Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anda
    29. Travanj 2025. 08:16

Verbena iskreno, ne znam više kud da se okrenem. Češka mi je skočila u reklami pa se sjetila da ima cura s foruma koje idu u Češku. Sad ovaj postupak što sam bila prošli tjedan, o rezultatima me došla obavijestiti neka dr/sestra(?), nije se predstavila pa ne znam, ja ju prvi put vidjela. Ona isto rekla da sam zbog amh kandidat za donaciju. Imam osjećaj kao da se svi uhvate samo za taj amh i nitko nije ni voljan nešto bar pokušati. Prazne folikule imaju i cure s višim amh, ne znači da ja više neću imati dobar folikul, samo kao da se nikome ne da pokušavati išta, jer su šanse male. Razmišljala sam o VV, jer u početnom postu piše da oni daju prednost pacijenticama s niskim amh, reko možda to znači da su tamo voljniji isprobavati i pokušavati nešto.. Zvala sam pitati za termin, tamo se na 1.konzultacije dolazi s 1dc i tada se rade svi oni nalazi kod njih, znači taj ciklus "propada" jer se tek nalaze njihove radi ..pa si onda mislim dal da probam prirodni tu gdje jesam (Sv. Duh) sad nakon ovog, čisto eto da znam da sam probala i da ne propadne ciklus. 
    Ti si zadovoljna tu, nisi razmišljala nigdje dodatno ići?

👩‍💼1987., POI, Mb Hashimoto, AMH 1.0 pmol/L

👲1988., normozoospermia
    11mj/2024 - blaga stimulacija (Duphaston, Femara, Menopur, Centrotide, Ovitrelle), 1🥚, transfer ❌
    4mj/2025 Menopur i Centrotide po 1 injekcija, Ovitrelle, 2 folikula, aspiracija- prazni folikuli

Xoxo23
    29. Travanj 2025. 08:18

Verbena da tu je, nije mi bio prvi jutarnji jer sam prije progesterona jutro oko 5 piskila pa se nadam da je zbog toga ovako slabija… hvala ti ❤️ 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔
    FET 04/25 ⏳

Sage
    29. Travanj 2025. 08:20

Xoxo za neprvi jutarnji, 7dpt ovo izgleda odlicnoo, od srca ti zelim da se dalje lijepo dupla i da je to to ovaj put 💕

👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
    2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
    dr. V + Repromed
    9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
    10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
    01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
    Poliklinika IVF
    04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih

riamaro
    29. Travanj 2025. 08:28

Xoxo 🎉🎉🎉 sad drzimo najvece fige za dobru betu 🫶

29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia | mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 ❄️ - hiper
    - 11/2024 FET🐧 -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
    - 12/2024 planiran prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
    ŠKVORC
    - 4/2025 Rekovelleve + Orgalutran ⏳

riamarro@hotmail.com

Anda
    29. Travanj 2025. 08:28

Lori hvala ti
    ITM ja sam radila fragilni X, na Rebru, klasično vađenje krvi. Koliko sam shvatila genetičarku, uglavnom ga rade ako kariogram nije dobar ili ako u obitelji postoji član s bolešću koja bi mogla utjecati. 

👩‍💼1987., POI, Mb Hashimoto, AMH 1.0 pmol/L

👲1988., normozoospermia
    11mj/2024 - blaga stimulacija (Duphaston, Femara, Menopur, Centrotide, Ovitrelle), 1🥚, transfer ❌
    4mj/2025 Menopur i Centrotide po 1 injekcija, Ovitrelle, 2 folikula, aspiracija- prazni folikuli

💜Medenko
    29. Travanj 2025. 08:33

Xoxo23

Verbena da tu je, nije mi bio prvi jutarnji jer sam prije progesterona jutro oko 5 piskila pa se nadam da je zbog toga ovako slabija… hvala ti ❤️

Xoxo23 drzimo svi fige i navijamo da je to to🙏🏽🙏🏽🙏🏽🥳🥳🥳❤️❤️❤️

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

Slee
    29. Travanj 2025. 08:46

Xoxo vidi se po meni super za 7dnt! Drzim fige na najjace da lijepo tamni i da se lijepo dupla beta ovaj put! 

Ja jucer obavila privatno zubara i nadam se da je uspjela sanirati taj zub, iduci tjedan ga zatvara pa cu tada odluciti hocu li s iducim m u postupak ili ne. 

Cure koje ste nedavno bile u Repromedu na dugom protokolu, ste trebale dolaziti 21.dc prije postupka na pregled, zaboravila sam kako to ide? Zaboravila sam pitati na konzultacijama, rekli su samo da se javim 21.dc pa da krenem sa suprefactom ili koji vec lijek bude dostupan. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

ITM
    29. Travanj 2025. 08:49

Anda

Lori hvala ti
    ITMja sam radila fragilni X, na Rebru, klasično vađenje krvi. Koliko sam shvatila genetičarku, uglavnom ga rade ako kariogram nije dobar ili ako u obitelji postoji član s bolešću koja bi mogla utjecati.

Hvala na informaciji...🥰
    Meni u St nitko nije ni spomenuo navedene pretrage iako mi kariogram nije dobar 🫣
    Kontaktirat ću genetičarku, možda mi ona da neke informacije.

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17.2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

Ivis
    29. Travanj 2025. 08:53

KIM ka sam imala prvi uzv na prvi dan ciklusa, pa 6. Dan, 9. dan i onda aspiraciju 14. dan ciklusa.
    ITM ja sam radila privatno testiranje jer mi ginekologica nije htjela pustiti uputnicu bez potvrde HZZOa da mogu u Prag na liječenje, a trebala sam DNA testiranje poslati Prag 😅 Kaos 🤣 uglavnom, ako možeš dobiti uputnicu, idi na Rebro. Ako ne, ima privatnih klinika koje rade DNA testiranja, ja sam odmah uzela širi panel, rezultati budu kroz 2 do 3 tjedna ali su strašno skupi 🥲
    Riamaro top top top! Meni je anestezija bila super stvar, naspavala sam se ko nikad. Jedino sam isto imala situaciju da su me piknuli u ruku, potekla krv, a ja fino pala u nesvijest 😂
    Xoxo držim fige za betu 🤭🤭 
    Mene strah raditi testiranje, pričekati ću taj 08.05. kako su mi napisali u otpusnom pismi. Ne znam bi li trebala što osjećati već ili ne. Stalno osluškujem ima li kakvih promjena. Pokušavam samo biti opuštena 😅

👩🏻35👦🏻34
    👩🏻 Sve ok
    👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
    Pokušavamo od 2021.
    Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
    PFC Prag
    ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
    Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
    04/25 FET
    ivis11062@gmail.com

Xoxo23
    29. Travanj 2025. 09:13

sage, riamaro, medenko, slee hvala vam cure, kako bude bude nadam se da će se ovaj put zadržat  ❤️❤️ 

ivis tako sam i ja planirala, ali sam mislila otic na neko planinarenje pa da znam 😅 a prošli put mi je beta brzo pala a mene nema do bete doma pa eto da znam da li je nešto bilo 🥲 ja odma na najgore 🙄

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔
    FET 04/25 ⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.