Riamaro hvala ti puno ❤️, evo upravo putujem u Zg 🙂
Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
Muž (38 god.): sve u redu
Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Drugi postupak - veljača 2025.: Vinogradska bolnica, dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Treći postupak - ožujak 2025.: Vinogradska, prirodni postupak, jedan folikul koji je pukao na dan aspiracije, napravljena inseminacija = negativna beta ❌
Nata Sretno danas🤞🥚
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
🧔37g-Oligoasthenotheratozoospermia (4/25)
🟡Vinogradska
4 neuspješna postupka❌❌❌❌
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI-Gonal+Cetrotide+Ovitrelle💉➡️13🥚➡️10 oplođenih, 1❄️:ET 1 blastice🍟🙏🍀
Nata 🍀🤞🤞🤞
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
04/25 FET ⏳️beta
ivis11062@gmail.com
Jutro cure i sretno svima koje nešto imate danas❤️
Nata sretno, da bude lijepa js 🤞🏻
Sirena baš mi je žao za toliki broj neuspjelih transfera. Nadam se da ćeš dobiti neke konkretne odgovore i savjet što dalje. Netko je pisao tu nedavno da mu je jedan mpo doktor rekao da ako je loš ciklus, može biti hrpa js a transferi neuspješni. Možda je to slučaj kod tebe, jednostavno loša sreća i idući put bude sve super.
Lea također nemam iskustva ali oko sebe imam puno takvih slučajeva i u svakom od njih je na kraju sve bilo dobro. Vjerujem da je psihički užasno ali sad si već u nekim lijepim tjednima i vjeruj u svoju jaku bebicu.
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: 5/2025.
Jhja sam na VV ali uglavnom radim samo preglede tamo, za sami postupak sam morala u Prag. Neću te lagati, MPO je psihički i fizički izazovan, ali iz nekog mog trenutnog iskustva u zadnjih godinu i nešto, stvarno mislim da sam ojačala kao osoba i da smo muž i ja bliskiji nego ikad. Mlada si, imaš vremena i super je da ste krenuli tražiti problem.
Uniqlo kako je prošlo? Danas si Pupo jel tako? 😊🍀🤞
Leane mogu to zamisliti ☹️ drži se i odmaraj
Hvala ti, jucer je bio transfer uspješan i sad sam Pupo🥹 rekli su mi da je jucer embrij imao 7 stanica i dr je spomenuo “nešto malo neznsčajno fragmentacije”, obzirom da je nije nahvalio, ne vjerujem da bas savrsena, ali sam naravno svakako sretna🤍 dr je rekao da su tri js bile u startu atreticne, pa je rekao da je u prosjeku svako druga jajna stanica kvalitetna…je li to loše?
kako nisam bas aktivno pratila temu i vas, nisam ulovila sto se događa puno kod vas, ali želim svima sreću!
Nata sve znaš, javljaj kad mogneš 🙏🫂
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
Poliklinika IVF 4/25
Cure drage…
Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Drugi postupak - veljača 2025.: Vinogradska bolnica, dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Treći postupak - ožujak 2025.: Vinogradska, prirodni postupak, jedan folikul koji je pukao na dan aspiracije, napravljena inseminacija = negativna beta ❌
Cure drage… Uz 21 dan pikanja, iako nije dugi protokol, 56 injekcija, moj folikul je pukao... Vidi se samo trag gdje je bio. Idem u 11 sati na inseminaciju...
Uniqlo PUPO i da se mrvica čvrsto primi 🍀🤞🍟
Nata žao mi je 😑 Držim 🤞 da inseminacija bude dobitna 🍀
Sretno svima ❤️
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
🧔37g-Oligoasthenotheratozoospermia (4/25)
🟡Vinogradska
4 neuspješna postupka❌❌❌❌
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI-Gonal+Cetrotide+Ovitrelle💉➡️13🥚➡️10 oplođenih, 1❄️:ET 1 blastice🍟🙏🍀
Nata drži se, možda ipak inseminacija bude dobitna!
Evo i mene s folikulometrije, ima napretka,ali je endometrij i dalje tanak (6mm).
Nastavljamo s Bemfolom, uveden i Orgalutran.
U ponedjeljak ponovno pregled, aspiracija najvjerojatnije u srijedu.
💃 35, PCOS
🕺35, normo
2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
4/25 ⌛
Nata Zao mi je, mozda ipak insemenacija kao sto je Markolina rekla bude dobitna 🤞
Uniqlo Pupoo sretno, da se mrvica cvrsto primi 🍀🤞
Sage i Ivis curke kako ste? Jel imate neke simptome? Kod mene nista posebno malo bolne cice i po neki menstrualni grcic. Kako je kod vas?
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)
Sortiraj odgovore
Najstariji