Marija1990 duphaston je isto progesteron samo u drugom obliku, ne znam zašto tako ali ako vam je tako rečeno okej. 🤷🏻♀️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔
FET 04/25 ⏳
Bok svima 🤗
Medenko, Belaa, Marija, žao mi je zbog loših vijesti
Lea i Marelice sretno dalje🍀
Ako sam nekog izostavila, nemojte zamjeriti, čitam napreskokce.
Prodaje li netko možda Prolutex?
Meni je ostalo viška Fragmin, Catafertyl muški i ženski, Proxeed ženski, DHEA-s od Swansona, Q10 onaj mitohondrijski - to sve prodajem po nekoj cijeni koju se dogovorimo.
Svakako bih htjela pokloniti Utrogestan, Estrofem i Folacin kome treba jer to ne koristim uopće.
Bila bih najsretnija da mogu sve pokloniti, no naš put još nije gotov, a znate i same koji su ovo sve izdaci…
Prodajem ja Prolutex. Odnosno, danas sam taman zvala Ljekarnu Filipović, da li ga mogu vratit. Ja sam uzela u petak nakon aspiracije dvije kutije (14 ampula ukupno), i prema otpusnom pismu, trebala sam pikat svaki drugi dan. Prvu sam piknula u subotu, a u nedjelju smo primili loše vijesti i rekli su mi da prekinem s terapijom s obzirom da neće bit transfera.
U Ljekarni su mi rekli da lijekove nije moguće vratiti po zakonu, ali ih mogu donijet njima i oni mi mogu dati neke s dužim rokom trajanja ili naknadno u trenutku kada će mi trebat (za idući postupak).
👩🏻 1990. Euthyrox 75 za uredan TSH, ostalo uredu
👨 1995. sve uredu
- pokušavamo od 2022. prirodno
Poliklinika IVF
- 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
- 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
- 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌
Marija1990 duphaston je isto progesteron samo u drugom obliku, ne znam zašto tako ali ako vam je tako rečeno okej. 🤷🏻♀️
Tako je. Nakon aspiracije, prema otpusnom pismu, uzimala sam progesteron na tri načina - vaginalno, oralno i injekcije. Nakon propalog transfera, rekli su da prestanem s vaginaletama i injekcijama, a Duphaston smanjim s 3x1 na 2x1.
E, ja imam Cyclogest (načeta kutija od zadnjeg postupka, mislim da je ostalo 11 komada) - poklanjam ako nekome treba.
👩🏻 1990. Euthyrox 75 za uredan TSH, ostalo uredu
👨 1995. sve uredu
- pokušavamo od 2022. prirodno
Poliklinika IVF
- 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
- 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
- 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌
Pozdrav curke,
Test negativan, tamno smede od jutros maloprije kombinacija sa krvi dr. je rekao da prekinem terapiju, nista ni ovaj put.😢
Napravit cu mjesec - dva pauzu pa onda u FET
🧔 41
🙋♀️37, AMH 20
👩❤️👨 2020.
2022. AIH ➖
2023. AIH ➖
IVF 9.2024. ET x2 beta ➕.... biokemijska
IVF 3.2025. ET x2 ➖️
Cure postoje li neka istrazivanja/mišljenja kad je ok ici u FET? Ja razmišljam da odmah ovaj ciklus idemo u FET ali da doslovno nitko ne zna i da idem odmah raditi (sada sam bila 2 tjedna doma) i ak nije tad ne upali pauzirati koji mjesec, malo se posvetiti sebi, vježbati.. Uprasila sam se prvod od blagdana, sad i ta stimulacija, grozno se osjećam u svojoj koži..Sve nade sam pomagala u ovo jer fakat nije bilo nikakvih simptoma menge, samo muka i zgaravica i još si mislim kod super smo doktora, imam dva uspješna ivfa iza sebe..pa trebalo bi uspjeti..i onda ovakav kraj..Kasnije sam skontala da postoji miiikro sjena na testu ali za 13dnt bi trebalo biti ipak jače.. čak i za trodnevne junake ❤️
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Čekamo betu ❤️🙏
Hrabrice stavi nam sliku testa ako želiš da skupa vidimo
Mislim da su cure pisale da se u FET može odmah idući ciklus...
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.2
Muž normosp.
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: 5/2025.
Hrabrice, žao mi jr zbog testa.. Što se tiče FET-a, možeš odmah sa sljedećim ciklusom. Vidi kako ćeš se osjećati, ako nisi ok, možda bolje napraviti pauzu i uzeti malo vremena da dođeš sebi, psihički i fizički.. 💙
.
Samo da javim da ništa od mog FET-a u ovom ciklusu. Ona dva folikula koja su bila su vj. jučer pukla prije pune zrelosti pa ni žuto tijelo ni hormoni nisu dobri.. Čekamo sljedeći ciklus, nadam se da ću biti bolje sreće.. 😔🙏
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸3/25 - FET odgođen, loš ciklus
🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
verbena.forum@gmail.com
Jane23 kod mene je ista situacija i pila sam iste pilule kao i ti, ja sam krenula krvariti negdje 22.dan ciklusa unatoc piulama, doktor mi je rekao da to znaci da su za mene te pilule preslabe ako cu ih ikada vise trebati, da ovaj mjesec ciklus moze biti drugaciji od ostalih jer krecemo sa stimulacijom. Jesi li krenula s lijekovima za stimulaciju? U istoj smo klinici, kada imas iduci pregled?
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF postupak
Hrabrice, žao mi jr zbog testa.. Što se tiče FET-a, možeš odmah sa sljedećim ciklusom. Vidi kako ćeš se osjećati, ako nisi ok, možda bolje napraviti pauzu i uzeti malo vremena da dođeš sebi, psihički i fizički.. 💙
.
Samo da javim da ništa od mog FET-a u ovom ciklusu. Ona dva folikula koja su bila su vj. jučer pukla prije pune zrelosti pa ni žuto tijelo ni hormoni nisu dobri.. Čekamo sljedeći ciklus, nadam se da ću biti bolje sreće.. 😔🙏
Verbena, sretno u sljedećem ciklusu, vjerujem da vrijeme sporo prolazi, ali ne možemo iz ove kože! 💪🙏🤗
Marija1990, meni je M kasnila nekoliko dana (mislim 3 dana), a sljedeća je bila regularna...
Hrabrice i Nicoll, žao mi je, držite se! 🫂
🙍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
🙍♂️87' oligizoospermia, visok prolaktin
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - PRIRODNI POSTUPAK (ICSI)
3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
27.03.2025. ET 3 dan, 8st 🙏⏳️
Lori ma bolje ne, psiha vjerojatno vidi što zeli vidjeti ..
Jel i nakon feta ide brevactid?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Čekamo betu ❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji