Meni je prošli tjedan došao nalaz Panorame, low risk i dolazi još jedan dečko 💙
Razumna,
Vidim je, sad moramo svaki dan pratiti. 😊
Zelim ti da potamni, beta da se pravilno dupla i terminsku bebu. 😘
Sanjass,
Cestitam. Pricakaj sestu sedmicu za UZ. 🥰
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
ICSI 04.25.- Ferticare Prag
Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
ET 1morula- rana blastocista ❌
lunalunci1214@gmail.com
Meni je prošli tjedan došao nalaz Panorame, low risk i dolazi još jedan dečko 💙
Čestitam na pišulincu💙🙃👶
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
2UZV-12.6.⏳
Sljedeći mjesec je u planu prvi blago stimulirano IVF/ET. Nažalost u cijeloj ovoj situaciji mislila sam da ćemo ići na punu stimulaciju i taj dio sam istraživala. Nažalost o blagom (klomifen) ne znam puno. Kakva su iskustva? Koliko jajnih stanica se dobije? Kakva su vaša mišljenja o blagom IVF - ima li smisla?
Sljedeći mjesec je u planu prvi blago stimulirano IVF/ET. Nažalost u cijeloj ovoj situaciji mislila sam da ćemo ići na punu stimulaciju i taj dio sam istraživala. Nažalost o blagom (klomifen) ne znam puno. Kakva su iskustva? Koliko jajnih stanica se dobije? Kakva su vaša mišljenja o blagom IVF - ima li smisla?
Imam sina iz blagog IVF. Klomifen i dalje 💉. Morala bi potražiti protokol u nalazima. Ja sam dobila 3 oocite, 1 blastica i svježi ET.
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
2UZV-12.6.⏳
Ana čestitke od srca 🥰
Razumna ja vidim sjenu isto, i nije mi ko evaporacijska jer nije tanka nego više kao debela sjena. Zbilja želim da potamni na idućem 🤞što se tiče histero ne znam tamo ja sam u ivfu radila, meni je do tada bila beta svaki puta 30 i vjerujem da je nešto pozitivno potaknulo
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Mukii, Titi2606, Lunaa93 hvala na riječima podrške. ❤️
Anda, riamaro ja sam konkretno pitala na konzultacijama za dodatne pretrage, na što je doktor rekao da nema smisla trenutno, s obzirom da je prvi IVF i ovakav rezultat ne mora striktno ništa značiti... Sam AMH je 20. Svakako planiram ponovit većinu nalaza na jesen, prije ulaska u novi postupak, možda odradim dodatno i kariogram... Hvala na savjetima. ❤️
Marita_07 žao mi je. Znam što prolazite, s obzirom da je ovakav ishod bio i kod mog postupka. Držite se, prebolite i skupite snage za nastavak borbe. Ti si kod dr. Maričića, ako sam dobro zapamtila? Ja sam kod dr. Šimunića i nismo dobili nikakvo ovakvo detaljnije objašnjenje kao vi, iako sam tražila...
Lori ja sam prošli tjedan naručila između ostalog i melatonin, isto sam čitala da može pozitivno utjecat na kvalitetu jajne stanice... Nadajmo se da je tako.
Svim lavicama želim puno strpljenja, pozitive, i na kraju pozitivne testiće i bete. 🤞🍀
👩🏻 1990. Euthyrox 75 za uredan TSH, ostalo uredu
👨 1995. sve uredu
- pokušavamo od 2022. prirodno
Poliklinika IVF
- 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
- 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
- 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌
Razumna sretno 🤞🤞
Ana čestitam!
Prošla sam posljednjih dana još jedan postupak kako bi mogla zatvoriti to poglavlje. Ovo mi je bio 6. stimulirani postupak i išli smo s Elonvom 150. Na UZV sam imala po 4 folikula lijevo i 1 desno. Desni jajnik je problematičan jer je negdje iza i do njega se baš ne može.
U petak estrogen bio oko 760 što je meni odmah djelovalo da imamo samo jednu jajnu stanicu.
Prilikom aspiracije od 4 folikula nismo dobili niti jednu jajnu stanicu, tako da izgleda da je ta jajna stanica na desnom do kojeg se ne može. Sad bi mi bilo draže da desni nije reagirao kao zadnji put pa bi ta jajna stanica bila na lijevom.
Tako je kako je, drago mi je da sam probala. Čak nisam ni plakala jer sam realna u svemu ovome. Shvaćam da su godine tu, polako će i 43 i to je to.
Dala sam sve od sebe, išla sam probati jer smo prošli put uspjeli u Repromedu ostvariti trudnoću (po prvi put u postupcima) i bili smo opet kod njih. Bez obzira na ishod oni su meni broj 1 i za svaku preporuku. Očito sam ja zakasnila malo sa svime pa nije da oni mogu čudo napraviti. Oni su svi odlični i predragi i dali su sve od sebe. Dr predlaže donaciju, tako da to možda bude u razmatranju, a možda i ne. Ja sam se zaista umorila od ovoga svega i od svih tih neuspjeha i mislim da jednostavno ne ide. Kako kažem glavom kroz zid ne mogu. Jedino osjećam potrebu da napravim prohodnost jajovoda jer to nikad nisam nego smo odmah zbog godina uletili u postupke. To ću odraditi sa sljedećom menstruacijom i onda sve u Božje ruke. Ovako mi samo to pada na pamet da bi mogao biti problem. S obzirom da imam dijete već vjerojatno mi je i lakše reći da je to to i da nećemo više u postupke.
Pokušavat ćemo prirodno. A upravo sam pri kraju sa papirologijom vezaom za udomljavanje pa eto veselim se da ću ipak jednom usrećiti neko dijete i pružiti mu što mu nedostaje u životu, a tko zna možda ako će biti mogućnosti da ga posvojimo učinimo i to.
Znam da imamo i mogućnosti i ljubavi i svega za još jedno dijete i nadam se da ćemo uspjeti na ovaj ili onaj način. Nikad nije kraj, jer kako kažu kad se vrata zatvore uvijek se negdje otvori prozor.
Svima želim sreću i uspjeh na ovom putu. 😘🤗
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Razumna sretno 🤞🤞
Ana čestitam!
Prošla sam posljednjih dana još jedan postupak kako bi mogla zatvoriti to poglavlje. Ovo mi je bio 6. stimulirani postupak i išli smo s Elonvom 150. Na UZV sam imala po 4 folikula lijevo i 1 desno. Desni jajnik je problematičan jer je negdje iza i do njega se baš ne može.
U petak estrž bi ta jajna stanica bila na lijevom.
Tako je kako je, drago mi je da sam probala. Čak nisam ni plakala jer sam realna u svemu ovome. Shvaćam da su godine tu, polako će i 43 i to je to.
Dala sam sve od sebe, išla sam probati jer smo prošli put uspjeli u Repromedu ostvariti trudnoću (po prvi put u postupcima) i bili smo opet kod njih. Bez obzira na ishod oni su meni broj 1 i za svaku preporuku. Očito sam ja zakasnila malo sa svime pa nije da oni mogu čudo napraviti. Oni su svi odlični i predragi i dali su sve od sebe. Dr predlaže donaciju, tako da to možda bude u razmatranju, a možda i ne. Ja sam se zaista umorila od ovoga svega i od svih tih neuspjeha i mislim da jednostavno ne ide. Kako kažem glavom kroz zid ne mogu. Jedino osjećam potrebu da napravim prohodnost jajovoda jer to nikad nisam nego smo odmah zbog godina uletili u postupke. To ću odraditi sa sljedećom menstruacijom i onda sve u Božje ruke. Ovako mi samo to pada na pamet da bi mogao biti problem. S obzirom da imam dijete već vjerojatno mi je i lakše reći da je to to i da nećemo više u postupke.
Pokušavat ćemo prirodno. A upravo sam pri kraju sa papirologijom vezaom za udomljavanje pa eto veselim se da ću ipak jednom usrećiti neko dijete i pružiti mu što mu nedostaje u životu, a tko zna možda ako će biti mogućnosti da ga posvojimo učinimo i to.
Znam da imamo i mogućnosti i ljubavi i svega za još jedno dijete i nadam se da ćemo uspjeti na ovaj ili onaj način. Nikad nije kraj, jer kako kažu kad se vrata zatvore uvijek se negdje otvori prozor.
Svima želim sreću i uspjeh na ovom putu. 😘🤗
draga, svaka čast! kapa do poda. dobro si se borila. svoje dijete imas. nit je jedno dijete malo nit je deset puno.
mozda je Božji plan da ti nekome pomognes. zapravo sam 100 posto sigurna u to. ovo stvarno nije kraj i otvorit ce se jos 100 vrata i prozora, i jos ces ti biti i hrvatska Angelina. zelim ti da te sreca zaskoči sa svih strana 🥰💝🥰
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Molim žene koje imaju više iskustva u ovome...
1. Ima li netko iskustva sa vraćanjem dvodnevnog četverostaničnog zametka? Meni je vraćen. Ja to zapravo nikada nisam čula sa se vraća, za morulu da, ali ovo ne!?
Trebala sam imati transfer treći dan (prirodan ciklus samo štoperica) međutim dobila sam poziv da dođem drugi jer taj treći dan bi im bilo previše transfera!!
2. Zašto neke žene u prirodnim ciklusima dobiju blagu stimulaciju (Klomifen, Femara itd) a neke ništa? Konkretno pokriva li HZZO tu blažu stimulaciju pod "prirodan ciklus"?
👱36god. 🧔41god.
👱 Hashimoto-Euthyrox 50mcg, laparoskopija mioma
PAI homozigot 4g/4g, MTHFR hetero, Amh 21 pmol/l
🧔oligozoospermia
Pokušavamo od 2022
1. poliklinika IVF. 01/2025 Gonal + Orgalutran. 5oocita, 3 oplođene, samo jedna opstala ---ET blaste : 10.02.25 Beta ❌
2. Vinogradska- 04/2025- Prirodni ciklus- transfer 11.04.2025, čekanje bete 23.04. ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji