Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barrrbi
    03. Travanj 2025. 12:30

Plavuša super za odličan pregled.💓

Cure meni se unatoč mpo i krvarenju od 3 tjedna (10-13tj trudnoće) u papirima vodila pod uredna trudnoća a na komplikacije sam otisla s 8 tj+. Također ja sam tijekom cijelog postupka i čekanja bete radila pa možda i zato, ne znam. Svaki ginekolog ima svoju politiku 

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    2UZV-12.6.⏳

• Batica
    03. Travanj 2025. 12:44

Barrrbi

Plavuša super za odličan pregled.💓

Cure meni se unatoč mpo i krvarenju od 3 tjedna (10-13tj trudnoće) u papirima vodila pod uredna trudnoća a na komplikacije sam otisla s 8 tj+. Također ja sam tijekom cijelog postupka i čekanja bete radila pa možda i zato, ne znam. Svaki ginekolog ima svoju politiku

Barrrbi, istina, ovisi puno o volji ginekologa...to su opet neke slatke brige... 🤗

🙍‍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
    🙍‍♂️87' oligizoospermia, visok prolaktin
    Pokušavamo 5 godina...
    🟡 1/2025. - PRIRODNI POSTUPAK (ICSI)
    3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
    🟡 3/2025 Bemfola 225
    24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
    27.03.2025. ET 3 dan, 8st BETA ❌️
    🟡 ⏳️ konzultacije

Marija1990
    03. Travanj 2025. 13:01

plavuša super vijesti, drago mi je da je sve uredu, i da si sada svjesna da se barem malo možeš opustit i uživat. 🍀
    Batica nadam se da će te rezultat ipak pozitivno iznenadit kroz par dana. I da se tvoja jedina mrvica čvrsto primila za tebe. 🤞 Po pričama cura, simptomi ne moraju ništa značit, neke cure ih imaju, neke nemaju... Kada si mislila raditi test?

👩🏻 1990. Euthyrox 75 za uredan TSH, ostalo uredu
    👨 1995. sve uredu
    - pokušavamo od 2022. prirodno
    Poliklinika IVF
    - 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
    - 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
    - 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌

• Batica
    03. Travanj 2025. 13:17

Marija1990

plavuša super vijesti, drago mi je da je sve uredu, i da si sada svjesna da se barem malo možeš opustit i uživat. 🍀
    Batica nadam se da će te rezultat ipak pozitivno iznenadit kroz par dana. I da se tvoja jedina mrvica čvrsto primila za tebe. 🤞 Po pričama cura, simptomi ne moraju ništa značit, neke cure ih imaju, neke nemaju… Kada si mislila raditi test?

Marija1990, hvala ti i drago mi je da si se zaokupila onim što slijedi i želim da što manje boli ono što je prošlo! 🫂💕
    Vidjet ćemo, bila sam na ICSI, a negdje sam pročitala da tada treba više vremena da se pokaže trudnoća na testu + primila sam jučer Brevactide i samo mogu dobiti lažno pozitivan test...
    Vjerojatno ću ga napraviti u sljed pon, imam ih više pa možda budem pratila i hoće li biti + od Brevactida, hoće li, ako bude, tamniti ili svijetliti...
    Još se mislim bi li mi to dobro došlo...nekako sam ovaj put puno mirnija pa možda i pričekam 11.04. vađenje bete...
    Hahaha malo sam neodlučna ili nisam... 😅🤦‍♀️

Btw, upravo sad dok pišem osjećam lagano bockanje u jajniku...ne znam ni je li to dobro...
    Nažalost, ja u ovih 5 godina koliko radimo na bebi nisam nikad ugledala + na testu, ne mogu ni znati koji bi bili simptomi 🥺

Pokušavamo 5 godina...
    🟡 3/2025 Bemfola 225
    🟡 ⏳️ konzultacije

• Hope82
    03. Travanj 2025. 13:18

Rainbow_Hope 🌈

Hope82ja sam naručivala sa stranice Life Extension Europe CoQ10 with enhanced mytochondrial support, dođe za par dana i bude jeftinije od ovog Solgarovog, a jači je i ubiquinol je

Hvala puno ❤️ Jesi li dugo pila prije ostvarene trudnoce? Koje dana ciklusa si pila, koliko dnevno, poslije obroka ili? Oprosti ma tolikim pitanjima 🫣

👨42 👩42
    U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
    1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
    2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
    3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
    4. Fef 10/24 ❌️
    5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️
    6. Cista-prekinut postupak
    7. IVF 5/25 2 prazna, 2 puna, 1 sveži transfer 5. dan❌️

• Hope82
    03. Travanj 2025. 13:23

lea25

Nicol, moje iskustvo je folna konstantno, prenatal vitamini, bez cigareta. Ne znam je li ista od toga utjecalo ili su klišeji, jer je u 5 godina uspjelo tek sad, ali držala sam se toga…
    Marelica kako si, kako simptomi, nisam pratila zadnjih dana a vidim da smo ti i ja tu negdje🧡

Lea, koju folnu ti piješ? Meni doktor svaki put nakon bete kaže da prekinem terapiju. 

Lea i sve cure, zar bi se folna ipak trebala nastaviti piti do sljedećeg postupka, pa bio on za mjesec, dva ili više dana?
    Koja je folna najbolja? Ja pijem folacin.

👨42 👩42
    U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
    4. Fef 10/24 ❌️
    5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️

• Hope82
    03. Travanj 2025. 13:34

Nikita, Plavusa predivno je bilo pročitati što ste napisale. Uživajte cure❤️

Batica sretno.

Moj D vitamin je 78, znači mrvicu vise (barem mi na nalazu piše da je gornja granica 75). Može li nešto na slobodno da se kupi a da je ucinkovito?
    Moj doktor je rekao da njega to ništa ne zanima, da stimulacija sve radi. Razmišljam da privatno izvadim krv na sve hormone i vitamine. Nezgodno je što se sve ne može obaviti u jednom danu, već ovisi o danu ciklusa, a put do privatnog laboratorija je daleko. 

Nicoll, da li bi htjela da se čujemo privatno? Mislim da smo zajedno bile u sobi na dan transfera.

👨42 👩42
    4. Fef 10/24 ❌️

• Batica
    03. Travanj 2025. 13:43

Hope82

Nikita, Plavusapredivno je bilo pročitati što ste napisale. Uživajte cure❤️

Baticasretno.

Moj D vitamin je 78, znači mrvicu vise (barem mi na nalazu piše da je gornja granica 75). Može li nešto na slobodno da se kupi a da je ucinkovito?
    Moj doktor je rekao da njega to ništa ne zanima, da stimulacija sve radi. Razmišljam da privatno izvadim krv na sve hormone i vitamine. Nezgodno je što se sve ne može obaviti u jednom danu, već ovisi o danu ciklusa, a put do privatnog laboratorija je daleko.

Nicoll, da li bi htjela da se čujemo privatno? Mislim da smo zajedno bile u sobi na dan transfera.

Hope82, hvala! Ja zbog štitnjače već godinama uzimam vitamin D Plivit 2000, to je mali sprej i većinom uzmem 2 doze...nekad preskočim tj. zaboravim, ali mi je vitamin D sad uvijek dobar...kupuje se i košta oko 13 eur...možda se online može pronaći i jeftinije. Ljeti malo smanjim dozu zbog sunčanja...
    Njega ne moraš vaditi određeni dan ciklusa i može ti uputnicu dati i doktor opće prakse (samo reci da ideš na MPO i da želiš prekontrolirati....)
    Također, pijem folate 800 ug od Solgara i nastavila sam piti i između procesa....

Pokušavamo 5 godina...
    🟡 3/2025 Bemfola 225
    🟡 ⏳️ konzultacije

IvonaSi2509
    03. Travanj 2025. 13:49

Cure koje su na estrofemu,Clexane,dal ste imale kada nuspojave depresije,plakanje bez razloga,crne misli? Kod mene je problem kud problem oko štitnjače,vjerojatno mi i obi hormoni luduju,plačem svako malo,jedem jako slabo,depresivna sam,inače sam dosta mršava,danas nakon tuširanja kad sam bila umotana u ručnik pogledam si leđa na ogledalu,ja sam toliko počela plakat,doslovno bi izletjela iz svoje kože,sama sebi sam postala odbojna.Muž je došao kući,tražio me,kad me našao da sjedim u kupaoni i plačem nije mu bilo jasno zašto ponovno plačem,rekla sam mu što je bilo,ali je on rekao da sam ja njemu lijepa i ostalo je nebitno,pokušavao me nasmijati,onda me zagrlio,nakon 5min kao da ništa nije bilo. 7.dan uzimam estrofem i baš imam osjećaj da hormoni luduju,svaki dan nekako bude.Ima li tko slično da je prošao? Moram vam se malo pojadati jer ja sam osoba koja se jednostavno ne može udebljati,imam 54kg a 173cm sam visoka,ja sam sebi premršava,zato me često dirne to al danas je bilo kaos.😞

👩🏼‍💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
    05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳

• Batica
    03. Travanj 2025. 13:57

IvonaSi2509

Cure koje su na estrofemu,Clexane,dal ste imale kada nuspojave depresije,plakanje bez razloga,crne misli? Kod mene je problem kud problem oko štitnjače,vjerojatno mi i obi hormoni luduju,plačem svako malo,jedem jako slabo,depresivna sam,inače sam dosta mršava,danas nakon tuširanja kad sam bila umotana u ručnik pogledam si leđa na ogledalu,ja sam toliko počela plakat,doslovno bi izletjela iz svoje kože,sama sebi sam postala odbojna.Muž je došao kući,tražio me,kad me našao da sjedim u kupaoni i plačem nije mu bilo jasno zašto ponovno plačem,rekla sam mu što je bilo,ali je on rekao da sam ja njemu lijepa i ostalo je nebitno,pokušavao me nasmijati,onda me zagrlio,nakon 5min kao da ništa nije bilo. 7.dan uzimam estrofem i baš imam osjećaj da hormoni luduju,svaki dan nekako bude.Ima li tko slično da je prošao? Moram vam se malo pojadati jer ja sam osoba koja se jednostavno ne može udebljati,imam 54kg a 173cm sam visoka,ja sam sebi premršava,zato me često dirne to al danas je bilo kaos.😞

Nije čudno, ja stalno plačem kroz ovaj postupak, a zbog problema s štitnjačom godinama nisam mogla pustiti suzu, ni kad bi mi bilo najteže...sad mi je to totalna promjena...
    Da te malo pokušam utješiti, po meni možeš biti model, a imaš i divnog muža 💕🫂
    Kod mene je obrnuto, napuhana sam i, samo u ovom postupku, dobila sam preko 5 kg, što je za mojih 162 cm puno! Ali ne možemo iz ove kože...
    Ja uzimam estrofem tablete i postala sam prava plačljivica 🥺💪 

Pokušavamo 5 godina...
    🟡 3/2025 Bemfola 225
    🟡 ⏳️ konzultacije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.