Lori, batica, bela hvala na podršci 🫂🙏 beta je 10.04. Crtica je tu, nadam se da ce ovaj put biti bolje 🙏
Hoće! Moramo biti optimistične! 🙏🫂
Možeš li mi poslati link na trgovinu s koje nabavljaš testiće?
https://www.iherb.com/pal/referral/pdp/JTP6182?productId=114725&rcode=JTP6182&utm_medium=appshare
Zovu se easy@home, čeka se otprilike 2 tjedna pošiljka. S time da imaju minimalnu narudžbu ne znam od koliko da bude besplatna dostava pa si ja uzmem i suplemenata
Diivnaa, hvala ti! Ne mogu ne pitati kakva je situacija danas? Nadam se da je tamnije! Ja prijavljujem jutros 2 skroz lagane crtice na 2 različita testa, ali ne nadam se još zbog Brevactidea... Sad mogu jedino pratiti hoće li tamniti ili nestajati...jučer je test bio skroz bijel, ali testirala sam navečer...
Sirena, drži se i sretno! 🫂
🙍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
🙍♂️87' oligizoospermia, visok prolaktin
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - PRIRODNI POSTUPAK (ICSI)
3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
27.03.2025. ET 3 dan, 8st BETA ❌️
🟡 ⏳️ konzultacije
Hvala Batica i Verbena na riječima utjehe,ja sam ovih dana zaista bila ajme užas.Spavam normalno,ali crne misli i plakanje.Molim se svaki dan i uvijek zamolim da mi Bog da strpljenja,mudrosti,a najviše snage za ovo sve.Osim toga,dosta mogu spavati,ali i ako mi se ne spava umorna sam i usporena.Ali dobro,na bolovanju sam pa mogu kako hoću.Što se Clexana tiče,sada više ne peče toliko,nema podljeva,modrica,samo male točkice i to je to,tu sam zadovoljna. ☺️
Što se samog bolovanja tiče,produžila sam preko 43 dana i doktorica je rekla samo pisani trag iz Praga da pošaljem,ja sam joj šibnula potvrdu i nalaze pa sam mirna.❤️ Hvala cure još jednom što ste me saslušale,a psihologu planiram svakako ići pred transfer,malo da me "čuši" riječima da se resetiram i pripremim za bebu/bebe.Moram priznat,nemam neke misli oko bebe,ni trudnoće,ali čvrsto vjerujem da nas naša beba čeka.❤️
Znači Clexan je postao lakši bar…dobro je, možda ga jednostavno treba piknuti pod određenim kutom ili nešto tako…
Drži se i slažem se s Verbenom, stvarno je u redu porazgovarati s nekim, vjerujem da bi nam svima to dobro došlo…ja pratim na Instagramu stranicu Radimnatome…to je inače psihologinja koja i sama ima probleme s neplodnošću i mislim da baš ubode ono što nas sve muči…
Drži se i tu smo! 💪🥰
Draga,pitanje u vezi psihologinje koju pratis,jel ima ona yt ili nesto?Nemam instagram 🙈
Nažalost ne znam, prije satak je objavila da je trudna i prijavila odsustvo zbog porodiljnog, zamisli... 💓
Btw...na njenoj stranici sam pronašla preporuku za film Joy, danas ga pogledam pa javim dojmove...istinita priča o pokretanju ivf-a...
Pokušavamo 5 godina...
🟡 3/2025 Bemfola 225
🟡 ⏳️ konzultacije
Hvala Batica i Verbena na riječima utjehe,ja sam ovih dana zaista bila ajme užas.Spavam normalno,ali crne misli i plakanje.Molim se svaki dan i uvijek zamolim da mi Bog da strpljenja,mudrosti,a najviše snage za ovo sve.Osim toga,dosta mogu spavati,ali i ako mi se ne spava umorna sam i usporena.Ali dobro,na bolovanju sam pa mogu kako hoću.Što se Clexana tiče,sada više ne peče toliko,nema podljeva,modrica,samo male točkice i to je to,tu sam zadovoljna. ☺️
Što se samog bolovanja tiče,produžila sam preko 43 dana i doktorica je rekla samo pisani trag iz Praga da pošaljem,ja sam joj šibnula potvrdu i nalaze pa sam mirna.❤️ Hvala cure još jednom što ste me saslušale,a psihologu planiram svakako ići pred transfer,malo da me "čuši" riječima da se resetiram i pripremim za bebu/bebe.Moram priznat,nemam neke misli oko bebe,ni trudnoće,ali čvrsto vjerujem da nas naša beba čeka.❤️
Znači Clexan je postao lakši bar…dobro je, možda ga jednostavno treba piknuti pod određenim kutom ili nešto tako…
Drži se i slažem se s Verbenom, stvarno je u redu porazgovarati s nekim, vjerujem da bi nam svima to dobro došlo…ja pratim na Instagramu stranicu Radimnatome…to je inače psihologinja koja i sama ima probleme s neplodnošću i mislim da baš ubode ono što nas sve muči…
Drži se i tu smo! 💪🥰
Draga,pitanje u vezi psihologinje koju pratis,jel ima ona yt ili nesto?Nemam instagram 🙈
Nažalost ne znam, prije satak je objavila da je trudna i prijavila odsustvo zbog porodiljnog, zamisli… 💓
Btw…na njenoj stranici sam pronašla preporuku za film Joy, danas ga pogledam pa javim dojmove…istinita priča o pokretanju ivf-a…
Pronašla sam da se zove Elena Živić, možda možeš pronaći kad malo progooglaš, vidim da objavljuje na TikToku...mislim da se videi mogu gledati i bez registriranog profila...
Pokušavamo 5 godina...
🟡 3/2025 Bemfola 225
🟡 ⏳️ konzultacije
24.4 su napisali kontrolu jer bi tad i nalaz PHD trebao bit gotov.
Ajme draga nisam popratila taj dio da ti se nije očistilo nakon vakuuma, iskreno nisam znala da se i to može desit možda ću sad ispast glupa jer nisam to znala 🫣
Gdje si ti išla na vakum?
Meni na uzv se vidjelo dosta toga i to posvuda a neki dan sam napravila test a crta tamna i ja kažem mužu vidiš još sam trudna a on me zbunjeno gleda.
Ja se iskreno nadam da je otišlo sad s menstruacijom i da možeš se vratit u normalu 🙏
Teško je to kad znaš da to nije gotovo.
Javi se nakon kontrole.
Hvala svima na podršci 🥰
Drugačija je situacija, daj Bože da su ti sve očistili. Jesu ti vadili betu nakon vakuma?
Kod mene je problem bio što su mi krvne žile bile baš prokrvljene i bojali su se biti nasilni da ne oštete maternicu i ne završim na operaciji. Imam još tu malu tvorbicu koja se neda van, sumnjam da će sa mengom kad se ni sa mtx-om nisam uspjela očistiti. Ali kako bude, ne možeš iz kože van.
Vinogradska je u pitanju.
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
9.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
3.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
9.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
9.2025. ⏳️
Cure evo i mene da se prijavim,da imamo za forumsku statistiku i kroniku😁
Moja beba i ja još uvik prkosimo izgledima,unatoč pocetnom rastu bete od samo 50%,u 8.tjednu smo i sve je dobro,svaki tjedan sam na uzv-u i zasad je sve školski. Nisam se još opustila,i dalje kao da ignoriram uopće ideju da sam trudna,al svaki pregled je lakše. Nadam se da ću iza 12.tjedna i prenatalnih testiranja ipak uspit malo uzivat u trudnoci.
Čitam sve,pratim sve i navijam iz prikrajka. Pusa svima!
Cure evo i mene da se prijavim,da imamo za forumsku statistiku i kroniku😁
Moja beba i ja još uvik prkosimo izgledima,unatoč pocetnom rastu bete od samo 50%,u 8.tjednu smo i sve je dobro,svaki tjedan sam na uzv-u i zasad je sve školski. Nisam se još opustila,i dalje kao da ignoriram uopće ideju da sam trudna,al svaki pregled je lakše. Nadam se da ću iza 12.tjedna i prenatalnih testiranja ipak uspit malo uzivat u trudnoci.
Čitam sve,pratim sve i navijam iz prikrajka. Pusa svima!
Ajmeee bravooooo, baš mi je dragoooo i neka sve ide po planu 💓
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
9.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
3.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
9.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
9.2025. ⏳️
Cure, vidim ovdje upite za doksiciklin, pa samo par info - foksiciklin se nikada ne bi smio uzimati uz mliječne proizvode jer ga mliječni proizvodi vežu na sebe i time mu umanjuju djelotvornost! dakle, ako jedete nešto mliječno,doksi uzimati minimalno 3 sata nakon toga. Također, on je kisel i ako zapne u jednjaku može raditi probleme pa ga uvijek pijte u uspravnom položaju i sa dosta vode.
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
verbena.forum@gmail.com
Baccarat, odlično!! Sretno dalje do kraja! Vjerujem da će biti lakše kad napraviš prenatalni i dobiješ crno na bijelo da je sve ok ☺️
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
verbena.forum@gmail.com
Sorry ako sam koga izostavila
Lea, Nikita, Plavuša, Baccarat čestitam trudnice, sad samo hrabro dalje <3
LadyNatasja žao mi je zbog bete…
Razumna slažem se da ovo sve ojača parove i dodatno zbliži…barem nešto dobro kad smo već prisiljeni prolaziti ovaj put
Ivis držim palčeve da FET bude uspješan.. ako što trebaš, tu smo za tebe 😊
Ja čekam UZV 17.4. i dobivam, nadam se, novi/stari protokol i negdje 21.4. očekujem M. Odbrojavam lagano…
Giselle sretno, nadam se da će biti uredan nalaz kariograma
Nicoll i Hrabrica žao mi je zbog negativnih testova ☹
Verbena to odgađanje i čekanje je baš iscrpljujuće… neka ti što prije prođu ovi dani
ddm2463 nadam se da ćeš prijateljici dati puno prostora i puno razumijevanja. Nije poanta u tome da se „suzdržavaš“ pored nje, ona to osjeti, poanta je da poštuješ njene granice, i kako su cure već navele, "kako si" i "tu sam za tebe" je sasvim dovoljno 😊 …i Batica je to jako dobro napisala.
Marija oporavi se i dalje jako u nove pobjede
IvonaSi teško je ovo što prolazimo… jedino što ti mogu preporučiti je psihoterapija. I ja sam imala takve faze, pogotovo pod progesteronom, žestoko plakanje jer ujutro nemam što obući i osjećam se odvratno u svojoj koži, napuhnuto i kao buhtla… Ali, kroz psihoterapiju sam shvatila da to nije plakanje zbog odjeće ili par kilograma, već zbog nekih drugih stvari koje je trebalo iskopati. Otvorila sam pandorinu kutiju, ali mi je i lakše 😊 Budi nježna prema sebi <3
Divna i Batica navijam da nastave tamnitii testovi
Sirena drži se draga
Lea vidim tvoj iznos naknade tijekom bolovanja. Ako imate dobre poslodavce i mislite da možete, razmislite da im kažete kroz što prolazite. Rekla sam svom direktoru i unatoč više od dva tjedna bolovanja, isplaćena mi je puna plaća, puni putni troškovi i puna prehrana. Pokazao je podršku na svoj način…
Anda nemam iskustva s njima, ali me zanima. Navodno su turci dobri u IVF-u 😊
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
Terapija: Euthyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Novalac
riamarro@hotmail.com
Drugačija je situacija, daj Bože da su ti sve očistili. Jesu ti vadili betu nakon vakuma?
Kod mene je problem bio što su mi krvne žile bile baš prokrvljene i bojali su se biti nasilni da ne oštete maternicu i ne završim na operaciji. Imam još tu malu tvorbicu koja se neda van, sumnjam da će sa mengom kad se ni sa mtx-om nisam uspjela očistiti. Ali kako bude, ne možeš iz kože van.
Vinogradska je u pitanju.
Rekli su da će vaditi betu ali su zaboravili, bila je bas gužva i to su mi radili u Vinogradskoj tamo gdje rade i histero. Ima testova doma pa ću napraviti da vidim stanje.
Drage žene imate ove testove pakiranje od 25 kom i stvarno su jako dobri a i cijena je ok. Evo link pa koga zanima: https://medicpro.hr/proizvod/gravignost-combo-test-za-trudnocu-25-komada/
Stignu Vam jako brzo.
Ugurali su me, ja ni spavaćice ni papuča ništa jer nisam očekivala da će me zadržati, dali mi onu jednokratnu navlaku što imam otvorena leda i sva sreća što sam ponijela potkošulju jer iz sobe moraš izaći na hodnik da dođeš do wc-a 🫣Pratim tvoju situaciju, čekam tvoj uzv i nadam se da je sve otišlo s mengom 🙏
👩🏻 33g AMH 9,5 pmol/L, PAI-1 4G/4G Homozigot, imunološki nalazi ✔️ kariogram ✔️hosteroskopija
🧑🏻 36 god normo, pokusavamo od 12.2020
5/2021 missed 7tt, 8/21 , 4/22 biokemijske
2/23 AIH previse folikula odustali, 3/23, 5 folikula idemo u IVF popucali prije aspiracije
IVF 6/23 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧 u kiropohrani 4 po 🐧 i 6 po 🐧🐧
8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
2/25 FET 🐧🐧 ,12 dpt beta 139 IU/L, 14 dpt 250, 16 dpt 596, 7 tt Blighted Ovum
Sortiraj odgovore
Najstariji