Lori, batica, bela hvala na podršci 🫂🙏 beta je 10.04. Crtica je tu, nadam se da ce ovaj put biti bolje 🙏
Hoće! Moramo biti optimistične! 🙏🫂
Možeš li mi poslati link na trgovinu s koje nabavljaš testiće?
https://www.iherb.com/pal/referral/pdp/JTP6182?productId=114725&rcode=JTP6182&utm_medium=appshare
Zovu se easy@home, čeka se otprilike 2 tjedna pošiljka. S time da imaju minimalnu narudžbu ne znam od koliko da bude besplatna dostava pa si ja uzmem i suplemenata
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Hope92 počela sam piti 3 mjeseca prije prvog postupka, pila sam 200 mg dnevno, 100 mg uz doručak i 100 mg uz ručak. Pila sam cijelo vrijeme do ET-a/FET-a, onda bih prekinula dok nisam vidjela je li postupak uspješan. Folnu treba piti cijelo vrijeme, ili još bolje neki prenatal (ja pijem Novalac jer mi najbolje sjeda na želudac). Vitamin D od 78 je dosta nizak, MPO doktori vole da je barem 100. Možeš zamoliti ginekologa da ti pusti nešto na recept, npr. Oleovit kapi.
Nadam se da sam pomogla 😊
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Nikita, Plavusapredivno je bilo pročitati što ste napisale. Uživajte cure❤️
Baticasretno.
Moj D vitamin je 78, znači mrvicu vise (barem mi na nalazu piše da je gornja granica 75). Može li nešto na slobodno da se kupi a da je ucinkovito?
Moj doktor je rekao da njega to ništa ne zanima, da stimulacija sve radi. Razmišljam da privatno izvadim krv na sve hormone i vitamine. Nezgodno je što se sve ne može obaviti u jednom danu, već ovisi o danu ciklusa, a put do privatnog laboratorija je daleko.
Nicoll, da li bi htjela da se čujemo privatno? Mislim da smo zajedno bile u sobi na dan transfera.
Hope bila sam sama u sobi
🧔 41
🙋♀️37, AMH 20
👩❤️👨 2018.
2022. AIH ➖
2023. AIH ➖
IVF 8.2024.🥚 9, 🐧1, ET x2 beta ➕.... biokemijska
IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 1.beta 150 2.beta 575 3. beta 691 🙏🙏
Nikita jako lijepe vijesti. Neka i dalje nastavi sve biti školski.
Plavuša drago mi je što je i ovaj UZV uredan, neka tako nastavi.
Baš te sestra zeznula s tim komplikacijama. Jer nije isto biti na komplikacijama gdje se dobije dosta manje i na dopustu trudne radnice i na punoj plaći sve vrijeme. Ona to tako piše bezveze a njoj ni iz džepa ni u džep.
Sirena baš ti se sve odužilo. Ali nadam se da je sad ubrzo kraj i da možeš u nove pobjede.
Ivona drži se. Ovaj cijeli put nije nimalo lagan, ali najbitnije je da su naši muževi tu uz nas kao i mi za njih. I mi isto osjećamo da nas je cijeli ovaj put zbližio. 😘
Divna sretno da lijepo tamni.
.
Žao mi je zbog svih negativnih beta.
Svima želim sreću na ovom putu 🙏🤞
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Cure, skočio mi oglas za Acibadem besplatne konzultacije s njihovim ivf doktorima u Rijeci i Zagrebu, 8. i 9.4.
Ima koja kakvih iskustva s njima općenito?
👩💼1987., POI, Mb Hashimoto, AMH 1.0 pmol/L
👲1988., normozoospermia
11mj/2024 - blaga stimulacija (Duphaston, Femara, Menopur, Centrotide, Ovitrelle), 1🥚, transfer ❌
4mj/2025 Menopur i Centrotide po 1 injekcija, Ovitrelle, 2 folikula, aspiracija- prazni folikuli
Nikita jako lijepe vijesti. Neka i dalje nastavi sve biti školski.
Plavuša drago mi je što je i ovaj UZV uredan, neka tako nastavi.
Baš te sestra zeznula s tim komplikacijama. Jer nije isto biti na komplikacijama gdje se dobije dosta manje i na dopustu trudne radnice i na punoj plaći sve vrijeme. Ona to tako piše bezveze a njoj ni iz džepa ni u džep.
Sirena baš ti se sve odužilo. Ali nadam se da je sad ubrzo kraj i da možeš u nove pobjede.
Ivona drži se. Ovaj cijeli put nije nimalo lagan, ali najbitnije je da su naši muževi tu uz nas kao i mi za njih. I mi isto osjećamo da nas je cijeli ovaj put zbližio. 😘
Divna sretno da lijepo tamni.
.
Žao mi je zbog svih negativnih beta.
Svima želim sreću na ovom putu 🙏🤞
A da, zeznula me, al dobro, to ce biti 3,5mj komplikacija i ako dignu od 1.6 na tih 970e, nekak cemo izgurati, iako meni je velika razlika komplikacija i dopusta, ali boze moj, a sta da nemam godisnji i da sam vec na komplikacijama od ovih 560e.. Samo nek sve bude dobro, lako cemo s novcima..
Divna testić je super, nek samo tamni i beta razvali 🤞
Sirena nadam se da ce uskoro zavrsiti tvoja agonija i da ce cim prije sve poslozi kako treba 🫶🤞
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Sirena baš si stalno mislim o tebi. Vjerujem da ti je muka od svega. Doksiciklin sam dobila i ja, isto 5 dana. Nemoj se iznenaditi ako ćeš imati jaku glavobolju ili mučninu dan dva dok se organizam ne navikne na njih. Iskreno se nadam da je tvoja agonija gotova.
Hvala. Kako si ti?
Nadam se da si fizički sad dobro a za psihu neću ni pitati, za to treba vremena.
Meni je sad puno lakše jer znam da zatvaram ovu stranicu i vracam se normalnom životu.
Lea25Hvala na savjetu, popit ću jogurt ili tako nešto prije tablete.
Kada imaš kontrolu? Ja sam ok, hvala ti. Čekam da prođe menga pa idući tjedan opet kontrola jer se meni nakon vakuma nije sve počistilo, pa ako ne ode sa ovom mengom imat ću histeroskopiju.
Evo mjesec dana je proletilo, pa se nadam da će se sve smiriti i onda u jesen u zadnju borbu
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
9.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
3.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
9.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
9.2025. ⏳️
Hvala. Kako si ti?
Nadam se da si fizički sad dobro a za psihu neću ni pitati, za to treba vremena.
Meni je sad puno lakše jer znam da zatvaram ovu stranicu i vracam se normalnom životu.
Lea25Hvala na savjetu, popit ću jogurt ili tako nešto prije tablete.
Kada imaš kontrolu? Ja sam ok, hvala ti. Čekam da prođe menga pa idući tjedan opet kontrola jer se meni nakon vakuma nije sve počistilo, pa ako ne ode sa ovom mengom imat ću histeroskopiju.
Evo mjesec dana je proletilo, pa se nadam da će se sve smiriti i onda u jesen u zadnju borbu
24.4 su napisali kontrolu jer bi tad i nalaz PHD trebao bit gotov.
Ajme draga nisam popratila taj dio da ti se nije očistilo nakon vakuuma, iskreno nisam znala da se i to može desit možda ću sad ispast glupa jer nisam to znala 🫣
Gdje si ti išla na vakum?
Meni na uzv se vidjelo dosta toga i to posvuda a neki dan sam napravila test a crta tamna i ja kažem mužu vidiš još sam trudna a on me zbunjeno gleda.
Ja se iskreno nadam da je otišlo sad s menstruacijom i da možeš se vratit u normalu 🙏
Teško je to kad znaš da to nije gotovo.
Javi se nakon kontrole.
Hvala svima na podršci 🥰
👩🏻 33g AMH 9,5 pmol/L, PAI-1 4G/4G Homozigot, imunološki nalazi ✔️ kariogram ✔️hosteroskopija
🧑🏻 36 god normo, pokusavamo od 12.2020
5/2021 missed 7tt, 8/21 , 4/22 biokemijske
2/23 AIH previse folikula odustali, 3/23, 5 folikula idemo u IVF popucali prije aspiracije
IVF 6/23 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧 u kiropohrani 4 po 🐧 i 6 po 🐧🐧
8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
2/25 FET 🐧🐧 ,12 dpt beta 139 IU/L, 14 dpt 250, 16 dpt 596, 7 tt Blighted Ovum
Andreaželim ti dobrodošlicu! Isto sam se pitanje pitala kad sam se prvi put ulogirala na forum. Nisi ništa krivo napisala i nema tu ništa krivog dok god smo si podrškaMožda će cure imati više iskustva i savjeta
Hvala ti Ivis 🤗
👩🏼 32 - Hashimoto (Euthyrox 125), endometrioza
🧔 39 - Oligoasthenozoospermia
Prvi put u postupku
25.03. početak stimulacije 🤞🤞
Hvala Batica i Verbena na riječima utjehe,ja sam ovih dana zaista bila ajme užas.Spavam normalno,ali crne misli i plakanje.Molim se svaki dan i uvijek zamolim da mi Bog da strpljenja,mudrosti,a najviše snage za ovo sve.Osim toga,dosta mogu spavati,ali i ako mi se ne spava umorna sam i usporena.Ali dobro,na bolovanju sam pa mogu kako hoću.Što se Clexana tiče,sada više ne peče toliko,nema podljeva,modrica,samo male točkice i to je to,tu sam zadovoljna. ☺️
Što se samog bolovanja tiče,produžila sam preko 43 dana i doktorica je rekla samo pisani trag iz Praga da pošaljem,ja sam joj šibnula potvrdu i nalaze pa sam mirna.❤️ Hvala cure još jednom što ste me saslušale,a psihologu planiram svakako ići pred transfer,malo da me "čuši" riječima da se resetiram i pripremim za bebu/bebe.Moram priznat,nemam neke misli oko bebe,ni trudnoće,ali čvrsto vjerujem da nas naša beba čeka.❤️
Znači Clexan je postao lakši bar…dobro je, možda ga jednostavno treba piknuti pod određenim kutom ili nešto tako…
Drži se i slažem se s Verbenom, stvarno je u redu porazgovarati s nekim, vjerujem da bi nam svima to dobro došlo…ja pratim na Instagramu stranicu Radimnatome…to je inače psihologinja koja i sama ima probleme s neplodnošću i mislim da baš ubode ono što nas sve muči…
Drži se i tu smo! 💪🥰
Draga,pitanje u vezi psihologinje koju pratis,jel ima ona yt ili nesto?Nemam instagram 🙈
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji