Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anđelina
    30. Lipanj 2025. 16:51

Međutim, nakon 8 godina pokušavanja, valjda 100 i više odrađenih negativnih testova, dogodilo se čudo. Kažem čudo, jer nema drugog izraza kojim bih opisala trenutak kada sam prvi put u svom životu ugledala tu drugu crticu na testu. Bilo je to naprosto nevjerojatno, popraćeno mnoštvom suza i smijeha! Poslije toga uslijedilo je mnoštvo strepnji koje i same poznajete, no eto hvala Bogu dobro je sve i dogurali smo trenutno do 17. tjedna. Dug je još put pred nama, nadam se najboljem ishodu. Čitam vas i pratim povremeno, ovo je moj način zahvale svim ženama koje su dijelile svoje priče i olakšale mi trenutke tame. Onima koje su sad ovdje i koje su bile tu prethodnih godina. Svojom pričom želim i ja nekome darovati taj tračak nade; možda si i ti baš ta koju takva priča čeka! Vjerujte da će i vas pronaći vaše čudo čak i onda kad se uvjerite da za čudo mjesta nema. Hvala i sretno nam/vam svima!

A sad ću malo kao u reklamama; suprugu je ostalo 50 kapsula Profertila kojima je rok 12/2025., a ja sam netom prije zadnjeg postupka naručila novu pošiljku dodataka prehrani s iHerba koje sam pila možda tjedan dana. Ukoliko vas zanima, javite se na mail andelina.miracle04@gmail.com, dogovorit ćemo se. Još jednom, hvala svima! Morala sam slati u 2 komentara jer mi nije dalo sve u jednom postu objaviti.

💜Medenko
    30. Lipanj 2025. 18:51

Andelina neka ti trudnoća bude prekrasna do kraja..znam kako je..i ja sam na pragu 40-te rodila i nema ljepše srece..volim pročitati ovakve price,veliki je vjetar u leđa i daje nadu borilicama u svim stadijima….sretno do kraja💜✨🙏🏽

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔

• eni233
    30. Lipanj 2025. 19:00

Andelina malo je rec da sam se naježila od tvoje price , ma želim ti jednu predivnu školsku trudnoću 😍😍🥰🥰🥰🥹🥹🥹 i neka tvoja prica bude poticaj svim ženama da čuda se događaju 😍😍😍😍
    Čestitke od srcaaaaaaaa još jednom 🫂🫂🫂😍

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    1. Beta -570.1
    2..Beta -2244.0
    9.7. Prvi ultrazvuk

Karamela
    30. Lipanj 2025. 19:02

Andelina cestitke i sretno dalje! Uzivaj u trudnoci 🍀 

👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l; astma
    🧑🏻‍🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u KBCSM za postupke:
    6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
    1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
    6/2025 ICSI/TESE - 10JS➡️3embrija➡️ET x 2

Alice
    30. Lipanj 2025. 19:38

Drage cure, dugo vremena nisam bila ovdje aktivna iako s vremena na vrijeme pratim vas i čitam 🥰
    Jedno pitanjce za one ciji su muškići to koristili i mišljenje vezano za Catafertyl prah za muške. Odlučila sam kupiti dragome pa da probamo s time. Nema šta izgubiti, a naškoditi mu sigurno ne može od vitamina. Pošto se kod njega radi o teškoj azoospermiji gdje je spermiogram dosad davao rezulat 0, a i sama biopsija je dala izrazito loš rezulatat😪, ima li uopce smisla sa tom dijagnozom piti Catafertyl i nadati se ičemu, probavati? 
    Ako možda koja curka ima isusktva sa tim prahom ciji muski imaju azoospremiju bila bih zahvalna da podjeli iskustvo.
    Nada ipak umire zadnja i čuda se zaista ponekad događaju, a upravo citajuci pricu od Andeline to je i dokaz🙏🏻

•👩🏻32 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 30 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

nicol, z
    30. Lipanj 2025. 20:25

Lori🍀

Mariposa wow odlična beta, baš mi je drago!
    Nicol ja sam imala betu 35000 kad sam imala missed 2021., nakon par dana sam otišla na medikamentozni prekid i otišlo je sve bez kiretaže. Ali ne bi na tvom mjestu čekala da krene samo, bojim se da ćeš se načekati.
    Medenko 8 dpt nije rano, možeš i 6,7 dpt

Hvala svima na riječima podrške💗

Hvala svima na podršci 🤗🤗 
    Upravo sam se vratila s pregleda dr. me zvala da dodem. Doktorica me upućuje sutra u bolnicu po tablete, te je rekla nakon dva dana opet u bolnicu na hospitalizaciju i jos tablete koje idu pod jezik same se moraju otopiti bez gutanja. Te je rekla da ce me par sati držati na promatranju da vide jeli se sve ocistilo..

🧔 41
    🙋‍♀️37, AMH 20
    👩‍❤️‍👨 2018.
    2022. AIH ➖
    2023. AIH ➖
    IVF 8.2024.🥚 10, 🐧1, ET x2 beta ➕.... biokemijska
    IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
    FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 1.beta 150 2.beta 575 3. beta 691 4. Beta 771, 1. UZV ✅️ 2.UZV ne vidi se ZV beta 12 452 missed ab. 7+5tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.