Drage ženice, prvi put sam na ikakvom forumu, tako da nisam ni sigurna da li ga pravilno znam koristit, pa se unaprijed ispričavam ako je nešto krivo 🤭
Dakle, suprug i ja već se godinama borimo krenuti u postupak i napokon je došlo vrijeme za to! Krenuli smo sa stimulacijom, sada imam svako dva dana monitoring, sutra je sljedeći. Doktor zadovoljan kako sve izgleda, za sada po 12,13 folikula na svakom jajniku.
Muž napravio spermokulturu prekjučer, danas dosli nalazi, i stoji mu pozitivna Ureaplasma Parvum. Sve ostalo uredno, iako meni nisu rađeni brisevi na Parvum, samo na urealyticum, koja je negativna kod mene i kod njega. Na nalazu također piše Anaerobno: kultura sterilna, Aerobno: fiziološka flora.
Iako sam sutra svakako kod doktora, i poslala sam nalaze mailom, svejedno me prpa hoće li to šta utjecati na postupak. Ako itko ima iskustva s tim, ili makar da me malo umiri bila bi vam jako zahvalna 🥰🥰
👩🏼 32 - Hashimoto (Euthyrox 125), endometrioza
🧔 39 - Oligoasthenozoospermia
Prvi put u postupku
25.03. početak stimulacije 🤞🤞
Sad sam pročitala vezano za Doksiciklin, pila sam krajem prošle godine 25 dana, u početku završila na hitnoj jer me doveo do besvijesnog stanja evo ne znam kako to nazvati. Obavezno jesti prije njega, jako je težak i na hitnoj su mi savjetovali da ga pijem s mlijekom i to je pomoglo do kraja, pola sata nakon mirovati. Od svih lijekova koje sve mi koristimo, meni je ta bočica ostala u sjećanju kao bočica otrova.
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI
!Prvi put Beta iznad 0,1!
11dnt: Beta 145
14dnt: Beta 690
FET 03.03.
UZV 24.3.2025. “6+0” bez ❤️, EO 1mm
⏳UZV 31.03.2025.🥹
-28.3.2025.- 6t+2 ❤️
Hvala Batica i Verbena na riječima utjehe,ja sam ovih dana zaista bila ajme užas.Spavam normalno,ali crne misli i plakanje.Molim se svaki dan i uvijek zamolim da mi Bog da strpljenja,mudrosti,a najviše snage za ovo sve.Osim toga,dosta mogu spavati,ali i ako mi se ne spava umorna sam i usporena.Ali dobro,na bolovanju sam pa mogu kako hoću.Što se Clexana tiče,sada više ne peče toliko,nema podljeva,modrica,samo male točkice i to je to,tu sam zadovoljna. ☺️
Što se samog bolovanja tiče,produžila sam preko 43 dana i doktorica je rekla samo pisani trag iz Praga da pošaljem,ja sam joj šibnula potvrdu i nalaze pa sam mirna.❤️ Hvala cure još jednom što ste me saslušale,a psihologu planiram svakako ići pred transfer,malo da me "čuši" riječima da se resetiram i pripremim za bebu/bebe.Moram priznat,nemam neke misli oko bebe,ni trudnoće,ali čvrsto vjerujem da nas naša beba čeka.❤️
Znači Clexan je postao lakši bar…dobro je, možda ga jednostavno treba piknuti pod određenim kutom ili nešto tako…
Drži se i slažem se s Verbenom, stvarno je u redu porazgovarati s nekim, vjerujem da bi nam svima to dobro došlo…ja pratim na Instagramu stranicu Radimnatome…to je inače psihologinja koja i sama ima probleme s neplodnošću i mislim da baš ubode ono što nas sve muči…
Drži se i tu smo! 💪🥰
Ma normalno piknem kao i prvi put,samo svaki dan druga strana stomaka,vjrv dok se tijelo naviknulo,bitno da imam u sebe male alkoholne maramice za dezinfekciju(ako tko ne zna,prakticnije je jer je svaka maramica upakirana,100kom nekih 2e kosta u ljekarnoj) 😁
Svakako,imam i knjigu neotpjevane uspavanke al opet svakako cu psihologu.❤️
Bitno da je lakše...
Super za te dezinfekcijske, baš ću ih nabaviti jer ne dolaze uz sve injekcije...
Lea, mislim da bi tek od 01.06. trebalo ići povećanje mjesečnog iznosa tijekom komplikacija za nekih 400 eura...
🙍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
🙍♂️87' oligizoospermia, visok prolaktin
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - PRIRODNI POSTUPAK (ICSI)
3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
27.03.2025. ET 3 dan, 8st 🙏⏳️
Hvala svim curama na odgovorima, pogotovo na savjetima što da NE radim u takvoj situaciji, do sad mislim da nisam ali tko zna što bi mi palo na pamet u tom očaju kad gledaš nekog dragog da se tako pati. Tako da puuno ste mi pomogle. Definitivno ću joj isprintati tu knjigu i kupiti joj folnu za početak :) samo nisam sigurna jel moze bilo koja ili imate neku preporuku?
Ja sam trudna sada, i to mi je dodatno teško, ne pričam joj neke stvari koje su meni sada super ali ona kada pita bilo šta o tome joj kazem. Ne pravim se da nisam trudna ali ne govorim joj baš svaku stvar koju kupimo za bebu ili nešto što je meni u tom trenutku uzbudljivo, mislim da bi se tako lošije ona osjećala.. nekako umjereno o tome pričam i mislim da je ona sretna zbog nas ali jednostavno njoj je teško što mora prolaziti kroz to sve.. za ovaj forum sam joj rekla, ali kaze da za sad ne zeli čitati ništa, u 6om mj kreću na prvi postupak pa se želi psihički pripremiti i čitati što manje.. stvarno ste mi puno pomogle ženice drage.. hvala vam od srca i sve najbolje vam želim svima koliko vas ima ❤️❤️❤️❤️
01.12. +
Sirenaa draga zao mi je drži mi se❤️
Sve ostale cure isto da koga ne izostavim ❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Molila bih ako ima neko ovdje tko je bio na donacijam jajnih stanica itd... eto cisto da mi da neke informacije ako se
ikada odlučimo za to da znam sta kako i koliko vremenski i koji su ishodi itd .
Pa da mi pise na emil:
belicbela05@gmail.com
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Zaronila moja beta na 5 danas
Imam jos 5 zamrznutih jajnih stanica, uzdam se u bar jednu od njih
Cure ne mogu nigdje naći link za tu prevedenu knjigu sa engleskog, it start with the egg.. jel mi moze tko pomoći da to pronađem negdje. Izguglala sam sve i svašta ali ništa, sve na eng :(
Ili ako imate preporuku da joj poklonim neku na našem jeziku a da je slična toj knjizi
01.12. +
Cure ne mogu nigdje naći link za tu prevedenu knjigu sa engleskog, it start with the egg.. jel mi moze tko pomoći da to pronađem negdje. Izguglala sam sve i svašta ali ništa, sve na eng :(
Ili ako imate preporuku da joj poklonim neku na našem jeziku a da je slična toj knjizi
Knjigu možeš pronaći: https://bitly.cx/kG8q1
Pokušavamo 5 godina...
🟡 3/2025 Bemfola 225
Zaronila moja beta na 5 danas
Imam jos 5 zamrznutih jajnih stanica, uzdam se u bar jednu od njih
Žao mi je 🫂
Bella, drago mi je da si još tu s nama, nadam se da će neka od cura imati više informacija...
Cure, ja prijavljujem cudnu situaciju, Brevactide sam dobila u utorak oko 11h (prekjučer), danas mi je 7dnt i, potaknuta iskustvom Diivne, odlučila napraviti test koji je negativan...nadam se da je rano da bude pozitivan, s obzirom da je riječ o 3dnevnoj mrvici, ali mi nije jasno kako test nije pozitivan nakon Brevactide...evo čisto da znate da može izaći i ranije iz organizma...test je osjetljiv na 25...
Sutra ću opet ponoviti...
Pokušavamo 5 godina...
🟡 3/2025 Bemfola 225
Sortiraj odgovore
Najstariji