Draga Nikita tako sam sretna zbog tebe 🥰 stvarno nema lijepseg osjećaja nego kad cujes srce svoje bebe, za to se stvarno vrijedi boriti, stvarno poseban osjećaj i drago mi je da si ga dočekala i da ces uskoro držati svoju bebu u rukama. hvala ti na lijepim riječima 💚🩵🤍 i ohrabrenju.
Bas danas kad sam se sa folikulometrije (endometrij mi je na 8mm. I tek sljedeći tjedan cu ici na fet. I to na 25dc...ne zelim misliti na to uopće) na posao kraj crkve sv Ante reka sam: to je to , tvoja beba dolazi za Bozic, budi sretna. i neki me spokoj ispunio.
Stvarno mislim da je to tako kako kazes da si svakim postupkom blize bebi jer je to sad statistički igra velikih brojeva, kad tad ces dobiti dvije sestrice 🎲🎲
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Jane23 kod mene je ista situacija i pila sam iste pilule kao i ti, ja sam krenula krvariti negdje 22.dan ciklusa unatoc piulama, doktor mi je rekao da to znaci da su za mene te pilule preslabe ako cu ih ikada vise trebati, da ovaj mjesec ciklus moze biti drugaciji od ostalih jer krecemo sa stimulacijom. Jesi li krenula s lijekovima za stimulaciju? U istoj smo klinici, kada imas iduci pregled?
Hej! Ja sam cijelo vrijeme uzimanja kontracepcije imala neka smeda i ponekad crvena krvarenja. Nije to bila menga, ali stalno sam vidjela krv. Menga uopce nije dosla od kad sam prestala piti pilule. Krenuli smo sa stimulacijom i vise uopce nema krvi.
Jos sam danas i sutra na klomifenu. U petak idem na UZV pa krecemo s gonadotropinima. Odlucili smo se za blagu stimulaciju zbog visokog amh.
Koji su planovi za tebe? Jesi li krenula sa stimulacijom ili tek kreces?
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto (Euthyrox 50 ug), trombofilija i karogram ✅ 🧔♂️ 35 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test /// ⏳ 06.2025. drugi pokušaj s malo jačom stimulacijom
Pozdrav svima isprike što upadam u grupu.. nadam se da sam na pravom mjestu..
Imam prijateljicu koja će uskoro ići u IVF postupak, jako se boji svega toga i nije joj lako.. ima i zdravstvenih problema, dijagnosticiran joj je gastritis i hernija.. dali ima netko tko ima isto to a da je prošao postupak.. imate li kakav savjet kako da joj olakšam ili nešto u svemu tome.. nije joj lako a htjela bi pomoći ako mogu nekako.. barem nekim savjetom ili nešto, a vi ste tu sa iskustvom u tome pa ako imate nešto što bi joj same preporučile pišite mi i hvala od srca svima koji izdvoje vrijeme ❤️
01.12. +
Pozdrav svima isprike što upadam u grupu.. nadam se da sam na pravom mjestu..
Imam prijateljicu koja će uskoro ići u IVF postupak, jako se boji svega toga i nije joj lako.. ima i zdravstvenih problema, dijagnosticiran joj je gastritis i hernija.. dali ima netko tko ima isto to a da je prošao postupak.. imate li kakav savjet kako da joj olakšam ili nešto u svemu tome.. nije joj lako a htjela bi pomoći ako mogu nekako.. barem nekim savjetom ili nešto, a vi ste tu sa iskustvom u tome pa ako imate nešto što bi joj same preporučile pišite mi i hvala od srca svima koji izdvoje vrijeme ❤️
ddm2463 baš si prava prijateljica 😊 nemam iskustva s gastritisom i hernijom, ali mogu reći da je meni jako značilo što mi se jedna prijateljica javila na dan aspiracije samo da mi kaže sretno i da misli na mene. U svom iskustvu do sada, često sam se osjećala baš osamljena i jako mi je značila ta jedna poruka. Meni osobno u većini slučajeva ne treba savjet, treba mi samo jednostavno: kako si i mislim na tebe.
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
ivis11062@gmail.com
Jane23 kod mene je ista situacija i pila sam iste pilule kao i ti, ja sam krenula krvariti negdje 22.dan ciklusa unatoc piulama, doktor mi je rekao da to znaci da su za mene te pilule preslabe ako cu ih ikada vise trebati, da ovaj mjesec ciklus moze biti drugaciji od ostalih jer krecemo sa stimulacijom. Jesi li krenula s lijekovima za stimulaciju? U istoj smo klinici, kada imas iduci pregled?
Hej! Ja sam cijelo vrijeme uzimanja kontracepcije imala neka smeda i ponekad crvena krvarenja. Nije to bila menga, ali stalno sam vidjela krv. Menga uopce nije dosla od kad sam prestala piti pilule. Krenuli smo sa stimulacijom i vise uopce nema krvi.
Jos sam danas i sutra na klomifenu. U petak idem na UZV pa krecemo s gonadotropinima. Odlucili smo se za blagu stimulaciju zbog visokog amh.
Koji su planovi za tebe? Jesi li krenula sa stimulacijom ili tek kreces?
Super! Javi se bas nakon UZV-a😊
Kod mene se doktor odlucio za punu stimulaciju Menopurom iako je i moj AMH visok, pitala sam ga za to, rekao je da bi s obzirom na propisanu dozu sve trebalo biti u redu, uzv imam 8.4. pa cemo vidjeti kako sam reagirala na terapiju
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Nikkitaa moja draga❤️🫠kako je lijepo ovo vidjeti tako mi srce od sreće zaigra.😍
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sve ostale koje ste s negativnim ishodom malo stat predahniti i onda ,hrabro i jako naprijed nema odustajanja💪❤️
Sve sa pozitivnim ishodom samo srpljivo i pozitivno ❤️😍
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Nikita čestitam na ❤️ Predivno si ovo napisala, prava si inspiracija
Nikol, Hope i ostale cure s lošim vijestima držite se...doći će 🌞
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta⏳️
Ddm2463 ja imam kronični gastritis i tek su mi se poteškoće javile oko 12 tj trudnoće. Imala sam jake bolove u želucu i crijevima i rečeno mi je da mogu piti Controloc makar nije preporučen u trudnoći. Odlučila sam probati s Rennie i Biorela total i pomogle su mi. Donat mg svaki dan, puno vode i manji ali češći obroci.
Iskustva s hernijom nemam. Sretno prijateljici i neka se javi ovdje za podršku i iskustva 🤞🍀
Nikkita ČESTITAM NA SRČEKU ❤️🙏
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
2UZV-12.6.⏳
Nikita drago mi je zbog Srceka.❤️ sad miruj i uživaj
Bela sjetim te se svaki dan, drago mi je da si opet s nama! Navikne se čovjek na ovo društvo, jel da☺️
Ja stalno vučem za sobom prehladu, nesanicu i višak kg 🤣 sutra idem kod svog ginekologa po plan i program obzirom da je preuzeo trudnocu, sve me sram vaganja, ivf mi je donio 15kg sigurno, imam osjećaj da sam toliko puna i napuhana progesteronom da će me muž uskoro vezati da ne odletim🎈😄, a gdje je tek 15i tjedan za skidanje s terapije 😁
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI
!Prvi put Beta iznad 0,1!
11dnt: Beta 145
14dnt: Beta 690
FET 03.03.🧊
Termin: 16.11.⭐️
UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 10.6 . ~
Sortiraj odgovore