J_h ja koristim sljedeće: vit C (2400ui), vit D (3000ui), omega (2000ui), coq10 (400), Mg (375), Cink (30), probiotik, folat (400), matična mliječ (radosevic), laneno ulje (popijem 2 jušne žličice jer mi nije fino sa sirom). Jučer uzela melatonin. Svim tim dodacima boostam jajnu stanicu da bude kvalitetnija.
Ne znam griješim li negdje, molim curke slobodno pišite ako po vama nešto od ovog ne štima.
Napominjem da mi je samo folat i vit D preporučila MPO doktorica, ostalo sam sama uvela 🤷♀️
👩🏻🦰 33, AMH 5,7
1.IVF - 4/2025, Beta ✖️
2.IVF- 6/2025 ⏳
Zaboravih napomenuti da uzimam od pred par dana i željezo.
👩🏻🦰 33, AMH 5,7
1.IVF - 4/2025, Beta ✖️
2.IVF- 6/2025 ⏳
Btw definitivno je lakše nakon sto postupak prođe. Iako je kod mene bio neuspješan, sada kada sam to prošla (iako je sve relativno frisko) puno mi je lakše psihički nego kad sam bila u postupku. Tada sam se raspadala psihički, plakala i bila na rubu depresije, iščekivala betu…sada sam ok. Posložila u glavi neke stvari i napravila plan za dalje. Valjda je to i od hormona koje sam unosila. Najvažnije je psihu dovesti u red, stoga samo polako, posloži si u glavi da je to trenutno tako, ali ne znaci da će i biti uvijek. Docekat ćemo taj plusic, kad tad 🤗
👩🏻🦰 33, AMH 5,7
1.IVF - 4/2025, Beta ✖️
2.IVF- 6/2025 ⏳
Hope apsolutno razumijem kako se osjećaš, ali nemoj gubiti nadu ❤️Kod mene je slično, 8.dan nekoliko vrlo malih folikula koji nisu bili vrijedni spomena, uveli smo Bemfolu, danas na folikulometriji se ipak vidi pomak, ali i dalje nema vodećeg folikula, endometrij i dalje tanak. Nastavljamo i dalje s istom terapijom, u petak ponovno folikulometrija (to će biti 12.dan ciklusa). Meni su menstruacije inače neredovite,jako dugo ciklusi (50-80 dana) pa je doktor rekao da je razvoj situacije u skladu s tim.Mislim da i kod tebe ima i dalje nade da se to sve još lijepo razvije
Hvala Markolina. Meni je ovak ciklus trajao 18 dana, nikad kraće. Zaboravila sam to reci doktoru. I ja u petak idem na folikulometriju. Neka nam je sa srećom.
Neka je sa srećom svima.
👨42 👩43
U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
4. Fef 10/24 ❌️
5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️
6. Cista-prekinut postupak
7. IVF 5/25 2 prazna, 2 puna, 1 sveži transfer 5. dan❌️
8. 6/25 1 🐣 transfer blastice
Btw definitivno je lakše nakon sto postupak prođe. Iako je kod mene bio neuspješan, sada kada sam to prošla (iako je sve relativno frisko) puno mi je lakše psihički nego kad sam bila u postupku. Tada sam se raspadala psihički, plakala i bila na rubu depresije, iščekivala betu…sada sam ok. Posložila u glavi neke stvari i napravila plan za dalje. Valjda je to i od hormona koje sam unosila. Najvažnije je psihu dovesti u red, stoga samo polako, posloži si u glavi da je to trenutno tako, ali ne znaci da će i biti uvijek. Docekat ćemo taj plusic, kad tad 🤗
Hvala puno, zelim vam puno srece.
Da malo je psihicki tesko, nikako to prihvatit.
Plac, razmisljanje i ne pricanje o tome.
Meni je bio slucaj da mi je test u zadnjih mjesec dana 2 puta bio pozitivan a beta negativna to me tek ubilo.
Doci ce plusic kad tad.
27yo
3 godine pokusavanja.
Imam PCOS, trenutno vodenu cistu na jajniku od 2 cm.
Partnerov spermiogram loš.
Doktor je proglasio trenutnu neplodnost te savjetovao MPO.
Savjetovano je da odem na Vuk Vrhovec ili Vinogradsku.
Jos nismo poceli s procesom.
Mlada si, to ti je svakako prednost. Glavu gore, osmjeh na lice. Istrazi opcije koje imaš i želim ti svu sreću 🤗
👩🏻🦰 33, AMH 5,7
1.IVF - 4/2025, Beta ✖️
2.IVF- 6/2025 ⏳
Hvala puno, zelim vam puno srece.
Da malo je psihicki tesko, nikako to prihvatit.
Plac, razmisljanje i ne pricanje o tome.
Meni je bio slucaj da mi je test u zadnjih mjesec dana 2 puta bio pozitivan a beta negativna to me tek ubilo.
Doci ce plusic kad tad.
Hej draga sam jedan savjet id srca,neko vrijeme sam volontirala na jednom telefonu za pomoć…i shvatila koliko je bitno filtrirati se tj.s nekim pricati,koliko god je potrebno o tome..muz,prijateljica,mama,cure s foruma..znam da smo sve različite ali kad se o nečem uopće ne prica dobiva veću težinu i značaj po meni u negativnom kontekstu…🙈ja pokusavam ovo gledati kao svoj put,izazov,priliku da rastem i da ojačamo..muz i ja se bodrimo,ne skrivamo nista opcenito i pokušavamo biti sto veseliji jer lako je prijeći u druge sfere..vjeruj mi znam🙈🫣
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔
Uniqlo suuuper, sretno!
MiliPe sretno pupice!
Sirena kako si ti? Imaš li kakav plan za dalje ili si uzela malo odmora od svega?
Hvala na pitanju, u Vinogradskoj su me stavili na listu za stimulaciju u 9 mj ali su rekli ako hoću ranije na prirodni ivf, spominjali su 7 mj da prije toga ne da je prerano, ja u 7 mj idem na godišnji pa smo se dogovorili u 8.
Ja ću otići u polikliniku Ivf na konzultacije da čujem drugo mišljenje jer od 10 blastocista samo sam jednom ostala trudna. Možda saznam nešto pametno.
👩🏻 33g AMH 9,5 pmol/L, PAI-1 4G/4G Homozigot, imunološki nalazi ✔️ kariogram ✔️hosteroskopija
🧑🏻 36 god normo, pokusavamo od 12/20
5/2021 missed 7tt, 8/21 , 4/22 biokemijske
2/23 AIH previse folikula odustali, 3/23, 5 folikula idemo u IVF popucali prije aspiracije
IVF 6/23 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧 u kiropohrani 4 po 🐧 i 6 po 🐧🐧
8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
2/25 FET 🐧🐧 ,12 dpt beta 139 IU/L, 14 dpt 250, 16 dpt 596, 7 tt Blighted Ovum
Cestitke svima na dobrim rezultatima i strpljenje onima koje to još čekaju 💙 u mislima ste mi
Ja sam trenutno 11/12 tt, i sve je bilo dobro dok sinoć nisam prokrvarila. U bolnici su rekli da je beba dobro, ali našli su “manji subhorialni hematom”, tako piše. Poslali su me doma, da nastavim s terapijom ali ja sam izbezumljena. Sad me sve od psihe i boli i probada. Jel imao tko sličnu situaciju?
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI
!Prvi put Beta iznad 0,1!
11dnt: Beta 145
14dnt: Beta 690
FET 03.03.🧊
Termin: 16.11.⭐️
UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 8.7 . ~
Cestitke svima na dobrim rezultatima i strpljenje onima koje to još čekaju 💙 u mislima ste mi
Ja sam trenutno 11/12 tt, i sve je bilo dobro dok sinoć nisam prokrvarila. U bolnici su rekli da je beba dobro, ali našli su “manji subhorialni hematom”, tako piše. Poslali su me doma, da nastavim s terapijom ali ja sam izbezumljena. Sad me sve od psihe i boli i probada. Jel imao tko sličnu situaciju?
Lea žao mi je da ti se to događa. Nadam se da sve bude ok. 🍀🤞
Meni se dogodilo da sam s 10+tj dobila izljev. Dalje nastavilo u navratima izljev, krvarenje ili sukrvica i trajalo do 13 tj. Nikad nisu nasli hematom ili drugi uzrok. Bila pokrivena terapijom i ležala doma i svakih 5 dana uzv. Trudnoću iznijela do kraja.
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
2UZV-12.6. 8+5=❤️