Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Xoxo23
    29. Travanj 2025. 19:36

Sirena i Jane  hvala vam 🥰 

Ivis pa evo na kraju ništa od toga, ali smo napravili drugačiji plan za odmor mozga, koji ne uključuje fizičke aktivnosti. 

Evo i trakica od ima koju minutu.
    https://ibb.co/gFZWtQmb

Znam da u danu ne tamni puno ali mi se čini da se vise vidi nego jutros. 🙏🏻 To će bit to od mog testiranja (nadam se 😅) do bete.. 🤣

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 05.05. ⏳

Barrrbi
    29. Travanj 2025. 19:55

Xoxo23

Sirena i Jane hvala vam 🥰

Ivis pa evo na kraju ništa od toga, ali smo napravili drugačiji plan za odmor mozga, koji ne uključuje fizičke aktivnosti.

Evo i trakica od ima koju minutu.
    https://ibb.co/gFZWtQmb

Znam da u danu ne tamni puno ali mi se čini da se vise vidi nego jutros. 🙏🏻 To će bit to od mog testiranja (nadam se 😅) do bete.. 🤣

Crtica odlična ❤️🤞 Samo pozitiva do bete 🍀

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
    🧔37g-Oligoastenozoospermia (9/24)
    🟡Vinogradska
    4 neuspješna postupka❌❌❌❌
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI-Gonal+Cetrotide+Ovitrelle💉➡️13🥚➡️10 oplođenih🤞, čekamo transfer 🫣🤞

Verbena
    29. Travanj 2025. 20:17

Cure, jučer sam nabasala na preporuku za ovu ženu i njenu stranicu pa dijelim s vama.
    Ona je nutricionistica usredotočena na žensko reproduktivno zdravlje, čini mi se da bi moglo biti korisnih savjeta.

https://majaog.com/

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

• Mukii
    29. Travanj 2025. 20:23

Barrbi super rezultat!!!😍😍😍 javi nam se nakon transfera! 
    Nata91 cekamo aspiraciju☺️
    Ivis razumijem te😂 ma brzo ce proci, budi strpljiva🥰
    MiliPe jako lijepe vijesti!! Brzo ce i taj 10.5🍀🤞
    Xoxo crtica je sve tamnija, ne sumnjam u dobru betu! 🍀🥰

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180… uzv 6.5.

Sage
    29. Travanj 2025. 21:00

Hvala svima na lijepim željama 💕
    Xoxo i meni izgleda tamnije nego jutros 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
    riamaro evo ja sam baš danas primila prvu inekciju Prolutexa i nije bilo strašno kao što sam očekivala. Uzela sam žute igle tako da me nije bolio ubod niti me išta peklo, malo mi je kasnije bila osjetljiva koža, ali meni je Menopur bio gori. Inekcije si nikad ne dajem sama, muž je samo komentirao da je baš teško išlo van i da je morao dosta stisnuti, ali to su nam i najavili :)

👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
    2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
    dr. V + Repromed
    9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
    10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
    01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
    Poliklinika IVF
    04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih

Xoxo23
    29. Travanj 2025. 21:27

Verbena

Cure, jučer sam nabasala na preporuku za ovu ženu i njenu stranicu pa dijelim s vama.
    Ona je nutricionistica usredotočena na žensko reproduktivno zdravlje, čini mi se da bi moglo biti korisnih savjeta.

Kada sam bila na drugoj temi netko se dotako gospođe, mislim da je čak komentar bio da su najgore bačene pare. Sad sam malo prošla ovu njenu stranicu i naišla sam na “Masterclass: Priraslice, začepljeni jajovodi i endometrioza” a u opisu piše ovo : Ako su ti rekli da je nova operacija jedini način da se uklone priraslice, ne znaju dovoljno i ni ne znajući su ti rekli krivo. Malo mi je ovo smisno s obzirom da nije istina da se začepljeni jajovodi mogu odčepiti prirodno i još uz to ona nije zdrastveni djelatnik nego magistar nutricionizma (bar tako piše)  Cijena snimke je inače kao 125 eura još jedna banalnost. Mislim da ona vise maglu prodaje, daleko od toga da se vjerovatno sa prehranom neke stvari mogu poboljšati ali danas uz ChatGpt i ostalu tehnologiju nemos ovakve cijene nabijat.. 😅

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 05.05. ⏳

jane23
    29. Travanj 2025. 22:05

Riamaro - meni je orgalutran bio dosta zeznut. Bemfola je “pen” i jako je tanka iglica i kad sam si nakon nje morala dati orgalutran, bas mi je bila velika razlika. Ali okej je, dolazi vec pripremljen u injekciji pa je okej. 
    Prolutex mi je bio okej jer mi je zena u apoteci dala tanke iglice… jedino sto malo sporije izlazi jer je malo uljast. Ja si sama dajem injekcije pa me malo nerviralo sto dugo traje dok ja to stisnem sve 😁
    I mjesto uboda bi me pocelo boljeti sat-dva nakon uboda jer formira kao neki “uljasti dzepic” ispod koze pa je neugodno dok se ne apsorbira. 
    Zakljucno - nista sto mi zene ne mozemo izdrzati 😁💪🏻

👩🏻 🧔🏻‍♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test

Uniqlo7
    29. Travanj 2025. 22:28

Xoxo23

Verbena

Kada sam bila na drugoj temi netko se dotako gospođe, mislim da je čak komentar bio da su najgore bačene pare. Sad sam malo prošla ovu njenu stranicu i naišla sam na “Masterclass: Priraslice, začepljeni jajovodi i endometrioza” a u opisu piše ovo :Ako su ti rekli da je nova operacija jedini način da se uklone priraslice, ne znaju dovoljno i ni ne znajući su ti rekli krivo. Malo mi je ovo smisno s obzirom da nije istina da se začepljeni jajovodi mogu odčepiti prirodno i još uz to ona nije zdrastveni djelatnik nego magistar nutricionizma (bar tako piše) Cijena snimke je inače kao 125 eura još jedna banalnost. Mislim da ona vise maglu prodaje, daleko od toga da se vjerovatno sa prehranom neke stvari mogu poboljšati ali danas uz ChatGpt i ostalu tehnologiju nemos ovakve cijene nabijat.. 😅

E bas na ovu temu je postavljeno danas pitanje u grupi neplodnost-iskustva na fejsu. Neka zena je navela da u Petrovoj postoji dr koji pravi nutricionisticki plan i program za nizak AMH, a vjerujem i za ostale hormonalne nepravilnosti. Je li znate o kome je riječ?

29.
    Biokemijska 11/24

Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF

Verbena
    29. Travanj 2025. 23:04

Xoxo, hvala ti na informacijama, strašno...
    Ma ja se samo hvatam za svaku slamku, ali nisam stigla detaljno pogledati, a sad nakon ovog "liječenja" priraslica niti neću. 

Onda onaj link molim vas samo zanemarite!! 🙈🤦‍♀️

Ali evo, ne mogu vjerovati da ima ljudi koji idu zarađivati na tako ozbiljnim i osjetljivim stvarima... 😔
    Valjda isto ko oni "life coachevi" što mentalne bolesti liječe pozitivnim razmišljanjem i "vibriranjem"..
    Užas..

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.