Ani32, volimo ovako lijepe vijesti! Neka ih se što više oplodi!
Titi, sretno na UZV danas
Lori, nicol, cure nadam se da ste dobro. Neka sve prođe čim prije.
Medenko, žao mi je zbog negativnog testa, ali vidim da si nabrijana za jesen i to je super! Nakon uživanja u ljetu mora doći do uspjeha!
jane23, ja sam prvi put imala 6 aspiriranih, 5 oplođenih, 2 blastociste. Drugi put 9 aspiriranih, 8 oplođenih, 4 blastociste. Znam da izgleda malo strašno kad brojevi krenu padati, ali to je očekivano. Mislim da ćeš od 8 oplođenih sigurno imati blastice.
Cure, sretno svima!
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
06/25. FET blastociste, 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 14.7.
Lori, nicol, držite se i želim vam što brži oporavak 🫂
Medenko, žao mi je, ali na jesen krećemo u nove pobjede ❤️
jane23, ja sam imala 8 aspiriranih, 6 ih se oplodilo (od toga 5 pravilno) i 5 ih je došlo do faze blastociste. Tako da mislim da imaš razloga za optimizam :)
Svim trudnicama držim fige da provedu bezbrižno ljeto ❤️
💃 35, PCOS
🕺35, normo
2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
6/25 FET ❌
Medenko žao mi je Brzo će jesen
Jane ja sam od 7 aspiriranih imala 3 blaste. Vjerujem da će ih biti barem nekoliko i da će to biti više nego dovoljno Javljaj nam razvoj situacije, držim fige!
Ja sam danas skroz dobro, krvarim dosta ali je skroz podnošljivo sve. Ako izbjegnem kiretažu i ovaj put, vrijedilo je. Ja se baš bojim kiretaže, iako vjerujem da je taj strah iracionalan i da većinom prođe sve ok ali ne mogu si pomoć.
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Shunky držim fige da bude ipak pozitivnona kraju❤️🤞A ja bi betu izvadila pa da budem mirna, nikada ne znaš. Test nije najpouzdaniji. Ja sam rekla samo cu bete vaditi, sta je sigurno sigurno🤞
A da, meni jučer isto taj zamantan osjećaj i mučnina od lijeka cijeli dan ali eto bar nije bilo neke boli. Popila brufen prije spavanja i ok. Ali bilo bi mi draže da je lokalna, pa da si ok ostatak dana, a ne onaj zamantan osjećaj ali eto sve se to preživi za viši cilj. A, razumin te skroz.. I meni ti je bas tako, pun kufer svega više. Čekam da završi ovo napokon. I da se opustim... A iduće na jesen mi je pravac Cito, već dogovaram sa suprugom što ćemo, di ćemo, jer sam jako jako razočarana s terapijom od početka i ostalim... Ovaj put je fijasko totalni.. Pišem u novom postu još, da mi ne bude predugo ovdi.
👰33 - oba jajovoda✂️ AMH 6,18 pmol/l,
TSH ➡️1,4 (Euthyrox)
🙎♂️41 - sad je sve ok (Normospermia)
Cink, Folna, B12, Omega 3 ✔️
💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
Aspiracija 18.7.2024. - 12 🥚5 oplođenih
Transfer 23.7.,vraćena 2 zametka 3.dan ➡️Beta 1,2 ❌
💥KBC St IVF - 6/2024 - 75 Menopur, 150 Bemfola +Ganirelix
🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠
Ovako cure, jutros mi kaze biolog od 6 jajnih stanica, 5 je bilo nezrelih i nisu išli na IVF uopće 🤔, nego jednu jedinu su oplodili ICSI postupkom, da nebi i ona propala🤦♀️ Znaci jedina dijagnoza sad nam je nizak AMH (oko 6),a suprugov speriogram odličan zadnjih par mjeseci. I na kraju završimo na ICSI jedne jajne stanice🤦♀️
Pitala sam biologicu dali su pustili spermije da sami oplode jajne stanice (IVF) , a ona kaže da nije jer je vidila da su nezrele i imaju jako čvrstu opnu i da se nebi ni oplodile, pa je samo na 1 jajnoj stanici napravila ICSI, da ne propadne i ta.
Ja vidno razočarana... Govorim kako je to moguće, suprugov spermiogram je odličan, bolji nego na prvom IVF. A ona kaze da nije do spermiograma nego do nezrelih stanica.
Pitam je dali mislite da su mi mozda jajne stanice jako loše kvalitete? Ona govori da su jajne stanice ok, samo su nezrele. Trebalo ih je još pustiti. Kaže - iskreno, aspiracija je trebala biti kasnije, ali nebi se miješala u to, jer ipak to je posao Dr. 🤔 Znaci Dr. mi prvo dao niske doze lijekova. Bilo mi cudno. Onda kaže na dva uzv imamo 2 dobra folikula, dao mi štopericu očito puno ranije, onda na kraju na aspiraciji kaže evo ih 6🤦♀️ I sada mi jave oplodila se jedna i to putem ICSI. Tko je ovdje lud? I embriotransfer već sutra (dvodnevni embrij). I to neće biti ovaj Dr.koji me vodi nego neki drugi.. Ma uzas. Nista nema od ovoga. Mogla sam u prirodnom postupku ovu 1 jajnu stanicu postići jer nam ovulacije. A ne ovo sve prolaziti... Uzassss...
TSH ➡️1,4 (Euthyrox)
Ani bas mi je zao. Pogotovo jer ocito nije problem u vama, nego u krivom tempiranju aspiracije. Vidim ti u potpisu da si bila u B+. Ima li razlog zasto si se prebacila u kbc? Ja sam do sad 2x radila aspiraciju i da mi se desi da dr toliko grijesi, bez razmisljanja bi otisla negdje drugdje. Bezveze ti krade pokusaje preko HZZO-a. 😡
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto (Euthyrox 50 ug), trombofilija i karogram ✅ 🧔♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test /// 06.2025. 💉 Rekovelle + Ganirelix - oplođeno 8 🙏
Ani, nemoj još tonuti, možda je ta jedna dobitna, svašta je moguće! Ali da su aljkavi, zaista jesu, odmah mi tlak skoči
👩🏼'83. Endometrioza 🧑🏼'80. Spermiogram bzvz
1. 12/2023 Kbc Split - ICSI - ET 2 xcetverostanicne; Beta ❌
2. KBC Split 04/2024, ET jedne jajne st. Beta ❌
3. Cito (06/2025), sest jajnih stanica oplodjeno, transfer 25.6. 2x5d osrednje, nista za zalediti
Medenko iskreno mi je žao ❤️
Titi sretno na uzvu.
Lori držim fige da izbjegneš kiretažu 🤞
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
•04/22 1.ICSI Petrova: ~ 6 bc❄
1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 x
•05/24 2.ICSI pol. Škvorc: ~5 bc ❄
1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
•06/25 3. ICSI pol. Škvorc: ~3bc ❄
1. ET ❄❄ 2bc ~ 1.beta 564,5 ❤️ 2.beta 1119,5 ❤️ 1.UZV ⏳️🙏
jane23 Da, ode nam jedan postupak vrijednosti bar 3.000 e. Za jednu jajnu stanicu🤦♀️ To sam mogla imati u prirodnom postupku jer imam ovulacije. Uzas..
Ma daleko nam je Zg. Jer smo u St. Bili smo tada u Zg. 2 tjedna. Unajmili apartman. Pa di je gorivo, put, di su anestezije plus još neke dodatne stvari što se plate. I jos nisi doma u svojoj kući kad ti najviše treba tvoj dom. I onda nakon transfera vozi se 5 sati... Nikako doci doma..
A iscrpljen si od svega. I na kraju ne mozes proć ispod bar 2.500 e troška sve skupa,iako smo preko hzzo.
A u St mogu privatno za 3.000 e. Pa bi radje idući put u St privatno - Šparac ili Cito ali vjerojatnije Cito.
A eto čula sam za ovog Dr. da je dobar pa sam eto nadala se ali na kraju.. Ne znam... Ne znam sto da mislim... Zašto zašto... Mislim da se oko mene trebao potruditi jer mi je radio i operaciju jajovoda (odstranjenje) prije 3 mjeseca i rekao da je šansa sad puno veća nakon toga. I evo sada uzalud i operacija i teški bolovi koje sam imala 3 tjedna, a lagane bolove još + mjesec dana... Uzalud... Kad mi je terapija tako loša bila... U Beta Plus sam isla sa proširenim jajovodima i rekli su mi da je sve ostalo ok, a ako ova 2 embrija ne uspiju, velika je šansa da je zbog tekućine iz jajovoda jer vidimo da su vam se nakon stimulacije jos vise povećali. I isto su preporučili odstranjenje jajovoda prije idućeg postupka. A ovaj sad Dr.umisto da je vidio kakvu su mi prije davali stimulaciju, usporedio itd. On totalno skrenuo s puta... Kao da me zamijenio s nekim pa fulao totalno 🤦♀️🤔 Njemu je sada lakše bilo pogoditi stimulaciju nego prvi put ovima u BetaPlus. I štoperica ta isto uzas na kraju. Ma sve krivo. Bolje bi sama sebi prepisala stimulaciju i štopericu koliko sam načitana 🤦♀️
TSH ➡️1,4 (Euthyrox)
Ani skroz te razumijem i bas mi je zao. Kuzim da dr prvi put malo fulaju stimulaciju dok ne znaju kako ce zena reagirati, ali nakon toga se nebi bas smjeli desavati toliki gafovi. Drzim fige da ti i taj jedan donese srecu (u konacnici, dovoljan je jedan!!) i da zaboravis ovu agoniju! 🍀
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto (Euthyrox 50 ug), trombofilija i karogram ✅ 🧔♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test /// 06.2025. 💉 Rekovelle + Ganirelix - oplođeno 8 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji