Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivis
    01. Srpanj 2025. 07:50

ITM

Brige koje se tiču trudnoće prestanu kad uzmeš bebu u ruke 😂
    Doduše onda počinju neke druge brige…🙈
    Neka se ona samo mrda i neka urica tuče 🥰
    Obavezno javi šta su ti rekla na privatnom uzv-u.
    Ja sam poprilično nervozna jer i dalje u čekam HZZO… Čini mi se da je prošla cijela vječnost otkad sam predala papire 🙈

ITM vjerujem ti, to čekanje papira iz HZZOa zna biti frustrirajuće. Držim fige da to prode čim prije 🙏🤞 

Čestitam curke na plusićima ❤️ 
    Vidim neka nova imena, zelim vam puno sreće ❤️
    Anđelina tvoja priča je stvarno inspirativna, zelim ti dosadnu i školsku trudnoću ❤️
    Netko je pitao za Catafertyl, znam neke slučajeve kojima je bas pomogao, ali u našem slučaju nije ništa pomogao, čak je broj spermija bio i manji nakon korištenja. Mi smo se nadali da će biti bolji rezultat ali je on izostao. Vjerujem da je kod svakoga drugačije, svakako treba pomoći. Također čula sam da puno pomaže ukidanje alkohola, cigareta i slatkog. Moj muž ne pije ni ne puši tako da ne znamo iz iskustva ali kod naših prijatelja je bilo rezultata.

👩🏻35👦🏻34
    👩🏻 Sve ok
    👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
    Pokušavamo od 2021.
    Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
    PFC Prag
    ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
    Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
    04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
    ivis11062@gmail.com

Lori🍀
    01. Srpanj 2025. 08:23

Utorak 1.7. 
    MiliPe - uzv 🤰🏼
    Srijeda 2.7.
    Dreamer - beta 2
    Četvrtak 3.7.
    Finika - transfer
    Petak 4.7.
    Titi - uzv 🤰🏼
    Subota 5.7.
    XOXO - transfer
    Ponedjeljak 7.7. 
    Uniqlo - beta 
    Sage - transfer
    Utorak 8.7. 
    Medenko - beta 
    Srijeda 9.7. 
    Eni - uzv 🤰🏼
    Verbena - uzv 🤰🏼
    Četvrtak 10.7. 
    Ariella - uzv 🤰🏼
    Pepuška - beta
    Petak 11.7.
    Karamela - beta
    Ponedjeljak 14.7.
    Mariposa - uzv 🤰🏼

IT STARTS WITH THE EGG / Prijevod by Verbena
    https://drive.google.com/file/d/1Iqb2V-kc4IvveFw26SPuDCvToghs5dK7/view

ANKETA O IVF ISKUSTVIMA:
    https://bitly.cx/OtBFM   

- anketu možete ispunjavati više puta, za svaku kliniku zasebno 

LINK NA REZULTATE ANKETE
     https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1NrKyvBliBF5Bk5PPgIsEUeF60KKw6eL_Fnu_gx808_g/htmlview#gid=1652649836 

PRVA WEB STRANICA O IVF-u U RH

https://miraculum-ivf.com

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Lori🍀
    01. Srpanj 2025. 08:30

Anđelina predivna priča, čestitam od srca! Uživaj u trudnoći❤️
    Nicol sretno, da prođe što bezbolnije!
    MiliPe sretno na uzv❤️
    Ani32 ne znam što bih rekla, valjda znaju što rade. Neobično da nisu išli s jačom stimulacijom. Želim ti svu sreću, samo 1 dobra js je dovoljna!

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

tashee7
    01. Srpanj 2025. 08:32

Cure, pratim vas iako ništa ne pišem.
    Uglavnom, ovaj put smo dobili 4 trodnevna embrija, dva smo vratili sad u petak. Dva su kultivirali do blastociste, ali je samo jedan opstao pa imamo jednog smrzlića :)
    Sad je onaj najdosadniji period čekanja, prva beta sljedeću srijedu.

Ne znam kako vi, ali ja sam tako napuhana od aspiracije, trbuh mi je ko u trudnice u 5.mj trudnoće. Na transferu je doktorica pogledala stanje, kaže da nema slobodne tekućine, malo jesu jajnici povećani ali nema hipera.

👧 35, sve ok, AMH 23,9
    👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
    -12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
    -06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
    -12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
    -01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
    -06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
    -06/25 3.ICSI Škvorc: ET 2 3dn, 1 bc kriopohrana

riamaro
    01. Srpanj 2025. 09:51

Dreamer, Mariposa čestitke na predivnim betama i sretno dalje ♥️👏🏼
    Srculence mucnine na sve načine pokušavam pobijediti: dumbir, bademi, limunada, dvopek, manji obroci, sea band narukvice (akupresurne) itd. Ipak, ima dana kao danas kad završim na bolovanju jer dođe do toga da povraćam žuć… i tad me spasi coca cola 🤣 ne znam što bih ti rekla, nadam se da će te brzo popustiti 🙏🏼 čuvaj se vrućina sada
    Anđelina čestitam! Drago mi je da te tvoja sreća ipak pronašla. Bilo bi super da se javiš našoj Rolici za objavu ove priče na miraculum ivf webu 😍
    Nicol neka ti prođe to sve brzo i što manje bolno.. drži se 🫂 nadam se da nam je i Lori dobro 🙏🏼
    MiliPe sretno danas ♥️

Svim novim curkama želim dobrodošlicu i da se ne zadržite dugo ovdje 😊 
    Sretno svima! 😘

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
    🧔🏽‍♂️ 30 asthenozoospermia
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
    ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
    9+2 ♥️

riamarro@hotmail.com

• Hope82
    01. Srpanj 2025. 09:57

Anđelina

Drage, hrabre žene!

Želim vam se ispričati što upadam kao padobranac na ovaj forum, usred vaših razgovora, briga i veselja koje dijelite… Pratim vas iz prikrajka kao što vjerujem da čini mnogo drugih žena koje se nalaze u ovim vodama. Moglo bi se reći da sam veteranka mpo, no nikad se nisam javljala jer mi se sa svakim neuspjehom bilo lakše nositi tako što sam se distancirala od tog svijeta, bez objašnjavanja i razlaganja svoje situacije. Mislila sam da nikad neću biti sretnica koja će ugledati drugu crticu na testu, što mi je dodatno osvijestila činjenica da se približava 40-ti rođendan. Odlučila sam da moju sreću neće definirati nemogućnost ostvarivanja majčinstva, da vrijedim kao žena unatoč činjenici da nisam mama. Nisam to prihvatila preko noći, to je bilo nešto s čim sam se borila i nešto što nisam htjela priznati sama sebi jer je to u mojoj glavi značilo odustajanje, no zapravo je bilo prihvaćanje sebe baš onakve kakva jesam. To je došlo u pravom trenutku, jer tijekom zadnjeg postupka bila mi je spomenuta donacija jajnih stanica. Naime, svaki novi postupak za mene je značio novu stimulaciju jer zameci su bili vraćani 3. dan a ostali nikako nisu dolazili do stadija blastociste pa sam uvijek kretala od nule i zaključak je bio da moje jajne stanice nisu kvalitetne. Odlučila sam jednostavno odraditi zadnji postupak sa vlastitim jajnim stanicama i završiti to poglavlje. Lagala bih kad bih rekla da nada nije postojala, kao i svaki prethodni put, no nekako se čovjek navikne na neuspjeh kad mu se toliko puta iznova ponavlja ista situacija. I opet je bilo vraćanje 3. dan, a preostali zametak nije dospio do stadija blastociste (nikad nemam puno folikula/js jer imam smanjen AMH). I ponovo se moj svijet malo urušio, kao i svaki put.

Predivna priča ❤️ Cestitke i sretno!!!!
    Koje ste sve dodatke prehrani koristili?

👨42 👩43
    U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
    1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
    2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
    3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
    4. Fef 10/24 ❌️
    5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️
    6. Cista-prekinut postupak
    7. IVF 5/25 2 prazna, 2 puna, 1 sveži transfer 5. dan❌️
    8. 6/25 1 🐣 transfer blastice❌️

• Hope82
    01. Srpanj 2025. 09:58

MiliPe sretno ❤️

👨42 👩43
    U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
    1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
    2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
    3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
    4. Fef 10/24 ❌️
    5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️
    6. Cista-prekinut postupak
    7. IVF 5/25 2 prazna, 2 puna, 1 sveži transfer 5. dan❌️
    8. 6/25 1 🐣 transfer blastice❌️

nicol, z
    01. Srpanj 2025. 10:03

MiliPe sretno danas 🙏🤗

🧔 41
    🙋‍♀️37, AMH 20
    👩‍❤️‍👨 2018.
    2022. AIH ➖
    2023. AIH ➖
    IVF 8.2024.🥚 10, 🐧1, ET x2 beta ➕.... biokemijska
    IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
    FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 1.beta 150 2.beta 575 3. beta 691 4. Beta 771, 1. UZV ✅️ 2.UZV ne vidi se ZV beta 12 452 missed ab. 7+5tt

Ariella26
    01. Srpanj 2025. 10:29

Ani32 čitam tvoju priču samo ću ti rec da se meni ovaj postupak desilo da su mi svi folikuli pukli na dan aspiracije zamisli tog soka primala sam punu stimulaciju jake doze imam isto nizak Amh i prvi put dosta folikula sve savršeno išlo kad ono šok samo jedan folikul nije pukao u tom jednom je bila jedna jajna stanica koja se oplodila i evo Beta pozitivna čekam uzv .. nevjerojatno a isplakala sam dušu nakon toga i otpisala ovaj postupak 🙏🏻sretno jedna je dovoljna vjeruj mi 

👩‍🍼broj 1 iz trećeg ivf postupka 🙏🏻
    👩‍🍼broj 2
    08/2024 dva trodnevna zametka ▶️Beta hcg❌
    05/2025 jedna trodnevni zametak ▶️1 beta86.8 2 Beta 180.1 3.Beta 430.4 ▶️čekamo uzv 🙏🏻

Everest
    01. Srpanj 2025. 12:22

Pozdrav cure,
    ne znam ako je ok da ovdje objavim, pa me uputite gdje, ako je ovdje neprimjereno. 
    Prodala bih lijek Gonal F od 900 IU pen 2 kom, kupljen je u 3/25 a rok trajanja je do 8/25, stoji zapakiran u frižideru cijelo vrijeme. 
    Nisam iskoristila lijek, jer kad sam trebala krenuti sa stimulacijom, nazvali su me iz klinike da doktor odlazi na novo radno mjesto, a novi doktor neće na vrijeme započet s radom. U međuvremenu je KBC RI krenuo s postupcima pa smo se prebacili tamo.

🙋🏻‍♀️ 35, nalazi uredni
    👨🏻 38, normozoospermia
    Pokušavamo od 8/23
    🏢 MIA poliklinika
    🔹03/25 IVF u pc; negativna aspiracija ✖️
    🏢 KBC Rijeka
    🔹04/25 IVF u pc, ovulirala - IUI ✖️
    🔹07/25 stimulirani postupak⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.