Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Uniqlo7
    30. Lipanj 2025. 13:54

Mariposa  ma top, čestitam!!!! Sretno dalje🍀🍀

Cure, ja sam prije 3 mj vadila briseve i bila sam pozitivna na Gardnerellu vaginalis.. uzela sam antibiotik u vidu vaginalete, dvije veceri zaredom. Kasnije nisam dobila uputu za ponovnu kontrolu. Nakon par mjeseci, danas, opet sam trazila kontrolu briseva. Međutim, dr. Mi ju nije htjela pustiti. Je li mislite da bi trebala obaviti kontrolne briseve? Sto napraviti u ovom slucaju gdje dr. Ne pusta uputnicu osim otici privatno (zelim ostvariti svoje pravo)? 

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET x
    3. 7/25 Vinogradska ET ❤️

Finika
    30. Lipanj 2025. 14:07

Uniqlo7

Mariposa ma top, čestitam!!!! Sretno dalje🍀🍀

Cure, ja sam prije 3 mj vadila briseve i bila sam pozitivna na Gardnerellu vaginalis.. uzela sam antibiotik u vidu vaginalete, dvije veceri zaredom. Kasnije nisam dobila uputu za ponovnu kontrolu. Nakon par mjeseci, danas, opet sam trazila kontrolu briseva. Međutim, dr. Mi ju nije htjela pustiti. Je li mislite da bi trebala obaviti kontrolne briseve? Sto napraviti u ovom slucaju gdje dr. Ne pusta uputnicu osim otici privatno (zelim ostvariti svoje pravo)?

ako ne da uputnicu ne mozete bas mnogo uciniti, ogradit ce se da nema potrebe po klinickom iskustvu, jer ii sama sam prosla isto, probajte ponovno traziti, a ako i dalje ne da, nazalost privatno.

40 god, hipo, pai I 4g/5g, AMH 24, 33god, normo(??)kariogram ✔️, biopsija ✔️06/23 Missed ab.
    03/24 biokemijska, 10/24 biokemijska, 12/24 biokemijska,
    03/25 12 js, ICSI 9 js, 6 oplođeno, 1 četverodnevna i 1 blasta
    04/25 ET biokemijska, 07/25 FET, 1.beta 128, 2.beta 707, ❤️

Razumna
    30. Lipanj 2025. 15:06

dreamer ❤

Cure moje, nakon stooo godina ❤️

https://ibb.co/6RY70xQx

hvala dragom Bogu 🩵🙏🩵
    neopisivo mi je drago zbog tebe. sad samo tink pink kao svaka normalna trudnica.
    Nisam dugo bila na forumu ali sad mi je drago da sam svratila 😀 baš mi je uljepšan dan

muž i ja po 39g, 10g braka,
    12/20-Luči1️⃣ivf➡️ET 2trod❌,
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭❌, 2/22 FET 2xmorula❌
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2xtro❌,5/22 - FET 2xtro❌,6/22 - FET 2xtro💥biokemijska❌, 10/22 - FET 2x tro- Blighted Ovum 😭❌,
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni ❌, 10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭❌
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC❌,7/24-fet1BC❌,11/24-fet2BC❌,
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶,4/25-fet1BC❌, 7/25-fet1BC❌, 9/25-fet1BC❌

dreamer ❤
    30. Lipanj 2025. 16:43

Razumna

dreamer ❤

Cure moje, nakon stooo godina ❤️

https://ibb.co/6RY70xQx

hvala dragom Bogu 🩵🙏🩵
    neopisivo mi je drago zbog tebe. sad samo tink pink kao svaka normalna trudnica.
    Nisam dugo bila na forumu ali sad mi je drago da sam svratila 😀 baš mi je uljepšan dan

Hvala ti punooo ❤️ 

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    •04/22 1.ICSI Petrova: ~ 6 bc❄
    1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
    4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 x
    •05/24 2.ICSI pol. Škvorc: ~5 bc ❄
    1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
    2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
    3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
    4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
    •06/25 3. ICSI pol. Škvorc: ~3bc ❄
    1. ET ❄❄ 2bc ~ 1.beta 564,5 ❤️ 2.beta 1119,5 ❤️ 1.UZV imamo❤️ 2. UZV missed ab 💔

• Anđelina
    30. Lipanj 2025. 16:50

Drage, hrabre žene!

Želim vam se ispričati što upadam kao padobranac na ovaj forum, usred vaših razgovora, briga i veselja koje dijelite… Pratim vas iz prikrajka kao što vjerujem da čini mnogo drugih žena koje se nalaze u ovim vodama. Moglo bi se reći da sam veteranka mpo, no nikad se nisam javljala jer mi se sa svakim neuspjehom bilo lakše nositi tako što sam se distancirala od tog svijeta, bez objašnjavanja i razlaganja svoje situacije. Mislila sam da nikad neću biti sretnica koja će ugledati drugu crticu na testu, što mi je dodatno osvijestila činjenica da se približava 40-ti rođendan. Odlučila sam da moju sreću neće definirati nemogućnost ostvarivanja majčinstva, da vrijedim kao žena unatoč činjenici da nisam mama. Nisam to prihvatila preko noći, to je bilo nešto s čim sam se borila i nešto što nisam htjela priznati sama sebi jer je to u mojoj glavi značilo odustajanje, no zapravo je bilo prihvaćanje sebe baš onakve kakva jesam. To je došlo u pravom trenutku, jer tijekom zadnjeg postupka bila mi je spomenuta donacija jajnih stanica. Naime, svaki novi postupak za mene je značio novu stimulaciju jer zameci su bili vraćani 3. dan a ostali nikako nisu dolazili do stadija blastociste pa sam uvijek kretala od nule i zaključak je bio da moje jajne stanice nisu kvalitetne. Odlučila sam jednostavno odraditi zadnji postupak sa vlastitim jajnim stanicama i završiti to poglavlje. Lagala bih kad bih rekla da nada nije postojala, kao i svaki prethodni put, no nekako se čovjek navikne na neuspjeh kad mu se toliko puta iznova ponavlja ista situacija. I opet je bilo vraćanje 3. dan, a preostali zametak nije dospio do stadija blastociste (nikad nemam puno folikula/js jer imam smanjen AMH). I ponovo se moj svijet malo urušio, kao i svaki put. 

• Anđelina
    30. Lipanj 2025. 16:51

Međutim, nakon 8 godina pokušavanja, valjda 100 i više odrađenih negativnih testova, dogodilo se čudo. Kažem čudo, jer nema drugog izraza kojim bih opisala trenutak kada sam prvi put u svom životu ugledala tu drugu crticu na testu. Bilo je to naprosto nevjerojatno, popraćeno mnoštvom suza i smijeha! Poslije toga uslijedilo je mnoštvo strepnji koje i same poznajete, no eto hvala Bogu dobro je sve i dogurali smo trenutno do 17. tjedna. Dug je još put pred nama, nadam se najboljem ishodu. Čitam vas i pratim povremeno, ovo je moj način zahvale svim ženama koje su dijelile svoje priče i olakšale mi trenutke tame. Onima koje su sad ovdje i koje su bile tu prethodnih godina. Svojom pričom želim i ja nekome darovati taj tračak nade; možda si i ti baš ta koju takva priča čeka! Vjerujte da će i vas pronaći vaše čudo čak i onda kad se uvjerite da za čudo mjesta nema. Hvala i sretno nam/vam svima!

A sad ću malo kao u reklamama; suprugu je ostalo 50 kapsula Profertila kojima je rok 12/2025., a ja sam netom prije zadnjeg postupka naručila novu pošiljku dodataka prehrani s iHerba koje sam pila možda tjedan dana. Ukoliko vas zanima, javite se na mail andelina.miracle04@gmail.com, dogovorit ćemo se. Još jednom, hvala svima! Morala sam slati u 2 komentara jer mi nije dalo sve u jednom postu objaviti.

💜Medenko
    30. Lipanj 2025. 18:51

Andelina neka ti trudnoća bude prekrasna do kraja..znam kako je..i ja sam na pragu 40-te rodila i nema ljepše srece..volim pročitati ovakve price,veliki je vjetar u leđa i daje nadu borilicama u svim stadijima….sretno do kraja💜✨🙏🏽

🙋🏽‍♀️-42g. 🙋‍♂️-44g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
    9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽dolazi princeza 👨‍👩‍👧‍👧

• eni233
    30. Lipanj 2025. 19:00

Andelina malo je rec da sam se naježila od tvoje price , ma želim ti jednu predivnu školsku trudnoću 😍😍🥰🥰🥰🥹🥹🥹 i neka tvoja prica bude poticaj svim ženama da čuda se događaju 😍😍😍😍
    Čestitke od srcaaaaaaaa još jednom 🫂🫂🫂😍

👩36
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨34
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Karamela
    30. Lipanj 2025. 19:02

Andelina cestitke i sretno dalje! Uzivaj u trudnoci 🍀 

👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l; astma
    🧑🏻‍🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u KBCSM za postupke:
    6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
    1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
    6/2025 ICSI/TESE - 10JS➡️3embrija➡️ET x 2➡️beta 11.7.

Alice
    30. Lipanj 2025. 19:38

Drage cure, dugo vremena nisam bila ovdje aktivna iako s vremena na vrijeme pratim vas i čitam 🥰
    Jedno pitanjce za one ciji su muškići to koristili i mišljenje vezano za Catafertyl prah za muške. Odlučila sam kupiti dragome pa da probamo s time. Nema šta izgubiti, a naškoditi mu sigurno ne može od vitamina. Pošto se kod njega radi o teškoj azoospermiji gdje je spermiogram dosad davao rezulat 0, a i sama biopsija je dala izrazito loš rezulatat😪, ima li uopce smisla sa tom dijagnozom piti Catafertyl i nadati se ičemu, probavati? 
    Ako možda koja curka ima isusktva sa tim prahom ciji muski imaju azoospremiju bila bih zahvalna da podjeli iskustvo.
    Nada ipak umire zadnja i čuda se zaista ponekad događaju, a upravo citajuci pricu od Andeline to je i dokaz🙏🏻

•👩🏻32 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 30 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI