Drage moje lavice, oprostite mi jer nisam imala snage čestitati Uskrs , za mene je vrijeme stalo 16.04. Kada mi je doktor rekao da je srce bebe prestalo kucati. U tom momentu umrlo je i dio mojeg. Neutješna sam danima, pratim app o razvoju bebe. Danas bi bebica bila 10 tt. Ne mirim se s tim da je nema. Srce mi se raspada. Znam da vas je puno isto tako prošlo. Planirala sam na još jedan postupak femarom kada se oporavim ali muž pun pameti govori kako to nije više zdravo i da ću dobiti rak od tolikih pokušaja. Posvađani smo. Ako se moram pomiriti da nema nade evo ne želim niti živjeti… 🥺😭🕊️
Nemogu vas trenutno sve pohvatati kom da što čestitam, ali zapamtila sam moju Rolicu, Dodo, Sani, Sage… Želim zahvaliti Fridi Fredova, Easygoing, Slee, Sanjushka, Marisha, Sunny i oprostite ako sam koju u ovoj boli preskočila, sve ste mi u mislima… Ovo sam nabrojala onako napamet.. Volim vas sve ❤️🥺
Jako mi je teško ovo čitati.
Nova sam u IVF-u pa što se tiga tiče pokušaja, ne mogu puno reći...ali imala sam 2 pobačaja i mogu razumijeti kako se trenutno osjećaš.
Pokušaj uzeti nešto vremena za prvo sebe (pa onda sebe i supruga). Barem iskoristite ovo vrijeme koje ćeš morati čekati do prvog sljedećeg pokušaja (pretpostavljam barem 3 mjeseca). Meni je pomoglo da se saberem, da se od svega isključim (uključujući i forum). Pokušaj ta 3 mjeseca što manje o tome misliti i planirati za dalje... odite na neki izlet, put, posveti se nečemu što ti je već neko vrijeme manje važno (neki hobi ili slično). Mislim da ćete nakon male pauze od svega biti samo snažniji i moći ćete odlučiti što dalje, neovisno u kojem smjeru ide odluka ❤️
1. trudnoća ❌ 2023
2. trudnoća ❌ 2024
U planu 🏥 5/2025 IVF (klomifen)
Drage moje lavice, oprostite mi jer nisam imala snage čestitati Uskrs , za mene je vrijeme stalo 16.04. Kada mi je doktor rekao da je srce bebe prestalo kucati. U tom momentu umrlo je i dio mojeg. Neutješna sam danima, pratim app o razvoju bebe. Danas bi bebica bila 10 tt. Ne mirim se s tim da je nema. Srce mi se raspada. Znam da vas je puno isto tako prošlo. Planirala sam na još jedan postupak femarom kada se oporavim ali muž pun pameti govori kako to nije više zdravo i da ću dobiti rak od tolikih pokušaja. Posvađani smo. Ako se moram pomiriti da nema nade evo ne želim niti živjeti… 🥺😭🕊️
Nemogu vas trenutno sve pohvatati kom da što čestitam, ali zapamtila sam moju Rolicu, Dodo, Sani, Sage… Želim zahvaliti Fridi Fredova, Easygoing, Slee, Sanjushka, Marisha, Sunny i oprostite ako sam koju u ovoj boli preskočila, sve ste mi u mislima… Ovo sam nabrojala onako napamet.. Volim vas sve ❤️🥺
Nova sam u IVF-u pa što se tiga tiče pokušaja, ne mogu puno reći…ali imala sam 2 pobačaja i mogu razumijeti kako se trenutno osjećaš.
Pokušaj uzeti nešto vremena za prvo sebe (pa onda sebe i supruga). Barem iskoristite ovo vrijeme koje ćeš morati čekati do prvog sljedećeg pokušaja (pretpostavljam barem 3 mjeseca). Meni je pomoglo da se saberem, da se od svega isključim (uključujući i forum). Pokušaj ta 3 mjeseca što manje o tome misliti i planirati za dalje… odite na neki izlet, put, posveti se nečemu što ti je već neko vrijeme manje važno (neki hobi ili slično). Mislim da ćete nakon male pauze od svega biti samo snažniji i moći ćete odlučiti što dalje, neovisno u kojem smjeru ide odluka ❤️
Hvala ti na savijetu ❤️
Muž danas putuje na teren na 2 mj a ja ostajem sama u svojoj boli 💔
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Pozdrav cure, pratim vas već neko vrijeme i evo napokon se okuražila i ja pridružiti se.
Danas mi je 10. dnt u 1. IVF postupku. Sve mi je ovo novo pa se polako privikavam. Od simptoma nemam ništa, osim malo bolnih grudi, tako da ne polažem neke velike nađe. Beta tek 25.4., ali mislim da ću ići 23. Test ni ne pomišljam pišnuti🤣
Uglavnom sve vas grlim, šaljem puno pozitivnih misli i želim vam svima ogromne bete 🤗🤗🌸🌸
Tincice,
Jako mi je zao zbog svega sto prolazis. Nadam se da ces skupiti hrabrosti i krenuti dalje.
Ono sto vidim kao pozitivno jeste da do trudnoce moze doci, sto i jeste motivacija za naredni pokusaj. 🤞🏼🍀
Da li ste probali sa jacom stimulacijom?
Najvaznije je trenutno tvoje zdravlje i ako ne mozes sama pregurati uzmi nesto sto bi ti pomoglo da se umiris, posebno jer ostajes sama.
Nije jednostavno ali pokusaj se staviti na prvo mjesto jer jedino tako mozes prezivjeti ovu veliku tugu.
Koka,
Nedostatak simptoma nije nista sto bi ukazivalo na neuspjeh. Naprotiv, mislim da je rano za bilo kakve simptome. To sam naucila iz predhodnih postupaka.
Posebno jer sam pratila svoje tijelo tijekom stimulacije i od pocetka i prije apiracije i prije transfera tijelo salje neke znakove koji su posljedica stimulacije ili u Fet-u lijekova ako nije prirodni. Sretno! 🍀
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
ICSI - Ferticare Prag Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣
ET 11.04. 1morula- rana blastocista, 6 blastocista ❄️
lunalunci1214@gmail.com
Žao mi je Tinčice 🥹🥹 ne mogu ni zamisliti vašu bol sad i kroz što prolazite🥹💙
Curke ja imam jedno pitanje,od petka sam imala nekakav sukrvavi iscjedak,malo mi je neugodno to uopće govoriti mislit ćete da sam luda i ko zna što
Al luda sam glava mi je kao balon od razmišljanja🙈
Uglavnom imala sam u petak sukrvavo na papiru malo kad bi se obrisala pa u subotu je bilo baš tog na gaćicama i na papiru ali ono nešto slično ko prije menge kao malo sukrvavo,smeđkasto i jučer isto malo ali evo stalo
Menge nigdi,evo doslovno ništa
I da imala sam grčeve koda ću dobiti svakog časa
I danas ništa
Svašta je meni kroz glavu prošlo a opet znam da idem i na kontrole i sve pa valjda nije ništa strašno
Pročitala sam da može biti od pcos-a to
Ne znam evo jel koja možda imala što takvo?
Nikad mi ovo nije bilo do sad,bude mi iscjedak tako pred mengu i to znam onda menga dođe i to je to al da bude ovako dva,dana i ništa i sve stane to nikad
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
draga moja nažalost sve je to normalno,i velika količina boli i tuge se ne može smanjiti za tako kratak period...to je dug,bolan i težak proces...daj si vremen koliko god ti treba..ali da se posložiš kako treba...nekom je to isključenje...nekom nešto drugo..moraš naći svoj ispušni ventil...
Meni je nakon spontanog pomoglo planiranje novog postupka..sva sam se bacila na to samo da ne razmišljam i ne padnem u depresiju pogotovo zbog malene jer sam vidjela da utječe na nju a i mužu je još gore bilo.Znam da vam je teško ali probajte se ujediniti u svojoj boli,naći snage za novi pokušaj..dobro cure kažu pozitivan znak je da možeš,većinom se i iznese zdrava trudnoća nakon bolnog iskustva..Ako si zdrava,nema med.razloga da ponovno ne pokušašaš ja ti želim snagu i rezultat kakav ti srce želi...bebe anđeli će uvijek biti na nebu,čekati nas jednog dana ali mislim da je sad naše vrijeme na zemlji za neke druge zgrljaje i radosti...sretno
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Nova sam u IVF-u pa što se tiga tiče pokušaja, ne mogu puno reći…ali imala sam 2 pobačaja i mogu razumijeti kako se trenutno osjećaš.
Pokušaj uzeti nešto vremena za prvo sebe (pa onda sebe i supruga). Barem iskoristite ovo vrijeme koje ćeš morati čekati do prvog sljedećeg pokušaja (pretpostavljam barem 3 mjeseca). Meni je pomoglo da se saberem, da se od svega isključim (uključujući i forum). Pokušaj ta 3 mjeseca što manje o tome misliti i planirati za dalje… odite na neki izlet, put, posveti se nečemu što ti je već neko vrijeme manje važno (neki hobi ili slično). Mislim da ćete nakon male pauze od svega biti samo snažniji i moći ćete odlučiti što dalje, neovisno u kojem smjeru ide odluka ❤️
Hvala ti na savijetu ❤️
Muž danas putuje na teren na 2 mj a ja ostajem sama u svojoj boli 💔
Draga Tincice, jednom si u mailu napisala da si toliko luda i tvrdoglava i da za tebe ne postoji opcija odustajanje. I ja vjerujem sto posto u to, samo sad dozvoli tijelu i dusi da odboluje i da se oporavi, placi, tuguj, al i pazi na sebe, u ova dva mjeseca uzimaj suplemente, hrani se zdravo, ojacaj se psihicki fizicki, jer ti to mozes. Ako ti se cini da ne mozes sama, potrazi pomoc, ali radi na tome da ojacas i sto spremnija hrabro krenes opet prema ostvarenju svog cilja. I zapamti ni jedan cilj nije nemoguc i neostvariv dok god cvrsto vjerujemo u to za sta se borimo. Budi hrabra, nisi sama ❤️
Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje
Lunaa bome i jesi dobro izdrzala😊 ali svakako je rano, pricekaj jos koji dan! Ja se ne dam, mislim da cu cekati petak
Koka mislim da je rano za neke druge simptome, ja isto pokusavam prepoznati dogadja li se sto drugacije, ali bolje se s time ne zamarati😊
Tincice uzmi si vremena da tugujes..svatko to cini drugacije..i ako budete spremni svakako vrijedi ponovno pokusati
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️)
Lunaabome i jesi dobro izdrzala😊 ali svakako je rano, pricekaj jos koji dan! Ja se ne dam, mislim da cu cekati petak
Kokamislim da je rano za neke druge simptome, ja isto pokusavam prepoznati dogadja li se sto drugacije, ali bolje se s time ne zamarati😊
Tinciceuzmi si vremena da tugujes..svatko to cini drugacije..i ako budete spremni svakako vrijedi ponovno pokusati
Ja ti savjetujem cekaj petak. 🍀🤞🏼🥰
Ne budi luda kao ja, iskreno to je juce bio takav prebacaj kod mene. 😁😂
Iskreno mislim da je u mom slucaju ipak to to. Vidim da sam danas emotivnija, dole grcevi kao pred mengu. Ali dobro, imamo smrzlice. 🍀
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
ICSI - Ferticare Prag Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣
ET 11.04. 1morula- rana blastocista, 6 blastocista ❄️
lunalunci1214@gmail.com
Lunaabome i jesi dobro izdrzala😊 ali svakako je rano, pricekaj jos koji dan! Ja se ne dam, mislim da cu cekati petak
Kokamislim da je rano za neke druge simptome, ja isto pokusavam prepoznati dogadja li se sto drugacije, ali bolje se s time ne zamarati😊
Tinciceuzmi si vremena da tugujes..svatko to cini drugacije..i ako budete spremni svakako vrijedi ponovno pokusati
Ja ti savjetujem cekaj petak. 🍀🤞🏼🥰
Ne budi luda kao ja, iskreno to je juce bio takav prebacaj kod mene. 😁😂
Iskreno mislim da je u mom slucaju ipak to to. Vidim da sam danas emotivnija, dole grcevi kao pred mengu. Ali dobro, imamo smrzlice. 🍀
Ja isto radim gresku s preranim testiranje. Mislim da odustajem od bilokakvog daljnjeg testiranja sve do cetvrtka (tad mi je dr rekla da napravim test i uradim betu ako je pozitivan)... Iako nekako imam osjecaj da nazalost nista od toga. Nemam simptome kao pred mengu, ali sam malo potonula zbog tih testova.
U mom slucaju nema niti smrzlica jer je bila blaga stimulacija. Pitam se hocu li uopce moci sa sljedecim ciklusom uci u ivf ili moram raditi pauzu?
Malo me je pocelo ovo frustrirati, sto je s jedne strane jako nezrelo od mene jer znam koji su krizni put prosle mnoge cure s brojnim ivf-ovima…upravo zato se pitam jesam li i ja jedna od tih 😔 monday blues
👩🏻 🧔🏻♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. ivf Beta+⏰ blaga stimulacija (clomid+Bemfola) - aspirirane 3 jajne stanice - 2 oplođene i 2 vraćene (2dpo) ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji