Opa, lijepo nas ima u četvrtak, 17.4.Titi, Verbena, Ivis,i moja malenkost 😅 Neka nam je sa srećom 🤞🏽🤞🏽🤞🏽
Barbinisam pohvatala ranije, koliko antralaca si imala? Sretnooo 🍀
Dodosretno sutra :)
Zarazao mi je… 🥺
Ninajavi nam sutra dobre vijesti i veeeliku betu 🫶
Dasijesi mozda jako mrsava? Jedne prilike u cekaonici sam cula dr. kako komentira pacijentici na izlasku da ne bi bilo lose da nabaci koji kg, jer ce onda i endometrij biti bolji, kao treba malo materijala oko struka…
Sannichjeste radili kariograme i neke dodatne pretrage prije postupka?
Ssanjaspa cestitam na predivnoj beti 😍
Razumna, navijam! I ima da nam javis pobjednicku betuu 🤞🏽🍀🙏🏼
Anabravo za decka 🥳
Bebolinanemam riječi, samo 🫶
MimaRpupo, neka je sa srecom 🤞🏽
“treći dan bi im bilo previše transfera!!” - vidim da si u Vinogradskoj, a mislila sam da sam sve čula….
Obavila sam testove na trombofiliju, imam PAI 1 heterozigot na koji nitko ne obraca pažnju, otkrivena mi je hiptireoza + cvorovi na stitnjaci koje kontroliram, TSH također držim oko 2, Raz
mišljala sam da trazim biopsiju matrnice i analizu na NK stanice, kariogram nam nije nitko spomenuo, manje vise sva saznam od vas zenica, uglavnom se do sad pridavala krivica mojim godinama, Hvala na bilo kakvom savjetu.
06/23 Missed ab. 9+6 tt
03/24 beta 120 , biokemijska
03/25 ICSI 9 js, 6 oplođeno, morula + blastocista
04/25 10 dnt beta 5,7, 12 dnt beta 10,1- biokemijska
Verbena, Riamaro sretno sutra 🤞🧡
Marija1990 čisto info koji bi ti mogao biti od koristi da znaš tempirati - nalazi kariograma se duže čekaju (ja ih u Kbc Zagreb čekala 2mj.) Sretno!
Razumna držim fige 🤞🍀 i čekamo 22.4.🙂
👩💼1987., POI, Mb Hashimoto, AMH 1.0 pmol/L
👲1988., normozoospermia
9mj/2024 - Vinogradska, 11mj blaga stimulacija (Duphaston, Femara, Menopur, Centrotide, Ovitrelle), 1🥚, transfer ❌
Sretno danas svima!
Razumna drzim fige na najjace da ce sjena danas postat crtica!
Bebolina hrabra zeno sretno dalje na tvom putu!
Ana čestitam 😊❤️
Marija1990 nakon dva takva rezultata meni ti je doktor rekao kad sam pitala za dodatne pretrage da ne treba da samo idemo dalje opet. Meni to nije imalo smisla osobito sto mi je vecina nalaza bila stara. Sad sam ponovila dosta nalaza i napravila neke sto nisam do sad. U st sam na kariogram slucajno upala ranije jer je netko bas taj tjedan odustao i nalazi su dosli u manje od 3 tjedna, a rekli su nam dva mjeseca.
Evo ja sam se zapisala u bolnicu da vidim što mi tamo kazu, upisana sam 14.5. sad opet cekamo 😅 dr Šunj
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - 2js -0 oplodenih
Pozz curke evo mene kod vas opet . Sa sljedećim ciklusom idemo na prirodni IVF u Vinogradskoj . Jel mi može koja napisati svoje iskustvo bila bi zahvalna .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Pozz curke evo mene kod vas opet . Sa sljedećim ciklusom idemo na prirodni IVF u Vinogradskoj . Jel mi može koja napisati svoje iskustvo bila bi zahvalna .
Eni233 upravo sam to odradila u istoj bolnici. Nemam nekih zamjerki, sve je super prošlo iako sam se bojala jer je štoperica dana na 15mm prerano, ali nije, folikul je na dan aspiracije bio zreo i 19mm. Oplođeno, vraćeno čak drugi dan. Čekamo betu. Pitaj ako te što zanima.
👱36god. 🧔41god.
👱 Hashimoto-Euthyrox 50mcg, laparoskopija mioma
PAI homozigot 4g/4g, MTHFR hetero, Amh 21 pmol/l
🧔oligozoospermia
Pokušavamo od 2022
1. poliklinika IVF. 01/2025 Gonal + Orgalutran. 5oocita, 3 oplođene, samo jedna opstala ---ET blaste : 10.02.25 Beta ❌
2. Vinogradska- 04/2025- Prirodni ciklus- transfer 11.04.2025, čekanje bete 23.04.
Sannich svakako isprati betu do kraja 🤗
Lori ja povremeno pijem melatonin radi boljeg usnivanja , a i pred postupak ...
Marita bez obzira na tu jednu koja je očito bila kromosomski loša, opet je loš score na kraju, oplođenih naspram aspiriranih. I ja bih ti preporučila promjenu klinike nakon toliko neuspjeha. Inace i kod niskog amh gdje se dobije malo stanica I kod muškog faktora gdje je malo spermija je najbitniji embriolog u postupku, tako nek vam to bude vodilja pri odabiru klinike. Sretno 🤗
Razumna žao mi je 💔, ne znam što više reći a da bude utješno , drži se ,proći će i idemo dalje 💪. Ali svakako ponovi test još par puta. Ja sam prvu histero radila kod Dr Alebica, meni je osobno bitno da mi takvu pretragu radi mpo dr jer se osjećam sigurnije, nekako smatram ( što ne znači da sam u pravu, to je nekako više moj issue) da ipak oni bolje znaju što treba gledati. I obavezno uz phd nalaz! Drugu histero sam radila u Petrovoj, ali imam loše iskustvo i nebi preporučila. Zašto ne vidiš sa svojom dr u bolnici? Moraju ti nakon toliko transfera napraviti histero, ona se preporučuje nakon 3 neuspješna transfera. Ako ne htjednu svakako odi na svoju ruku napravit.
Ana čestitke na dečkiću 😍💙.
Bebolina ❤️💔, tako se lavice bore, do posljednjeg pokušaja da zadovolje svoje unutarnje glasove, pa kako god završilo ❤️. Jako mi je žao što je takav ishod na kraju, vidim da si svjesna svega i da ćeš se na kraju pomiriti s tim. I svaka čast za planove oko udomljavanja, nadam se da će vam barem taj put čim kraće trajati . Drži se, šaljem 🫂❤️.
MimaR 1. nema razlike između vraćanja dvodnevnog i trodnevnog embrija, ako ih je malo vraćaju se ranije . 2. Femara se koristi za izazivanje O ako netko ima problema sa prirodnom O, dok nekima nije potrebno nista jer nemaju problema sa ovulacijama, hzzo to računa kao prirodni Ivf ..
Riamaro jel nam to preuzimas vođenje liste 🤭😍.
Sretno svima 🤞
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Xoxo meni je na kraju došla 13 dan nakon zadnjeg Duphastona, u kojoj si ti fazi?
Razumna ja kao da nešto vidim na testu, ali ne znam jel to od želje ili stvarno postoji
Ana čestitke na dečkiću 💙
Bebolina ne znam što reći, uvijek mi je teško pročitati da netko odustaje, ali svjesna si situacije i svojih mogućnosti. Želim ti sve najbolje i da usvajanje dovede još dječice u tvoj dom 🤗
MimaR kažu da je bolje okruženje za embrij maternica, nego labos, nadam se da će se tvoja mrvica čvrsto uhvatiti 🤗
eni ja sam išla u prirodni prvo, ali nažalost bila je negativna aspiracija, odnosno nije bilo stanice za oplodnju, ali ja generalno imam problem s produljenim ciklusima i ovulacijom
---
Meni je na kraju M došla 13. dan nakon zadnjeg duphastona, 2DC sam se piknula Elonvom i danas imam prvu folikulometriju na 6DC tako da me baš zanima kakva je situacija i kako reagiram na terapiju
👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
Poliklinika IVF
04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran)
Eni233 upravo sam to odradila u istoj bolnici. Nemam nekih zamjerki, sve je super prošlo iako sam se bojala jer je štoperica dana na 15mm prerano, ali nije, folikul je na dan aspiracije bio zreo i 19mm. Oplođeno, vraćeno čak drugi dan. Čekamo betu. Pitaj ako te što zanima.
Su ti radili po anestezijom ili ? Kak ide sam postupak ako možeš malo opisati . Hvala ti 🥰
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Sage super šta je napokon stigla 🫶🏻 javi kako je prošlo na folikulometriji. 🥰 Ja taman sa pregleda.. endometrij je dobar, transfer u utorak.. za ove nalaze od trombofilije, zbog mthfr homo mutacije trebam počet još sa aspirinom nakon transfera, a sve ostalo isto ostaje kao i u prošlom FET-u pa ćemo vidit 🤷🏻♀️
Bebolina 🫂❤️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔
FET 04/25 ⏳
Nadovezala bi se na Sani i koliko je bitan dobar embriolog. Fridin amh je 9, low responder je, u 10 postupaka, sa jakom i slabom stimulacijom uvijek bi imala samo dvije js, jednom se desilo da ima 3, ono sto zelim reci je da bi svaki put kad bi saznali da imaju 2 js razocarenje bilo ogromno, al jedan jako bitan podatak je da su sve dosle do blastocisti. U prvom i drugom postupku vracali su trodnevne osmostanicne, jer takva je politika, malo js, bolje im je kod mame. U 3-em postupku Frida je donjelanodluku da vise ne vraca trodnevne, nego da se pustaju do petog dana, pa sta bude. Jos bih dodala iskustvo s Elonvom. Na nju je najbolje reagirala, kad je prvi put koristila na ultrazvuku se pratilo cak 6 folikula, vrijednost estradiola je govorila da ce ih bit 6 i na aspiraciji ih je bilo 6, ali jako lose su se dijelile i na kraju u tom postupku nije bilo transfera. Jedan od postupaka je odradila i kod dr Radoncica, kad je vidio kako je dobro reagirala na Elonvu, a bez obzira sto uopce nije bilo transfera u tom postupku, odlucije ponovit, isti stimulaciju uz obrazlozenje da u Cita nije bio pogoden tajming aspiracije i da je zbog toga bio tako los rezultat. Frida pristaje i stvarno na ultrazvuku 10 folikula, koje savrseno rastu, estradiol u plafonu, opce odusevljenje i komentar, trebali smo i prije otic do dr Radoncica… Na aspiraciji jedna zrela js, od 10 , ta jedna se oplodila dosla do blastociste, al na zalost nije doslo do trudnoce. Oprostite na dugom postu, al smatram da su informacije bitne i da su iskustva jako bitna, pa neka ostane zapisano.
Jos da dodam Fridi je prva beta bila 938, druga 1909, ceka ultrazvuk.
Od srca vam svima zelim da sto bezbolnije dodete do svog cilja i naravno moram vam reci, koliko god vam bilo tesko, koliko god vas lomilo, skupite snage i ne odustajte, cuda se desavaju ❤️
Pratim vas vec 3 godine, nastavljam i dalje, u svim mojim molitvama ste vi hrabre budice mame 😘
Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje
Sortiraj odgovore
Najstariji