Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Diivnaa__
    03. Travanj 2025. 14:15

Plavuša ja to ništa ne kuzim, kakve su razlike ako je bolovanje tj komplikacije pod rizičnom i normalnom trudnocom? 🤣
    Batica mene ništa sise ne bole, skuzils sam simptomi jedino kad stavim cyclogest da me zateze malo sve vjerojatno od toga a ne od simptoma T 🤣
    Ja sam luđakinja koja se od 2dpt testira na one jeftine trakice, čini mi se da danas vidim sjenicu. Ali obzirom na biokemijske jako sam od toga imuna i ni mužu nisam rekla i radim normalno, ne znam sto reci jel...tek sad mi kreću muke i hoce li se zadrzati
    E nisam popratila tko ti je na kraju dao Brevactide?

29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
    Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
    Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
    9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
    12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
    2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
    3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600

Verbena
    03. Travanj 2025. 14:18

Draga Ivona, moguće su promjene raspoloženja od hormonske terapije, ali moj savjet je svakako, ako ti to potraje i vidiš da ne ide na bolje, potraži psihološku pomoć. Molim te, nemoj o tome razmišljati kao o nekom tabuu ili sramoti - ovo su velike i teške stvari kroz koje prolazimo, a uz ostatak života koji se također događa i ne pita nas paše li nam to ili ne, normalno je da nekad to postane previše da bi same nosile.

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

• Batica
    03. Travanj 2025. 14:23

Diivnaa__

Plavuša ja to ništa ne kuzim, kakve su razlike ako je bolovanje tj komplikacije pod rizičnom i normalnom trudnocom? 🤣
    Batica mene ništa sise ne bole, skuzils sam simptomi jedino kad stavim cyclogest da me zateze malo sve vjerojatno od toga a ne od simptoma T 🤣
    Ja sam luđakinja koja se od 2dpt testira na one jeftine trakice, čini mi se da danas vidim sjenicu. Ali obzirom na biokemijske jako sam od toga imuna i ni mužu nisam rekla i radim normalno, ne znam sto reci jel…tek sad mi kreću muke i hoce li se zadrzati

Stvarno? 🥺🥺🥺🫂🙏🙏 Daj Bože da sve bude dobro i neću te više gnjaviti dok se sama ne javiš! 💕🍀🍀🍀

Krivo sam napisala, dobila sam ga u utorak (ne jucer) na kraju sam morala u bolnicu jer mi je sestrau St dala otvorenu kutiju u kojoj se inače nalaze 3 pakiranja (vjerojatno oni nabavljaju veća, bolnička pakiranja), nije bilo malih, samo 2 velike i poprilicno debele igle, tako da sam odustala od samostalnog davanja... Bitno da je riješeno...

🙍‍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
    🙍‍♂️87' oligizoospermia, visok prolaktin
    Pokušavamo 5 godina...
    🟡 1/2025. - PRIRODNI POSTUPAK (ICSI)
    3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
    🟡 3/2025 Bemfola 225
    24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
    27.03.2025. ET 3 dan, 8st BETA ❌️
    🟡 ⏳️ konzultacije

plavuša
    03. Travanj 2025. 15:07

Diivnaa__

Ja sam luđakinja koja se od 2dpt testira na one jeftine trakice, čini mi se da danas vidim sjenicu. Ali obzirom na biokemijske jako sam od toga imuna i ni mužu nisam rekla i radim normalno, ne znam sto reci jel…tek sad mi kreću muke i hoce li se zadrzati

Ako je rizicna trudnoca ne mogu dobiti odobrenje od komisije za placeni dopust trudne radnice. Nisam mislila otvarati komplikacije, nego uzet dopust. Ali ako ne ide neide, bitno da je s bebom sve ok..

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

IvonaSi2509
    03. Travanj 2025. 15:11

Hvala Batica i Verbena na riječima utjehe,ja sam ovih dana zaista bila ajme užas.Spavam normalno,ali crne misli i plakanje.Molim se svaki dan i uvijek zamolim da mi Bog da strpljenja,mudrosti,a najviše snage za ovo sve.Osim toga,dosta mogu spavati,ali i ako mi se ne spava umorna sam i usporena.Ali dobro,na bolovanju sam pa mogu kako hoću.Što se Clexana tiče,sada više ne peče toliko,nema podljeva,modrica,samo male točkice i to je to,tu sam zadovoljna. ☺️
    Što se samog bolovanja tiče,produžila sam preko 43 dana i doktorica je rekla samo pisani trag iz Praga da pošaljem,ja sam joj šibnula potvrdu i nalaze pa sam mirna.❤️ Hvala cure još jednom što ste me saslušale,a psihologu planiram svakako ići pred transfer,malo da me "čuši" riječima da se resetiram i pripremim za bebu/bebe.Moram priznat,nemam neke misli oko bebe,ni trudnoće,ali čvrsto vjerujem da nas naša beba čeka.❤️

👩🏼‍💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
    05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳

• Diivnaa__
    03. Travanj 2025. 15:20

Batica

Diivnaa__

Stvarno? 🥺🥺🥺🫂🙏🙏 Daj Bože da sve bude dobro i neću te više gnjaviti dok se sama ne javiš! 💕🍀🍀🍀

Krivo sam napisala, dobila sam ga u utorak (ne jucer) na kraju sam morala u bolnicu jer mi je sestrau St dala otvorenu kutiju u kojoj se inače nalaze 3 pakiranja (vjerojatno oni nabavljaju veća, bolnička pakiranja), nije bilo malih, samo 2 velike i poprilicno debele igle, tako da sam odustala od samostalnog davanja… Bitno da je riješeno…

Ma daj, ajme komplikacija...da bitno da dobiješ al opet dok si pupo pa moraš voditi brigu o nečem što bi oni unaprijed trebali isplanirati je bezveze.
    Ma ne gnjaviš ništa dapače samo ovdje i sa suprugom pričam o ovom transferu a sjenicu sam samo tu prijavila i drago mi je da imamo ovaj forum gdje dijelimo te neke muke koje nitko nije ni svjestan🥹

Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
    9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper

• Batica
    03. Travanj 2025. 15:27

Diivnaa__

Batica

Diivnaa__

Krivo sam napisala, dobila sam ga u utorak (ne jucer) na kraju sam morala u bolnicu jer mi je sestrau St dala otvorenu kutiju u kojoj se inače nalaze 3 pakiranja (vjerojatno oni nabavljaju veća, bolnička pakiranja), nije bilo malih, samo 2 velike i poprilicno debele igle, tako da sam odustala od samostalnog davanja… Bitno da je riješeno…

Ma daj, ajme komplikacija…da bitno da dobiješ al opet dok si pupo pa moraš voditi brigu o nečem što bi oni unaprijed trebali isplanirati je bezveze.
    Ma ne gnjaviš ništa dapače samo ovdje i sa suprugom pričam o ovom transferu a sjenicu sam samo tu prijavila i drago mi je da imamo ovaj forum gdje dijelimo te neke muke koje nitko nije ni svjestan🥹

Istina, ali ovaj put sam bila prisiljena putovati 500km zbog 1 injekcije, tako da mi je ovo bila bolja opcija...bar sam tako mislila dok nisam na odjeli sjela pokraj 15 trudnica i veselog tatu kojem je žena upravo rodila i napravio je 15 poziva dok sam čekala injekciju...meni u trenutku samo krenule suze, okrenula sam se prema zidu i suza suzu goni...ne bi mi ni inace bilo svejedno, ali uzasan osjećaj, hormoni rade svoje... Tako da...bitno da je riješeno i nadam se da ću sljedeći put tamo sjediti trudna 🙏

Pokušavamo 5 godina...
    🟡 3/2025 Bemfola 225
    🟡 ⏳️ konzultacije

• Batica
    03. Travanj 2025. 15:34

IvonaSi2509

Hvala Batica i Verbena na riječima utjehe,ja sam ovih dana zaista bila ajme užas.Spavam normalno,ali crne misli i plakanje.Molim se svaki dan i uvijek zamolim da mi Bog da strpljenja,mudrosti,a najviše snage za ovo sve.Osim toga,dosta mogu spavati,ali i ako mi se ne spava umorna sam i usporena.Ali dobro,na bolovanju sam pa mogu kako hoću.Što se Clexana tiče,sada više ne peče toliko,nema podljeva,modrica,samo male točkice i to je to,tu sam zadovoljna. ☺️
    Što se samog bolovanja tiče,produžila sam preko 43 dana i doktorica je rekla samo pisani trag iz Praga da pošaljem,ja sam joj šibnula potvrdu i nalaze pa sam mirna.❤️ Hvala cure još jednom što ste me saslušale,a psihologu planiram svakako ići pred transfer,malo da me "čuši" riječima da se resetiram i pripremim za bebu/bebe.Moram priznat,nemam neke misli oko bebe,ni trudnoće,ali čvrsto vjerujem da nas naša beba čeka.❤️

Znači Clexan je postao lakši bar...dobro je, možda ga jednostavno treba piknuti pod određenim kutom ili nešto tako...
    Drži se i slažem se s Verbenom, stvarno je u redu porazgovarati s nekim, vjerujem da bi nam svima to dobro došlo...ja pratim na Instagramu stranicu Radimnatome...to je inače psihologinja koja i sama ima probleme s neplodnošću i mislim da baš ubode ono što nas sve muči...
    Drži se i tu smo! 💪🥰 

Pokušavamo 5 godina...
    🟡 3/2025 Bemfola 225
    🟡 ⏳️ konzultacije

• Diivnaa__
    03. Travanj 2025. 15:39

Batica

Diivnaa__

Batica

Diivnaa__

Ma daj, ajme komplikacija…da bitno da dobiješ al opet dok si pupo pa moraš voditi brigu o nečem što bi oni unaprijed trebali isplanirati je bezveze.

Istina, ali ovaj put sam bila prisiljena putovati 500km zbog 1 injekcije, tako da mi je ovo bila bolja opcija…bar sam tako mislila dok nisam na odjeli sjela pokraj 15 trudnica i veselog tatu kojem je žena upravo rodila i napravio je 15 poziva dok sam čekala injekciju…meni u trenutku samo krenule suze, okrenula sam se prema zidu i suza suzu goni…ne bi mi ni inace bilo svejedno, ali uzasan osjećaj, hormoni rade svoje… Tako da…bitno da je riješeno i nadam se da ću sljedeći put tamo sjediti trudna 🙏

Baš mi je zao za iskustvo, sve mi je jasno, X puta pustim suzu neprimjereno

IvonaSi2509
    03. Travanj 2025. 16:00

Batica

IvonaSi2509

Znači Clexan je postao lakši bar…dobro je, možda ga jednostavno treba piknuti pod određenim kutom ili nešto tako…
    Drži se i slažem se s Verbenom, stvarno je u redu porazgovarati s nekim, vjerujem da bi nam svima to dobro došlo…ja pratim na Instagramu stranicu Radimnatome…to je inače psihologinja koja i sama ima probleme s neplodnošću i mislim da baš ubode ono što nas sve muči…
    Drži se i tu smo! 💪🥰

Ma normalno piknem kao i prvi put,samo svaki dan druga strana stomaka,vjrv dok se tijelo naviknulo,bitno da imam u sebe male alkoholne maramice za dezinfekciju(ako tko ne zna,prakticnije je jer je svaka maramica upakirana,100kom nekih 2e kosta u ljekarnoj) 😁
    Svakako,imam i knjigu neotpjevane uspavanke al opet svakako cu psihologu.❤️

👩🏼‍💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
    05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.