Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Uniqlo7
    30. Travanj 2025. 10:51

Hvala vam cure na podrsci, javili su mi da se lijepo razvija i da je sutra transfer 🙏🤍

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    Poliklinika IVF 4/25

Barrrbi
    30. Travanj 2025. 11:10

Simbalija sitno brojiš🫣 🤞❤️
    Markolina tako je meni bilo u prošlom ciklusu s endometrijom i u ovom sam krenula cikla-ananas 2dc i 12 dc bio 10mm. Sretno u postupku 🍀
    Sage odličan broj 😲😃 Neka ova bude dobitna pa po bracu ili seku kasnije 🤞🍀
    Jh dobrodošla i što prije otišla. Ja sam u Vinogradskoj i zadovoljna sam. Imaju liste čekanja i izmjenjuju se doktori ali ok. Sestre su super. 🙃
    Uniqlo sretno na transferu 🤞🍀🤞🍀 Uskoro si PUPO. ❤️

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
    🧔37g-Oligoastenozoospermia (9/24)
    🟡Vinogradska
    4 neuspješna postupka❌❌❌❌
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI-Gonal+Cetrotide+Ovitrelle💉➡️13🥚➡️10 oplođenih🤞, čekamo transfer 🫣🤞

• Mukii
    30. Travanj 2025. 11:16

Sage

Jh ja sam u prva dva postupka išla privatno, a sada sam se prebacila u polikliniku IVF jer sam dočekala svoj red za HZZO (nekih 7 mjeseci smo čekali). Ja sam kod dr. Bračun i prezadovoljna sam, svi u klinici su ugodni i uvijek spremni pomoći i odgovoriti na sva pitanja. Meni je to jako bitno jer u prošloj poliklinici sam imala situaciju da mi se doktor ne javlja 4 dana nakon što sam javila negativnu betu pa onda prestajem s terapijom na svoju ruku i tako.

Nama su upravo javili da su jučer smrznuli 5 blastocisti na 4 nosača, tako da smo ukupno u ovom postupku dobili 6 BC i stvarno sam presretna. Nadam se da će se koja i primiti😂

Odlicno!!🥰

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180… uzv 6.5.

• Koka
    30. Travanj 2025. 11:36

Cure molim pomoć.
    Poslala sam upit u Beta plus i nije mi jasno iz njihovog odgovora, idu li postupci IVF preko HZZO-a ili ne? Napisali su mi da ukoliko imam sve nalaze, da već na ljeto mogu u postupak. Pa nekako mi se to čini brzo? Nema neka lista čekanja preko HZZO-a?

• Mukii
    30. Travanj 2025. 12:17

Koka

Cure molim pomoć.
    Poslala sam upit u Beta plus i nije mi jasno iz njihovog odgovora, idu li postupci IVF preko HZZO-a ili ne? Napisali su mi da ukoliko imam sve nalaze, da već na ljeto mogu u postupak. Pa nekako mi se to čini brzo? Nema neka lista čekanja preko HZZO-a?

Nas su preko HZZO-a nakon tjedan dana pozvali na konzultacije i za mjesec dana smo usli u postupak tako da ako im nije guzva moguce da vec mozes uci u postupak

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180… uzv 6.5.

• Koka
    30. Travanj 2025. 12:20

Mukii wow hvala! Kako si ti zadovoljna Betom? Trenutno sam na Sv. Duhu pa razmišljam da bi otišla negdje drugdje. 

Lori🍀
    30. Travanj 2025. 12:53

Uniqlo suuuper, sretno!
    MiliPe sretno pupice!
    Sirena kako si ti? Imaš li kakav plan za dalje ili si uzela malo odmora od svega?
    XOXO lijepo je potamnila crtica, sretno s betom!

Ja sam bila danas na konzultacijama, za par dana kad stigne M krećem s terapijom. Ovaj put krećem s Ovaleap-om 225. 

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
    2. IVF: 5/2025.

Goxy95
    30. Travanj 2025. 13:08

Pozdrav svim borilicama, besplatno dajem višak lijekova, samo plaćate dostavu. Javite se na mail u potpisu, a nudim:

1. Duphaston 37 tabl, rok 12/2028
    2. Klomifen 15 tabl, rok 03/2027
    3. Estrofem 8 tabl, rok 07/2027
    4. Femara 15 tabl, rok 11/2027

goxy.forum@hotmail.com

ITM
    30. Travanj 2025. 13:43

Ivis

KIM ka sam imala prvi uzv na prvi dan ciklusa, pa 6. Dan, 9. dan i onda aspiraciju 14. dan ciklusa.
    ITM ja sam radila privatno testiranje jer mi ginekologica nije htjela pustiti uputnicu bez potvrde HZZOa da mogu u Prag na liječenje, a trebala sam DNA testiranje poslati Prag 😅 Kaos 🤣 uglavnom, ako možeš dobiti uputnicu, idi na Rebro. Ako ne, ima privatnih klinika koje rade DNA testiranja, ja sam odmah uzela širi panel, rezultati budu kroz 2 do 3 tjedna ali su strašno skupi 🥲
    Riamaro top top top! Meni je anestezija bila super stvar, naspavala sam se ko nikad. Jedino sam isto imala situaciju da su me piknuli u ruku, potekla krv, a ja fino pala u nesvijest 😂
    Xoxo držim fige za betu 🤭🤭
    Mene strah raditi testiranje, pričekati ću taj 08.05. kako su mi napisali u otpusnom pismi. Ne znam bi li trebala što osjećati već ili ne. Stalno osluškujem ima li kakvih promjena. Pokušavam samo biti opuštena 😅

Moj socijalni ni ne zna šta je to pa trenutno čekam da sazna 🙈
    Poslala sam ono što sam imala i popunila te njihove upitnike, sad molim Boga da bude dovoljno 🤞🏼😂

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17.2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

• Mukii
    30. Travanj 2025. 13:49

Koka

Mukii wow hvala! Kako si ti zadovoljna Betom? Trenutno sam na Sv. Duhu pa razmišljam da bi otišla negdje drugdje.

Mislim da ti moj potpis sve govori. 😊 Otisli smo tamo da probamo drugu kliniku jer bi mi na VV uvijek bio drugi doktor i smatrala sam da 3.inseminacija nema smisla. Dosli smo kod dr Streleca. Simpatican doktor, mozda nema tu zensku empatiju, ali odgovori ti na sva pitanja, a ja sam ih imala puno. Sve se dogodilo kako je na pocetku i rekao. Sestre su zaista odlicne, sve su jako ljubazne, za mene je Betaplus bila dobar izbor😊

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.