Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hope82
    02. Travanj 2025. 15:46

Pozdrav cure!
    Nisam se mogla par dana nikako prijaviti na forum, evo sad sam uspjela.
    Nicoll, žao mi je. Ja ću u petak vaditi betu, ali znam da će biti negativna. 
    Hrabrica, žao mi je. Strašno je to razočaranje. 

Netko je pitao za krv u Clexanu. I meni se to zna dogoditi, nastavim dalje.
    Cure, meni su hormoni štitnjače sasvim u redu, TSH ispod 2 ili tu negdje blizu. Imam samo mrvicu povisena antitjela, ali endokrinolozi (bila sam kod dva) su rekli da ne trebam terapiju. U poliklinici se vodi da imam hashimoto. Trebam li ipak kakvu treapiju, jer vidim da vi imate?

I da, netko je pitao za ciklus poslije transfera, meni je normalan. Dobijem dan, dva nakon prestanka terapije.

Što se tiče pitanja kad ponovo u postupak, meni doktor kaže svaki put sa mogu odmah sljedeći ciklus, ali to je vjerojatno zato zbog godina.

Pitanje, može li konezim Q10NuriNano? Mislim da je on ubikinon i on je samo od 35 mg ali je 3x veća apsorbcija.

👨42 👩42
    U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
    1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
    2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
    3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
    4. Fef 10/24 ❌️
    5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️

• Hope82
    02. Travanj 2025. 15:59

Hrabrice, i ja sam se bila ponadala jer sam prvih dana osjećala propadanja, stezanja kao nikad do sad. Pa i grudi malo jače. Onda mi se 6dt desilo ono smedjarenje pa sam pomislila da je možda implantacija jer mi još u transferu tako nije bilo. Međutim, svi su se simptomi izgubili. 
    Očajna sam jer ne znam što više učiniti. Da sam bar koju godinicu mladja, bilo bi mi malo lakše.

Verbena, da mi je barem upoznati tu ženu koja je neplanirano zatrudnila s 45 godina. Jesi li saznala što od nje, kakvi su joj bili ciklusi, je li uzimala prije trudnoce kakve suplemente...bilo što saznala a da nam može pomoći 😟

👨42 👩42
    U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
    1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
    2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
    3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
    4. Fef 10/24 ❌️
    5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️

Uniqlo7
    02. Travanj 2025. 16:09

Pozdrav, imam pitanjce.. uprsvo sam zvala ljekarnu brežice vezano za stimulaciju. Rekovelle je puno jeftiniji, a decapeptyl, gospođa kaže, je u njih diferelin. Je li tko od vas to koristio i je li to stvarno ista stvar?

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF

Rainbow_Hope 🌈
    02. Travanj 2025. 17:29

Hope82 ja sam naručivala sa stranice Life Extension Europe CoQ10 with enhanced mytochondrial support, dođe za par dana i bude jeftinije od ovog Solgarovog, a jači je i ubiquinol je

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Nikkitta
    02. Travanj 2025. 18:22

Drage borilice, žao mi je radi negativnih testova. Šaljem svima kojima treba jedan topli zagrljaj. 🙏🏼❤️🙏🏼❤️
    Marija1990 ostala sam 2x bez transfera, znam koliko to boli. Nema druge nego dozvolit si sve emocije i onda skupit snagu za dalje. Grlim! 🙏🏼❤️
    Lady Natasja pa kako sad to?😰 Što je bilo u subotu? Jesi krvarila? Žao mi je. 😰
    Hrabrica joj pa ja sam tek sad shvatila da ti imaš dvoje djece i da idete na treće? Svaka čast ženo! Ja ti testove ne šljivim, vadi ti betu i odagnaj svaku sumnju! 🍀🙏🏼
    Razumna meni je trinaesti donio prvu pozitivnu betu, još sam rekla prije vađenja “neka mi četvrtak trinaesti donese sreću” i jest! Možda je 13-ti transfer baš taj za tebe. ❤️Zamisli da je tako, a da nemaš volje za bebicu, a ona dolazi. Jer ona sigurno dolazi. Svakim transferom si korak bliže. I ne, one spike “ako do sad nije upalilo, neće ni sad”, to je self sabotage, zajebi to, idi s mišlju “Svaki neuspjeh sam korak bliže do svoje bebe, jer jednom mora uspjeti, i možda je to upravo ovaj transfer”. Sretno! 🍀🙏🏼

Mi smo jučer na 6+4 čuli srčeko, plakala sam kao kiša, i muž je zasuzio.❤️ Taj tren vrijedan je svake muke, suze, rane i boli, a bilo je tuge i nesreće na bacanje, bez kraja, godinama, no uvijek sam vjerovala da mora jednom svanuti, jer nikome nesreća i patnja ne traje beskonačno. Ne odustajte. Keep moving forward! Znam da je teško. Kad treba uzmite break. Netko je pisao da bi vrištala. Pa evo ja sam tek ove godine u siječnju sebi prvi put dozvolila da vrištim. Urlala sam i na glas vrištala koliko me boli srce i ta želja u srcu za bebom. Mislim da je taj potez napravio neki shift u mom tijelu i glavi. Kao da sam se oslobodila do kraja i rekla si - e neću odustati, idem do kraja, i zatim sam otišla na histeroskopiju i kasnije postupak još jednom, pa što Bog da, i evo trudna sam, napokon🙏🏼❤️. Ako je zov u srcu i dalje tu, slušajte ga, slijedite ga. To vas vaša beba zove, uvjerena sam. Puno sreće svima! 🙏🏼🍀❤️

👰🏼‍♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK
    2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
    2013. LPSC endometrioza. 🏥
    2013-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
    2014-2020. 1 AIH, 8 IVF postupaka.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
    11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
    2022-2023. Oporavak. ❤️‍🩹
    2024. 2 propala IVF pokušaja. ❌❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 smrzlića, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4, imamo ❤️!

Hrabrica
    02. Travanj 2025. 18:54

Nikitta, da milo imamo dvije prekrasne curice iz dva različita ivf-a ali kod iste doktorice (curke imaju 5 i 3 god <3 ). Muž dolazi iz velike obitelji pa sam uz njega i ja poželjela isto <3 Sada nas vodi drugi doc jer je moja otišla van raditi. Ovaj doktor je divan (i sa puno pozitivnih povratnih informacija) ali sam valjda ja preoptimistično ušla u ovu novu priču. Mislila sam da ću kao "stara iskusnjara" lakše kroz to al šipak, nikad teži ivf...I mentalno i fizički. Mentalno me lomilo tokom cijele stimulacije, a fizički da ne pričam..Od napuhnutosti gdje sam izgledala ko na pol trudnoće, do ekstremno bolne punkcije da sam urlala i plakala...mislim da sam u glavi još uvijek na tom stolu..I onda danas shit show...raspad sistema...

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Čekamo betu ❤️🙏

Razumna
    02. Travanj 2025. 19:09

Draga Nikita tako sam sretna zbog tebe 🥰 stvarno nema lijepseg osjećaja nego kad cujes srce svoje bebe, za to se stvarno vrijedi boriti, stvarno poseban osjećaj i drago mi je da si ga dočekala i da ces uskoro držati svoju bebu u rukama. hvala ti na lijepim riječima 💚🩵🤍 i ohrabrenju.
    Bas danas kad sam se sa folikulometrije (endometrij mi je na 8mm. I tek sljedeći tjedan cu ici na fet. I to na 25dc...ne zelim misliti na to uopće) na posao kraj crkve sv Ante reka sam: to je to , tvoja beba dolazi za Bozic, budi sretna. i neki me spokoj ispunio.
    Stvarno mislim da je to tako kako kazes da si svakim postupkom blize bebi jer je to sad statistički igra velikih brojeva, kad tad ces dobiti dvije sestrice 🎲🎲

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

jane23
    02. Travanj 2025. 19:48

Mukii

Jane23 kod mene je ista situacija i pila sam iste pilule kao i ti, ja sam krenula krvariti negdje 22.dan ciklusa unatoc piulama, doktor mi je rekao da to znaci da su za mene te pilule preslabe ako cu ih ikada vise trebati, da ovaj mjesec ciklus moze biti drugaciji od ostalih jer krecemo sa stimulacijom. Jesi li krenula s lijekovima za stimulaciju? U istoj smo klinici, kada imas iduci pregled?

Hej! Ja sam cijelo vrijeme uzimanja kontracepcije imala neka smeda i ponekad crvena krvarenja. Nije to bila menga, ali stalno sam vidjela krv. Menga uopce nije dosla od kad sam prestala piti pilule. Krenuli smo sa stimulacijom i vise uopce nema krvi. 
    Jos sam danas i sutra na klomifenu. U petak idem na UZV pa krecemo s gonadotropinima. Odlucili smo se za blagu stimulaciju zbog visokog amh. 

Koji su planovi za tebe? Jesi li krenula sa stimulacijom ili tek kreces?

👩🏻 🧔🏻‍♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. ivf Beta+⏰
    💊 L-arginin, q10, omega, folna, d vitamin

• ddm2463
    02. Travanj 2025. 20:11

Pozdrav svima isprike što upadam u grupu.. nadam se da sam na pravom mjestu..
    Imam prijateljicu koja će uskoro ići u IVF postupak, jako se boji svega toga i nije joj lako.. ima i zdravstvenih problema, dijagnosticiran joj je gastritis i hernija.. dali ima netko tko ima isto to a da je prošao postupak.. imate li kakav savjet kako da joj olakšam ili nešto u svemu tome.. nije joj lako a htjela bi pomoći ako mogu nekako.. barem nekim savjetom ili nešto, a vi ste tu sa iskustvom u tome pa ako imate nešto što bi joj same preporučile pišite mi i hvala od srca svima koji izdvoje vrijeme ❤️

01.12. +

Ivis
    02. Travanj 2025. 20:58

ddm2463

Pozdrav svima isprike što upadam u grupu.. nadam se da sam na pravom mjestu..
    Imam prijateljicu koja će uskoro ići u IVF postupak, jako se boji svega toga i nije joj lako.. ima i zdravstvenih problema, dijagnosticiran joj je gastritis i hernija.. dali ima netko tko ima isto to a da je prošao postupak.. imate li kakav savjet kako da joj olakšam ili nešto u svemu tome.. nije joj lako a htjela bi pomoći ako mogu nekako.. barem nekim savjetom ili nešto, a vi ste tu sa iskustvom u tome pa ako imate nešto što bi joj same preporučile pišite mi i hvala od srca svima koji izdvoje vrijeme ❤️

ddm2463 baš si prava prijateljica 😊 nemam iskustva s gastritisom i hernijom, ali mogu reći da je meni jako značilo što mi se jedna prijateljica javila na dan aspiracije samo da mi kaže sretno i da misli na mene. U svom iskustvu do sada, često sam se osjećala baš osamljena i jako mi je značila ta jedna poruka. Meni osobno u većini slučajeva ne treba savjet, treba mi samo jednostavno: kako si i mislim na tebe. 

👩🏻35👦🏻34
    👩🏻 Sve ok
    👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
    Pokušavamo od 2021.
    Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
    PFC Prag
    ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, Štoperica
    Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️,⏳KET
    ivis11062@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.