Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bajadera2
    02. Srpanj 2025. 11:25

sorry kaj pišem ovak rascjepkano, planiram ovih dana urediti potpis do kraja. mi ćemo izgleda svakako drugi put na full stimulaciju i sada ćemo krenuti privatno s obzirom da smo potrošili sve preko uputnice. pitat ću dr i za prirodni, međutim mislim da mi je on jednom spomenuo da u mojim godinama i s mojim nalazima ne očekuje neku sreću s prirodnim... al svakako ćemo vidjeti na konzultacijama, naručili smo se pred kraj kolovoza. 

gledam vaše potpise pa vidim da su neki mijenjali klinike... htjela bih vas priupitati kakva su vam iskustva s ivf-om, repromedom i citom? imate li nešto za izdvojiti što vam kod nekih od njih nije sjelo ili je bilo bitno bolje nego drugdje?

mi smo prvo bili na VV, ne mogu reći ništa loše za doktore, sestre i biologe, divnih ljudi ima tamo, međutim pristup nam je svakako bio bolji kod IVF-a... individualnije je sve i nema jedan dan kod jednog dr, drugi dan kod drugog... i za iduće konzultacije smo se odlučili za IVF i svakako probati s njima, međutim svakako bih vidjela dobro/loše što imate kao napomenu za druge klinike tipa cito i repromed...

👩🏻‍🦱39 AMH 12,9
    👨🏻‍🦱38
    12/2023 VV - Femara, Ovitrelle, ET, beta 0
    02/2024 VV, ICSI, ET, beta 0
    06/2024 VV, ICSI, ET, beta 0
    12/2024 IVF, ICSI, ET, beta 0
    06/2025 IVF, IVF/ICSI, ET, beta 0

Uniqlo7
    02. Srpanj 2025. 11:28

💜Medenko

Uniqlo7

Saniii, Štefica i Medenko, hvala vam🤍
    Medenko 🥺🫂 žao mi je, ali je u tebe možda stvarno rano za zaključak..
    Jelkoristis progesteron? Ja nakon koristenja moram cekati par dana pa tek onda krene lagani pms i menga.
    Koji je plan za dalje?

Hej draga..koristim Utrogestan tri puta dnevno🤷🏽‍♀️..vraćene su dvije(zadnji smrzlici) i mislim da bi 7 dan već trebao pokazati makar sjenicu😏…Plan je odmoriti,pa u rujnu ispocetka ako stignemo još jedan postupak jer početkom listopada punim 42..ako nebude islo,vidjet ćemo uz plaćanje di ćemo i šta ćemo..nema odustajanja 🙏🏽💪🏼✨
    Kakvi su tvoji planovi?

Svakako provjeri jos koji dan ispred…
    Samo pozitivno! 
    Vjerojatno su moji planovi slični tvojima, ja se mislim za prirodnjak u 7. Mj. U 9. Mj sigurno ide stimulacija u poliklinici IVF, a do tad se cijelo ljeto pripremam i boostam stanice , pa sta bude bude. Radujem se odmoru i moru🙏🧘🏼‍♀️

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET x

• Titi2606
    02. Srpanj 2025. 11:44

Dreamer čestitam za betu, odlična je!!

Nije me bilo jučer, a vidim da se dosta toga pisalo, sve cure s lijepim vijestima sretno ❤️ 
    Cure s lošim vijestima držite se, sve je s razlogom i negdje nas jednog dana čeka naša najveća sreća..

Ja još uvijek imam nekoliko minimalno smeđarenje koje uglavnom izađe s Cyclogestom, ništa strašno..ali me više ubija ovo mirovanje, ne mogu više ležati, sada sam uglavnom u poluležećem položaju i iščekujem petak i uzv..

MM azoo, samnom sve uredu osim neredovitih ciklusa
    1.IVF 2020 - 7 predivnih blastica
    ET- 2 blastice, beta 0
    FET 2021, 2 blastice - beta 80, biokemijska
    FET 2021, 1 blastica - beta se nije pravilno duplala- missed abb
    FET 04/25 - otkazan, loš ciklus
    FET 06/25 - 12dnt beta 539, 14dnt beta 1900, uzv 27.6. 6+0 ❤️, uzv br.2 04.07. 🤞

riamaro
    02. Srpanj 2025. 12:04

Lori hvala, sad smo u 11.tjednu pa sam malo opuštenija 🥰
    Dreamer cestitke, mozda se i sretnemo na pregledu 💖👏🏼
    Bajadera sko vec nisi, škicni Rolicinu anketu o klinikama, imaš kod Lori ispod popisa.. 
    Titi vjerujem da će sve biti dobro, snažna je ta tvoja mrvica 😇

Sretno svima 🍀

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
    🧔🏽‍♂️ 30 asthenozoospermia
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
    ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
    9+2 ♥️

riamarro@hotmail.com

dreamer ❤
    02. Srpanj 2025. 12:10

riamaro

Lorihvala, sad smo u 11.tjednu pa sam malo opuštenija 🥰
    Dreamercestitke, mozda se i sretnemo na pregledu 💖👏🏼
    Bajaderasko vec nisi, škicni Rolicinu anketu o klinikama, imaš kod Lori ispod popisa..
    Titivjerujem da će sve biti dobro, snažna je ta tvoja mrvica 😇

Sretno svima 🍀

Isto imaš taj dan? 🥰 Ja sam ujutro 

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    •04/22 1.ICSI Petrova: ~ 6 bc❄
    1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
    4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 x
    •05/24 2.ICSI pol. Škvorc: ~5 bc ❄
    1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
    2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
    3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
    4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
    •06/25 3. ICSI pol. Škvorc: ~3bc ❄
    1. ET ❄❄ 2bc ~ 1.beta 564,5 ❤️ 2.beta 1119,5 ❤️ 1.UZV ⏳️🙏

Štefica_Fikus
    02. Srpanj 2025. 12:16

bajadera2

sorry kaj pišem ovak rascjepkano, planiram ovih dana urediti potpis do kraja. mi ćemo izgleda svakako drugi put na full stimulaciju i sada ćemo krenuti privatno s obzirom da smo potrošili sve preko uputnice. pitat ću dr i za prirodni, međutim mislim da mi je on jednom spomenuo da u mojim godinama i s mojim nalazima ne očekuje neku sreću s prirodnim… al svakako ćemo vidjeti na konzultacijama, naručili smo se pred kraj kolovoza.

gledam vaše potpise pa vidim da su neki mijenjali klinike… htjela bih vas priupitati kakva su vam iskustva s ivf-om, repromedom i citom? imate li nešto za izdvojiti što vam kod nekih od njih nije sjelo ili je bilo bitno bolje nego drugdje?

mi smo prvo bili na VV, ne mogu reći ništa loše za doktore, sestre i biologe, divnih ljudi ima tamo, međutim pristup nam je svakako bio bolji kod IVF-a… individualnije je sve i nema jedan dan kod jednog dr, drugi dan kod drugog… i za iduće konzultacije smo se odlučili za IVF i svakako probati s njima, međutim svakako bih vidjela dobro/loše što imate kao napomenu za druge klinike tipa cito i repromed…

Ne znam kakva je kod tebe situacija jer nisam sve upratila pa oprosti ako napišem glupost, ali mislim da nemaš što izgubiti sa pokušajem još jednog prirodnjaka preko uputnice.😊 Pogotovo ako si već jedan prirodnjak imala i iz njega dobila js (a ukupno imamo pravo na 2 prirodnjaka preko HZZO). Iz iskustva mojih prijateljica koje su prošle ovu muku ti mogu reći da godine tu ne igraju neku ulogu, osim što se tiče AMH koji s godinama opada.. a koliko vidim - AMH ti je u još uvijek zadovoljavajućim granicama za prirodnjak 😊 (Možda sam i tu napisala neku glupost pa me slobodno ispravite 😂😂)

Ja nisam još uvijek otišla u privatnike, ali sam od osoba koje su to sve prošle u posljednjih godinu-dvije dobila preporuku za Repromed i za Škvorc (konkretno za dr. Lanu). 

👩 1991. (blagi PCOS) 🧑 1988. (asthenozoospermia)
    1. IVF prirodni (02/24) - 0 js
    2. ICSI stimulirani (04/24) - 4 js - 2 oplođene - 1 embrio, 0 smrznutih - beta 0
    3. ICSI prirodni (09/24) - 1js - 1 oplođena - 1 embrio - beta 0
    4. ICSI stimulirani (02/25) - 5 js - 2 oplođene - 2 embria, 0 smrznutih - beta 2,3

bajadera2
    02. Srpanj 2025. 12:19

Štefica_Fikus

bajadera2

sorry kaj pišem ovak rascjepkano, planiram ovih dana urediti potpis do kraja. mi ćemo izgleda svakako drugi put na full stimulaciju i sada ćemo krenuti privatno s obzirom da smo potrošili sve preko uputnice. pitat ću dr i za prirodni, međutim mislim da mi je on jednom spomenuo da u mojim godinama i s mojim nalazima ne očekuje neku sreću s prirodnim… al svakako ćemo vidjeti na konzultacijama, naručili smo se pred kraj kolovoza.

gledam vaše potpise pa vidim da su neki mijenjali klinike… htjela bih vas priupitati kakva su vam iskustva s ivf-om, repromedom i citom? imate li nešto za izdvojiti što vam kod nekih od njih nije sjelo ili je bilo bitno bolje nego drugdje?

mi smo prvo bili na VV, ne mogu reći ništa loše za doktore, sestre i biologe, divnih ljudi ima tamo, međutim pristup nam je svakako bio bolji kod IVF-a… individualnije je sve i nema jedan dan kod jednog dr, drugi dan kod drugog… i za iduće konzultacije smo se odlučili za IVF i svakako probati s njima, međutim svakako bih vidjela dobro/loše što imate kao napomenu za druge klinike tipa cito i repromed…

Ne znam kakva je kod tebe situacija jer nisam sve upratila pa oprosti ako napišem glupost, ali mislim da nemaš što izgubiti sa pokušajem još jednog prirodnjaka preko uputnice.😊 Pogotovo ako si već jedan prirodnjak imala i iz njega dobila js (a ukupno imamo pravo na 2 prirodnjaka preko HZZO). Iz iskustva mojih prijateljica koje su prošle ovu muku ti mogu reći da godine tu ne igraju neku ulogu, osim što se tiče AMH koji s godinama opada.. a koliko vidim - AMH ti je u još uvijek zadovoljavajućim granicama za prirodnjak😊 (Možda sam i tu napisala neku glupost pa me slobodno ispravite😂😂)

Ja nisam još uvijek otišla u privatnike, ali sam od osoba koje su to sve prošle u posljednjih godinu-dvije dobila preporuku za Repromed i za Škvorc (konkretno za dr. Lanu).

tnx :) ma niti jedan savjet nije za baciti, nego valjda sam i ja sada malo napeta, jer ono, iznerviram se uopće sa neučinkovitosti administracije i pristupa informacijama kod nas, i onda kad nas još ovi IVF-ovi neće, proradi nešto u meni... 

👩🏻‍🦱39 AMH 12,9
    👨🏻‍🦱38

bajadera2
    02. Srpanj 2025. 12:21

riamaro

Lorihvala, sad smo u 11.tjednu pa sam malo opuštenija 🥰
    Dreamercestitke, mozda se i sretnemo na pregledu 💖👏🏼
    Bajaderasko vec nisi, škicni Rolicinu anketu o klinikama, imaš kod Lori ispod popisa..
    Titivjerujem da će sve biti dobro, snažna je ta tvoja mrvica 😇

Sretno svima 🍀

idem se baciti na čitanje

👩🏻‍🦱39 AMH 12,9
    👨🏻‍🦱38

• Titi2606
    02. Srpanj 2025. 12:35

Riamaro ajme pa ti si već 11 tjedan 😍 mogu misliti kako je lakše što se bližiš drugom tromjesečju ☺️ 

MM azoo, samnom sve uredu osim neredovitih ciklusa
    1.IVF 2020 - 7 predivnih blastica
    ET- 2 blastice, beta 0
    FET 2021, 2 blastice - beta 80, biokemijska
    FET 2021, 1 blastica - beta se nije pravilno duplala- missed abb
    FET 04/25 - otkazan, loš ciklus
    FET 06/25 - 12dnt beta 539, 14dnt beta 1900, uzv 27.6. 6+0 ❤️, uzv br.2 04.07. 🤞

💜Medenko
    02. Srpanj 2025. 12:58

Uniqlo7

💜Medenko

Uniqlo7

Saniii, Štefica i Medenko, hvala vam🤍
    Medenko 🥺🫂 žao mi je, ali je u tebe možda stvarno rano za zaključak..
    Jelkoristis progesteron? Ja nakon koristenja moram cekati par dana pa tek onda krene lagani pms i menga.
    Koji je plan za dalje?

Hej draga..koristim Utrogestan tri puta dnevno🤷🏽‍♀️..vraćene su dvije(zadnji smrzlici) i mislim da bi 7 dan već trebao pokazati makar sjenicu😏…Plan je odmoriti,pa u rujnu ispocetka ako stignemo još jedan postupak jer početkom listopada punim 42..ako nebude islo,vidjet ćemo uz plaćanje di ćemo i šta ćemo..nema odustajanja 🙏🏽💪🏼✨
    Kakvi su tvoji planovi?

Svakako provjeri jos koji dan ispred…
    Samo pozitivno!
    Vjerojatno su moji planovi slični tvojima, ja se mislim za prirodnjak u 7. Mj. U 9. Mj sigurno ide stimulacija u poliklinici IVF, a do tad se cijelo ljeto pripremam i boostam stanice , pa sta bude bude. Radujem se odmoru i moru🙏🧘🏼‍♀️

Budem provjerila naravno..nada umire zadnja 🤪
    Sretno draga..zelim ti sto prije da uspiješ i da se na moru obnovimo i napunimo pozitivnom energijom i snagom za nove izazove i postupke🍀💫🌈🌞🌸

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.