Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Titi2606
    21. Travanj 2025. 17:23

Dodo bilo bi lijepo da se uskladimo i zajedno pratimo u dvotjednoj agoniji 😂

MM azoo, samnom sve uredu osim neredovitih ciklusa
    1.IVF 2020 - 7 predivnih blastica
    ET- 2 blastice, beta 0
    FET 2021 - beta 80, biokemijska
    FET 2021 - beta se nije pravilno duplala- missed abb
    FET 2025 - krećemo 4 mj u prirodnom ciklusu ❤️

• MiliPe
    21. Travanj 2025. 19:34

Titi2606

Dodo bilo bi lijepo da se uskladimo i zajedno pratimo u dvotjednoj agoniji 😂

I ja idem sutra na ultrazvuk pa cu mozda i ja sa vama zajedno 🤣 ako mi dozvoli moje smedjarenje 🤷🏻‍♀️
    Tincice saljem ti zagrljaj 😘

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)

Rolica
    21. Travanj 2025. 19:53

Cure svima sretan Uskrs ☺️❤️
    .
    Tinčice draga, moraš sada biti jaka, izbriši te aplikacije za praćenje trudnoće, kreni se normalno hraniti, vrati si sitne užitke, popij nešto, nacugaj se, nalijevaj s kavama... Pošto ti nema muža, zašto ne bi i ti malo odputovala negdje na more ili gdje već možeš, sada ide produljeni vikend 01.maj taman da se malo makneš. Mislim da je najbolje odmah sve srezati nego si dopustiti da to ode predaleko, gledam po sebi... doduše nismo nikada imali srčeko, ali ja sam to odmah u glavi prerezala... da nisam, raspala bi se u 1000 komadića i tko bi me sastavio... moraš sada samu sebe "nadmudriti"... pronađi barem malo snage, pa svaki dan sve više... okreni sve što možeš i vrati na staro... teško je, ali ti to možeš i moraš draga... zbog sebe i svih oko sebe. Pusti sad neka prođe vrijeme, pa ne moraš odmah odlučiti za dalje što i kako... daj si vremena, napravi kasnije kako ćeš se osjećati pa imaš vremena ❤️❤️❤️

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

• Titi2606
    21. Travanj 2025. 20:06

MiliPe držim 🤞da bude sve uredu i da se pratimo 😊

MM azoo, samnom sve uredu osim neredovitih ciklusa
    1.IVF 2020 - 7 predivnih blastica
    ET- 2 blastice, beta 0
    FET 2021 - beta 80, biokemijska
    FET 2021 - beta se nije pravilno duplala- missed abb
    FET 2025 - krećemo 4 mj u prirodnom ciklusu ❤️

jane23
    21. Travanj 2025. 20:36

Cure, hvala vam puno 🥰 ovo je jedan od dana kad se valjda sve krivo poslozi. Sutra ce biti bolje, a mi moramo ostati jake kako god bilo. 

Tincica slazem se sa svime sto su cure rekle. Sve se baziramo na cikluse, testove, plusice, injekcije… i cesto u tom procesu nekako stavimo sa strane odnos s muzem/partnerom… a generalno, iznimno je bitno ne izgubiti “nas”. 
    Nadam se da si se nakratko rastala s muzem u dobrim odnosima. Iskoristi ova 2 mj na reset, ugadanje sebi i svom tijelu i na mir. ❤️

👩🏻 🧔🏻‍♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. ivf Beta+⏰ blaga stimulacija (clomid+Bemfola) - aspirirane 3 jajne stanice - 2 oplođene i 2 vraćene (2dpo) ❤️

Slee
    21. Travanj 2025. 21:04

Draga Tincica, tesko mi je nista ne napisati na ovo sto si pisala, vidi se da se prepustas jako teskim emocijama i to se nikako ne smije ignorirati (ne pitaj kako znam). Tocno znam taj osjecaj kad se ne zelis maknuti od te mogucnosti postojanja bebe pa se hvatas za sve fizicki sto vezes uz nju, nor. aplikacija i slicno. Ono sto tebi treba je da si dozvolis da se od nje dostojanstveno oprostis. Mozda cu zvucati ludo, ali mislim da bi ti moglo pomoci. Napravi doma ili na nekom mjestu koje ti znaci neki mini obred za nju, mozes simbolicki nesto i zakopati, zapaliti svijecu, pomoliti se ili stogod ti pase u tom trenutku, staviti na hrpu sve stvari koje su te u ovih 9 mjeseci vezale uz nju i spremi ih u kutiju. Mozda zvuci ludo, al evo, moja frendica je to napravila i rekla da je bilo tako oslobadjajuce. Nakon toga obrisi aplikaciju, stavi na ppair sve svoje misli i pokusaj zbog sebe, ali i zbog te bebe i buduce potencijalne bebe stat na noge i smisliti sto i kako dalje. Drzi se

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Slee
    21. Travanj 2025. 21:05

Ajme ne 9 mjeseci nego 9 tjedana, oprosti, umorna tipkam! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.