Međutim, nakon 8 godina pokušavanja, valjda 100 i više odrađenih negativnih testova, dogodilo se čudo. Kažem čudo, jer nema drugog izraza kojim bih opisala trenutak kada sam prvi put u svom životu ugledala tu drugu crticu na testu. Bilo je to naprosto nevjerojatno, popraćeno mnoštvom suza i smijeha! Poslije toga uslijedilo je mnoštvo strepnji koje i same poznajete, no eto hvala Bogu dobro je sve i dogurali smo trenutno do 17. tjedna. Dug je još put pred nama, nadam se najboljem ishodu. Čitam vas i pratim povremeno, ovo je moj način zahvale svim ženama koje su dijelile svoje priče i olakšale mi trenutke tame. Onima koje su sad ovdje i koje su bile tu prethodnih godina. Svojom pričom želim i ja nekome darovati taj tračak nade; možda si i ti baš ta koju takva priča čeka! Vjerujte da će i vas pronaći vaše čudo čak i onda kad se uvjerite da za čudo mjesta nema. Hvala i sretno nam/vam svima!
A sad ću malo kao u reklamama; suprugu je ostalo 50 kapsula Profertila kojima je rok 12/2025., a ja sam netom prije zadnjeg postupka naručila novu pošiljku dodataka prehrani s iHerba koje sam pila možda tjedan dana. Ukoliko vas zanima, javite se na mail andelina.miracle04@gmail.com, dogovorit ćemo se. Još jednom, hvala svima! Morala sam slati u 2 komentara jer mi nije dalo sve u jednom postu objaviti.
Andelina neka ti trudnoća bude prekrasna do kraja..znam kako je..i ja sam na pragu 40-te rodila i nema ljepše srece..volim pročitati ovakve price,veliki je vjetar u leđa i daje nadu borilicama u svim stadijima….sretno do kraja💜✨🙏🏽
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔
Andelina malo je rec da sam se naježila od tvoje price , ma želim ti jednu predivnu školsku trudnoću 😍😍🥰🥰🥰🥹🥹🥹 i neka tvoja prica bude poticaj svim ženama da čuda se događaju 😍😍😍😍
Čestitke od srcaaaaaaaa još jednom 🫂🫂🫂😍
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
1. Beta -570.1
2..Beta -2244.0
9.7. Prvi ultrazvuk
Andelina cestitke i sretno dalje! Uzivaj u trudnoci 🍀
👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l; astma
🧑🏻🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u KBCSM za postupke:
6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
6/2025 ICSI/TESE - 10JS➡️3embrija➡️ET x 2
Drage cure, dugo vremena nisam bila ovdje aktivna iako s vremena na vrijeme pratim vas i čitam 🥰
Jedno pitanjce za one ciji su muškići to koristili i mišljenje vezano za Catafertyl prah za muške. Odlučila sam kupiti dragome pa da probamo s time. Nema šta izgubiti, a naškoditi mu sigurno ne može od vitamina. Pošto se kod njega radi o teškoj azoospermiji gdje je spermiogram dosad davao rezulat 0, a i sama biopsija je dala izrazito loš rezulatat😪, ima li uopce smisla sa tom dijagnozom piti Catafertyl i nadati se ičemu, probavati?
Ako možda koja curka ima isusktva sa tim prahom ciji muski imaju azoospremiju bila bih zahvalna da podjeli iskustvo.
Nada ipak umire zadnja i čuda se zaista ponekad događaju, a upravo citajuci pricu od Andeline to je i dokaz🙏🏻
•👩🏻32 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 30 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto
Nicol ja sam imala betu 35000 kad sam imala missed 2021., nakon par dana sam otišla na medikamentozni prekid i otišlo je sve bez kiretaže. Ali ne bi na tvom mjestu čekala da krene samo, bojim se da ćeš se načekati.
Medenko 8 dpt nije rano, možeš i 6,7 dpt
Hvala svima na riječima podrške💗
Hvala svima na podršci 🤗🤗
Upravo sam se vratila s pregleda dr. me zvala da dodem. Doktorica me upućuje sutra u bolnicu po tablete, te je rekla nakon dva dana opet u bolnicu na hospitalizaciju i jos tablete koje idu pod jezik same se moraju otopiti bez gutanja. Te je rekla da ce me par sati držati na promatranju da vide jeli se sve ocistilo..
🧔 41
🙋♀️37, AMH 20
👩❤️👨 2018.
2022. AIH ➖
2023. AIH ➖
IVF 8.2024.🥚 10, 🐧1, ET x2 beta ➕.... biokemijska
IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 1.beta 150 2.beta 575 3. beta 691 4. Beta 771, 1. UZV ✅️ 2.UZV ne vidi se ZV beta 12 452 missed ab. 7+5tt
Sortiraj odgovore
Najstariji