Nisam baš aktivna tu, ali htjela bih dati svoj doprinos temi na kojoj sam jako puno naučila.
Uglavnom, imala sam stimulaciju Letrozolom, dobili smo 5 js, i od njih 5 sve su se oplodile. Jednu smo vratili nakon 2 dana i taj transfer nije uspio. 3 su došle do blastocite, a jedna se prestala razvijati.
Mene je taj neuspjeh u ET dosta poljuljao, ali sad kad malo razmislim nije ni čudo zapravo, jer je transfer bio 2. dan i zametak je bio trostanični. Bila sam ljuta jer su mi uopće radili transfer tada, i nije mi jasno zašto nisu čekali ponedjeljak, nego su u subotu vraćali..
No dobro, što je tu je, nadam se da me moja druga sreća čeka u FET-u :)
Sretno svima cure, nadam se da ćete se sve odmoriti i uživati preko ljeta i napuniti baterije za nove pobjede :D
meni su do sada uvijek vraćali blastice, pa me isto začudilo zašto sada odjednom trodnevni... objašnjenje je bilo da bolje da se embrij razvija u prirodnom okruženju nego u posudici. a budući da si dobila i neku zalihu, mislim da su si dali za pravo pokušati
👧 35, sve ok, AMH 23,9
👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
-12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
-06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
-12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
-01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
-06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
-06/25 3.ICSI Škvorc: ET 2 3dn, 1 bc kriopohrana
Evo da se javim, sad sam pupo ❤️
Ovaj put su mi dali sve vrste prgesterona :) fragmin i andol 100.
po razgovoru s lijecniikom nisam ni trebala prvi put ici u svjezi transfer nrgo iči u freez all, sta je tu je sad.
Navijanje na najjače da se mala blasta primi ❤️
40 god, hipo, pai I 4g/5g, AMH 24, 33god, normo(??)kariogram ✔️, biopsija ✔️06/23 Missed ab.
03/24 biokemijska, 10/24 biokemijska, 12/24 biokemijska,
03/25 Poliklinika Mia, 12 js, ICSI 9 js, 6 oplođeno, 1 morula i 1 blasta
04/25 ET biokemijska, 07/25 FET, 1.beta 128, 2.beta 707, ❤️
Evo da se javim, sad sam pupo❤️
po razgovoru s lijecniikom nisam ni trebala prvi put ici u svjezi transfer nrgo iči u freez all, sta je tu je sad.
Navijanje na najjače da se mala blasta primi❤️
Držimo fige 🤞
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
•04/22 1.ICSI Petrova: ~ 6 bc❄
1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 x
•05/24 2.ICSI pol. Škvorc: ~5 bc ❄
1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
•06/25 3. ICSI pol. Škvorc: ~3bc ❄
1. ET ❄❄ 2bc ~ 1.beta 564,5 ❤️ 2.beta 1119,5 ❤️ 1.UZV imamo❤️ 2. UZV missed ab 💔
Evo da se javim, sad sam pupo❤️
Navijanje na najjače da se mala blasta primi❤️
Sretno! Neka sve ide po planu 🍀
👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l; astma
🧑🏻🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u KBCSM za postupke:
6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
6/2025 ICSI/TESE - 10JS➡️3embrija➡️ET x 2➡️beta 11.7.
Evo javili se. Sve ok. Da možemo dan iza donit vjenčani list. Da ne može biti stariji od godinu dana. A ludila i papira više. Dobro je uglavnom 🤦♀️😅
Ani32, kako je prosla aspiracija?
👩🏼'83. Endometrioza 🧑🏼'80. Spermiogram bzvz
1. 12/2023 Kbc Split - ICSI - ET 2 xcetverostanicne; Beta ❌
2. KBC Split 04/2024, ET jedne jajne st. Beta ❌
3. Cito (06/2025), ET dvije jajne st. Beta ❌
Drage cure hvala svima na podršci. Ok sam, malo me muči što ne krvarim puno kao zadnji put ali možda još krene. Idu ugrušci pa je valjda ok. Nije mi jako bolno, kao jača M.
Nicol u mislima si mi, sretno sutra🤞🏻
Finika pupo sretno🤞🏻
Verbena gdje si, nadam se da je sve ok?
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Medenko oces ponavljati test? Kad vadis betu, nekad uskoro jelda? Prije mene ako dobro pamtim?
👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l; astma
🧑🏻🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u KBCSM za postupke:
6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
6/2025 ICSI/TESE - 10JS➡️3embrija➡️ET x 2➡️beta 11.7.
Shunky Bila sam jutros na aspiraciji, iskreno prošlo je iznenađujuće dobro. Onaj prvi IVF (aspiracija) bila sam pod totalnom anestezijom, a ovdi daju u ono nešto u venu da malo umanji bol. A ono, bolilo je, ali stiskala sam zube i ok je prošlo. Uglavnom taj ljek u venu je bio u 9 h ujutro, a evo sada 20 h, a ja još nisam neku bol osjetila. Mozda cu kasnije. Nezz. A prošle godine prvi mpo, aspiracija, popodne me počelo boliti da sam jedva ustajala s kreveta, hodala sam 2 dana pogrbljena. Bolovi ajme oko jajnika. I grcio mi se mjehur kad bi išla piskiti. Jaki bolovi sve do transfera i onda od transfera stalno grčevi po cijele dane. A evo sada ništa. Samo sam sad zamantana cijeli dan od lijeka ali dobro, odmaram i lezim.
E, a najbolje od svega je to što sam mislila da će biti samo 2 jajne stanice, a na kraju je bilo 6 💥 Ja u šoku, pitam Dr.dali su to bas jajne stanice koje će ići u oplodnju. Kaže on, da, ići će svih 6. Tako da sam baš sretna😊 Sutra ujutro ću znati koliko se oplodilo. Kada ti radiš betu? 🥰
👰33 - oba jajovoda✂️ AMH 6,18 pmol/l,
TSH ➡️1,4 (Euthyrox)
🙎♂️41 - sad je sve ok (Normospermia)
Cink, Folna, B12, Omega 3 ✔️
💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
Aspiracija 18.7.2024. - 12 🥚5 oplođenih
Transfer 23.7.,vraćena 2 zametka 3.dan ➡️Beta 1,2 ❌
💥KBC St IVF - 6/2024 - 75 Menopur, 150 Bemfola +Ganirelix
🥚6 jajnih stanica. 5 nezrelih. 1 oplođena. Transfer 2 dan. Beta ➡️ 0
🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠
Finika pupo, čuvaj mrvicu 🤞
Cure koje ste smeđarile u ranoj trudnoći koliko je to trajalo? Meni evo već tjedan dana traje, dana mi je s Cyclogestom čak malo i crvenije izašlo. Uglavnom izađe s njim, eventualno malo nakon wca kad se brišem. Već ludim od toga, nadam se samo da će sutra na uzv sve biti ok..
MM azoo, samnom sve uredu osim neredovitih ciklusa
1.IVF 2020 - 7 predivnih blastica
ET- 2 blastice, beta 0
FET 2021, 2 blastice - beta 80, biokemijska
FET 2021, 1 blastica - beta se nije pravilno duplala- missed abb
FET 04/25 - otkazan, loš ciklus
FET 06/25 - 12dnt beta 539, 14dnt beta 1900, uzv 27.6. 6+0 ❤️, uzv br.2 04.07. 🤞
Shunky Bila sam jutros na aspiraciji, iskreno prošlo je iznenađujuće dobro. Onaj prvi IVF (aspiracija) bila sam pod totalnom anestezijom, a ovdi daju u ono nešto u venu da malo umanji bol. A ono, bolilo je, ali stiskala sam zube i ok je prošlo. Uglavnom taj ljek u venu je bio u 9 h ujutro, a evo sada 20 h, a ja još nisam neku bol osjetila. Mozda cu kasnije. Nezz. A prošle godine prvi mpo, aspiracija, popodne me počelo boliti da sam jedva ustajala s kreveta, hodala sam 2 dana pogrbljena. Bolovi ajme oko jajnika. I grcio mi se mjehur kad bi išla piskiti. Jaki bolovi sve do transfera i onda od transfera stalno grčevi po cijele dane. A evo sada ništa. Samo sam sad zamantana cijeli dan od lijeka ali dobro, odmaram i lezim.
E, a najbolje od svega je to što sam mislila da će biti samo 2 jajne stanice, a na kraju je bilo 6 💥 Ja u šoku, pitam Dr.dali su to bas jajne stanice koje će ići u oplodnju. Kaže on, da, ići će svih 6. Tako da sam baš sretna😊 Sutra ujutro ću znati koliko se oplodilo. Kada ti radiš betu? 🥰
Wow, sest, odlicno, ajme drzim fige!!!
Mene je taj dolantin u venu skroz osamutio, svasta sam laprdala, spavala nakon aspiracije u bolnici dva sata, ali sam isto osjecala bol. Nokautiran si ali boli... Jos mi je dr punktirala jajnik koji je od endometrioze iza maternice pa sam sve zvijezde brojala, vikala da stane. Ali ne mogu reci da me kasnije ista bolilo. Sad u cita su mi dali lokalnu, nisam nista osjetila, ni bila osamucena, prva liga. Ja bih trebala vaditi betu u subotu ili ponedjeljak ali danas mi je osmi dan od transfera petodnevnih, nema nikakvih naznaka crtice, tako da nemam pojma hocu li je uopce ici vaditi, vidjet cu. Malo mi je vec pun kufer i hocu da ovo zavrsi...
Drzim ti fige da se sve oplode! Kako si bila utucena da ih je malo pa onda sest, show! Kako nekad stvari dobro ispadnu :) Sretno, sretno, sretnoooo
👩🏼'83. Endometrioza 🧑🏼'80. Spermiogram bzvz
1. 12/2023 Kbc Split - ICSI - ET 2 xcetverostanicne; Beta ❌
2. KBC Split 04/2024, ET jedne jajne st. Beta ❌
3. Cito (06/2025), ET dvije jajne st. Beta ❌
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji