Lea samo neka sve dobro prođe a lako za kg 😊🙏
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, Štoperica
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️,⏳KET
ivis11062@gmail.com
Leasamo neka sve dobro prođe a lako za kg 😊🙏
E to tocno i ja kazem.. Lako za kg, skidat cemo ih kasnije.. Bilo bi lakse da ih nema, ali boze moj kaj sad..
Cure ja sam budna od 4h, digla se na wc i ne bi zaspala vise od nervoze nikako, a isto tako sinoc zaspala vec ponoc prosla, 100 puta se okrenem, ni ne znam kad sam zaspala.. Jedva cekam da rijesim uzv danas i nadan se da bude sve dobro 🍀🤞
🤰🏼2020. prirodna vanmaternična, jajovodi ✂️
👱🏻♂️ 28.g. normozoo
👱♀️37.g. Bez jajovoda, amh 7,4, hipo/haši
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
Beta 2,30 ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚 (5 oplođenih) 1🐣 0❄️ ET
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Nikita, to je toliko predivno za cuti ❤️
Ne znam sto je to bilo u subotu, nadam se da ce mi danas doktorica znati reci. Danas ponavljam betu i nakon tog imam uzv.
U subotu sam imala jake bolove u donjem dijelu stomaka (onako u predjelu lijevog jajnika) koji su se sirili u leđa, kuk i prema koljenima. Bilo je nemoguce stajati ili sjediti, samo lezanje na toj strani ili na leđima mi je pomagalo. Trajalo je cijelu noc s petka na subotu, cijelu subotu i pola noci na nedjelju, bez prestanka. Prestalo je isto kako se i pojavilo, najednom. I od onda nista. Nisam ni krvarila, niti imala nekakve senzacije druge, a ma bas nista. Jos uvijek nista, a nema naznaka ni menstruacije. Pojma nemam sto se događa.
Nicoll, Hrabrica zao mi je cure, drzite se 🤗🤗
Verbena zao mi je zbog odgode, desilo mi se isto tako par puta, a vec idući ciklus je znao bit školski, da i kod tebe bude tako 🤞🤗
Nikitta čestitke na ❤️ hrabrom, predrago mi je zbog vas. Tvoj uspjeh je veliki booster za nas još uvijek borilice, barem je za mene. Nek te prati uredna i najdosadnija trudnoća ikad 🙏❤️.
Nicoll samo vitamin D dokazano utjece na bolju implantaciju, provjeri u krvi pa suplementiraj ako je potrebno, preporuke su da je iznad 100, folna je također obavezna.
Ddm2463 imamo na prethodnim stranicama link na prevedenu knjigu It start with the egg pa joj proslijedi , tu ima jako dobrih savjeta kako si pripremiti tijelo i pripomoći prije postupka.
Sretno svima 🤞
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Nikita, tako mi je drago 💓💓🥰 želim ti svu sreću dalje!!
.
Hope82, nije bila takva relacija da sam mogla ženu puno pitati, ali njoj je to 4 trudnoća, dakle očito nema problema s plodnošću, samo se dogodila puno godina nakon treće. Budući da je neplanski, vjerujem da nije uzimala nikakve suplemente. Samo sam je spomenula kao poticaj da i za nas starije ima nade, dok god nam jajnici dopuštaju.. 🙂
.
Nicoll, u FET-u je najbitnija kvaliteta zametka i endometrij. Budući da je zametak već tu, ne preostaje puno toga što možeš učiniti. Kao što ti je Sanii napisala - folna, vitamin D, a možeš uzimati i vitamin E jer navodno može pomoći za bolji endometrij.
.
Sanii, Batica, hvala vam cure. Iako znam da se u ovome nikad ne treba previše nadati i uvijek može poći po krivu, nekako sam si baš dopustila nadati se i maštati o božićnom čudu.. Tako da mr ova odgoda baš pogodila.. ne toliko zbog tog jednog ciklusa, nego zbog crnih misli koje to vuče (hoće li ikada doći moj trenutak..) Neću vas zamarati jer vjerujem da sve znate i bez da išta pišem.
.
Plavuša, sretno danas i neka sve bude dobro ❤️🤞
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸3/25 - FET odgođen, loš ciklus
🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
verbena.forum@gmail.com
Plavuša sretno na pregledu! Javi nam kako je prošlo.
Verbena žao mi je zbog odgode FET-a, brzo će doći i taj 5. mjesec.
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.2
Muž normosp.
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: 5/2025.
Nikita aaaajme divno! Tako sam sretna zbog tebe, predivno si sve opisala! Kad je iduci pregled?
Plavusha sretno danas!
Lea kile ces lako skinuti, ne zamaraj se sada s tim
Verbena zao mi je zbog odgode, ja sam zena od planova i jako me stresira kad nemam konce u svojim rukama i kad se nesto dogodi mimo mojih planova koje do detalja razradim. Neka ti 5. mjesec donese srecu! Par nas se vec zabiljezilo za svibanj pa cemo zajedno bodrit se!
Ddm2463 lijepo je da zelis biti podrska. Mozda najbolje da ju otvoreno pitas kakva podrska bi joj najvise odgovarala. Mene je npr. jako nerviralo kada bi mi netko tko nije u ivf vodama davao savjete, koliko god oni bili iz najbolje namjere, ali svakom nesto drugo pase. puno bi mi vise pomoglo kad bi me samo zvala frendica na kavu i kada bismo radile nesto sto i inace volim, a ne da se i nas odnos pretvori u samo jos jedan koji ovisi o ivf-u. Imala sam osjecaj kad bi me svi krenuli ispitivati o tome da sam izgubila sebe i da me ljudi vise ne gledaju kao mene mene, nego samo kroz ivf pricu i to mi je bas tesko padalo, ali to sam ja. Jedino sto znam da garantirano smeta gotovo svima nama jesu savjeti tipa: opusti se, nije sada sudjeni, doci ce i tvoje vrijeme. To izbjegavaj. A to sto mislis na nju i stalo ti je da pomognes je vec veliki dokaz da si pravi prijatelj. Mozes je uputiti i na ovaj forum, zvat je cesce na kavu i obicna druzenja, ako budes znala kad joj je aspiracija skuhaj joj juhu, posalji poruku da mislis na nju, u razdoblju do cekanja bete je pozovi u setnje, salji joj zabavne videe, nista posebno, a opet znacajno. Vidim da si ti trudna, cestitam ti! Nemoj izbjegavati pricati o svojoj trudnoci pred njom, meni je frendica tajila da me ne pogodi, a time sto je skrivala me samo jos vise pogodila. Sani je dala dobar savjet da preuzmes s ovog foruma knjigu koja je prevedena, mozda joj je mozes isprintati i kupiti joj aktivni folat, zamotati i napisati poruku: tu sam za tebe i pokloniti joj to prije prvog postupka.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
SLEE je to tako lijepo napisala..većinom moraš biti u našim cipelama da bi zaista razumio..alias je lijepo imati prijateljicu kojoj je toliko stalo..mojih puno je trudno cijelo vrijeme i sad nakon spontanog i neuspjeha vidim da sve izbjegavaju temu sa komentarima ma sve će biti u redu,budeš i ti..i znam da misle najbolje ali nejasne dovoljno reci tu sam za sve,samo reci šta te treba,o čemu bi pričala,zelim te podržati ali ne mogu zaista znati kako ti je🤷🏽♀️😔
Nikita jer moram ista govoriti???💜❤️💙💓💗💖💝
Plavuša sretno komad✨🙏🏽😘
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟
Nikitta, čestitke na ❤️
Verbena, znamo sve, ali to ne znači da nam se ne možeš ovdje požaliti tj. izbaciti sve što te muči jer, iskreno, meni osobno najviše znači vaša potpora...nitko drugi to ne može razumjeti...koliko se god ljudi trudili...
Slee, potpisujem svaku riječ...Ddm2463, odlična si prijateljica, ali evo ja sam se bila prisiljena u jednom trenutku malo udaljiti od svoje najbolje prijateljice jer je bila prenapadna sa savjetima i sl., oprostila sam joj to odmah jer je trudna pa znam da i nju lupaju hormoni, ali bolje pitaj koja pomoć bi njoj odgovarala...nemoj nju gledati samo kroz taj problem i nemoj da se sve vrti oko njega jer to jako boli...ona je i dalje tvoja prijateljica s kojom možeš pričati o svemu drugom, to uvijek imaj na umu...
🙍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
🙍♂️87' oligizoospermia, visok prolaktin
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - PRIRODNI POSTUPAK (ICSI)
3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
27.03.2025. ET 3 dan, 8st 🙏⏳️
Nikitta,čestitke na ❤️
Verbena, znamo sve, ali to ne znači da nam se ne možeš ovdje požaliti tj. izbaciti sve što te muči jer, iskreno, meni osobno najviše znači vaša potpora…nitko drugi to ne može razumjeti…koliko se god ljudi trudili…
Slee,potpisujem svaku riječ…Ddm2463,odlična si prijateljica, ali evo ja sam se bila prisiljena u jednom trenutku malo udaljiti od svoje najbolje prijateljice jer je bila prenapadna sa savjetima i sl., oprostila sam joj to odmah jer je trudna pa znam da i nju lupaju hormoni, ali bolje pitaj koja pomoć bi njoj odgovarala…nemoj nju gledati samo kroz taj problem i nemoj da se sve vrti oko njega jer to jako boli…ona je i dalje tvoja prijateljica s kojom možeš pričati o svemu drugom, to uvijek imaj na umu…
Ddm2463, i da...zaboravila sam napomenuti, molim te nemoj davati savjete u smislu da moraju negdje otputovati na 2 tjedna, opustit se i tako će doći beba...Ne mogu reci koliko puta sam to čula i ne mogu opisati koliko je to za mene bilo užasno...
🙍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
🙍♂️87' oligizoospermia, visok prolaktin
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - PRIRODNI POSTUPAK (ICSI)
3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
27.03.2025. ET 3 dan, 8st 🙏⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji