Zara, Batica žao mi je curke ,drzite se 🤗
Marija1990o ohss-u imaš detaljno na prvim stranicama teme, to je jako ozbiljno stanje a sklone su mu curke sa višim amh I puno folikula prilikom aspiracije. Da imaš hiper itekako bi znala :)
Ikar 😘🩷
Luna sretno danas 🤞
Hypnoticpoisonajme koja slatkica mala, premedena je, puse za obje 😘😘
Dugo se nije javila i Wildflower, ako čitaš 😘❤️.
Verbena jako dobro razumijem kako se osjećaš, reći ću ti samo da je to normalno i da će proći, jer ako imaš imalo želje naći ćeš i smoči ćeš snage za nastavit borbu ❤️. A kad uđes u sami postupak uzbuđenje se vrati. Grlim 🫂
Lea25 hzzo pokriva cuvanje embrija 5g, nakon toga troškove čuvanja snose pacijenti, a postupak za FET nakon uspješne trudnoce je isti kao i prije t, imaš na prvim stranicama teme opcenito sve o FETu.
Divnaa to je odlično duplanje, sretno dalje 🤞
Nata a da li si imala i pregled jučer, koliko afc je bilo? Jer koliko je bilo antralaca toliko se može očekivati i folikula, stimulacija ne može stvoriti nove folikule nego nahraniti postojeće i potaknuti ih na rast. Zato je bitno curkama sa nižim amh ciljati ciklus sa što više antralaca. Btw Oveleap je sastavom isto što i Gonal i Bemfola. I sretno 🤞🙏
Anda osim kada situacija zahtijeva da se jajnici odmore pa se ide u FET, ET možeš odgodit i ako ti želiš iz xy razloga, samo trebaš unaprijed dogovorit s dr.
Sretno svima 🤗
Imala sam pregled kako bi isključili ciste, na nalazu samo piše oskudna folikulogeneza.
Hvala cure ❤️
Ja (33 god.): Amh 1,08 pmol, hipotireoza, Hashimoto
Muž (39 god.): sve u redu
1️⃣ 11./'25.: KBCSM - Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
2️⃣ 02./'25.: KBCSM - dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
3️⃣ 03./'25.: KBCSM - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
4️⃣ 04./'25.: KBCSM - Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
5️⃣ 05./'25.: KBCSM - Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
Lunaa sretno danas 🤩 neka se mrvica lijepo smjesti i ostane sljedecih 9mj 🥰 nastavi i dalje samo sa izotonikom,ja sam se uzasno bojala hipera i sve do jucer sam pila izotonik,testovi su mi super potamnili i nisam usla ni u kasniji hiper 🥰 tako da ocito ima nesto u proteinima i izotoniku 💪
Testovi su potamnili? Jesam li to negdje propustila da neko ima plusic?
Ako jesam, cestitam ti i zelim skolsku trudnocu🥰🍀
Planiram nastaviti sa velikim unosenjem tecnosti, juce sam pila malo manje zbog puta, jer smo svakako tri puta stajali. I sad ne mogu da trpim, odmah trcim u WC, ali sam zato pojelo 5 bjelanjaka odjednom. 😂
Hvala ti puno. ❤️
Vec me puca uzbudjenje, nadam se da ce biti ok. U ovom paketu nam je ukljucen time lapse i embryoglue, to je za mene nepoznanica. 😅
Ali mi je posebno interesantan ovaj time lapse i nadam se da iskljucuje mogucnost anembrionalne trudnoce.
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
ICSI 04.25.- Ferticare Prag
Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
ET 1morula- rana blastocista ❌
lunalunci1214@gmail.com
Drage cure,
pratim vas već neko vrijeme i čitam vaša iskustva obzirom da skupljam hrabrosti se i sama upustiti u MPO vode nakon godinu dana pokušavanja prirodnim putem, a nakon uredne trudnoće i poroda 2020.
Obzirom na niski AMH 0,2 dali postoje ikakve šanse da se trudnoća dogodi prirodnim putem?
👩 1988., AMH: 0,2
🧑 1988.
🤰 ❤️ 2020.
Pokušaji za no. 2 🤰: od 3/2024
Jane, Marita i ostale cure koje čekate aspiraciju/transfer ovih dana sretno
Mare šansa postoji dok god ti tijelo proizvodi jajne stanice. No obzirom na amh, ako želiš u MPO vode ne bi bilo loše krenuti čim prije. Dok dođeš na red možete i dalje prirodno pokušavati i držim fige da uspije kojim god putem.
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Lunaa93 super brojkica! Sretno na transferu i što veći broj smrzlića. Brzo si PUPO! 🍀
riamaro, Nata91, Marita_07 držim fige da su ovi ciklusi vaši - dobitni!
Hope82 u pravu si, nismo nakraju ništa od dokumentacije danas dobili...
Markolina, Hope82 nemam iskustva s cistama... Mogu zamisliti kako vam je... Nadam se da će se počistiti što prije, i da ste brzo spremne za daljnju borbu. Za sve ovo treba puno snage i strpljenja. Markolina dobro si napisala, nekad nije sve kako i kada mi želimo, ali ne smijemo odustat. Mislim da sve mi ovdje imamo to nešto u sebi što nas gura dalje. 💪
Diivnaa__ super beta! Vjerujem da si mirnija sada. I ja mislim da je bolje da je što veća. Postoji šansa i da su blizanci.
jane23 držim fige da budu dobitne. 🤞
Anda sve razumiješ... Ne znam što bi rekla. Možda sam i ja imala prevelika očekivanja od njih u startu. Ne mogu reći ništa loše o njima, osim što nekad zamjeram taj manjak informacija...
Mi smo danas bili na konzultacijama nakon propalog postupka. Doktor nije imao ništa konkretno za reći... Spomenuo je da je vjerojatno problem kvalitete jajnih stanica (kromosomske i genske). Rekao da u ovom trenu nema smisla radit neka dodatna testiranja, pričekat ćemo rezultat idućeg postupka. Kaže da ćemo se ipak malo duže družiti, kako sam i ja od početka govorila jer sam imala osjećaj da nešto nije uredu usprkos urednim nalazima, nego što je on to mislio.
Generalni savjet je što kvalitetniji život, prehrana, navike i sve što ide uz to.
Zbog privatnih razloga, moje potrebe da se psihički dobijem i želji da probam poboljšat kvalitetu jajnih stanica, napravit ćemo pauzu pola godine. Dogovorili smo novi postupak za 11/2025. Doktor je rekao da bi on da već s rujnom krenemo u nove bitke...
Svim lavicama ovdje želim puno snage i strpljenja te da što prije dođu do svog klupka sreće. 🍀 ❤️
👩🏻 1990. Euthyrox 75 za uredan TSH, ostalo uredu
👨 1995. sve uredu
- pokušavamo od 2022. prirodno
Poliklinika IVF
- 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
- 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
- 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌
*isprike na ovom smajliću na početku posta, ne znam odakle se to stvorilo, a ne mogu editirat post...
👩🏻 1990. Euthyrox 75 za uredan TSH, ostalo uredu
👨 1995. sve uredu
- pokušavamo od 2022. prirodno
Poliklinika IVF
- 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
- 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
- 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌
Marija,
Hvala puno. Cekam na transfer, ono sto trenutno znam jeste da imamo 6 ranih blastocista. Sutra cemo znati tacan broj koliko ce ih zamrznuti i koje su ocjene. Jucerasnje ocjene sam pregledala vecinom A i B ocjene, vise A.
👩🏻31👦🏻45
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
lunalunci1214@gmail.com
Lunaa ma nisam nikuda stavljala testice,suuper su potamnili i u pon mi je beta 🙈🥰
Sretnooo i tebi 🥰
sanjass322@gmail.com
Lunaa ma nisam nikuda stavljala testice,suuper su potamnili i u pon mi je beta 🙈🥰
Sretnooo
Zelim da beta rasturi. 🤞🏼🍀
Odlucili smo prenijeti jedan embrij, jer ima tecnosti oko jajnika. Prenesena je rana blastocista.
👩🏻31👦🏻45
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
lunalunci1214@gmail.com
Hvala cure na lijepim zeljama! Javili su mi da su se oplodile 2 od 3 stanice. 🥰
Sutra cekam transfer i vise info.
Mukii kako ti je prosla aspiracija danas?
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto (Euthyrox 50 ug), trombofilija i karogram ✅ 🧔♂️ 35 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test /// ⏳ 06.2025. drugi pokušaj s malo jačom stimulacijom
Sortiraj odgovore
Najstariji