Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barrrbi
    14. Travanj 2025. 11:38

Marita_07

Razumna

Marita_07

Da, morat ću svakako. Mislim da ću Repromed (barem da probam nešto drugo). Isplakala sam dušu danas😭

Ne želim ti nametati svoje mišljenje ali sa obzirom da sam 5g u ovom i citam sve sto zene pisu ovdje rekla bi da beta+ ima najbolje rezultate sa ženama koje imaju isti problem kao ti, imaju najbolju lab i dr Domitrivic iako je ne takticna i koma osoba ima dobre rezultate. A ti vidi. Nije ni repromed los, ali po ovom ovdje sto citam on je vise za muski faktor. Def ne idi kod dr L i dr u Samoboru.
    I isplati se, po meni je dobro izbaciti sve iz sebe a onda budi njezna prema sebi, ugodi si u svakom pogledu, razmazi se, zaslužila si, ovo su teske borbe 🤍
    Ivis nije da imam izbora. Tj imam izbor ne ici na ivf i pitati se sto bi bilo kad bi bilo. Mene tjesi da ima medicina koja nam koliko toliko moze pomoci, od moje mame tetka i tetak prije 60-70g nisu mogli imati djecu i osim daruvarskih toplica nije bilo druge pomoci.
    Meni je dr rekla da jedna zena sa 16transfera kod nje drzi rekord. Nadam se da necu biti puno gora od nje 😒 .
    Podsvjesno kao da sam znala da ce moja borba ovoliko trajati a mozda su mi i negativne misli natovarile ove probleme.
    Milepe mila samo ti radi i izadi iz kuce. Fizicka aktivnost je odlična za ivf, bolja cirkulacija… A i u kuci ces poludjeti sa svojim mislima. Idi na tečaj jezika da upoznaš nove ljude. I ne brini se zbog posla, to je sad samo odskocna daska za nesto puno bolje. Za 6mj- godinu dana imat ces super posao i bebu u tibici 💖

Hvala ti puno na savjetima❤️, moram si dati vremena ovo sve procesiurirati ali opet ne predugo. Budući da je bila blaga simulacija, misliš da bi mogla opet kroz dva ciklusa krenuti?

Ja sam imala blagu stimulaciju 2/25 i evo sada opet u postupku. Znači 2 ciklus.

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
    🧔37g-Oligoastenozoospermia (9/24)
    🟡Vinogradska
    4 neuspješna postupka❌❌❌❌
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025-Gonal+Cetrotide💉➡️

Lori🍀
    14. Travanj 2025. 11:40

Hej cure
    nadam se da vam je bio lijep vikend.

Razumna i Nina čekamo vaše testove ❤️
    Barrbi neka ti ovaj postupak donese sreću ❤️
    Marita jako mi je žao💔
    Batice drago mi je da si bolje!

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.2
    Muž normosp.
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
    2. IVF: 5/2025.

• Diivnaa__
    14. Travanj 2025. 12:20

Barbi nek bude dobra berba uskoro 🤞
    Marita zao mi je, isplaci se ako trebaš i odtuguj, ali onda dalje u borbu, nema predaje i doći će rezultat 🙏
    Nina i ja bi ti preporučila testic, nadam se i tebi i Razumnoj plusic i da se pratimo sve 🙏🙏
    Batice moja, hvala što misliš na mene, i ja te se često sjetim i vjerujem da je teško razmišljati o novom postupku, samo budi hrabra, doći će i prije nego si mislis 🙏.
    Ja sam dobro, čini mi se da nakon sto stavim cyclogest ima malo smeckastog uz klasicni bjelkasti iscjedak i nadam se da je to samo malo iritacije, povremeno osjetim grčeve ali nema svježe krvi pa se nadam da je sve ok. Napravila sam jutros testic nakon par dana netestiranja i izgleda mi dobro, ali ću otići izvaditi i treću betu za svaki slučaj danas popodne ili sutra ujutro, a uzv idući petak

29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
    Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
    Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
    9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
    12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
    2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
    3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600

Razumna
    14. Travanj 2025. 12:55

Diivnaa__

Barbi nek bude dobra berba uskoro 🤞
    Marita zao mi je, isplaci se ako trebaš i odtuguj, ali onda dalje u borbu, nema predaje i doći će rezultat🙏
    Nina i ja bi ti preporučila testic, nadam se i tebi i Razumnoj plusic i da se pratimo sve 🙏🙏
    Batice moja, hvala što misliš na mene, i ja te se često sjetim i vjerujem da je teško razmišljati o novom postupku, samo budi hrabra, doći će i prije nego si mislis 🙏.
    Ja sam dobro, čini mi se da nakon sto stavim cyclogest ima malo smeckastog uz klasicni bjelkasti iscjedak i nadam se da je to samo malo iritacije, povremeno osjetim grčeve ali nema svježe krvi pa se nadam da je sve ok. Napravila sam jutros testic nakon par dana netestiranja i izgleda mi dobro, ali ću otići izvaditi i treću betu za svaki slučaj danas popodne ili sutra ujutro, a uzv idući petak

Draga, beta ti je super. Zasto se mucis? Sve je ok i kako treba biti. Opusti se 💚
    Hvala svima na lijepim željama, pozitivnim riječima 🤍🩵
    Ja prvi put u 13 transfera nemam volju se testirati.
    Sve sam prosla. I pozitivan test 4dnt. Pravilno tamnjenje trakica. Pravilne bete... I nista nije dovelo do bebe.
    Sad sam u fazonu, probudite me za 34 tjedana. Uopće me ne zanima test. Muz mi stalno salje poruke:jesi li radila test?
     A ja onako:ne....
    Svaki ishod testa će me nazivcirati. Ako bude negativan- velika tuga, sto dalje?...
    Ako bude pozitivan-kratkotrajna sreća pa sto pitanja i tjeskoba: pa sta opet ako beta ne bude poz. Pa sta ako ne bude dovoljno velika? Pa ako i bude sve ok hoce li se i plod razviti... Neda mi se vec sad početi sikirati... Sta bude bit će. Blaženo ne znanje

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• Titi2606
    14. Travanj 2025. 13:21

Marita baš mi je žao, ali drži se i samo pozitivno.

Nina ja bitna tvom mjestu napravila test, pa bar znaš na čemu si, a nadam se da ćeš skakati od sreće i da je sve to samo dobar znak da se bebica ugnijezdila.

Razumna nadam se da će ovaj put biti dobitno, jer nakon tolike muke zaslužila si da napokon uspije. Mislim da smo sve zaslužile..

Ja u četvrtak imam ultrazvuk, mjerenje endometrija i vodećeg folikula, nadam se da će sve biti dobro i da ću i ja uskoro biti pupo 😊

MM azoo, samnom sve uredu osim neredovitih ciklusa
    1.IVF 2020 - 7 predivnih blastica
    ET- 2 blastice, beta 0
    FET 2021 - beta 80, biokemijska
    FET 2021 - beta se nije pravilno duplala- missed abb
    FET 2025 - krećemo 4 mj u prirodnom ciklusu ❤️

Dodo87
    14. Travanj 2025. 14:03

Pozdrav svima, samo da se javim 🤗 tu i tamo škicnem, sretno svima u kojoj god fazi bile 🍀
    Titi, ja mislim da se mi pratimo, idem u fet u prirodnom ciklusu, mene čeka uzv u srijedu, tad mi pada 8dc. U kojoj si ti klinici?

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4 ili 5/2025 ⏳️
    dodo87.forum@gmail.com

Verbena
    14. Travanj 2025. 16:20

Marita, jako mi je žao... Želim ti svu sreću dalje, gdje god odlučila ići dalje. Ako nisi sigurna kuda, možda najbolje dogovoriti konzultacije na par mjesta pa vidjeti gdje se osjećaš najbolje/najsigurnije. Sretno i drži se 💪💪❤️
    Batice ❤️❤️
    .
    Samo sam htjela javiti da u ovaj četvrtak idem na prvi UZV za FET, to će biti 7. dan ciklusa.. Ne mogu vam opisati koliko me strah i koliko sam nervozna.. Nije mi ovo nalik, do sad sam stvarno bila ok i relativno hrabro išla dalje, al valjda je to tako kad se zaredaju negative..

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 - FET odgođen, loš ciklus
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

Razumna
    14. Travanj 2025. 16:28

Verbena

Marita, jako mi je žao… Želim ti svu sreću dalje, gdje god odlučila ići dalje. Ako nisi sigurna kuda, možda najbolje dogovoriti konzultacije na par mjesta pa vidjeti gdje se osjećaš najbolje/najsigurnije. Sretno i drži se 💪💪❤️
    Batice ❤️❤️
    .
    Samo sam htjela javiti da u ovaj četvrtak idem na prvi UZV za FET, to će biti 7. dan ciklusa.. Ne mogu vam opisati koliko me strah i koliko sam nervozna.. Nije mi ovo nalik, do sad sam stvarno bila ok i relativno hrabro išla dalje, al valjda je to tako kad se zaredaju negative..

Naravno da se tako i osjecas s i sve je to od hormona.
    Samo bi te posjetila da svaka žena koja izgubi bebu kad tad dočeka zivu terminsku bebu. 
    Naravno da razmišljaš što i kako. I ne mogu ti reci da se opustis jer i sama znam da to ne ide tako ali ti mogu preporučiti film Baby to go (2023) muz i ja smo ga u dahu pogledali 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Ivis
    14. Travanj 2025. 17:18

Bok cure, želim da nam ovaj tjedan donese puno dobrih vijesti 🤗🤞
    Ja sam danas odradila UZV I endometrij je još tanak tako da ponavljam UZV u četvrtak pa će mi odrediti hoće li transfer biti u uto, sri ili čet. Od danas su mi stavili i protokol estrofem 2mg 3x dnevno. Čitam nuspojave i sve me strah kako će to utjecati na mene jer inače ne pijem baš tablete ni za bolove 😅 koje nuspojave ste vi najčešće imale?

👩🏻35👦🏻34
    👩🏻 Sve ok
    👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
    Pokušavamo od 2021.
    Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
    PFC Prag
    ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
    Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
    24.04. FET
    ivis11062@gmail.com

Zara_2
    14. Travanj 2025. 17:21

Eto moja Beta službeno 1,1… ništa i od ovog postupka.😞 Recite mi dali bi trebala možda kakve nalaze vadit prije idućeg? Zadnji put sam kompletnu krvnu sliku i Papa test radila prije godinu dana pa bi nekako htjela još par pretraga prije nego što krenemo dalje. Iako uvijek sve bude uredu i “savršeno” samo sto se ništa ne dešava😒

👩🏻 33 ❤️🧔🏻30
    Želja za 👶🏻 od 2021 🙏🏼
    👩🏻 nasljedna trombofilija 4G/4G
    8/21 Vanmaternična, op + mtx
    Sono HSG✔️
    7/24 AIH✖️
    8/24 AIH✖️
    10/24 AIH✖️
    2/25 IVF ( 5 blastocista + 6 oplođenih )
    1. ET 14 dpt beta 23 ✖️
    1. FET 3/25 14 dpt beta 1,1 ✖️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.