Sage čestitam, neka se samo dupla 🍀🍀
Anchy neka ta jedna bude dobitna 🤞🤞🤞
Koka Pupo znači Pregnant until proven otherwise 🤭 ja sam isto u početku lovila pojmove i terminologiju, ali s vremenom kad sve to prodes, zapamtis. Ja sam si u početku i vodila bilješke, možda da pratis s kim si u sličnoj fazi pa vam je i lakše izmijeniti informacije.
MiliPe doslovno nemam nikakve simptome osim što me malo cice bole, pa me na trenutak ulovi grčić kao pred mengu. Jednom sam kihnula pa me ulovio grc. I zadnjih tjedan dana odrijemam popodne što nije bas tipično za mene, ali ni vrijeme vani nije bas da poziva na ista drugo 🤣🙈 to ti je doslovno to. Da nisam radila betu ne bih imala nikakav osjećaj da sam trudna tj. jos uvijek mi je to nekako nadrelno 🙈

👩🏻35👦🏻34
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
VV obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo -PFC Prag
ICSI- 01/25 2 blastociste, PGT analiza 🧬, ostaje 1❄️
04/25 FET: 1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
ivis11062@gmail.com
Pozz curke
Cestitam na pozitvnim betama🥰 a ostalim u drugim fazama svu srecu zelim. 🤗
Ja sam ujutro na ultrazvuku za FET pa cu viditi sto ce sve dr reci.
🧔 43 sve uredu
🙋♀️38 2025 AMH 13, PIA-1 heterozigot 4G/5g i MTHFR mutacija Homozigot T/T 🤷♀️ IgG i IgM blago poviseni
👩❤️👨 2018.
2023. 2x AIH ➖
IVF 8.2024.🥚10, ET x2 beta ➕.... biokemijska
FET 10.2024. 1x beta ➖️
IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 beta ➕️ missed ab. 8tt 💔
AnchyZd držimo fige 🤞🏽 baš nas je jučer dr ohrabrivao s rečenicom “I vi, i ja, svi smo nastali iz jedne” 💪🏼
Inače, jel itko zna što nam je s Tinčicom, kako je?
Kod mene je progesteron lijepo počeo djelovat pa zaspem u 20, budim se u 3 mokra ko čep i istraumirana svojim snovima 🤣
Znam da je dosta toga danas. Ako sam ispratila, Ivis i Sage imaju betuške, a Lori i Nicoll uzv. Nadam se da nisam nikoga izostavila
Sretno svima danas cure 🩷🙏🏼 javite nam lijepih vijesti

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Mislila sam da je danas subota… 🤣🤣

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Eni333 žao mi je ,nek idući ciklus bude više sreće 🙏, prirodnjaci su inace lutrija za ulovit zrele js i to nije nista neobično, ali dok čekate stim možete pokušavati, sretno..
Xoxo super betuska 👍, više nećeš ponavljati? Sretno dalje 🤞
Antonija2510 pupice sretno 🙏🤞
Ivis ideš koja super beta 😍🤞
Bumbarica u Zg je najeftinija ljekarna Filipovic na Tresnjevci za sve mpo lijekove, prolutex košta cca 70e kutija, u Madarskoj/ Letanye je 35e. Nemoj hladit mjesto uboda jer je tada lošija apsorbcija a ti imaš jako nizak progesteron pa da si ne umanjiš djelovanje lijeka. Imaš žute i smeđe igle za aplikaciju, meni draže žute jer su tanje i lakše prolaze kroz kožu ali lijek kroz njih izlazi malo sporije.
Riamaro pupice sretno, nek jedna zaista bude dovoljna 🙏🤞❤️
Koka pupo skracenica- Pregnant Until Proven Otherwise tj trudna dok se ne dokaže suprotno ☺️
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Lori ja sam se zapisala 14og u bolnicu za konzultacije. Prosla su 3 ciklusa od zadnje stimulacije pa se mislim ako sve bude ok da cemo krajem mjeseca opet. Nadala sam se da cu stici koji prirodni pokusat dok cekam al dok sam ponovila sve nalaze proslo vrijeme. Kako si ti?
Slee sretno!
Ivis koja betaaa! Čestitam!
Markolina odlican broj!
Riamaro neka je to to! Sad strpljenje koliko je moguce i pozitivne misli ❤️
Medenko, Bubamarica svaki put kad moram u moje ginekologice mentalno se pripremam na horor koji me ceka.
Sage drzim fige da se pravilno podupla🤞🏻❤️
Zene moje sretno danas!
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
5/2025 KBC St - ICSI (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - ✖️
Sani pitala sam čak da li da odem danas, pa su mi rekli da nema potrebe. Mislila sam se čak da odem privatno, ali se bojim odstupanja radi različitog laba pa da si samo brigu zadam. Nadam se da će mi do sride vrime brzo proletit 😅 i da će u sridu biti na pravom mjestu. Hvala ti ❤️
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
Pozz curke
Cestitam na pozitvnim betama🥰 a ostalim u drugim fazama svu srecu zelim. 🤗
Ja sam ujutro na ultrazvuku za FET pa cu viditi sto ce sve dr reci.
Sretno komad..neka jutro pocne bas kako treba✨🙏🏽🥰..ja idem sutra da vidimo kakvo je stanje i dal idemo u fet💜
🙋🏽♀️-42g. 🙋♂️-44g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽
AnchyZd sretno, neka ta 1 js bude dovoljna
Nicoll sretno na uzv i javi što su ti rekli.
Riamaro da, sutra (u subotu) mi je prvi uzv. Baš me zanima koliko folikula će biti. Jel piješ progesteron ili? Navodno su simptomi umora i sl. manji kad ide vaginalno.
Molly nadam se da će ti novi postupak donijeti sreću Ja sam skroz ok. Jako su mi brzo prošla ova 3 mj od zadnjeg postupka i ne mogu vjerovati da se već ponovno pikam
XOXO brzo će srijeda, probaj se okupirati sad nečime da ti vrijeme brže prođe

37 god.
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt➕️; 1. uzv ❤️; NIPT low risk🩷
Embriologica kaže da se danas još ne vide znakovi oplodnje jer je jajna stanica bila nezrela i da će mi sutra javiti ako dođe do promjene. Je li netko imao slično iskustvo? Nekako nemam nadu😢 Ima li šanse da stanica sazrije van tijela? Glupo pitanje, novo mi je sve ovo🙈
🫅40, AMH 5.34 pmol/L
🧔48normozoospermija
2018. Spontana trudnoća👶
Kbc Split
4/25 IVF u prirodnom ciklusu, femara, ovitrelle, prsnuće folikula, napravljen AIH, beta❌
5/25 IVF blagi protokol, gonal, cetrotide, ovitrelle, 1js nezrela❌
7/25 potvrđena prirodna trudnoća, 5tt.💔
8/25 IVF Pergoveris, Ganirelix, Ovitrelle, 1js nije se oplodila❌
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji