Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebolina2024
    15. Travanj 2025. 18:31

MimaR može se vratiti i 2. i 3. dan. Nemam osobno iskustva s dvodnevnim, ali znam osobu kojoj je dvodnevni vraćen i imala je plusić.
    Ionako kažu da je bolje embriju u maternici, u njegovom prirodnom okruženju nego u laboratoriju.
    Sretno!
    Razumna hvala ti. 😘

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• Lunaa93
    15. Travanj 2025. 20:00

Bebolina2024

Razumna sretno 🤞🤞
    Ana čestitam!

Prošla sam posljednjih dana još jedan postupak kako bi mogla zatvoriti to poglavlje. Ovo mi je bio 6. stimulirani postupak i išli smo s Elonvom 150. Na UZV sam imala po 4 folikula lijevo i 1 desno. Desni jajnik je problematičan jer je negdje iza i do njega se baš ne može.
    U petak estrogen bio oko 760 što je meni odmah djelovalo da imamo samo jednu jajnu stanicu.
    Prilikom aspiracije od 4 folikula nismo dobili niti jednu jajnu stanicu, tako da izgleda da je ta jajna stanica na desnom do kojeg se ne može. Sad bi mi bilo draže da desni nije reagirao kao zadnji put pa bi ta jajna stanica bila na lijevom.
    Tako je kako je, drago mi je da sam probala. Čak nisam ni plakala jer sam realna u svemu ovome. Shvaćam da su godine tu, polako će i 43 i to je to.
    Dala sam sve od sebe, išla sam probati jer smo prošli put uspjeli u Repromedu ostvariti trudnoću (po prvi put u postupcima) i bili smo opet kod njih. Bez obzira na ishod oni su meni broj 1 i za svaku preporuku. Očito sam ja zakasnila malo sa svime pa nije da oni mogu čudo napraviti. Oni su svi odlični i predragi i dali su sve od sebe. Dr predlaže donaciju, tako da to možda bude u razmatranju, a možda i ne. Ja sam se zaista umorila od ovoga svega i od svih tih neuspjeha i mislim da jednostavno ne ide. Kako kažem glavom kroz zid ne mogu. Jedino osjećam potrebu da napravim prohodnost jajovoda jer to nikad nisam nego smo odmah zbog godina uletili u postupke. To ću odraditi sa sljedećom menstruacijom i onda sve u Božje ruke. Ovako mi samo to pada na pamet da bi mogao biti problem. S obzirom da imam dijete već vjerojatno mi je i lakše reći da je to to i da nećemo više u postupke.
    Pokušavat ćemo prirodno. A upravo sam pri kraju sa papirologijom vezaom za udomljavanje pa eto veselim se da ću ipak jednom usrećiti neko dijete i pružiti mu što mu nedostaje u životu, a tko zna možda ako će biti mogućnosti da ga posvojimo učinimo i to.
    Znam da imamo i mogućnosti i ljubavi i svega za još jedno dijete i nadam se da ćemo uspjeti na ovaj ili onaj način. Nikad nije kraj, jer kako kažu kad se vrata zatvore uvijek se negdje otvori prozor.

Svima želim sreću i uspjeh na ovom putu. 😘🤗

Stvarno mi je zao. Ali kao sto i sama kazes, hvala Bogu pa postoji jos nacina uz tvoje dijete koje vec imas, da osjetis cari majcinstva. Odluka da usrecis dijete kojem je zaista potrebna ljubav je velika stvar, svaka ti cast na tome, hrabra zeno!❤️

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    👩🏻👦🏻- kariotip ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
    ICSI 04.25.- Ferticare Prag
    Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
    ET 1morula- rana blastocista ❌
    lunalunci1214@gmail.com

Rainbow_Hope 🌈
    15. Travanj 2025. 20:25

MimaR meni su vraćeni dvodnevni i jedino je taj put bio uspješan, savršene blastice nijednom se nisu primile, tako da navijamo za tvoju mrvu ❤️
    Razumna i ja vidim crtu 💪

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

riamaro
    15. Travanj 2025. 21:15

Opa, lijepo nas ima u četvrtak, 17.4. Titi, Verbena, Ivis, i moja malenkost 😅 Neka nam je sa srećom 🤞🏽🤞🏽🤞🏽

Barbi nisam pohvatala ranije, koliko antralaca si imala? Sretnooo 🍀
    Dodo sretno sutra :) 
    Zara zao mi je… 🥺
    Nina javi nam sutra dobre vijesti i veeeliku betu 🫶
    Dasi jesi mozda jako mrsava? Jedne prilike u cekaonici sam cula dr. kako komentira pacijentici na izlasku da ne bi bilo lose da nabaci koji kg, jer ce onda i endometrij biti bolji, kao treba malo materijala oko struka…  🫩
    Sannich jeste radili kariograme i neke dodatne pretrage prije postupka? 
    Ssanjas pa cestitam na predivnoj beti 😍
    Razumna, navijam! I ima da nam javis pobjednicku betuu 🤞🏽🍀🙏🏼
    Ana bravo za decka 🥳
    Bebolina nemam riječi, samo 🫶 
    MimaR pupo, neka je sa srecom 🤞🏽
    “treći dan bi im bilo previše transfera!!” - vidim da si u Vinogradskoj, a mislila sam da sam sve čula….

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
    🧔🏽‍♂️ 30 asthenozoospermia
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
    ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️

riamarro@hotmail.com

Finika
    16. Travanj 2025. 00:10

riamaro

Opa, lijepo nas ima u četvrtak, 17.4.Titi, Verbena, Ivis,i moja malenkost 😅 Neka nam je sa srećom 🤞🏽🤞🏽🤞🏽

Barbinisam pohvatala ranije, koliko antralaca si imala? Sretnooo 🍀
    Dodosretno sutra :)
    Zarazao mi je… 🥺
    Ninajavi nam sutra dobre vijesti i veeeliku betu 🫶
    Dasijesi mozda jako mrsava? Jedne prilike u cekaonici sam cula dr. kako komentira pacijentici na izlasku da ne bi bilo lose da nabaci koji kg, jer ce onda i endometrij biti bolji, kao treba malo materijala oko struka…🫩
    Sannichjeste radili kariograme i neke dodatne pretrage prije postupka?
    Ssanjaspa cestitam na predivnoj beti 😍
    Razumna, navijam! I ima da nam javis pobjednicku betuu 🤞🏽🍀🙏🏼
    Anabravo za decka 🥳
    Bebolinanemam riječi, samo 🫶
    MimaRpupo, neka je sa srecom 🤞🏽
    “treći dan bi im bilo previše transfera!!” - vidim da si u Vinogradskoj, a mislila sam da sam sve čula….

Obavila sam testove na trombofiliju, imam PAI 1 heterozigot na koji nitko ne obraca pažnju, otkrivena mi je hiptireoza + cvorovi na stitnjaci koje kontroliram, TSH također držim oko 2, Raz
    mišljala sam da trazim biopsiju matrnice i analizu na NK stanice, kariogram nam nije nitko spomenuo, manje vise sva saznam od vas zenica, uglavnom se do sad pridavala krivica mojim godinama, Hvala  na bilo kakvom savjetu.

06/23 Missed ab. 9+6 tt, spontana trudnoća
    03/24 beta 120 , biokemijska, spontana trudnoća
    03/25 ICSI 9 js, 6 oplođeno, morula + blastocista
    04/25 10 dnt beta 5,7, 12 dnt beta 10,1- biokemijska
    04/25 kariogram, uredno
    05/25 biopsija endometrija, uredno
    07/25 FET

Anda
    16. Travanj 2025. 06:56

Verbena, Riamaro sretno sutra 🤞🧡
    Marija1990 čisto info koji bi ti mogao biti od koristi da znaš tempirati - nalazi kariograma se duže čekaju (ja ih u Kbc Zagreb čekala 2mj.) Sretno! 
    Razumna držim fige 🤞🍀 i čekamo 22.4.🙂

👩‍💼1987., POI, Mb Hashimoto, AMH 1.0 pmol/L

👲1988., normozoospermia
    11mj/2024 - blaga stimulacija (Duphaston, Femara, Menopur, Centrotide, Ovitrelle), 1🥚, transfer ❌
    4mj/2025 Menopur i Centrotide po 1 injekcija, Ovitrelle, 2 folikula, aspiracija- prazni folikuli

Molly8
    16. Travanj 2025. 07:57

Sretno danas svima!

Razumna drzim fige na najjace da ce sjena danas postat crtica! 

Bebolina hrabra zeno sretno dalje na tvom putu!

Ana čestitam 😊❤️

Marija1990 nakon dva takva rezultata meni ti je doktor rekao kad sam pitala za dodatne pretrage da ne treba da samo idemo dalje opet. Meni to nije imalo smisla osobito sto mi je vecina nalaza bila stara. Sad sam ponovila dosta nalaza i napravila neke sto nisam do sad. U st sam na kariogram slucajno upala ranije jer je netko bas taj tjedan odustao i nalazi su dosli u manje od 3 tjedna, a rekli su nam dva mjeseca. 

Evo ja sam se zapisala u bolnicu da vidim što mi tamo kazu, upisana sam 14.5. sad opet cekamo 😅 dr Šunj

🙋🏻‍♀️33-AMH 9.5
    .
    🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    Kariogram 👫✅
    9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
    2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
    5/2025 KBC St - (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - beta 18.6.

• eni233
    16. Travanj 2025. 08:04

Pozz curke evo mene kod vas opet . Sa sljedećim ciklusom idemo na prirodni IVF u Vinogradskoj . Jel mi može koja napisati svoje iskustvo bila bi zahvalna .

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET

MimaR
    16. Travanj 2025. 08:12

eni233

Pozz curke evo mene kod vas opet . Sa sljedećim ciklusom idemo na prirodni IVF u Vinogradskoj . Jel mi može koja napisati svoje iskustvo bila bi zahvalna .

Eni233 upravo sam to odradila u istoj bolnici. Nemam nekih zamjerki, sve je super prošlo iako sam se bojala jer je štoperica dana na 15mm prerano, ali nije,  folikul je na dan aspiracije bio zreo i 19mm. Oplođeno, vraćeno čak drugi dan. Čekamo betu. Pitaj ako te što zanima. 

👱36god. 🧔41god.
    👱 Hashimoto-Euthyrox 50mcg, laparoskopija mioma
    PAI homozigot 4g/4g, MTHFR hetero, Amh 21 pmol/l
    🧔oligozoospermia
    Pokušavamo od 2022

1. poliklinika IVF. 01/2025 Gonal + Orgalutran. 5oocita, 3 oplođene, samo jedna opstala ---ET blaste : 10.02.25 Beta ❌
    2. Vinogradska- 04/2025- Prirodni ciklus- transfer 11.04.2025, čekanje bete 23.04. ❌

Saniii
    16. Travanj 2025. 08:16

Sannich svakako isprati betu do kraja 🤗
    Lori ja povremeno pijem melatonin radi boljeg usnivanja , a i pred postupak ...
    Marita bez obzira na tu jednu koja je očito bila kromosomski loša, opet je loš score na kraju, oplođenih naspram aspiriranih. I ja bih ti preporučila promjenu klinike nakon toliko neuspjeha. Inace i kod niskog amh gdje se dobije malo stanica I kod muškog faktora gdje je malo spermija je najbitniji embriolog u postupku, tako nek vam to bude vodilja pri odabiru klinike. Sretno 🤗
    Razumna žao mi je 💔, ne znam što više reći a da bude utješno , drži se ,proći će i idemo dalje 💪. Ali svakako ponovi test još par puta. Ja sam prvu histero radila kod Dr Alebica, meni je osobno bitno da mi takvu pretragu radi mpo dr jer se osjećam sigurnije, nekako smatram ( što ne znači da sam u pravu, to je nekako više moj issue) da ipak oni bolje znaju što treba gledati. I obavezno uz phd nalaz! Drugu histero sam radila u Petrovoj, ali imam loše iskustvo i nebi preporučila. Zašto ne vidiš sa svojom dr u bolnici? Moraju ti nakon toliko transfera napraviti histero, ona se preporučuje nakon 3 neuspješna transfera. Ako ne htjednu svakako odi na svoju ruku napravit.
    Ana čestitke na dečkiću 😍💙.
    Bebolina ❤️💔, tako se lavice bore, do posljednjeg pokušaja da zadovolje svoje unutarnje glasove, pa kako god završilo ❤️. Jako mi je žao što je takav ishod na kraju, vidim da si svjesna svega i da ćeš se na kraju pomiriti s tim. I svaka čast za planove oko udomljavanja, nadam se da će vam barem taj put čim kraće trajati . Drži se, šaljem 🫂❤️.
    MimaR 1. nema razlike između vraćanja dvodnevnog i trodnevnog embrija, ako ih je malo vraćaju se ranije . 2. Femara se koristi za izazivanje O ako netko ima problema sa prirodnom O, dok nekima nije potrebno nista jer nemaju problema sa ovulacijama, hzzo to računa kao prirodni Ivf ..
    Riamaro jel nam to preuzimas vođenje liste 🤭😍.
    Sretno svima 🤞

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.