Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    💜Medenko
    08. Svibanj 2025. 10:15

Bumbarica

Pozdrav, ja se priključujem nakon pauze od dvije godine..
    Jučer sam imala transfer na VV i novost je da prije transfera vade progesteron (meni novost)..sad su me zvali da je on 15 i da trebam kupiti ampule prulexa, valjda sam dobro napisala..znam da se prije pisalo da su negdje znatno jeftinije nego drugdje pa molim vas savjet di kupiti i ako se ne varam bilo je nekakvih caka oko načina uboda..sad mi je žao da to nikad nisam pratila ali do sad se nisam susrela s tim..
    Hvala❤️

hej draga i ja sam na VV i uskoro se nadam opet transferu,ali nisu mi nikad vadili progesteron do sad prije transfera...ali super..
    ivis jer trebam uopće pisati vauuuuu...toooo beta
    markolina sve ide kako treba neka nastavi dalje još bolje
    riamaro čekamo,držimo,navijamo

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

• Markolina
    08. Svibanj 2025. 10:17

J_h

Markolina

J_h

Ahaaa, hvala puno. Sad mi je jasnije.
    Naprave uzv bez obzira na krvarenje?
    Da li je i partner isao s vama ili samo vi?

Mislim da su mene za prve konzultacije naručili 8.dan ciklusa. Porazgovarate o svemu, dogovorite koje pretrage treba obaviti i naprave ultrazvuk. Partner je išao samnom, ali nije neophodno.
    Kasnije kad ulazite baš u postupak isto se naručujete prvi dan ciklusa, pregled je 3.dan ciklusa (isto ultrazvuk), ne smeta krvarenje.

Sad mi je puno jasnije.
    Hvala vam na pomoci 🤍

Nema na čemu ❤️
    Kod nas je inicijalni spermiogram isto bio loš pa je doktorica odmah sugerirala da preskočimo inseminacije ( u prilog tome je išlo sto smo bili već blizu 35 godina). I samo napomena da ako imate neke nalaze obavezno ih uzmete sa sobom, pogledat će ih, ali za postupak priznaju samo nalaze napravljene kod njih.

💃 35, PCOS
    🕺35, normo
    2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
    4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.

Lori🍀
    08. Svibanj 2025. 10:18

Ivis woooow, čestitam!!! Ne sumnjam u lijepo duplanje
    Slee super, sretno!
    Bubamarica Prolutex je čini mi se u Mađarskoj jeftiniji ako imaš vremena skočiti preko granice. Ne znam točno u koje gradu, možda druge cure znaju. Kod nas u ljekarnama je oko 75 eura 1 kutija (7 kom).

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

Lori🍀
    08. Svibanj 2025. 10:19

Markolina

Mene danas zvala embriologica, od 8 jajnih stanica oplodilo se njih 6, a 5 ih se pravilno razvija!
    Puštamo ih da se razvijaju do blastocista, u ponedjeljak transfer ako sve bude ok

Odlično! Sretno dalje❤️

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

• Nina000
    08. Svibanj 2025. 10:20

Bumbarica

Pozdrav, ja se priključujem nakon pauze od dvije godine..
    Jučer sam imala transfer na VV i novost je da prije transfera vade progesteron (meni novost)..sad su me zvali da je on 15 i da trebam kupiti ampule prulexa, valjda sam dobro napisala..znam da se prije pisalo da su negdje znatno jeftinije nego drugdje pa molim vas savjet di kupiti i ako se ne varam bilo je nekakvih caka oko načina uboda..sad mi je žao da to nikad nisam pratila ali do sad se nisam susrela s tim..
    Hvala❤️

Prolutex 25mg jeftiniji je u Mađarskoj ili u BiH. Kod nas je cijena 83,00 eura za 7 dana. I moraš još kupit štrcaljke, veću iglu za ekstrakciju i mikro iglu za bodenje. 🤦🏽‍♀️ Imaš raznih savjeta, od toga da se stavlja led na mjesto uboda, pa da ne valja led, da treba kožu lagano ispupčiti s prstima pa će biti manje bolno. Ovo s ledom sam pokušala u prvom postupku, onda sam odustala. Dezinficiram kožu alkoholom i bodem. Bitno ti je da je 3,4 prsta od pupka udaljeno. I u debelo meso. Mene boli, u posljednje vrijeme u kombinaciji s clexanom je grozno ali izdržljivo. 

👰🏽‍♀️30 god. Dg. Asthma
    🤵🏽35 god sve u redu

Ja - AMH 17?
    03/24 IUI beta 0,73
    04/24 aspiracija 12 zrelih folikula, 9 oplođenih, 4 blastice
    04/24 ET jedne blastociste, beta 0,16 ☹️
    10/24 FET jedne blastociste, beta 0,76 😫
    12/24 FET jedne blastociste beta 0,4😢
    PAI heterozigot
    MTHFR homozigot NMH
    Aktivni folat, Aspirin, Decortin, Cyclogest, Prolutex i Clexane 0,4
    FET (04/25) 11dnt beta 177,00 ❤️ 13dnt beta 414 ❤️ I. UZV srce kuca

riamaro
    08. Svibanj 2025. 10:23

Slee držimo fige 🤞🏽
    Markolina predivne vijesti, neka ih što više dođe do blastica 🫶🙏🏼
    Ivis ovo je beta! Bravo, čestitam ♥️ neka se pravilno podupla 🤞🏽

Meni je vraćen jedan prekrasan trodnevni embrij 🩷🐣 Osmostanični, A kvalitete 🙏🏼 Endometrij trolinijski na 10mm, a uzeli smo i embryoglue. Slikali su maternicu i rekli “neka ovo bude prvi uzv, za početak, a poslije samo nastavljamo” 🥹 dajem svu svoju energiju, ljubav i nadu u ovo. Sad sam pupo 🙏🏼

29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia

mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️

KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️

ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelleve, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳

riamarro@hotmail.com

Sage
    08. Svibanj 2025. 10:25

Ivis

Cure, došli su mi rezultati! Moja beta je 1354 🍀

Wow koja beta, čestitam 🥳🥳🥳 Neka se dalje lijepo dupla 💕

👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
    2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
    dr. V + Repromed
    9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
    10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
    01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
    Poliklinika IVF
    04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih; 5❄️;
    ET 1bc - 7dpt ➕

• Mukii
    08. Svibanj 2025. 10:26

riamaro

Sleedržimo fige 🤞🏽
    Markolinapredivne vijesti, neka ih što više dođe do blastica 🫶🙏🏼
    Ivisovo je beta! Bravo, čestitam ♥️ neka se pravilno podupla 🤞🏽

Meni je vraćen jedan prekrasan trodnevni embrij 🩷🐣 Osmostanični, A kvalitete 🙏🏼 Endometrij trolinijski na 10mm, a uzeli smo i embryoglue. Slikali su maternicu i rekli “neka ovo bude prvi uzv, za početak, a poslije samo nastavljamo” 🥹 dajem svu svoju energiju, ljubav i nadu u ovo. Sad sam pupo 🙏🏼

Aaaa jako mi je drago!!! 🥳❤️❤️Oci mi se zasuzile, valjda me hormoni pucaju🙈 Samo budi pozitivna, uzivaj i ja vjerujem da ce sve biti dobro! 

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…potvrdjena trudnoca, iduci uzv 20.5.

Bumbarica

..sad ne stignem nigdje po to . eventualno Slovenija, ali pretpostavljam da je tamo i skuplje..
    Medenko rekla je sestra da je to unutar par dana novost..
    Hvala na savjetima..sad se evo borim i s ginekologicom koja mi ne da terapiju jer na nalazu piše..nastaviti s terapijom..🤦..zaboravila sam malo koliko je ovo sve frustrirajući na momente..🤭
    Oprostite na negativnosti..

Ja 36-hashimoto, on 41 oligo
    VV, 2 postupka, 6 transfera, 2023💜
    7/24 planirani FET-otkazan, endometrij se nije zadebljavao
    5/25 FET

• Nina000

riamaro

Sleedržimo fige 🤞🏽
    Markolinapredivne vijesti, neka ih što više dođe do blastica 🫶🙏🏼
    Ivisovo je beta! Bravo, čestitam ♥️ neka se pravilno podupla 🤞🏽

Sad samo laganini i puno pozitive. Znam da je teško ali, ne daj se. I naravno ukoliko ti to dozvoli organizam budi aktivna. ❤️

👰🏽‍♀️30 god. Dg. Asthma
    🤵🏽35 god sve u redu

Ja - AMH 17?
    03/24 IUI beta 0,73
    04/24 aspiracija 12 zrelih folikula, 9 oplođenih, 4 blastice
    04/24 ET jedne blastociste, beta 0,16 ☹️
    10/24 FET jedne blastociste, beta 0,76 😫
    12/24 FET jedne blastociste beta 0,4😢
    PAI heterozigot
    MTHFR homozigot NMH
    Aktivni folat, Aspirin, Decortin, Cyclogest, Prolutex i Clexane 0,4
    FET (04/25) 11dnt beta 177,00 ❤️ 13dnt beta 414 ❤️ I. UZV srce kuca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.