Nicoll, z, Verbena žao mi je... Odtugovat, skupit snage i nastavit borbu. 💪
Nikkitta svaki tvoj post meni je prava inspiracija! Daje mi neku snagu i gora dalje. Predrago mi je što ste napokon čuli ❤️! 🍀
lea25 sretno na pregledu. Lako za kilograme, otići će kad kreneš trčat za bebačem. ✨ Ja sam isto od zadnje stimulacije dobila 3kg, osjećam se napuhano kao balon.
plavuša sretno na ultrazvuku danas! 🍀🤞
Ddm2463 potpisujem od riječi do riječi kometar Slee, nemam što nadodat.
Ja sam jučerašnje popodne i večer provela čitajući knjigu It all starts with an egg (Verbena, još jednom hvala na prijevodu). Danas sam napravila narudžbu na iHerb i zapisala krvne pretrage koje želim dodatno napravit privatno.
Mislim da ću napravit pauzu od par mjeseci (s obzirom da dragi ide na sezonu), sumnjam da ćemo dogovorit nešto za travanj na konzultacijama s doktorom... A i ja se nekako ne osjećam dobro nakon zadnjeg postupka, em fizički em psihički. Tako da me ovo čitanje knjige i narudžba suplemenata malo dignula i veselim se posvećivanju sebi.
👩🏻 1990. Euthyrox 75 za uredan TSH, ostalo uredu
👨 1995. sve uredu
- pokušavamo od 2022. prirodno
Poliklinika IVF
- 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
- 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
- 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌
Nikita ovo je prekrasno za čitati, velika si motivacija svima i možeš zbilja biti ponosna na sebe nadam se da ćeš se uspjeti opustiti svakim danom sve više i da ćeš uživati u ovoj trudnoći 🥰
Plavuša i lea sretno danas!
Batice, kako si, ima kakvih simptoma?
29👸🏻36🤠
Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti tg - 385 uz uredan TSH, amh 20.87--> 22.14 pmol/L
On - normozoospermija 2x, morfologija 7% --> 24%
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
Hvala vam cure, svakoj od vas 🫂🫶
Eto ja rijesila, sve je super, kaze gin mjere odgovaraju tjednima, crl 2,70. Malo mi povisen tlak 130/80, ja reko to je od uzbudenja, da nema veze bk ja kontroliram svaki dan i zapisujem. Dobila sam uputnicu za kombinirani i kontrola za 3 tjedna..
Pitala sam doktora za Potvrdu o urednoj trudnoci zbog placenog dopusta, rekao je da je trudnoca normalna ali da nek tocno vidim sa sestrom da ce mi ona objasniti bolje tu birokraciju. Ona mi je rekla da se vodim u visokorizicnoj trudnoci, obzirom da su mi zbog samog postupka otvarali bolovanje i da ne mogu onda dobiti potvrdu da je uredno. Reko u redu, pa me pitala da li mi je to velika razlika u novcima, reko uopce nema veze. Iskoristit cu novi gogisnji do 29.5.i otvorit komplikacije, a ona mi izracunala da bi s 19.9.otvarala porodiljni vec..
Eto malo mi je lakse sad, idem spavat hehe..
Lea cekamo tebe 🤞
Sretno cure svima 🍀🍀
🤰🏼2020. prirodna vanmaternična, jajovodi ✂️
👱🏻♂️ 28.g. normozoo
👱♀️37.g. Bez jajovoda, amh 7,4, hipo/haši
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
Beta 2,30 ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚 (5 oplođenih) 1🐣 0❄️ ET
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Nikita ovo je prekrasno za čitati, velika si motivacija svima i možeš zbilja biti ponosna na sebenadam se da ćeš se uspjeti opustiti svakim danom sve više i da ćeš uživati u ovoj trudnoći 🥰
Batice, kako si, ima kakvih simptoma?
Diivnaa, držim se...grudi bole manje, danas mi 7. dan...ne znam je li to loše...inače ništa dr...
Kako si ti?
Plavuša, super da je sve u redu, neka se tako i nastavi... 🙏🍀🫂
Je li to znači da se mi sve možemo/trebamo na komplikacije odmah od početka ili?
🙍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
🙍♂️87' oligizoospermia, visok prolaktin
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - PRIRODNI POSTUPAK (ICSI)
3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
27.03.2025. ET 3 dan, 8st 🙏⏳️
Nikita ovo je prekrasno za čitati, velika si motivacija svima i možeš zbilja biti ponosna na sebenadam se da ćeš se uspjeti opustiti svakim danom sve više i da ćeš uživati u ovoj trudnoći 🥰
Batice, kako si, ima kakvih simptoma?Diivnaa, držim se…grudi bole manje, danas mi 7. dan…ne znam je li to loše…inače ništa dr…
Kako si ti?
Plavuša, super da je sve u redu, neka se tako i nastavi… 🙏🍀🫂
Je li to znači da se mi sve možemo/trebamona komplikacije odmah od početka ili?
Evo ne znam sta bi ti rekla za komplikacije, ja sam mislila da je to sve normalna trudnoca kako i je, ali ispada da ne mogu dobiti potvrdu. Ja sam od pocetka postupka od 27.1.bila na bolovanju, ali pod sifrom n97 i n98, nakon prvog uzv sam zatvorila bolovanje, to je taman bilo 45 dana bolovanja i pocela sam koristiti stari godisnji, pa sam mislila par dana novog, a ostatak cuvati za slijedecu godinu nakon zavrsetka porodiljnog.
Mozda je to samo tako situacija kod mene, mozda vi dobijete uredne potvrde ako ce kojoj trebati..
🤰🏼2020. prirodna vanmaternična, jajovodi ✂️
👱🏻♂️ 28.g. normozoo
👱♀️37.g. Bez jajovoda, amh 7,4, hipo/haši
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
Beta 2,30 ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚 (5 oplođenih) 1🐣 0❄️ ET
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Batice, kako si, ima kakvih simptoma?Diivnaa, držim se…grudi bole manje, danas mi 7. dan…ne znam je li to loše…inače ništa dr…
Kako si ti?
Plavuša, super da je sve u redu, neka se tako i nastavi… 🙏🍀🫂
Je li to znači da se mi sve možemo/trebamona komplikacije odmah od početka ili?
Evo ne znam sta bi ti rekla za komplikacije, ja sam mislila da je to sve normalna trudnoca kako i je, ali ispada da ne mogu dobiti potvrdu. Ja sam od pocetka postupka od 27.1.bila na bolovanju, ali pod sifrom n97 i n98, nakon prvog uzv sam zatvorila bolovanje, to je taman bilo 45 dana bolovanja i pocela sam koristiti stari godisnji, pa sam mislila par dana novog, a ostatak cuvati za slijedecu godinu nakon zavrsetka porodiljnog.
Mozda je to samo tako situacija kod mene, mozda vi dobijete uredne potvrde ako ce kojoj trebati..
Hvala na odgovoru...daj Bože da dođe do toga da nam svima treba informacija...
Meni je osobno prestresno na poslu i cijelo vrijeme se mislim kako bih izdržala taj pritisak i bi li utjecao na trudnoću kad bih imala sreću da se dogodi...
Pokušavamo 5 godina...
🟡 3/2025 Bemfola 225
Plavuša super za odličan pregled.💓
Cure meni se unatoč mpo i krvarenju od 3 tjedna (10-13tj trudnoće) u papirima vodila pod uredna trudnoća a na komplikacije sam otisla s 8 tj+. Također ja sam tijekom cijelog postupka i čekanja bete radila pa možda i zato, ne znam. Svaki ginekolog ima svoju politiku
👩🏼34g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
🧔36g-Oligoastenozoospermia (9/24)
🟡Vinogradska
4 neuspješna postupka❌❌❌❌
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025- konzultacije⏳
Plavuša super za odličan pregled.💓
Cure meni se unatoč mpo i krvarenju od 3 tjedna (10-13tj trudnoće) u papirima vodila pod uredna trudnoća a na komplikacije sam otisla s 8 tj+. Također ja sam tijekom cijelog postupka i čekanja bete radila pa možda i zato, ne znam. Svaki ginekolog ima svoju politiku
Barrrbi, istina, ovisi puno o volji ginekologa...to su opet neke slatke brige... 🤗
Pokušavamo 5 godina...
🟡 3/2025 Bemfola 225
plavuša super vijesti, drago mi je da je sve uredu, i da si sada svjesna da se barem malo možeš opustit i uživat. 🍀
Batica nadam se da će te rezultat ipak pozitivno iznenadit kroz par dana. I da se tvoja jedina mrvica čvrsto primila za tebe. 🤞 Po pričama cura, simptomi ne moraju ništa značit, neke cure ih imaju, neke nemaju... Kada si mislila raditi test?
👩🏻 1990. Euthyrox 75 za uredan TSH, ostalo uredu
👨 1995. sve uredu
- pokušavamo od 2022. prirodno
Poliklinika IVF
- 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
- 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
- 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌
plavuša super vijesti, drago mi je da je sve uredu, i da si sada svjesna da se barem malo možeš opustit i uživat. 🍀
Batica nadam se da će te rezultat ipak pozitivno iznenadit kroz par dana. I da se tvoja jedina mrvica čvrsto primila za tebe. 🤞 Po pričama cura, simptomi ne moraju ništa značit, neke cure ih imaju, neke nemaju… Kada si mislila raditi test?
Marija1990, hvala ti i drago mi je da si se zaokupila onim što slijedi i želim da što manje boli ono što je prošlo! 🫂💕
Vidjet ćemo, bila sam na ICSI, a negdje sam pročitala da tada treba više vremena da se pokaže trudnoća na testu + primila sam jučer Brevactide i samo mogu dobiti lažno pozitivan test...
Vjerojatno ću ga napraviti u sljed pon, imam ih više pa možda budem pratila i hoće li biti + od Brevactida, hoće li, ako bude, tamniti ili svijetliti...
Još se mislim bi li mi to dobro došlo...nekako sam ovaj put puno mirnija pa možda i pričekam 11.04. vađenje bete...
Hahaha malo sam neodlučna ili nisam... 😅🤦♀️
Btw, upravo sad dok pišem osjećam lagano bockanje u jajniku...ne znam ni je li to dobro...
Nažalost, ja u ovih 5 godina koliko radimo na bebi nisam nikad ugledala + na testu, ne mogu ni znati koji bi bili simptomi 🥺
Pokušavamo 5 godina...
🟡 3/2025 Bemfola 225
Sortiraj odgovore
Najstariji