Dodo čestitam!! Jako mi je drago, toliko pozitivna testova i beta, divan period!
Draga Nina hvala ti na odgovoru, malo si me smirila! Ma nisam sigurna što i koliko piti jer svatko kaže drugačije, a ne bih voljela ni pretjerati jer ni to nije dobro, prvi put nam se nešto pozitivno dogodilo pa sad na sve pušem i sve istražujem, iako ni to nije dobro
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Markolina nadam se da će meni ovaj postupak donijeti više js nego zadnji i da je to dobar znak. Ti si imala odličan rezultat Ja imam nizak progesteron pa sam dobila i vaginalete (cyclogest) i prolutex.
Dodo wow super beta Baš mi je drago!
Koliko pozitivnih vijesti u zadnje vrijeme, predivno!
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Xoxo Novalac sadrži Quatrefolic ,dakle aktivni folat koji trebaju piti mthfr-ovci a to je većina populacije, ne znam jel se itko testirao a da ima skroz uredan nalaz, ima barem heterozigot. Evo
https://www.novalac.hr/hr/product/novalac-prenatalne-kapsule
Naškoditi ti neće sigurno, dapače imaš samo benefite. Uz Novalac odlični su ili još bolji Terranova prenatali ili Thorne sa Iherb-a..
Btw nisu ni meni dali da provjerim (mpo-vci sem drV koji je tražio sve vitamine) ,pa sam pitala svoju LOMicu koja mi pusti recepte kad mi trebaju, da nije ni ona dala otišla bi privatno.
Istina da rjeđe jedem crveno meso, vise sam fan bijelog mesa i ribe, ali trudim se barem jednom tjedno uvrstit ga u prehranu,teletćajetrimca je odličan izvor željeza i kad god nađem na frisku kupim :)
Ninaooo ja sam uz Novalac pila još i Aktivnu folnu plus sa Ljekarna Natura stranice, bitno je da sadrzi i aktivni b12, ali kako dosad nisam ostvarila trudnoću prestanem sa negativnom betom. Imaš još kod nas dostupne od Kala 5 mthf , Vimergy i Natural elements 5 mthf, sve aktivni oblici.
Muki teško je u jednoj tableti dobiti sve potrebno u adekvatnim dozama a i kako trudnoca odmice razlicite su potrebe za nutrijentima, npr kad krenu grcevi trebalo bi povecati unos mg, u trećem tromjesečju više omege, provjerit zeljezo I uzimat naknadno ako treba itd , a svi ovi multivitamini sadrže dosta toga ali u nedovoljnim dozama. S druge strane sve mi opet imamo razlicite potrebe i puno ovisi i kakve su ti životne navike i prehrana. Ja sam najsigurnija kad provjerim iz krvi stanje pa suplementiram ciljano.. Za početak je dovoljan i nikad nije naodmet dobar Prenatal i aktivni folat, a zeljezo i ostalo ćeš provjeravati u trudnoći pa ako bude što nisko naknadno uzimat.
Dodo odlična beta, sretno dalje 🤗🤞🙏
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
XoxoNovalac sadrži Quatrefolic ,dakle aktivni folat koji trebaju piti mthfr-ovci a to je većina populacije, ne znam jel se itko testirao a da ima skroz uredan nalaz, ima barem heterozigot. Evo
https://www.novalac.hr/hr/product/novalac-prenatalne-kapsule
Naškoditi ti neće sigurno, dapače imaš samo benefite. Uz Novalac odlični su ili još bolji Terranova prenatali ili Thorne sa Iherb-a..
Btw nisu ni meni dali da provjerim (mpo-vci sem drV koji je tražio sve vitamine) ,pa sam pitala svoju LOMicu koja mi pusti recepte kad mi trebaju, da nije ni ona dala otišla bi privatno.
Istina da rjeđe jedem crveno meso, vise sam fan bijelog mesa i ribe, ali trudim se barem jednom tjedno uvrstit ga u prehranu,teletćajetrimca je odličan izvor željeza i kad god nađem na frisku kupim :)
Ninaoooja sam uz Novalac pila još i Aktivnu folnu plus sa Ljekarna Natura stranice, bitno je da sadrzi i aktivni b12, ali kako dosad nisam ostvarila trudnoću prestanem sa negativnom betom. Imaš još kod nas dostupne od Kala 5 mthf , Vimergy i Natural elements 5 mthf, sve aktivni oblici.
Muki teško je u jednoj tableti dobiti sve potrebno u adekvatnim dozama a i kako trudnoca odmice razlicite su potrebe za nutrijentima, npr kad krenu grcevi trebalo bi povecati unos mg, u trećem tromjesečju više omege, provjerit zeljezo I uzimat naknadno ako treba itd , a svi ovi multivitamini sadrže dosta toga ali u nedovoljnim dozama. S druge strane sve mi opet imamo razlicite potrebe i puno ovisi i kakve su ti životne navike i prehrana. Ja sam najsigurnija kad provjerim iz krvi stanje pa suplementiram ciljano.. Za početak je dovoljan i nikad nije naodmet dobar Prenatal i aktivni folat, a zeljezo i ostalo ćeš provjeravati u trudnoći pa ako bude što nisko naknadno uzimat.
Dodo odlična beta, sretno dalje 🤗🤞🙏
Hvala ti puno na odgovoru! Tako će i biti, uključit ću još folat koji mi je doktor pustio pa sam onda mirna
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Pozdrav curke evo da javim kako je proslo.
Dr je zadovoljan kaze da je edometrij 12mm,1 folikul 14mm. U pon trebam izvaditi LH, E2 i progesteron. Pa onda ce reci sto dalje. Prvi put mi je fet mozete li mi reci kad obicno ide transfer kod feta?
🧔 41
🙋♀️37, AMH 20
👩❤️👨 2018.
2022. AIH ➖
2023. AIH ➖
IVF 8.2024.🥚 10, 🐧1, ET x2 beta ➕.... biokemijska
IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 1.beta 150 2.beta 575 3. beta 691 4. Beta 771, 1. UZV ✅️ 2.UZV ne vidi se ZV beta 12 452 missed ab. 7+5tt
Barrbiii e bravo, mislim da je bas o tom omnibioticu bila rijec. Hvala 👍🏽
koja lijepa crtica :)
Lori i Sanii thanks, pogledat cu i te probiotike.
Lori ti simptomi su jako pozitivan znak. Jajnici reagiraju na terapiju, samo se pazi i uspori…
Mukii do sad sam pila Novalac, ali su mi od aspiracije propisali Folbellu, pa sam si uz nju dodala omegu 3. Nisu mi rekli da uzmem oboje jer u prehrani unosim velike količine (praktično živim na zelenjavi), pa možda zato. Dobro Sanii veli, ne bi bilo loše provjeriti iz krvi
Markolina bas sam jucer pitala za Prolutex, ali sam dobila odgovor da sam mlada, da moji nalazi od prije govore da lucim dosta progesterona prirodno (89 na 21.dc) i da sam sitna žena pa će cyclogest biti sasvim dovoljan 🤷🏼♀️
Dodoo prekrasno! Čestitam i želim ti sreću dalje 😍🤞🏽
Nicoll koji lijepi endometrij! Mislim da ces dobit stopericu i dogovorit datum transfera. Sretnoo 🍀
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
9+2 ♥️
riamarro@hotmail.com
Dodo čestitam..:) neka bude sve ok..
Sani hvala na savjetu, ali Mađarska mi nikako nije po putu, a i nemam bijeli recept jer me doktorica telefonski nazvala i rekla da je došao nalaz i da je nizak progesteron i da kupim Prolutex..
Kako fakat nisam pratila..ovi ubodi baš bole..:)
Cure sretno svima..
Ivis nije javila drugi netu ili mi je promaklo?
Ja 36-hashimoto, on 41 oligo
VV, 2 postupka, 6 transfera, 2023💜
7/24 planirani FET-otkazan, endometrij se nije zadebljavao
5/25 FET, neuspješno..
⏳7/25 ponovni pokušaj
Pozdrav svima, u prvom postupku smo IVF/ICSI-a, aspiracijom je dobiveno 15 JS, 12 je bilo zrelih 10 pokazuje znakove oplodnje, čekamo pon da vidimo koliko je blastocista🤞🏼🤞🏼 idemo na freeze all radi ohss sindroma.
Sve radimo u beta plusu, sad znam da nam prvi fet ulazi u ovaj postupak jer smo preko HZZO, zanima me dali tko zna kolika je cijena drugog FET-a(ukoliko dobijemo dovoljno blastica) zaboravila sam ih pitati, a da ih sad ne zovem 🫣
Pozdrav svima, u prvom postupku smo IVF/ICSI-a, aspiracijom je dobiveno 15 JS, 12 je bilo zrelih 10 pokazuje znakove oplodnje, čekamo pon da vidimo koliko je blastocista🤞🏼🤞🏼 idemo na freeze all radi ohss sindroma.
Sve radimo u beta plusu, sad znam da nam prvi fet ulazi u ovaj postupak jer smo preko HZZO, zanima me dali tko zna kolika je cijena drugog FET-a(ukoliko dobijemo dovoljno blastica) zaboravila sam ih pitati, a da ih sad ne zovem 🫣
Mimi ništa te ne košta FET. pretpostavljam da ti je to 1. IVF postupak iz kojeg ćeš dobit zametke a njega ne plaćaš, trebaš samo uputnicu. Sve će ti tamo reći. ❤️
👰🏽♀️30 god. Dg. Asthma
🤵🏽35 god sve u redu
Ja - AMH 17?
03/24 IUI beta 0,73
04/24 aspiracija 12 zrelih folikula, 9 oplođenih, 4 blastice
04/24 ET jedne blastociste, beta 0,16 ☹️
10/24 FET jedne blastociste, beta 0,76 😫
12/24 FET jedne blastociste beta 0,4😢
PAI heterozigot
MTHFR homozigot NMH
Aktivni folat, Aspirin, Decortin, Cyclogest, Prolutex i Clexane 0,4
FET (04/25) 11dnt beta 177,00 ❤️ 13dnt beta 414
Barrbiii prekrasna crtica, neka dalje lijepo tamni 🤞🤞🤞
Dodoo super rezultat, čestitam 🥰
Ja od prenatala pijem Almageu 2x dnevno, doktorica je rekla da je to okej. Na ljekarne vaše zdravlje imate sada i Novalac i Almageu na akciji pa ako nekome treba da dopuni zalihe :)
👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
Poliklinika IVF
04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih; 5❄️;
ET 1bc - beta 9dnt 33, 11dnt 16, biokemijska❌️
06/25 histeroskopija ✔️; 07/25 FET, beta 9dnt 193, 11dnt 480
Sortiraj odgovore
Najstariji