Drage cure hvala svima na podršci. Ok sam, malo me muči što ne krvarim puno kao zadnji put ali možda još krene. Idu ugrušci pa je valjda ok. Nije mi jako bolno, kao jača M.
Nicol u mislima si mi, sretno sutra🤞🏻
Finika pupo sretno🤞🏻
Verbena gdje si, nadam se da je sve ok?
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Medenko oces ponavljati test? Kad vadis betu, nekad uskoro jelda? Prije mene ako dobro pamtim?
👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l; astma
🧑🏻🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u KBCSM za postupke:
6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
6/2025 ICSI/TESE - 10JS➡️3embrija➡️ET x 2➡️beta 11.7.
Shunky Bila sam jutros na aspiraciji, iskreno prošlo je iznenađujuće dobro. Onaj prvi IVF (aspiracija) bila sam pod totalnom anestezijom, a ovdi daju u ono nešto u venu da malo umanji bol. A ono, bolilo je, ali stiskala sam zube i ok je prošlo. Uglavnom taj ljek u venu je bio u 9 h ujutro, a evo sada 20 h, a ja još nisam neku bol osjetila. Mozda cu kasnije. Nezz. A prošle godine prvi mpo, aspiracija, popodne me počelo boliti da sam jedva ustajala s kreveta, hodala sam 2 dana pogrbljena. Bolovi ajme oko jajnika. I grcio mi se mjehur kad bi išla piskiti. Jaki bolovi sve do transfera i onda od transfera stalno grčevi po cijele dane. A evo sada ništa. Samo sam sad zamantana cijeli dan od lijeka ali dobro, odmaram i lezim.
E, a najbolje od svega je to što sam mislila da će biti samo 2 jajne stanice, a na kraju je bilo 6 💥 Ja u šoku, pitam Dr.dali su to bas jajne stanice koje će ići u oplodnju. Kaže on, da, ići će svih 6. Tako da sam baš sretna😊 Sutra ujutro ću znati koliko se oplodilo. Kada ti radiš betu? 🥰
👰33 - oba jajovoda✂️ AMH 6,18 pmol/l,
TSH ➡️1,4 (Euthyrox)
🙎♂️41 - sad je sve ok (Normospermia)
Cink, Folna, B12, Omega 3 ✔️
💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
Aspiracija 18.7.2024. - 12 🥚5 oplođenih
Transfer 23.7.,vraćena 2 zametka 3.dan ➡️Beta 1,2 ❌
💥KBC St IVF - 6/2024 - 75 Menopur, 150 Bemfola +Ganirelix
🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠
Finika pupo, čuvaj mrvicu 🤞
Cure koje ste smeđarile u ranoj trudnoći koliko je to trajalo? Meni evo već tjedan dana traje, dana mi je s Cyclogestom čak malo i crvenije izašlo. Uglavnom izađe s njim, eventualno malo nakon wca kad se brišem. Već ludim od toga, nadam se samo da će sutra na uzv sve biti ok..
MM azoo, samnom sve uredu osim neredovitih ciklusa
1.IVF 2020 - 7 predivnih blastica
ET- 2 blastice, beta 0
FET 2021, 2 blastice - beta 80, biokemijska
FET 2021, 1 blastica - beta se nije pravilno duplala- missed abb
FET 04/25 - otkazan, loš ciklus
FET 06/25 - 12dnt beta 539, 14dnt beta 1900, uzv 27.6. 6+0 ❤️, uzv br.2 04.07. 🤞
Shunky Bila sam jutros na aspiraciji, iskreno prošlo je iznenađujuće dobro. Onaj prvi IVF (aspiracija) bila sam pod totalnom anestezijom, a ovdi daju u ono nešto u venu da malo umanji bol. A ono, bolilo je, ali stiskala sam zube i ok je prošlo. Uglavnom taj ljek u venu je bio u 9 h ujutro, a evo sada 20 h, a ja još nisam neku bol osjetila. Mozda cu kasnije. Nezz. A prošle godine prvi mpo, aspiracija, popodne me počelo boliti da sam jedva ustajala s kreveta, hodala sam 2 dana pogrbljena. Bolovi ajme oko jajnika. I grcio mi se mjehur kad bi išla piskiti. Jaki bolovi sve do transfera i onda od transfera stalno grčevi po cijele dane. A evo sada ništa. Samo sam sad zamantana cijeli dan od lijeka ali dobro, odmaram i lezim.
E, a najbolje od svega je to što sam mislila da će biti samo 2 jajne stanice, a na kraju je bilo 6 💥 Ja u šoku, pitam Dr.dali su to bas jajne stanice koje će ići u oplodnju. Kaže on, da, ići će svih 6. Tako da sam baš sretna😊 Sutra ujutro ću znati koliko se oplodilo. Kada ti radiš betu? 🥰
Wow, sest, odlicno, ajme drzim fige!!!
Mene je taj dolantin u venu skroz osamutio, svasta sam laprdala, spavala nakon aspiracije u bolnici dva sata, ali sam isto osjecala bol. Nokautiran si ali boli... Jos mi je dr punktirala jajnik koji je od endometrioze iza maternice pa sam sve zvijezde brojala, vikala da stane. Ali ne mogu reci da me kasnije ista bolilo. Sad u cita su mi dali lokalnu, nisam nista osjetila, ni bila osamucena, prva liga. Ja bih trebala vaditi betu u subotu ili ponedjeljak ali danas mi je osmi dan od transfera petodnevnih, nema nikakvih naznaka crtice, tako da nemam pojma hocu li je uopce ici vaditi, vidjet cu. Malo mi je vec pun kufer i hocu da ovo zavrsi...
Drzim ti fige da se sve oplode! Kako si bila utucena da ih je malo pa onda sest, show! Kako nekad stvari dobro ispadnu :) Sretno, sretno, sretnoooo
👩🏼'83. Endometrioza 🧑🏼'80. Spermiogram bzvz
1. 12/2023 Kbc Split - ICSI - ET 2 xcetverostanicne; Beta ❌
2. KBC Split 04/2024, ET jedne jajne st. Beta ❌
3. Cito (06/2025), sest jajnih stanica oplodjeno, transfer 25.6. 2x5d osrednje, nista za zalediti
6, odlicnooo, nadam se ujutro dobrim vijestima 🦄
👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l; astma
🧑🏻🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u KBCSM za postupke:
6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
6/2025 ICSI/TESE - 10JS➡️3embrija➡️ET x 2➡️beta 11.7.
Ani32 odlične vijesti, bašmi je drago! Držim fige za oplodnju!
Titi sretno sutra na pregledu! Nemam osobno iskustvo ali moja prijateljica je krvarila skoro cijelo prvo tromjesečje i to je znala baš jako krvariti, išla je i na hitnu par puta. Sad je 20 tt i sve je u redu, to je bio hematom koji se stalno punio. S dr strane evo ja nisam uopće krvarila pa je missed ab. Držim fige!
Shunky žao mi je zbog testa 😪
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Petak 4.7.
Titi - uzv 🤰🏼
Subota 5.7.
XOXO - transfer
Ponedjeljak 7.7.
Uniqlo - beta
Sage - transfer
Utorak 8.7.
Medenko - beta
Srijeda 9.7.
Eni - uzv 🤰🏼
Verbena - uzv 🤰🏼
Tashee - beta
Četvrtak 10.7.
Ariella - uzv 🤰🏼
Pepuška - beta
Petak 11.7.
Karamela - beta
Ponedjeljak 14.7.
Mariposa - uzv 🤰🏼
Petak 18.7.
Dreamer - uzv 🤰🏼
Riamaro - uzv 🤰🏼
IT STARTS WITH THE EGG / Prijevod by Verbena
https://drive.google.com/file/d/1Iqb2V-kc4IvveFw26SPuDCvToghs5dK7/view
ANKETA O IVF ISKUSTVIMA:
https://bitly.cx/OtBFM
- anketu možete ispunjavati više puta, za svaku kliniku zasebno
LINK NA REZULTATE ANKETE
https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1NrKyvBliBF5Bk5PPgIsEUeF60KKw6eL_Fnu_gx808_g/htmlview#gid=1652649836
PRVA WEB STRANICA O IVF-u U RH
https://miraculum-ivf.com
2021. missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Titi sretno danas🙏🏽✨💜
Ponovila test..nista ovaj put…😔🤷🏽♀️…cekalicama bete zelim vise srece nego sebi💪🏼
Vrijeme je za odmorko..previse toga sam nabila u ovoj godini u silnoj zelji😏…ali vraćamo se jači u rujnu 💜💜💜
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
Medenko citam te iz prikrajka i bas mi je zao 😔 rujan mora biti dobitan za sve nas!! 🍀
Cure, koji vam je prosjek dobrih blastocista u odnosu na oplodene jajne stanice. Ja sam imala 15 jajnih, od toga su 3 bile nezrele i 8 ih se oplodilo. Nekako sam potonula jer se bojim da mozda nece biti blastica. Ne zelim biti nezahvalna, ni slucajno, samo sam malo istraumatizirana jer prosli put kad sam imala 3 stanice, 2 su se oplodile i obje nisu bile top kvalitete. Vracali smo ih 3. dan, ali sumnjam da bi dosle do blastice. Zato me sad ulovio neki strah jer od pocetnog broja folikula, vec smo na pola, a jos nisu dogurale do blastica. Kakva su vasa iskustva? (Jasno mi je da to ovisi o mnogo faktora, ali me zanima)
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto (Euthyrox 50 ug), trombofilija i karogram ✅ 🧔♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test /// 06.2025. 💉 Rekovelle + Ganirelix - oplođeno 8 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji