Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Uniqlo7
    01. Srpanj 2025. 17:19

Cure, meni je 9dpt i moj test je nazalost opet bijel🥺 cekam betu za svaki slucaj, pa cu se onda smisliti hocu uzeti pauzu do 9. Mj, ili cu napraviti jos jedan prirodni🙏

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET x

Ninaaa.mo5@gmail.com

• zhaochen
    01. Srpanj 2025. 17:57

Buy fake usd/aud/cad/CNY/euros/RMB WHATSAPP: +1 (725) 867-9567 Buy fake usd, Buy fake Canadian dollars (cad), Buy fake Australian dollars, buy fake euros, Buy clone card online, Buy fake money, Buy counterfeit money, buy fake notes, Buy fake Australian dollars, Best Counterfeit Bills for Sale - buy fake USD, Buying counterfeit RMB online, Buy fake us dollars, buy fake American dollars, buy fake cad, buy fake euros, buy prop money online Telegram : https://t.me/buy_real_and_fake_passport Buy clone card online,Buy Clone Card High Balance, Buy Clone Card Low Balance

Buy real and fake Passports WHATSAPP: +1 (725) 867-9567 driver's licenses, ID cards, Visas,birth certificates

• zhaochen
    01. Srpanj 2025. 17:58

Buy fake usd/aud/cad/CNY/euros/RMB WHATSAPP: +1 (725) 867-9567 Buy fake usd, Buy fake Canadian dollars (cad), Buy fake Australian dollars, buy fake euros, Buy clone card online, Buy fake money, Buy counterfeit money, buy fake notes, Buy fake Australian dollars, Best Counterfeit Bills for Sale - buy fake USD, Buying counterfeit RMB online, Buy fake us dollars, buy fake American dollars, buy fake cad, buy fake euros, buy prop money online Telegram : https://t.me/buy_real_and_fake_passport Buy clone card online,Buy Clone Card High Balance, Buy Clone Card Low Balance

Buy real and fake Passports WHATSAPP: +1 (725) 867-9567 driver's licenses, ID cards, Visas,birth certificates

• eni233
    01. Srpanj 2025. 18:19

Uniqlo7

Cure, meni je 9dpt i moj test je nazalost opet bijel🥺 cekam betu za svaki slucaj, pa cu se onda smisliti hocu uzeti pauzu do 9. Mj, ili cu napraviti jos jedan prirodni🙏

Ja se još uvijek nadam .. ipak je to morula , nekad treba duže , nego kod blastice da se pokaže plus 🤞🤞🤞🫂🫂🫂🫂

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    1. Beta -570.1
    2..Beta -2244.0
    9.7. Prvi ultrazvuk

Lori🍀
    01. Srpanj 2025. 18:22

Bajadera rekla bih da imaš pravo na još 1 prirodni. Ali iskusnije cure će ti bolje znati reći. Možda da izabereš kliniku u koju bi išla i odeš na konzultacije pa njih pitaš, valjda mogu provjeriti.
    MiliPe super za pregled❤️
    Uniqlo žao mi je, šaljem zagrljaj😢
    Karamela to su onda morule (4dn zametci). Dan poslije aspiracije je 1.dan.
    Riamaro dobro sam hvala ti❤️ Ajme ti već punih 10❤️ Želim ti da te puste mučnine pa da možeš u potpunosti uživati u trudnoći

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Karamela
    01. Srpanj 2025. 18:34

Uniqlo bas mi je zao 😪 Kad moras betu vaditi? Mozda bude kakvo iznenadenje 🤞🏻
    Lori hvala ti, i za odgovor i za preuzimanje liste 😎

👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l; astma
    🧑🏻‍🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u KBCSM za postupke:
    6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
    1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
    6/2025 ICSI/TESE - 10JS➡️3embrija➡️ET x 2

• Anđelina
    01. Srpanj 2025. 19:26

Hvala svima na lijepim riječima i čestitkama! Želim vam uspjeh na ovom trnovitom putu i sreću da ostvarite ono što srce želi najviše!
    Pošto se ne snalazim baš na forumu i nisam sigurna može li se poslati privatna poruka, molim Hope82; javite se na mail andelina.miracle04@gmail.com

Uniqlo7
    01. Srpanj 2025. 19:38

Eni, Lori i Karamela, hvala vam drage cure🤍 
    Betu bih trebala u ponedjeljak vadit, tad ce biti 15dpt, prekosutra idem iz put pa ne stignem ranije.. ovaj put cu ipak nastaviti s cyclogestom do bete.

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET x

Ninaaa.mo5@gmail.com

Shunky
    01. Srpanj 2025. 21:19

Ani32

Ariella26 da,nema tu pravila,ali eto znaš i sama,kopka te crv sumnje zašto je baš tako ovaj put, itd. Ajme mogu zamisliti tvoje početno razočarenje, a tek iznenađenje kada se oplodila ta jedna i na kraju kada je beta bila pozitivna😊 Sa srećom i da sve do kraja bude ok ❤️
    Shunky Eto vidis. A mislim da bi Dr. triba sve objasniti i napisati pacijentu jer ovako dolazi do greške jer imaju previše posla,na 100 strana i sestre i Dr. i desi se pokvareni telefon.
    Bas tako je i meni, kao da mi vodu daju. A u zivotu se nisam više izbola. 3 puta dnevno. Vidim da si u Cita sada i da ti je super rezultat, puno bolje nego u KBC. Ja ozbiljno razmišljam na jesen kod njih, ako sada ne uspije. A bar im ja nisam toliko prekompliciran slučaj. Mogla je samo ići jača stimulacija za više folikula,jer sam prvi put super reagirala. Uhh, lakše mi je sad, znaci mogu računati u nedjelju transfer, pa bilo bi mi draže ipak trodnevni nego dvodnevni prebacivati (ako ih bude uopće).
    Jane23 eto vidis, meni naglasili posebno uzimati i jos mi napisali na onaj papir kraj Ganirelixa "u 19 h" 🤦‍♀️ Ma ja isto mislim da su dosta niske doze. Ali da, na kraju ostaje nada da se oplode obje i da su kvalitetne i da dočekaju bar taj 3 dan. Pa cemo vidit dalje. Ali zadnji put od 12 jajnih stanica 5 se oplodilo, a samo 2 dočekale 3 dan. Pa me strah malo jer sad imam samo ove 2 🤦‍♀️
    Karamela - nadam se da ce se ova 2 folikula izboriti 💥 🙏
    Lori hvala ti. A mozda se desi čudo, nikada čovik ne zna 🙏
    MiliPe Čestitam😊 Sada se opusti i uzivaj u trudnoci 🥰

U Cita mi je aspiracija bila 12. dan, u KBC oba puta 18., nevjerojatno koliko bolja reakcija, tjedan dana manje injekcija, tjedan manje odlazaka u Split... Psihicki puno lakse za podnijeti. U KBC me dr uvjerila da 'eto ima zena koje uopce ne reagiraju na lijekove, tako ni Vi...'. Ja sam od svega odustala ali je muz inzistirao da probamo jos jednom privatno. U Cita su mi i na uzv nasli dva mioma koja dotad nitko nije vidio, a bila sam na ultrazvuka i ultrazvuka... Na kraju mi je skinuto pet mioma. Terapija Pergoverisom koji ima omjer FSH i LH 2:1, u odnosu na Menopur koji je 1:1 i ocito mi nije pasao. Ne polazem neke nade u ove dvije jadne stanice ali sam stvarno imala osjecaj da su dali sve od sebe.
    Nadam se da ti vise nece trebati nikakve klinike, ali Cito svakako ima moje pohvale. Jos jednom sretno u nedjelju! Barem ces imati mjesta za parking :) 

👩🏼'83. Endometrioza 🧑🏼'80. Spermiogram bzvz
    1. 12/2023 Kbc Split - ICSI - ET 2 xcetverostanicne; Beta ❌
    2. KBC Split 04/2024, ET jedne jajne st. Beta ❌
    3. Cito (06/2025), sest jajnih stanica oplodjeno, transfer 25.6. 2x5d osrednje, nista za zalediti

Nola_
    01. Srpanj 2025. 21:54

Stefica fikus i ja sam koristila Rekovelle, takoder imam PCOS i dr je rekla da je to odlican izbor lijeka jer ne daje puno stanica ali zato daje kvalitetne. Ja sam ih dobila 10, od cega imam dvoje predivne djece i jos par bc-a na cekanju. Nije bilo nuspojava niti hiperstimulacije. Sretno! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.