Ahaaa, hvala puno. Sad mi je jasnije.
Naprave uzv bez obzira na krvarenje?
Da li je i partner isao s vama ili samo vi?
Mislim da su mene za prve konzultacije naručili 8.dan ciklusa. Porazgovarate o svemu, dogovorite koje pretrage treba obaviti i naprave ultrazvuk. Partner je išao samnom, ali nije neophodno.
Kasnije kad ulazite baš u postupak isto se naručujete prvi dan ciklusa, pregled je 3.dan ciklusa (isto ultrazvuk), ne smeta krvarenje.
Sad mi je puno jasnije.
Hvala vam na pomoci 🤍
Nema na čemu ❤️
Kod nas je inicijalni spermiogram isto bio loš pa je doktorica odmah sugerirala da preskočimo inseminacije ( u prilog tome je išlo sto smo bili već blizu 35 godina). I samo napomena da ako imate neke nalaze obavezno ih uzmete sa sobom, pogledat će ih, ali za postupak priznaju samo nalaze napravljene kod njih.Ivis ajmeee cestitaaaaam ❤️
Markolina vidjet cemo sto ce nama reci, ja cu sad 27 a partner 32 godinu pa se nadam da cemo uspjeti nekako sto prije 🙈
Svakako nek ide on sa mnom i sve napravi sto treba.
Ja se nekako sva pogubit od toliko informacija, fraza i svega.
Bez brige, na VV su svi zbilja vrlo pristupačni i ljubazni, uvijek pitaju je li sve jasno,imamo li kakvih pitanja i sl.
💃 35, PCOS
🕺35, normo
2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.
Sage čestitam, neka se samo dupla 🍀🍀
Anchy neka ta jedna bude dobitna 🤞🤞🤞
Koka Pupo znači Pregnant until proven otherwise 🤭 ja sam isto u početku lovila pojmove i terminologiju, ali s vremenom kad sve to prodes, zapamtis. Ja sam si u početku i vodila bilješke, možda da pratis s kim si u sličnoj fazi pa vam je i lakše izmijeniti informacije.
MiliPe doslovno nemam nikakve simptome osim što me malo cice bole, pa me na trenutak ulovi grčić kao pred mengu. Jednom sam kihnula pa me ulovio grc. I zadnjih tjedan dana odrijemam popodne što nije bas tipično za mene, ali ni vrijeme vani nije bas da poziva na ista drugo 🤣🙈 to ti je doslovno to. Da nisam radila betu ne bih imala nikakav osjećaj da sam trudna tj. jos uvijek mi je to nekako nadrelno 🙈
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354
ivis11062@gmail.com
Pozz curke
Cestitam na pozitvnim betama🥰 a ostalim u drugim fazama svu srecu zelim. 🤗
Ja sam ujutro na ultrazvuku za FET pa cu viditi sto ce sve dr reci.
🧔 41
🙋♀️37, AMH 20
👩❤️👨 2018.
2022. AIH ➖
2023. AIH ➖
IVF 8.2024. ET x2 beta ➕.... biokemijska
IVF 3.2025. ET x2 ➖️
FET 5.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji