Jane23 kod mene je ista situacija i pila sam iste pilule kao i ti, ja sam krenula krvariti negdje 22.dan ciklusa unatoc piulama, doktor mi je rekao da to znaci da su za mene te pilule preslabe ako cu ih ikada vise trebati, da ovaj mjesec ciklus moze biti drugaciji od ostalih jer krecemo sa stimulacijom. Jesi li krenula s lijekovima za stimulaciju? U istoj smo klinici, kada imas iduci pregled?
Hej! Ja sam cijelo vrijeme uzimanja kontracepcije imala neka smeda i ponekad crvena krvarenja. Nije to bila menga, ali stalno sam vidjela krv. Menga uopce nije dosla od kad sam prestala piti pilule. Krenuli smo sa stimulacijom i vise uopce nema krvi.
Jos sam danas i sutra na klomifenu. U petak idem na UZV pa krecemo s gonadotropinima. Odlucili smo se za blagu stimulaciju zbog visokog amh.
Koji su planovi za tebe? Jesi li krenula sa stimulacijom ili tek kreces?
Super! Javi se bas nakon UZV-a😊
Kod mene se doktor odlucio za punu stimulaciju Menopurom iako je i moj AMH visok, pitala sam ga za to, rekao je da bi s obzirom na propisanu dozu sve trebalo biti u redu, uzv imam 8.4. pa cemo vidjeti kako sam reagirala na terapiju
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF postupak
Nikkitaa moja draga❤️🫠kako je lijepo ovo vidjeti tako mi srce od sreće zaigra.😍
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sve ostale koje ste s negativnim ishodom malo stat predahniti i onda ,hrabro i jako naprijed nema odustajanja💪❤️
Sve sa pozitivnim ishodom samo srpljivo i pozitivno ❤️😍
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Nikita čestitam na ❤️ Predivno si ovo napisala, prava si inspiracija
Nikol, Hope i ostale cure s lošim vijestima držite se...doći će 🌞
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.2
Muž normosp.
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: 5/2025.
Ddm2463 ja imam kronični gastritis i tek su mi se poteškoće javile oko 12 tj trudnoće. Imala sam jake bolove u želucu i crijevima i rečeno mi je da mogu piti Controloc makar nije preporučen u trudnoći. Odlučila sam probati s Rennie i Biorela total i pomogle su mi. Donat mg svaki dan, puno vode i manji ali češći obroci.
Iskustva s hernijom nemam. Sretno prijateljici i neka se javi ovdje za podršku i iskustva 🤞🍀
Nikkita ČESTITAM NA SRČEKU ❤️🙏
👩🏼34g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
🧔36g-Oligoastenozoospermia (9/24)
🟡Vinogradska
4 neuspješna postupka❌❌❌❌
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025- konzultacije⏳
Nikita drago mi je zbog Srceka.❤️ sad miruj i uživaj
Bela sjetim te se svaki dan, drago mi je da si opet s nama! Navikne se čovjek na ovo društvo, jel da☺️
Ja stalno vučem za sobom prehladu, nesanicu i višak kg 🤣 sutra idem kod svog ginekologa po plan i program obzirom da je preuzeo trudnocu, sve me sram vaganja, ivf mi je donio 15kg sigurno, imam osjećaj da sam toliko puna i napuhana progesteronom da će me muž uskoro vezati da ne odletim🎈😄, a gdje je tek 15i tjedan za skidanje s terapije 😁
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI
!Prvi put Beta iznad 0,1!
11dnt: Beta 145
14dnt: Beta 690
FET 03.03.
UZV 24.3.2025. “6+0” bez ❤️, EO 1mm
⏳UZV 31.03.2025.🥹
-28.3.2025.- 6t+2 ❤️
Pozdrav cure!
Nisam se mogla par dana nikako prijaviti na forum, evo sad sam uspjela.
Nicoll,žao mi je. Ja ću u petak vaditi betu, ali znam da će biti negativna.
Hrabrica, žao mi je. Strašno je to razočaranje.
Netko je pitao za krv u Clexanu. I meni se to zna dogoditi, nastavim dalje.
Cure, meni su hormoni štitnjače sasvim u redu, TSH ispod 2 ili tu negdje blizu. Imam samo mrvicu povisena antitjela, ali endokrinolozi (bila sam kod dva) su rekli da ne trebam terapiju. U poliklinici se vodi da imam hashimoto. Trebam li ipak kakvu treapiju, jer vidim da vi imate?
I da, netko je pitao za ciklus poslije transfera, meni je normalan. Dobijem dan, dva nakon prestanka terapije.
Što se tiče pitanja kad ponovo u postupak, meni doktor kaže svaki put sa mogu odmah sljedeći ciklus, ali to je vjerojatno zato zbog godina.
Pitanje, može li konezim Q10NuriNano?Mislim da je on ubikinon i on je samo od 35 mg ali je 3x veća apsorbcija.
Hvala ti Hope, nadam se da ce tvoja biti pozitivna 🤗
🧔 41
🙋♀️37, AMH 20
👩❤️👨 2020.
2022. AIH ➖
2023. AIH ➖
IVF 9.2024. ET x2 beta ➕.... biokemijska
IVF 3.2025. ET x2 ➖️
Imam 🐧 pa se mislim nakon 1-2 mjeseca u FET. Mozete li mi reci cure koje su prosle to kako ide? Dali je potrebno sto jos osim folne, za bolji rezultat uspjesnosti u Fetu?
Dr mi danas nije puno rekao kaze kad se odlucimi da se javim prvi dan menzisa..🙄
🧔 41
🙋♀️37, AMH 20
👩❤️👨 2020.
2022. AIH ➖
2023. AIH ➖
IVF 3.2025. ET x2 ➖️
Nicol, moje iskustvo je folna konstantno, prenatal vitamini, bez cigareta. Ne znam je li ista od toga utjecalo ili su klišeji, jer je u 5 godina uspjelo tek sad, ali držala sam se toga…
Marelica kako si, kako simptomi, nisam pratila zadnjih dana a vidim da smo ti i ja tu negdje🧡
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI
!Prvi put Beta iznad 0,1!
11dnt: Beta 145
14dnt: Beta 690
FET 03.03.
UZV 24.3.2025. “6+0” bez ❤️, EO 1mm
⏳UZV 31.03.2025.🥹
-28.3.2025.- 6t+2 ❤️
Nicol, moje iskustvo je folna konstantno, prenatal vitamini, bez cigareta. Ne znam je li ista od toga utjecalo ili su klišeji, jer je u 5 godina uspjelo tek sad, ali držala sam se toga…
Marelica kako si, kako simptomi, nisam pratila zadnjih dana a vidim da smo ti i ja tu negdje🧡
Koju folnu pijes, i prenetal?
Ne pusim, popijem povremeno kad su neke prigode (pivu ili bilo vino) ali cim krenem u postupak tj od 1. dana menzisa nista..
🧔 41
🙋♀️37, AMH 20
👩❤️👨 2020.
2022. AIH ➖
2023. AIH ➖
IVF 3.2025. ET x2 ➖️
Sortiraj odgovore
Najstariji