evo odgovor iz HZZO-a:
Poštovana,
ako je postupak u stimuliranom ciklusu započet i dani lijekovi za stimulaciju ovulacije i prekinut je jer nije došlo do rasta folikula i adekvatnog hormonalnog odgovora ili emrbiotrasfera to je jedan iskorišteni pokušajPtavo je na četri stimulirana cilusa i dva prirodna iz Zakona o MPO
Nadam se da će to proć ispod radara, ako ne onda stvarno nemam sreće kako sam mislila, sve u svemu kad skupim dokumentaciju javim povratno…
1985
AMH 6
6 MPO postupaka
Jajovodi ✂️
Ostvarena 1 trudnoća, missed ab u 10 tt
evo odgovor iz HZZO-a:
Poštovana,
ako je postupak u stimuliranom ciklusu započet i dani lijekovi za stimulaciju ovulacije i prekinut je jer nije došlo do rasta folikula i adekvatnog hormonalnog odgovora ili emrbiotrasfera to je jedan iskorišteni pokušajPtavo je na četri stimulirana cilusa i dva prirodna iz Zakona o MPO
U pitanju je bio postupak u prirodnom ciklusu, jedino Ovitrelle sam dobila taj put 🤷🏼♀️
prvi put sam dobila ovitrelle, drugi puta nije došlo do štoperice, tako da svakako računam da mi je još jedan prirodni ostao.
eto, meni su rekli ako je došlo do štoperice i aspiracije, računaju kao iskorišteni postupak.
👩🏻🦱39 AMH 12,9
👨🏻🦱38
12/2023 VV - Femara, Ovitrelle, ET, beta 0
02/2024 VV, ICSI, ET, beta 0
06/2024 VV, ICSI, ET, beta 0
12/2024 IVF, ICSI, ET, beta 0
06/2025 IVF, IVF/ICSI, ET, beta 0
evo odgovor iz HZZO-a:
Poštovana,
U pitanju je bio postupak u prirodnom ciklusu, jedino Ovitrelle sam dobila taj put 🤷🏼♀️
prvi put sam dobila ovitrelle, drugi puta nije došlo do štoperice, tako da svakako računam da mi je još jedan prirodni ostao.
eto, meni su rekli ako je došlo do štoperice i aspiracije, računaju kao iskorišteni postupak.
Vidjet ćemo, zasad držim 🤞
Nada umire zadnja
1985
AMH 6
6 MPO postupaka
Jajovodi ✂️
Navodno inače sustav blokira davanje uputnice ako se nema pravo… A meni je uputnica izdana 🤷🏼♀️
Ako je neka cura imala iskustvo, dobrodošlo je…
1985
AMH 6
6 MPO postupaka
Jajovodi ✂️
evo odgovor iz HZZO-a:
Poštovana,
Nadam se da će to proć ispod radara, ako ne onda stvarno nemam sreće kako sam mislila, sve u svemu kad skupim dokumentaciju javim povratno…
sretno! što drugo reći <3
👩🏻🦱39 AMH 12,9
👨🏻🦱38
12/2023 VV - Femara, Ovitrelle, ET, beta 0
02/2024 VV, ICSI, ET, beta 0
06/2024 VV, ICSI, ET, beta 0
12/2024 IVF, ICSI, ET, beta 0
06/2025 IVF, IVF/ICSI, ET, beta 0
Dreamer samo sam ti htjela čestitati na odličnim betama, sjećam te se iz vremena naše borbe i baš mi je drago da je barem zasad pozitivno, navijam i dalje 💪
Medenko i tebi držim fige da je samo prerano…
Ostalim curama želim puno snage, strpljenja i hrabrosti u ovoj borbi ❤️
Hvala ti, nadam se da će ovaj put konačno i meni zasjati sunce ☀️
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
•04/22 1.ICSI Petrova: ~ 6 bc❄
1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 x
•05/24 2.ICSI pol. Škvorc: ~5 bc ❄
1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
•06/25 3. ICSI pol. Škvorc: ~3bc ❄
1. ET ❄❄ 2bc ~ 1.beta 564,5 ❤️ 2.beta 1119,5 ❤️ 1.UZV ⏳️🙏
Mariposa ja nemam nikakvih simptoma osim umora, do sada bi me ulovilo samo oko 13-14h i jednostavno bi morala leći. Danas me doslovno ubija od ranog jutra, evo sad je tek popustilo, nisam bila sposobna za život uopće..Niti jedan drugi simptom nemam, a danas sam 6+5, tako da vjerojatno još ima vremena da udare svi simptomi.
MM azoo, samnom sve uredu osim neredovitih ciklusa
1.IVF 2020 - 7 predivnih blastica
ET- 2 blastice, beta 0
FET 2021, 2 blastice - beta 80, biokemijska
FET 2021, 1 blastica - beta se nije pravilno duplala- missed abb
FET 04/25 - otkazan, loš ciklus
FET 06/25 - 12dnt beta 539, 14dnt beta 1900, uzv 27.6. 6+0 ❤️, uzv br.2 04.07. 🤞
Evo još jednog odgovora na temu imam li pravo ili ne:
Ako ste dobili uputnicu za medicinski pomognutu oplodnju (MPO), to znači da imate pravo na MPO postupak prema važećim pravilima HZZO-a i CEZIH-a. Sustav bi onemogućio izdavanje uputnice da nemate pravo, odnosno da ne ispunjavate zakonske ili administrativne uvjete.
Za svaki MPO postupak potrebna je nova D1 uputnica, i bez nje nije moguće pristupiti postupku na teret HZZO-a. Pravo na MPO na teret HZZO-a u pravilu imaju žene do navršene 42. godine života, uz ispunjavanje ostalih zakonskih uvjeta i dostavu potrebne dokumentacije.
Dakle, ako ste dobili važeću uputnicu od nadležnog liječnika, to je potvrda da u tom trenutku imate pravo na MPO postupak i možete ga provesti prema standardnoj proceduri.
Sve u svemu , kako ne dozvoli da se lijek podigne tako ne bi dozvolio ni izdavanje uputnice a to znači da ipak ostvarujem pravo… Ako ishod bude drugačiji javim da znate svi ❤️
1985
AMH 6
6 MPO postupaka
Jajovodi ✂️
Ani32 drago mi je šta ti je ova pričala dala malo nade i vjere ne želim duzit sa svojom pričom ali meni je dr i za prvo dijete rekao da ako ostanem trudna da će bit ravno božjem cudu i evo moje malo čudo je tu sad za drugo je rekao da se ne nadam kad mu dođem na uzv past će sa stolice sigurna sam ..teška priča je to bila zaista bez pretjerivanja i evo cuda se događaju 😃🙏🏻 samo treba bit uporan i znam da će i kod tebe isto tako bit kako treba svu sreću ti želim mi žene možemo sve❤️😘
Medenko moj test na 7dnt ni sjena sjenine sjene ja se isplkalala pomirila prekinula terapiju kaže muž Ajde još jedan test sutra za svaki slučaj kad ono plusic slabi ali tu je bija daj boze da i kod tebe tako bude ❤️
Mariposa da slažem se bas to jedna ali vrijedna 🙏🏻
👩🍼broj 1 iz trećeg ivf postupka 🙏🏻
👩🍼broj 2
08/2024 dva trodnevna zametka ▶️Beta hcg❌
05/2025 jedna trodnevni zametak ▶️1 beta86.8 2 Beta 180.1 3.Beta 430.4 ▶️čekamo uzv 🙏🏻
Dreamer čestitam od srca lijepo raste 🙌🏻❤️
👩🍼broj 1 iz trećeg ivf postupka 🙏🏻
👩🍼broj 2
08/2024 dva trodnevna zametka ▶️Beta hcg❌
05/2025 jedna trodnevni zametak ▶️1 beta86.8 2 Beta 180.1 3.Beta 430.4 ▶️čekamo uzv 🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji