Ani bas mi je zao. Pogotovo jer ocito nije problem u vama, nego u krivom tempiranju aspiracije. Vidim ti u potpisu da si bila u B+. Ima li razlog zasto si se prebacila u kbc? Ja sam do sad 2x radila aspiraciju i da mi se desi da dr toliko grijesi, bez razmisljanja bi otisla negdje drugdje. Bezveze ti krade pokusaje preko HZZO-a. 😡
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto, trombofilija i karogram ✅
🧔♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem.trudnoce
04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Orgalutran) - ET 2 js ➖
06.2025. 2. IVF puna stimulacija (Rekovelle + Ganirelix) - 9 oplođeno, 2 🐧🐧
9.mj. FET 1 🐧➖ 10.mj. FET 2🐧➖
Ani, nemoj još tonuti, možda je ta jedna dobitna, svašta je moguće! Ali da su aljkavi, zaista jesu, odmah mi tlak skoči
👩🏼'83. Endometrioza 🧑🏼'80. Spermiogram bzvz
1. 12/2023 Kbc Split - ICSI - ET 2 xcetverostanicne; Beta ❌
2. KBC Split 04/2024, ET jedne jajne st. Beta ❌
3. Cito (06/2025), ET dvije jajne st. Beta ❌
Medenko iskreno mi je žao ❤️
Titi sretno na uzvu.
Lori držim fige da izbjegneš kiretažu 🤞
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
•04/22 1.ICSI Petrova: ~ 6 bc❄
1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 x
•05/24 2.ICSI pol. Škvorc: ~5 bc ❄
1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
•06/25 3. ICSI pol. Škvorc: ~3bc ❄
1. ET ❄❄ 2bc ~ 1.beta 564,5 ❤️ 2.beta 1119,5 ❤️ 1.UZV imamo❤️ 2. UZV missed ab 💔
jane23 Da, ode nam jedan postupak vrijednosti bar 3.000 e. Za jednu jajnu stanicu🤦♀️ To sam mogla imati u prirodnom postupku jer imam ovulacije. Uzas..
Ma daleko nam je Zg. Jer smo u St. Bili smo tada u Zg. 2 tjedna. Unajmili apartman. Pa di je gorivo, put, di su anestezije plus još neke dodatne stvari što se plate. I jos nisi doma u svojoj kući kad ti najviše treba tvoj dom. I onda nakon transfera vozi se 5 sati... Nikako doci doma..
A iscrpljen si od svega. I na kraju ne mozes proć ispod bar 2.500 e troška sve skupa,iako smo preko hzzo.
A u St mogu privatno za 3.000 e. Pa bi radje idući put u St privatno - Šparac ili Cito ali vjerojatnije Cito.
A eto čula sam za ovog Dr. da je dobar pa sam eto nadala se ali na kraju.. Ne znam... Ne znam sto da mislim... Zašto zašto... Mislim da se oko mene trebao potruditi jer mi je radio i operaciju jajovoda (odstranjenje) prije 3 mjeseca i rekao da je šansa sad puno veća nakon toga. I evo sada uzalud i operacija i teški bolovi koje sam imala 3 tjedna, a lagane bolove još + mjesec dana... Uzalud... Kad mi je terapija tako loša bila... U Beta Plus sam isla sa proširenim jajovodima i rekli su mi da je sve ostalo ok, a ako ova 2 embrija ne uspiju, velika je šansa da je zbog tekućine iz jajovoda jer vidimo da su vam se nakon stimulacije jos vise povećali. I isto su preporučili odstranjenje jajovoda prije idućeg postupka. A ovaj sad Dr.umisto da je vidio kakvu su mi prije davali stimulaciju, usporedio itd. On totalno skrenuo s puta... Kao da me zamijenio s nekim pa fulao totalno 🤦♀️🤔 Njemu je sada lakše bilo pogoditi stimulaciju nego prvi put ovima u BetaPlus. I štoperica ta isto uzas na kraju. Ma sve krivo. Bolje bi sama sebi prepisala stimulaciju i štopericu koliko sam načitana 🤦♀️
👰33 - oba jajovoda✂️ AMH 6,18 pmol/l,
TSH ➡️1,4 (Euthyrox)
🙎♂️41 - sad je sve ok (Normospermia)
Cink, Folna, B12, Omega 3 ✔️
💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
Aspiracija 18.7.2024. - 12 🥚5 oplođenih
Transfer 23.7.,vraćena 2 zametka 3.dan ➡️Beta 1,2 ❌
💥KBC St IVF - 6/2024 - 75 Menopur, 150 Bemfola +Ganirelix
🥚6 jajnih stanica. 5 nezrelih. 1 oplođena. Transfer 2 dan. Beta ➡️ 0
🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠
Ani skroz te razumijem i bas mi je zao. Kuzim da dr prvi put malo fulaju stimulaciju dok ne znaju kako ce zena reagirati, ali nakon toga se nebi bas smjeli desavati toliki gafovi. Drzim fige da ti i taj jedan donese srecu (u konacnici, dovoljan je jedan!!) i da zaboravis ovu agoniju! 🍀
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto, trombofilija i karogram ✅
🧔♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem.trudnoce
04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Orgalutran) - ET 2 js ➖
06.2025. 2. IVF puna stimulacija (Rekovelle + Ganirelix) - 9 oplođeno, 2 🐧🐧
9.mj. FET 1 🐧➖ 10.mj. FET 2🐧➖
Shunky A sve moguće, da.. ❤️ Ali ne znam baš.. Jos s tim ICSI su mogli oštetiti embrij da se ne razvija kasnije kako triba. Ne sviđa mi se to... Mislim da tu šanse nema.
Kad vidim da mi ovaj isti Dr. neće raditi transfer nego drugi netko, jos mi je gore.
Tako da nade nemam baš nikakve. Mozda 1%. Nadala sam se prijenosu 2 embrija bar. Zadnji put sam imala strašnu upalu pluća prvi put u životu,usred lita, preko 40 fibra, padala u nesvijest, par dana prije početka stimulacije. A 3.dan od transfera dobila sam ponovo temperaturu 39 bez ostalih simptoma. I napravim test na coronu, kad ona corona🤦♀️ Znaci upala pluća kraj 6 mj, pa stimulacija 7 mj, pa krajem 7 mj Corona i temperatura 39 danima. I naravno prokrvarila par dana pije bete. Bila su vraćena 2 embrija odlična 8 - stanična i 10-stanična. A sada sam mjesecima zdrava, pijem vitamine, D vitamin pocela ima 4 mj piti, puna sam energije. Zdrava. I nadala se da će sada biti i dosta jajnih stanica i da će se puno njih oploditi jer je sad i spermiogram odličan, a na kraju. Eto... Kad pogledam, uz toliko moje loše stanje organizma, u Beti su napravili čudo tada. I da nisam još dobila coronu i temperaturu 3 dana nakon embriotransfera, mislim da bi čak i uspjelo. A evo u KBC St nikada više, da, bas su aljkavi🤦♀️
👰33 - oba jajovoda✂️ AMH 6,18 pmol/l,
TSH ➡️1,4 (Euthyrox)
🙎♂️41 - sad je sve ok (Normospermia)
Cink, Folna, B12, Omega 3 ✔️
💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
Aspiracija 18.7.2024. - 12 🥚5 oplođenih
Transfer 23.7.,vraćena 2 zametka 3.dan ➡️Beta 1,2 ❌
💥KBC St IVF - 6/2024 - 75 Menopur, 150 Bemfola +Ganirelix
🥚6 jajnih stanica. 5 nezrelih. 1 oplođena. Transfer 2 dan. Beta ➡️ 0
🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠
Medenko zao mi je, nadam se da je onda jesen dobitna, a sad odmor 🍹
Ani ovo zvuci bas stresno.. Nadam se da je ta jedna dobitna, nikad ne znas!!
Titi sretno!
👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l; astma
🧑🏻🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u KBCSM za postupke:
6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
6/2025 ICSI/TESE - 10JS➡️3embrija➡️ET x 2➡️beta 11.7.
Medenko baš mi je žao 😔
Ani pa to je stvarno katastrofa, ne znam kako ne znaju tempirati neke stvari.. oni kao da se igraju s nama..
Ja sam bila na uzv i iskreno opet sam na ničemu, zapravo još gore nego što je bilo. Plod veličine 4mm, a danas točno 7 tjedan. Srčana aktivnost je tu, ali kažu da je manji plod nego što bi trebao biti, moguće da se malo kasnije primio. Ali, ispod ploda hematom veličine 1,8cm x 1,2 cm. I dalje mirovanje, idući četvrtak opet kontrola, pa ćemo vidjeti što dalje. Ako mi se pojave krvarenja bez bolova to je vjerojatno samo hematom, a ako bude krvarenje s bolovima, onda svi znamo ishod..
MM azoo, samnom sve uredu osim neredovitih ciklusa
1.IVF 2020 - 7 predivnih blastica
ET- 2 blastice, beta 0
FET 2021, 2 blastice - beta 80, biokemijska
FET 2021, 1 blastica - beta se nije pravilno duplala- missed abb
FET 04/25 - otkazan, loš ciklus
FET 06/25 - 12dnt beta 539, 14dnt beta 1900, uzv 27.6. 6+0 ❤️, uzv br.2 04.07. 🤞
Drage moje, oprostite što se nisam javljala duže vrijeme.. Za sada je sve ok što se smeđarenja tiče (vrlo rijetko i vrlo oskudno, gin se ne zabrinjava), ali nemam snage pisati... Jako sam iscrpljena i umorna, imam skoro svakodnevne glavobolje koje su par dana bile baš prava migrena, a Lupocet tu nažalost previše ne pomaže... Imam i mučnine i pečenje u želucu koje nije praćeno povraćanjem, ali je gotovo konstantno.. Kad simptomi povremeno popuste, pitam se je li sve ok i jesam li i dalje trudna.. Slabo spavam, teško mi se opustiti i primjećujem da sam dosta anksiozna.. Jedva čekam taj 9.7...
Na brzinu sam preletila zaostatke i nisam uspjela baš sve pohvatati pa oprostite ako sam vas preskočila - nije namjerno i znate da navijam za svaku od vas! ❤️
Najprije da čestitam našoj Dreamer - toliko mi je drago i želim ti svu sreću svijeta do kraja - da ti trudnoća bude mirna i zdrava 🤗🥰
Čestitam i tebi, Mariposa i sretno dalje! ❤️
Najveće fige držim za Karamelu - nadam se da si dobro i da će ti ove mrvice donijeti sreću najveću! 🙏🤗😘
Uniqlo i Medenko, žao mi je jako zbog negativnih testova.. Odmorite se i hrabro dalje u nove pobjede! Vjerujem da će biti dobro! 🤗❤️
Lori, puno ti hvala na brizi.. Kako si? Nadam se da i kod tebe i kod Nicol sve prolazi bz komplikacija...
Čuvajte se cure, i kad ne čitam, u mislima ste mi sve! 🤗
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
🔸10/24 ET 1 3dn ❌
🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣
ShunkyA sve moguće, da.. ❤️ Ali ne znam baš.. Jos s tim ICSI su mogli oštetiti embrij da se ne razvija kasnije kako triba. Ne sviđa mi se to… Mislim da tu šanse nema.
Kad vidim da mi ovaj isti Dr. neće raditi transfer nego drugi netko, jos mi je gore.
Tako da nade nemam baš nikakve. Mozda 1%. Nadala sam se prijenosu 2 embrija bar. Zadnji put sam imala strašnu upalu pluća prvi put u životu,usred lita, preko 40 fibra, padala u nesvijest, par dana prije početka stimulacije. A 3.dan od transfera dobila sam ponovo temperaturu 39 bez ostalih simptoma. I napravim test na coronu, kad ona corona🤦♀️ Znaci upala pluća kraj 6 mj, pa stimulacija 7 mj, pa krajem 7 mj Corona i temperatura 39 danima. I naravno prokrvarila par dana pije bete. Bila su vraćena 2 embrija odlična 8 - stanična i 10-stanična. A sada sam mjesecima zdrava, pijem vitamine, D vitamin pocela ima 4 mj piti, puna sam energije. Zdrava. I nadala se da će sada biti i dosta jajnih stanica i da će se puno njih oploditi jer je sad i spermiogram odličan, a na kraju. Eto… Kad pogledam, uz toliko moje loše stanje organizma, u Beti su napravili čudo tada. I da nisam još dobila coronu i temperaturu 3 dana nakon embriotransfera, mislim da bi čak i uspjelo. A evo u KBC St nikada više, da, bas su aljkavi🤦♀️
Ani, žao mi je zbog nastale situacije 😔
Jel ti bio dr.M ili dr.B?
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17. 2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
UZ Brussel
Gonal-F, Orgalutran, Gonapeptyl
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji