Hvala vam cure na podrsci, javili su mi da se lijepo razvija i da je sutra transfer 🙏🤍
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
Poliklinika IVF 4/25
Simbalija sitno brojiš🫣 🤞❤️
Markolina tako je meni bilo u prošlom ciklusu s endometrijom i u ovom sam krenula cikla-ananas 2dc i 12 dc bio 10mm. Sretno u postupku 🍀
Sage odličan broj 😲😃 Neka ova bude dobitna pa po bracu ili seku kasnije 🤞🍀
Jh dobrodošla i što prije otišla. Ja sam u Vinogradskoj i zadovoljna sam. Imaju liste čekanja i izmjenjuju se doktori ali ok. Sestre su super. 🙃
Uniqlo sretno na transferu 🤞🍀🤞🍀 Uskoro si PUPO. ❤️
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
🧔37g-Oligoastenozoospermia (9/24)
🟡Vinogradska
4 neuspješna postupka❌❌❌❌
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI-Gonal+Cetrotide+Ovitrelle💉➡️13🥚➡️10 oplođenih🤞, čekamo transfer 🫣🤞
Jh ja sam u prva dva postupka išla privatno, a sada sam se prebacila u polikliniku IVF jer sam dočekala svoj red za HZZO (nekih 7 mjeseci smo čekali). Ja sam kod dr. Bračun i prezadovoljna sam, svi u klinici su ugodni i uvijek spremni pomoći i odgovoriti na sva pitanja. Meni je to jako bitno jer u prošloj poliklinici sam imala situaciju da mi se doktor ne javlja 4 dana nakon što sam javila negativnu betu pa onda prestajem s terapijom na svoju ruku i tako.
Nama su upravo javili da su jučer smrznuli 5 blastocisti na 4 nosača, tako da smo ukupno u ovom postupku dobili 6 BC i stvarno sam presretna. Nadam se da će se koja i primiti😂
Odlicno!!🥰
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180… uzv 6.5.
Cure molim pomoć.
Poslala sam upit u Beta plus i nije mi jasno iz njihovog odgovora, idu li postupci IVF preko HZZO-a ili ne? Napisali su mi da ukoliko imam sve nalaze, da već na ljeto mogu u postupak. Pa nekako mi se to čini brzo? Nema neka lista čekanja preko HZZO-a?
Cure molim pomoć.
Poslala sam upit u Beta plus i nije mi jasno iz njihovog odgovora, idu li postupci IVF preko HZZO-a ili ne? Napisali su mi da ukoliko imam sve nalaze, da već na ljeto mogu u postupak. Pa nekako mi se to čini brzo? Nema neka lista čekanja preko HZZO-a?
Nas su preko HZZO-a nakon tjedan dana pozvali na konzultacije i za mjesec dana smo usli u postupak tako da ako im nije guzva moguce da vec mozes uci u postupak
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180… uzv 6.5.
Mukii wow hvala! Kako si ti zadovoljna Betom? Trenutno sam na Sv. Duhu pa razmišljam da bi otišla negdje drugdje.
Uniqlo suuuper, sretno!
MiliPe sretno pupice!
Sirena kako si ti? Imaš li kakav plan za dalje ili si uzela malo odmora od svega?
XOXO lijepo je potamnila crtica, sretno s betom!
Ja sam bila danas na konzultacijama, za par dana kad stigne M krećem s terapijom. Ovaj put krećem s Ovaleap-om 225.
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: 5/2025.
Pozdrav svim borilicama, besplatno dajem višak lijekova, samo plaćate dostavu. Javite se na mail u potpisu, a nudim:
1. Duphaston 37 tabl, rok 12/2028
2. Klomifen 15 tabl, rok 03/2027
3. Estrofem 8 tabl, rok 07/2027
4. Femara 15 tabl, rok 11/2027
goxy.forum@hotmail.com
KIM ka sam imala prvi uzv na prvi dan ciklusa, pa 6. Dan, 9. dan i onda aspiraciju 14. dan ciklusa.
ITM ja sam radila privatno testiranje jer mi ginekologica nije htjela pustiti uputnicu bez potvrde HZZOa da mogu u Prag na liječenje, a trebala sam DNA testiranje poslati Prag 😅 Kaos 🤣 uglavnom, ako možeš dobiti uputnicu, idi na Rebro. Ako ne, ima privatnih klinika koje rade DNA testiranja, ja sam odmah uzela širi panel, rezultati budu kroz 2 do 3 tjedna ali su strašno skupi 🥲
Riamaro top top top! Meni je anestezija bila super stvar, naspavala sam se ko nikad. Jedino sam isto imala situaciju da su me piknuli u ruku, potekla krv, a ja fino pala u nesvijest 😂
Xoxo držim fige za betu 🤭🤭
Mene strah raditi testiranje, pričekati ću taj 08.05. kako su mi napisali u otpusnom pismi. Ne znam bi li trebala što osjećati već ili ne. Stalno osluškujem ima li kakvih promjena. Pokušavam samo biti opuštena 😅
Moj socijalni ni ne zna šta je to pa trenutno čekam da sazna 🙈
Poslala sam ono što sam imala i popunila te njihove upitnike, sad molim Boga da bude dovoljno 🤞🏼😂
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Mukii wow hvala! Kako si ti zadovoljna Betom? Trenutno sam na Sv. Duhu pa razmišljam da bi otišla negdje drugdje.
Mislim da ti moj potpis sve govori. 😊 Otisli smo tamo da probamo drugu kliniku jer bi mi na VV uvijek bio drugi doktor i smatrala sam da 3.inseminacija nema smisla. Dosli smo kod dr Streleca. Simpatican doktor, mozda nema tu zensku empatiju, ali odgovori ti na sva pitanja, a ja sam ih imala puno. Sve se dogodilo kako je na pocetku i rekao. Sestre su zaista odlicne, sve su jako ljubazne, za mene je Betaplus bila dobar izbor😊
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
Sortiraj odgovore
Najstariji