Lunaabome i jesi dobro izdrzala😊 ali svakako je rano, pricekaj jos koji dan! Ja se ne dam, mislim da cu cekati petak
Kokamislim da je rano za neke druge simptome, ja isto pokusavam prepoznati dogadja li se sto drugacije, ali bolje se s time ne zamarati😊
Tinciceuzmi si vremena da tugujes..svatko to cini drugacije..i ako budete spremni svakako vrijedi ponovno pokusati
Ja ti savjetujem cekaj petak. 🍀🤞🏼🥰
Ne budi luda kao ja, iskreno to je juce bio takav prebacaj kod mene. 😁😂
Iskreno mislim da je u mom slucaju ipak to to. Vidim da sam danas emotivnija, dole grcevi kao pred mengu. Ali dobro, imamo smrzlice. 🍀
Ja isto radim gresku s preranim testiranje. Mislim da odustajem od bilokakvog daljnjeg testiranja sve do cetvrtka (tad mi je dr rekla da napravim test i uradim betu ako je pozitivan)… Iako nekako imam osjecaj da nazalost nista od toga. Nemam simptome kao pred mengu, ali sam malo potonula zbog tih testova.
U mom slucaju nema niti smrzlica jer je bila blaga stimulacija. Pitam se hocu li uopce moci sa sljedecim ciklusom uci u ivf ili moram raditi pauzu?
Malo me je pocelo ovo frustrirati, sto je s jedne strane jako nezrelo od mene jer znam koji su krizni put prosle mnoge cure s brojnim ivf-ovima…upravo zato se pitam jesam li i ja jedna od tih 😔 monday blues
Mislim da ces moci, da neces morati praviti pauzu. Vidi tebi je fakat rano, a meni i nije. U mom slucaju bi bilo 8 dana nakon transfera blastociste.
Ti se strpi do cetvrtka. Ja i mrzim testove, ali dzabe bilo je jace od mene.
Svi cemo mi jednog dana imati svoju bebu, samo hrabro.
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
ICSI - Ferticare Prag Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣
ET 11.04. 1morula- rana blastocista, 6 blastocista ❄️
lunalunci1214@gmail.com
Cure, sretan Uskrs svima ❤️🐣🐇
Titi, kako stojiš s testovima? Meni se čini da sam ulovila peak 🤔
https://ibb.co/tMtPQ9HW
Tinčice, šaljem ti ogroman zagrljaj 🤗 ako smijem samo nešto reći, nemojte se rastati u tom tonu, gušit će vas neriješene stvari, vjerojatno je i tvom mužu teško i ako malo bolje sagledaš, ovo što ti je rekao, iz brige je za tebe, nije da je odustao samo tako ❤️
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4 ili 5/2025 ⏳️
dodo87.forum@gmail.com
Luna i Jane mislim da je za obje prerano za testiranje, iako znam kako vam je, ja samo o tome razmisljam i trazim simptome, a strah me testa radi razocarenja.. i Luna mislim da i dalje ima sanse, ne treba biti negativan, grcevi su cesto simptom trudnoce..😊
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️)
Lunaabome i jesi dobro izdrzala😊 ali svakako je rano, pricekaj jos koji dan! Ja se ne dam, mislim da cu cekati petak
Kokamislim da je rano za neke druge simptome, ja isto pokusavam prepoznati dogadja li se sto drugacije, ali bolje se s time ne zamarati😊
Tinciceuzmi si vremena da tugujes..svatko to cini drugacije..i ako budete spremni svakako vrijedi ponovno pokusati
Slažem se. Iako čitam kod drugih cura koje imaju + sve nekako vrišti “znakovima”, a kod mene ništa 😀 vjerujem i da je to sve jaaaaako individualno i nema dva ista slučaja. No dobro, ja vec planiram sto dalje, betu ću izvadit reda radi. 😆
Jane23 - glavu gore🤗 ni ja nemam smrzlica pa sam si rekla da se neću sekirati. Ja planiram nakon ovog odmah u prirodni pa ćemo vidjeti sto kaže doktorica. Kako bude, bit će. Moja mantra je da se sve događa s razlogom. Docekat ćemo i mi jednom plusic🥰
Drage moje lavice, oprostite mi jer nisam imala snage čestitati Uskrs , za mene je vrijeme stalo 16.04. Kada mi je doktor rekao da je srce bebe prestalo kucati. U tom momentu umrlo je i dio mojeg. Neutješna sam danima, pratim app o razvoju bebe. Danas bi bebica bila 10 tt. Ne mirim se s tim da je nema. Srce mi se raspada. Znam da vas je puno isto tako prošlo. Planirala sam na još jedan postupak femarom kada se oporavim ali muž pun pameti govori kako to nije više zdravo i da ću dobiti rak od tolikih pokušaja. Posvađani smo. Ako se moram pomiriti da nema nade evo ne želim niti živjeti… 🥺😭🕊️
Nemogu vas trenutno sve pohvatati kom da što čestitam, ali zapamtila sam moju Rolicu, Dodo, Sani, Sage… Želim zahvaliti Fridi Fredova, Easygoing, Slee, Sanjushka, Marisha, Sunny i oprostite ako sam koju u ovoj boli preskočila, sve ste mi u mislima… Ovo sam nabrojala onako napamet.. Volim vas sve ❤️🥺
Jako mi je teško ovo čitati.
Nova sam u IVF-u pa što se tiga tiče pokušaja, ne mogu puno reći…ali imala sam 2 pobačaja i mogu razumijeti kako se trenutno osjećaš.
Pokušaj uzeti nešto vremena za prvo sebe (pa onda sebe i supruga). Barem iskoristite ovo vrijeme koje ćeš morati čekati do prvog sljedećeg pokušaja (pretpostavljam barem 3 mjeseca). Meni je pomoglo da se saberem, da se od svega isključim (uključujući i forum). Pokušaj ta 3 mjeseca što manje o tome misliti i planirati za dalje… odite na neki izlet, put, posveti se nečemu što ti je već neko vrijeme manje važno (neki hobi ili slično). Mislim da ćete nakon male pauze od svega biti samo snažniji i moći ćete odlučiti što dalje, neovisno u kojem smjeru ide odluka ❤️
Hvala ti na savijetu ❤️
Muž danas putuje na teren na 2 mj a ja ostajem sama u svojoj boli 💔
Dobro ti je savjetovala jedna od cura. Rastani se u pozitivnom tonu sa suprugom i nakon toga uzmi si ta 2 mjeseca za sebe, oporavi se i hrabro naprijed ❤️ suplementi, prehrana, vježbanje, ako bi ti pomoglo posjeti psihologa..tako da kada se vrati suprug, možete planirati za dalje🌷
1. trudnoća ❌ 2023
2. trudnoća ❌ 2024
U planu 🏥 5/2025 IVF (klomifen)
Tinčice 💔💔💔 Nadam se da ćeš uskoro biti barem malo bolje😔
Jane, Luna sretno❤️ Neka vas iznenadi test za par dana.
Dodo super pik, sretno sutra!
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.2
Muž normosp.
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: 5/2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji