Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Markolina
    30. Travanj 2025. 09:28

J_h

Pozdrav svima, prvi put se nalazim ovdje i pisem no trebala bi pomoc oko odabira klinike za potpomognutu oplodnju.
    Naime, partner i ja se vec par godina ne pazimo i nikako da ostanem trudna.
    Ja imam sindrom policisticnih jajnika te mi se javila vodena cista od 2 cm na jednom od jajnika koja bi trebala samostalno puknut, doktor navodi da trenutno nisam bas ‘plodna’.
    Medutim, partneru je nalaz isto dosta los te je doktor rekao da je vrijeme da krenemo sa terapijama za potpomognutu oplodnju.
    Naveo je da mogu birati izmedu sveucilisne klinike vuk vrhovec i vinogradske u Zagrebu.
    Zanimaju me iskustva ukoliko je netko imao iskustva od jedno od te dvije bolnice.
    Koja je bolja? Kako se odluciti? Kako postupati dalje, kako je tekao postupak i sl.
    Malo me strah toga, ni sama ne znam sto da radim odnosno koju ustanovu da odaberem.
    Svjesna sam da nas ceka jos malo borbe ali se nadam da ce na kraju mala bebica biti na putu.

Hvalaaaa unaprijed ❤️

Pozdrav,
    Mi smo na VV, zasad smo zadovoljni,nema čekanja. Doktori vrlo pristupačnim,meni su najviše sjeli dr. Kardum i Planinić Radoš,ali i svi ostali kod kojih sam bila su stvarno ok.

Ja danas odradila drugu folikulometriji, na jednome jajniku 3 folikula, na drugome 2, zasad se još ni jedan ne izdvaja kao vodeći. Endometrij je i dalje tanak tako da nastavljam s Bemfolom, u petak ponovno pregled.
    Nekako ovaj put imam bolji feeling 🙃

💃 35, PCOS
    🕺35, normo
    2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
    4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
    6/25 FET ❌
    9/25 ⌛

Sage
    30. Travanj 2025. 09:46

Jh ja sam u prva dva postupka išla privatno, a sada sam se prebacila u polikliniku IVF jer sam dočekala svoj red za HZZO (nekih 7 mjeseci smo čekali). Ja sam kod dr. Bračun i prezadovoljna sam, svi u klinici su ugodni i uvijek spremni pomoći i odgovoriti na sva pitanja. Meni je to jako bitno jer u prošloj poliklinici sam imala situaciju da mi se doktor ne javlja 4 dana nakon što sam javila negativnu betu pa onda prestajem s terapijom na svoju ruku i tako. 

Nama su upravo javili da su jučer smrznuli 5 blastocisti na 4 nosača, tako da smo ukupno u ovom postupku dobili 6 BC i stvarno sam presretna. Nadam se da će se koja i primiti 😂

👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
    2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
    dr. V + Repromed
    9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
    10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️; 01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
    Poliklinika IVF
    04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih; 5❄️;
    ET 1bc - beta 9dnt 33, 11dnt 16, biokemijska❌️
    06/25 histeroskopija ✔️; 07/25 FET, beta 9dnt 193, 11dnt 480; UZV 6+1 ❤️

Xoxo23
    30. Travanj 2025. 10:39

Sani hvala ti, nadam se da oce 🤞🏼 

Sage top, odlično 😍😍

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
    FET 07/25 - 13dpt beta 1139 16dpt 3164 🙏🏻 6+3 imamo ❤️🙏🏻 8 tj missed abortion gemini 💔💔

Simbalija
    30. Travanj 2025. 10:42

Drage žene, nadam se da ste sve dobro, bacim oko povremeno na temu i radujem se svakom novom plusiću! 
    Ovako rado bih poklonila neke lijekove koje sam naručila svom dragom, ali ih je on popio svega par komada, voljela bih da jedna osoba uzme sve samo mi trebate poslati podatke na mail; simbalija.simba@gmail.com. 
    Imam Catafertyl for him, ostalo je 29 vrećica, rok je 05.2026. 
    Imam NAC od 500mg, unutra je 180 kapsula, možda fali desetak, rok je 04.2026. 
    I imam ashwagandhu od 400mg, unutra je 120 kapsula, isto fali ih možda par komada, rok je 11.2025. 
    Sretno svima u novim pobjedama, držim fige za svaku od vas da idući postupak bude dobitan! 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Uniqlo7
    30. Travanj 2025. 10:51

Hvala vam cure na podrsci, javili su mi da se lijepo razvija i da je sutra transfer 🙏🤍

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET x
    3. 7/25 Vinogradska ET ❤️

Barrrbi
    30. Travanj 2025. 11:10

Simbalija sitno brojiš🫣 🤞❤️
    Markolina tako je meni bilo u prošlom ciklusu s endometrijom i u ovom sam krenula cikla-ananas 2dc i 12 dc bio 10mm. Sretno u postupku 🍀
    Sage odličan broj 😲😃 Neka ova bude dobitna pa po bracu ili seku kasnije 🤞🍀
    Jh dobrodošla i što prije otišla. Ja sam u Vinogradskoj i zadovoljna sam. Imaju liste čekanja i izmjenjuju se doktori ali ok. Sestre su super. 🙃
    Uniqlo sretno na transferu 🤞🍀🤞🍀 Uskoro si PUPO. ❤️

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;Th:Oleovit D3, Euthyrox, Novalac, Cyclogest
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀🙏

• Mukii
    30. Travanj 2025. 11:16

Sage

Jh ja sam u prva dva postupka išla privatno, a sada sam se prebacila u polikliniku IVF jer sam dočekala svoj red za HZZO (nekih 7 mjeseci smo čekali). Ja sam kod dr. Bračun i prezadovoljna sam, svi u klinici su ugodni i uvijek spremni pomoći i odgovoriti na sva pitanja. Meni je to jako bitno jer u prošloj poliklinici sam imala situaciju da mi se doktor ne javlja 4 dana nakon što sam javila negativnu betu pa onda prestajem s terapijom na svoju ruku i tako.

Nama su upravo javili da su jučer smrznuli 5 blastocisti na 4 nosača, tako da smo ukupno u ovom postupku dobili 6 BC i stvarno sam presretna. Nadam se da će se koja i primiti😂

Odlicno!!🥰

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️

Koka
    30. Travanj 2025. 11:36

Cure molim pomoć.
    Poslala sam upit u Beta plus i nije mi jasno iz njihovog odgovora, idu li postupci IVF preko HZZO-a ili ne? Napisali su mi da ukoliko imam sve nalaze, da već na ljeto mogu u postupak. Pa nekako mi se to čini brzo? Nema neka lista čekanja preko HZZO-a?

👩🏻‍🦰 AMH 5,7
    1.IVF - 4/25, Beta ✖️
    2.IVF- 6/25 ⏳

• Mukii
    30. Travanj 2025. 12:17

Koka

Cure molim pomoć.
    Poslala sam upit u Beta plus i nije mi jasno iz njihovog odgovora, idu li postupci IVF preko HZZO-a ili ne? Napisali su mi da ukoliko imam sve nalaze, da već na ljeto mogu u postupak. Pa nekako mi se to čini brzo? Nema neka lista čekanja preko HZZO-a?

Nas su preko HZZO-a nakon tjedan dana pozvali na konzultacije i za mjesec dana smo usli u postupak tako da ako im nije guzva moguce da vec mozes uci u postupak

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️

Koka
    30. Travanj 2025. 12:20

Mukii wow hvala! Kako si ti zadovoljna Betom? Trenutno sam na Sv. Duhu pa razmišljam da bi otišla negdje drugdje. 

👩🏻‍🦰 AMH 5,7
    1.IVF - 4/25, Beta ✖️
    2.IVF- 6/25 ⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.