baš.. Jos s tim ICSI su mogli oštetiti embrij da se ne razvija kasnije kako triba. Ne sviđa mi se to… Mislim da tu šanse nema.
    Kad vidim da mi ovaj isti Dr. neće raditi transfer nego drugi netko, jos mi je gore.
    Tako da nade nemam baš nikakve. Mozda 1%. Nadala sam se prijenosu 2 embrija bar. Zadnji put sam imala strašnu upalu pluća prvi put u životu,usred lita, preko 40 fibra, padala u nesvijest, par dana prije početka stimulacije. A 3.dan od transfera dobila sam ponovo temperaturu 39 bez ostalih simptoma. I napravim test na coronu, kad ona corona🤦‍♀️ Znaci upala pluća kraj 6 mj, pa stimulacija 7 mj, pa krajem 7 mj Corona i temperatura 39 danima. I naravno prokrvarila par dana pije bete. Bila su vraćena 2 embrija odlična 8 - stanična i 10-stanična. A sada sam mjesecima zdrava, pijem vitamine, D vitamin pocela ima 4 mj piti, puna sam energije. Zdrava. I nadala se da će sada biti i dosta jajnih stanica i da će se puno njih oploditi jer je sad i spermiogram odličan, a na kraju. Eto… Kad pogledam, uz toliko moje loše stanje organizma, u Beti su napravili čudo tada. I da nisam još dobila coronu i temperaturu 3 dana nakon embriotransfera, mislim da bi čak i uspjelo. A evo u KBC St nikada više, da, bas su aljkavi🤦‍♀️

Ani, žao mi je zbog nastale situacije 😔
    Jel ti bio dr.M ili dr.B?

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17. 2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

tashee7
    04. Srpanj 2025. 12:49

Ani, ovo baš grozno zvuči. skroz neprofesionalno s njihove strane.

Netko je pitao za statistiku folikula i blastica. Ja sam u prvom postupku imala 15 JS, od toga 6 oplođenih - 3 bc. U drugom je bilo 8 JS i 5 blastica. Sad zadnje je bilo 11 JS, 2 embrija vraćena 3. dan i 1 bc. Vidjet ćemo.

Cure koje čekate prvu betu, kako se osjećate? imate kakvih simptoma, osjećaja...? Ja samo čekam da dođe srijeda da vidim na čemu sam

👧 35, sve ok, AMH 23,9
    👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
    -12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
    -06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
    -12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
    -01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
    -06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
    -06/25 3.ICSI Škvorc: ET 2 3dn, 1 bc kriopohrana

Lori🍀
    04. Srpanj 2025. 13:28

Ani32 baš mi je žao zbog tvog iskustva. Toliko muke i truda za to da oni prerano naprave aspiraciju. Strašno. Nadam se da će se ipak sreća okrenuti u tvom smjeru i da će ta 1 js biti dovoljna. Nego, prvi put čujem da ICSI metoda može oštetiti embrio, zar stvarno?
    Titi žao mi je jako zbog agonije koju prolaziš. Baš sam se nadala da će ti današnji pregled donijeti mir. Nadam se ipak da će idući pregled pokazati da je sve ok. Želim ti puno snage i vjere ❤️
    Verbena drago mi je da si se javila. Super vijest za smeđarenje! Vjerujem da si u strahu i da jedva čekaš da dođe taj pregled. Stresno je to sve pogotovo za nas koje smo pretrpile gubitak. Drži se ❤️ Ja sam skroz ok, oporavljam se fizički a i psihički sam sve bolje.

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Verbena
    04. Srpanj 2025. 13:33

Titi, šaljem ti zagrljaj i držim fige da sve ipak bude dobro! 🙏🙏 
    Kad su te ponovno naručili?
    I znaš li možda koliki je bio plod na zadnjem UZV, odnosno, raste li u odnosu na prošli nalaz? 

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

• Titi2606
    04. Srpanj 2025. 13:46

Verbena prošli petak na uzv je bila tek naznaka ploda sa srčanom akcijom, tako da nije mogao izmjeriti, a danas je vidljiv plod 4mm sa srčanom akcijom. Znači naraslo je, ali kažu da to malo kasni od onoga što bi trebalo biti.. 

ET- 2 blastice, beta 0
    FET 06/25 - 12dnt beta 539, 14dnt beta 1900, uzv 27.6. 6+0 ❤️, uzv br.2 04.07. 🤞

• Titi2606
    04. Srpanj 2025. 13:47

Idući pregled je idući četvrtak 10.07., osim ako ne bude nekih komplikacija u međuvremenu.

ET- 2 blastice, beta 0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.