Hvala Batica i Verbena na riječima utjehe,ja sam ovih dana zaista bila ajme užas.Spavam normalno,ali crne misli i plakanje.Molim se svaki dan i uvijek zamolim da mi Bog da strpljenja,mudrosti,a najviše snage za ovo sve.Osim toga,dosta mogu spavati,ali i ako mi se ne spava umorna sam i usporena.Ali dobro,na bolovanju sam pa mogu kako hoću.Što se Clexana tiče,sada više ne peče toliko,nema podljeva,modrica,samo male točkice i to je to,tu sam zadovoljna. ☺️
Što se samog bolovanja tiče,produžila sam preko 43 dana i doktorica je rekla samo pisani trag iz Praga da pošaljem,ja sam joj šibnula potvrdu i nalaze pa sam mirna.❤️ Hvala cure još jednom što ste me saslušale,a psihologu planiram svakako ići pred transfer,malo da me "čuši" riječima da se resetiram i pripremim za bebu/bebe.Moram priznat,nemam neke misli oko bebe,ni trudnoće,ali čvrsto vjerujem da nas naša beba čeka.❤️
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
04.25| FET | ❄️❄️ ⏳
Plavuša ja to ništa ne kuzim, kakve su razlike ako je bolovanje tj komplikacije pod rizičnom i normalnom trudnocom? 🤣
Batica mene ništa sise ne bole, skuzils sam simptomi jedino kad stavim cyclogest da me zateze malo sve vjerojatno od toga a ne od simptoma T 🤣
Ja sam luđakinja koja se od 2dpt testira na one jeftine trakice, čini mi se da danas vidim sjenicu. Ali obzirom na biokemijske jako sam od toga imuna i ni mužu nisam rekla i radim normalno, ne znam sto reci jel…tek sad mi kreću muke i hoce li se zadrzati
E nisam popratila tko ti je na kraju dao Brevactide?
Stvarno? 🥺🥺🥺🫂🙏🙏 Daj Bože da sve bude dobro i neću te više gnjaviti dok se sama ne javiš! 💕🍀🍀🍀
Krivo sam napisala, dobila sam ga u utorak (ne jucer) na kraju sam morala u bolnicu jer mi je sestrau St dala otvorenu kutiju u kojoj se inače nalaze 3 pakiranja (vjerojatno oni nabavljaju veća, bolnička pakiranja), nije bilo malih, samo 2 velike i poprilicno debele igle, tako da sam odustala od samostalnog davanja… Bitno da je riješeno…
Ma daj, ajme komplikacija...da bitno da dobiješ al opet dok si pupo pa moraš voditi brigu o nečem što bi oni unaprijed trebali isplanirati je bezveze.
Ma ne gnjaviš ništa dapače samo ovdje i sa suprugom pričam o ovom transferu a sjenicu sam samo tu prijavila i drago mi je da imamo ovaj forum gdje dijelimo te neke muke koje nitko nije ni svjestan🥹
29👸🏻36🤠
Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti tg - 385 uz uredan TSH, amh 20.87--> 22.14 pmol/L
On - normozoospermija 2x, morfologija 7% --> 24%
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
Plavuša ja to ništa ne kuzim, kakve su razlike ako je bolovanje tj komplikacije pod rizičnom i normalnom trudnocom? 🤣
Batica mene ništa sise ne bole, skuzils sam simptomi jedino kad stavim cyclogest da me zateze malo sve vjerojatno od toga a ne od simptoma T 🤣
Ja sam luđakinja koja se od 2dpt testira na one jeftine trakice, čini mi se da danas vidim sjenicu. Ali obzirom na biokemijske jako sam od toga imuna i ni mužu nisam rekla i radim normalno, ne znam sto reci jel…tek sad mi kreću muke i hoce li se zadrzati
Stvarno? 🥺🥺🥺🫂🙏🙏 Daj Bože da sve bude dobro i neću te više gnjaviti dok se sama ne javiš! 💕🍀🍀🍀
Krivo sam napisala, dobila sam ga u utorak (ne jucer) na kraju sam morala u bolnicu jer mi je sestrau St dala otvorenu kutiju u kojoj se inače nalaze 3 pakiranja (vjerojatno oni nabavljaju veća, bolnička pakiranja), nije bilo malih, samo 2 velike i poprilicno debele igle, tako da sam odustala od samostalnog davanja… Bitno da je riješeno…
Ma daj, ajme komplikacija…da bitno da dobiješ al opet dok si pupo pa moraš voditi brigu o nečem što bi oni unaprijed trebali isplanirati je bezveze.
Ma ne gnjaviš ništa dapače samo ovdje i sa suprugom pričam o ovom transferu a sjenicu sam samo tu prijavila i drago mi je da imamo ovaj forum gdje dijelimo te neke muke koje nitko nije ni svjestan🥹
Istina, ali ovaj put sam bila prisiljena putovati 500km zbog 1 injekcije, tako da mi je ovo bila bolja opcija...bar sam tako mislila dok nisam na odjeli sjela pokraj 15 trudnica i veselog tatu kojem je žena upravo rodila i napravio je 15 poziva dok sam čekala injekciju...meni u trenutku samo krenule suze, okrenula sam se prema zidu i suza suzu goni...ne bi mi ni inace bilo svejedno, ali uzasan osjećaj, hormoni rade svoje... Tako da...bitno da je riješeno i nadam se da ću sljedeći put tamo sjediti trudna 🙏
🙍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
🙍♂️87' oligizoospermia, visok prolaktin
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - PRIRODNI POSTUPAK (ICSI)
3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
27.03.2025. ET 3 dan, 8st 🙏⏳️
Hvala Batica i Verbena na riječima utjehe,ja sam ovih dana zaista bila ajme užas.Spavam normalno,ali crne misli i plakanje.Molim se svaki dan i uvijek zamolim da mi Bog da strpljenja,mudrosti,a najviše snage za ovo sve.Osim toga,dosta mogu spavati,ali i ako mi se ne spava umorna sam i usporena.Ali dobro,na bolovanju sam pa mogu kako hoću.Što se Clexana tiče,sada više ne peče toliko,nema podljeva,modrica,samo male točkice i to je to,tu sam zadovoljna. ☺️
Što se samog bolovanja tiče,produžila sam preko 43 dana i doktorica je rekla samo pisani trag iz Praga da pošaljem,ja sam joj šibnula potvrdu i nalaze pa sam mirna.❤️ Hvala cure još jednom što ste me saslušale,a psihologu planiram svakako ići pred transfer,malo da me "čuši" riječima da se resetiram i pripremim za bebu/bebe.Moram priznat,nemam neke misli oko bebe,ni trudnoće,ali čvrsto vjerujem da nas naša beba čeka.❤️
Znači Clexan je postao lakši bar...dobro je, možda ga jednostavno treba piknuti pod određenim kutom ili nešto tako...
Drži se i slažem se s Verbenom, stvarno je u redu porazgovarati s nekim, vjerujem da bi nam svima to dobro došlo...ja pratim na Instagramu stranicu Radimnatome...to je inače psihologinja koja i sama ima probleme s neplodnošću i mislim da baš ubode ono što nas sve muči...
Drži se i tu smo! 💪🥰
🙍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
🙍♂️87' oligizoospermia, visok prolaktin
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - PRIRODNI POSTUPAK (ICSI)
3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
27.03.2025. ET 3 dan, 8st 🙏⏳️
Ma daj, ajme komplikacija…da bitno da dobiješ al opet dok si pupo pa moraš voditi brigu o nečem što bi oni unaprijed trebali isplanirati je bezveze.
Istina, ali ovaj put sam bila prisiljena putovati 500km zbog 1 injekcije, tako da mi je ovo bila bolja opcija…bar sam tako mislila dok nisam na odjeli sjela pokraj 15 trudnica i veselog tatu kojem je žena upravo rodila i napravio je 15 poziva dok sam čekala injekciju…meni u trenutku samo krenule suze, okrenula sam se prema zidu i suza suzu goni…ne bi mi ni inace bilo svejedno, ali uzasan osjećaj, hormoni rade svoje… Tako da…bitno da je riješeno i nadam se da ću sljedeći put tamo sjediti trudna 🙏
Baš mi je zao za iskustvo, sve mi je jasno, X puta pustim suzu neprimjereno
29👸🏻36🤠
Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti tg - 385 uz uredan TSH, amh 20.87--> 22.14 pmol/L
On - normozoospermija 2x, morfologija 7% --> 24%
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
Znači Clexan je postao lakši bar…dobro je, možda ga jednostavno treba piknuti pod određenim kutom ili nešto tako…
Drži se i slažem se s Verbenom, stvarno je u redu porazgovarati s nekim, vjerujem da bi nam svima to dobro došlo…ja pratim na Instagramu stranicu Radimnatome…to je inače psihologinja koja i sama ima probleme s neplodnošću i mislim da baš ubode ono što nas sve muči…
Drži se i tu smo! 💪🥰
Ma normalno piknem kao i prvi put,samo svaki dan druga strana stomaka,vjrv dok se tijelo naviknulo,bitno da imam u sebe male alkoholne maramice za dezinfekciju(ako tko ne zna,prakticnije je jer je svaka maramica upakirana,100kom nekih 2e kosta u ljekarnoj) 😁
Svakako,imam i knjigu neotpjevane uspavanke al opet svakako cu psihologu.❤️
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
04.25| FET | ❄️❄️ ⏳
Drage žene lavice da se i ja javim malo 👋🏻 Nisam pratila ni čitala forum ovih dana. Svima želim sreću u kojoj god fazi bili.🤞 Mali update od mene. Nakon blighted ovum i svega slabo sam pisala jer je se kod mene sve odužilo.
Pisala sam Vam kako je krenulo samo čišćenje ali uzv je pokazao da se nije očistilo i dobila sam pet tableta Misoprostola od kojih sam imala sve moguće nus pojave ali nije se ništa značajno pokrenulo i bila sam naručena za dva tj na uzv a to je bilo danas.
Svo vrijeme sam krvarila to je puna tri tj ušlo u četvrti. Danas na uzv i dalje se nije očistilo i odmah su me zadržali u bolnici da naprave vakum, uzeli su uzorak za PHD. Dali su mi Doksiciklin 5 dana i kada sam pitala zašto to oni su rekli radi preventive. Nadam se da je napokon moja agonija gotova, da zatvorim ovu stranicu i da mogu radit plan za dalje 🙏
👩🏻 33g AMH 9,5 pmol/L, PAI-1 4G/4G Homozigot, imunološki nalazi ✔️ kariogram ✔️hosteroskopija
🧑🏻 36 god normo, pokusavamo od 12.2020
5/2021 missed 7tt, 8/21 , 4/22 biokemijske
2/23 AIH previse folikula odustali, 3/23, 5 folikula idemo u IVF popucali prije aspiracije
IVF 6/23 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧 u kiropohrani 4 po 🐧 i 6 po 🐧🐧
8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
2/25 FET 🐧🐧 ,12 dpt beta 139 IU/L, 14 dpt 250, 16 dpt 596, 7 tt Blighted Ovum
Drage žene lavice da se i ja javim malo 👋🏻 Nisam pratila ni čitala forum ovih dana. Svima želim sreću u kojoj god fazi bili.🤞 Mali update od mene. Nakon blighted ovum i svega slabo sam pisala jer je se kod mene sve odužilo.
Pisala sam Vam kako je krenulo samo čišćenje ali uzv je pokazao da se nije očistilo i dobila sam pet tableta Misoprostola od kojih sam imala sve moguće nus pojave ali nije se ništa značajno pokrenulo i bila sam naručena za dva tj na uzv a to je bilo danas.
Svo vrijeme sam krvarila to je puna tri tj ušlo u četvrti. Danas na uzv i dalje se nije očistilo i odmah su me zadržali u bolnici da naprave vakum, uzeli su uzorak za PHD. Dali su mi Doksiciklin 5 dana i kada sam pitala zašto to oni su rekli radi preventive. Nadam se da je napokon moja agonija gotova, da zatvorim ovu stranicu i da mogu radit plan za dalje 🙏
Sirena baš si stalno mislim o tebi. Vjerujem da ti je muka od svega. Doksiciklin sam dobila i ja, isto 5 dana. Nemoj se iznenaditi ako ćeš imati jaku glavobolju ili mučninu dan dva dok se organizam ne navikne na njih. Iskreno se nadam da je tvoja agonija gotova.
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Cure koje su pitali sto pijem/ sto sam pila: folacin (nekad i kad nisam u postupku), premama duo, vitamin D do trudnoće uvijek bio nizak pa sam uzimala kapi na recept koje se stavljaju na žlicu vode, kao sirup (moj laički savjet da ga često kontrolirate, ni ja nisam znala zašto i kako, a možda je sitnica doprinjela dugogodišnjoj borbi). U 14tt prestajem sa Cyclo.
———
Bila sam danas kod ginekologa, nismo radili UZV jer sam bila 31.3., ujutro vadim krv i urin, 22.4. imam UZV s prvom obradom kod njega, kilaža, tlak, ako nalazi sutra budu ok, njih ćemo tek tada komentirati. Tlak bi mjerili i jutros ali sam toliko povratila valjda od stresa da je rekao da to nije relevantno dok se ne smirim i bar nešto ne pojedem. Rekla sam naravno da mi je iza Uskrsa dugo čekati ali on kaže da nebi to rekao da je vidio i najmanju sumnju pa me to malo i ohrabrilo, kao sve je ok🙂
——
Financijski dio
Tijekom transfera do potvrđene trudnoće, iz GO, bila sam na “običnom” bolovanju 1.3.-31.3., sjelo mi je 690€. Kažu da je maximala komplikacija 565€, pa eto ako nekome ista znaci moj primjer da ga primjeni na sebe.
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI
!Prvi put Beta iznad 0,1!
11dnt: Beta 145
14dnt: Beta 690
FET 03.03.
UZV 24.3.2025. “6+0” bez ❤️, EO 1mm
⏳UZV 31.03.2025.🥹
-28.3.2025.- 6t+2 ❤️
Uz GO *