Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Koka
    08. Svibanj 2025. 17:19

Cure kojima je Beta pozitivna čestitke od srca! 🥰 zanima me kakve ste simptome do bete imale, ako možete podijelit s nama? 
    Isto me zanima, kaj znaci “pupo”? Nikako skontati🤣😀  
    I zanima me još kako vi popratite ostale curke i njihove transfere, jajne stanice, bete i to? 😀 Ja ni to nikako skontati, pa listam par stranica unazad da skuzim tko je šta odradio…ma show 😃 pretpostavljam da se vi znate već duže vrijeme? 🙂

👩🏻‍🦰 33, AMH 5,71
    🧑🏻‍🦰 35, asthenozoospermia
    1.IVF - 4/2025, Beta ✖️

AnchyZd
    08. Svibanj 2025. 17:30

Pozdrav žene, evo ja se javljam nakon svoje prve aspiracije, bila su 3 folikula i 1 jajna stanica, nadam se da će i ta jedna biti dovoljna💪. Još sam malaksala od lokalne, nisam ih uspjela pohvatati kad krećem s Cyclogestom, večeras ili sutra i koliko dnevno? Nisam dobila nikakav nalaz, to će mi valjda dati ako dođemo do ET-a.

🫅40, AMH 7.82
    🧔47normozoospermija
    2018. Spontana trudnoća👶

Kbc Split
    4/25 IVF u prirodnom ciklusu, femara, ovitrelle, prsnuće folikula, napravljen AIH, beta❌
    5/25 IVF gonal, cetrotide, ovitrelle

• Nina000
    08. Svibanj 2025. 18:00

Koka

Cure kojima je Beta pozitivna čestitke od srca! 🥰 zanima me kakve ste simptome do bete imale, ako možete podijelit s nama?
    I zanima me još kako vi popratite ostale curke i njihove transfere, jajne stanice, bete i to? 😀 Ja ni to nikako skontati, pa listam par stranica unazad da skuzim tko je šta odradio…ma show 😃 pretpostavljam da se vi znate već duže vrijeme? 🙂

Koka, kad vjesiš na forumu dulje onda pohvataš tko, šta i kako. I pratiš potpise. 😂
    PUPO je svaka žena nakon transfera dok joj krv ili test ne potvrdi da je trudna. Sve smo mi nakon transfera trudni, 😎.
    Što se tiče simptoma, kod mene ti je bilo smeđarenje 8dnt, 9dnt ful slabo i tu sam se požalila curama koje su me savjetovale da napravim test. Napravila sam ga navečer i pokazao je slabiju drugu crticu, ali eto bila je tu. 11dnt sam išla vadit krv kako mi je i doktor rekao i beta je bila pozitivna. Eto imala sam osjetljive grudi i nekakve grčeve koji nisu bili menstrualni. 13dnt beta se pravilno duplala. I eto kroz to cijelo razdoblje su ti moji simptomi bili vidljivi kad bih ih ja detektirala inače ne bih uopće pomislila da sam trudna. Sad kako sam 7tt ti simptomi su malo izraženiji, grčevi su prisutni, zatvor me ubija; taman kad pomislim da mi se probava popravlja iznenadi me zatvor, zna mi biti mučno i to čak u snu i spavam kao beba. To spavanje navečer mi je tako lijepo; u svim tim postupcima sam bila neispavana, nemirna. Svaka žena je individualna i svi regularni simptomi koje nalazimo na netu ne moraju biti prisutni. 

👰🏽‍♀️30 god. Dg. Asthma
    🤵🏽35 god sve u redu

Ja - AMH 17?
    03/24 IUI beta 0,73
    04/24 aspiracija 12 zrelih folikula, 9 oplođenih, 4 blastice
    04/24 ET jedne blastociste, beta 0,16 ☹️
    10/24 FET jedne blastociste, beta 0,76 😫
    12/24 FET jedne blastociste beta 0,4😢
    PAI heterozigot
    MTHFR homozigot NMH
    Aktivni folat, Aspirin, Decortin, Cyclogest, Prolutex i Clexane 0,4
    FET (04/25) 11dnt beta 177,00 ❤️ 13dnt beta 414 ❤️ I. UZV srce kuca

• Mukii
    08. Svibanj 2025. 18:15

Koka

Bas sto kaze Nina, kada duze visis ovdje nekako vecinu popamtis😄
    Ja sam nakon transfera povremeno osjetila ostriju bol u maternici, nesto kao grc i isto mi se javilo smedjarenje negdje 7dpt i osjecaj kao da cu dobiti, bila sam uvjerena je nije uspjelo jer su mi se i grudi ispuhale i zato sam napravila test dan ranije, mislim da je to zaista individualno, ali meni osobno isti osjecaj kao pred menstruaciju

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…potvrdjena trudnoca, iduci uzv 20.5.

Xoxo23
    08. Svibanj 2025. 18:50

Koka najbolje povratak po potpisima, sto se tiče pamćenja ima nas dosta, i dosta novih ali nekako zapamtiš 😅🤣 
    sto se tiče simptoma, ja ovaj put skoro pa ništa u maternici do 3/4 dpt pa blagi grčevi, 6 dpt me bas bolilo nekako na jednoj strani grudi bolne i onda sam na 7dpt radila test. 😁 (prošli put me npr grcilo od samog transfera konstantno) 
    Anchy sutra zoveš da vidiš koliko se oplodilo, pa će ti embriologica dat upute za cyclogest 😁 sretno ! ❤️

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️

jane23
    08. Svibanj 2025. 19:20

Anchy drzim fige da jedan bude dobitan! 🍀 koju si stimulaciju imala? Ne vidim ti iz potpisa (mozda si pisala ranije, ali nisam pohvatala). Ja sam imala slican “rezultat” na blagoj stimulaciji. 

👩🏻 🧔🏻‍♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test

J_h
    08. Svibanj 2025. 19:41

Markolina

J_h

Markolina

J_h

Ahaaa, hvala puno. Sad mi je jasnije.
    Naprave uzv bez obzira na krvarenje?
    Da li je i partner isao s vama ili samo vi?

Mislim da su mene za prve konzultacije naručili 8.dan ciklusa. Porazgovarate o svemu, dogovorite koje pretrage treba obaviti i naprave ultrazvuk. Partner je išao samnom, ali nije neophodno.
    Kasnije kad ulazite baš u postupak isto se naručujete prvi dan ciklusa, pregled je 3.dan ciklusa (isto ultrazvuk), ne smeta krvarenje.

Sad mi je puno jasnije.
    Hvala vam na pomoci 🤍

Nema na čemu ❤️
    Kod nas je inicijalni spermiogram isto bio loš pa je doktorica odmah sugerirala da preskočimo inseminacije ( u prilog tome je išlo sto smo bili već blizu 35 godina). I samo napomena da ako imate neke nalaze obavezno ih uzmete sa sobom, pogledat će ih, ali za postupak priznaju samo nalaze napravljene kod njih.

Ivis ajmeee cestitaaaaam ❤️
    Markolina vidjet cemo sto ce nama reci, ja cu sad 27 a partner 32 godinu pa se nadam da cemo uspjeti nekako sto prije 🙈
    Svakako nek ide on sa mnom i sve napravi sto treba.
    Ja se nekako sva pogubit od toliko informacija, fraza i svega.

27yo
    3 godine pokusavanja.
    Imam PCOS, trenutno vodenu cistu na jajniku od 2 cm.
    Partnerov spermiogram loš.
    Doktor je proglasio trenutnu neplodnost te savjetovao MPO.
    Savjetovano je da odem na Vuk Vrhovec ili Vinogradsku.
    Jos nismo poceli s procesom.

J_h
    08. Svibanj 2025. 19:44

J_h

Markolina

J_h

Markolina

J_h

Ahaaa, hvala puno. Sad mi je jasnije.
    Naprave uzv bez obzira na krvarenje?
    Da li je i partner isao s vama ili samo vi?

Mislim da su mene za prve konzultacije naručili 8.dan ciklusa. Porazgovarate o svemu, dogovorite koje pretrage treba obaviti i naprave ultrazvuk. Partner je išao samnom, ali nije neophodno.
    Kasnije kad ulazite baš u postupak isto se naručujete prvi dan ciklusa, pregled je 3.dan ciklusa (isto ultrazvuk), ne smeta krvarenje.

Sad mi je puno jasnije.
    Hvala vam na pomoci 🤍

Nema na čemu ❤️
    Kod nas je inicijalni spermiogram isto bio loš pa je doktorica odmah sugerirala da preskočimo inseminacije ( u prilog tome je išlo sto smo bili već blizu 35 godina). I samo napomena da ako imate neke nalaze obavezno ih uzmete sa sobom, pogledat će ih, ali za postupak priznaju samo nalaze napravljene kod njih.
    Ivis ajmeee cestitaaaaam ❤️
    Markolina vidjet cemo sto ce nama reci, ja cu sad 27 a partner 32 godinu pa se nadam da cemo uspjeti nekako sto prije 🙈
    Svakako nek ide on sa mnom i sve napravi sto treba.
    Ja se nekako sva pogubit od toliko informacija, fraza i svega.

31*

27yo
    3 godine pokusavanja.
    Imam PCOS, trenutno vodenu cistu na jajniku od 2 cm.
    Partnerov spermiogram loš.
    Doktor je proglasio trenutnu neplodnost te savjetovao MPO.
    Savjetovano je da odem na Vuk Vrhovec ili Vinogradsku.
    Jos nismo poceli s procesom.

Nata91
    08. Svibanj 2025. 19:45

Ivis, Sage čestitam betuške ❤️
    Riamaro neka se mrvica sad uhvati i ne pušta 9 mjeseci ❤️
    Jane brzo ćeš to, nećeš se ni okrenuti ❤️

Svima vam šaljem ogroman zagrljaj i sretno u svim fazama 🫂

Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
    Muž (38 god.): sve u redu
    Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    Drugi postupak - veljača 2025.: Vinogradska bolnica, dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    Treći postupak - ožujak 2025.: Vinogradska, prirodni postupak, jedan folikul koji je pukao na dan aspiracije, napravljena inseminacija = negativna beta ❌

AnchyZd
    08. Svibanj 2025. 19:46

jane23

Anchy drzim fige da jedan bude dobitan! 🍀 koju si stimulaciju imala? Ne vidim ti iz potpisa (mozda si pisala ranije, ali nisam pohvatala). Ja sam imala slican “rezultat” na blagoj stimulaciji.

Hvala❤️
    Gonal 100 jednom dnevno 2.-6. dana i 6. dan cetrotide, 7.dan ovitrelle. Išli smo s blagom stimulacijom jer su mi prošli ciklus od Femare nastale ciste. 

🫅40, AMH 7.82
    🧔47normozoospermija
    2018. Spontana trudnoća👶

Kbc Split
    4/25 IVF u prirodnom ciklusu, femara, ovitrelle, prsnuće folikula, napravljen AIH, beta❌
    5/25 IVF gonal, cetrotide, ovitrelle

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.