Pitam se da je transfer ostavljen za pon jel bi bilo isto, ali vjerojatno je bolje što točnije vratiti vremenski s endometrijem 🤔
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Cestitam na plusicima, betama, srcekima ❤️❤️ nrk sve bude dosadnoni skolski do kraja svakoj od vas/nas.. Ja sam danas 8+1, sise me zabolr, tu i tamo neki grc osjetim, krvarenja nema nikakvih hvala bogu i tek 03.04. uzv, vec sam bila u napasti da idem negdje privatno, ali izdrzat cu jos taj tjedan, nadam se da ce sve bit ok i da ce mi moj gin pustiti da cujem srce i da cu dobiti slikicu koju s nestrpljenjem ocekuju i mm i nasa velika seka... Sad bas gledam i citam za progesteron sta pisete, mebi nisu to nikad kontrolirali, jesam na pocetku kod skupljanja svih nalaza, ali kasnije kod transfera nista, a redovno u postupcina bila na cyclogestu i prolutexu..
Ja sam isto inace isla u madarsku po prolutex, dva dana prije nazvala ili poslala mail da narucim, kutija 33 e, isto u Letenije..
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩷 03.11.2025. 🩷 N 🩷
akupunktura
Pozdrav, obzirom da mi je sljedeći po redu 13 transfer embrija, voljna sam probati i nešto ne svakidašnje.
Jel ima netko u ZG preporuku za akupunkturu? Ili je to cista glupost? Mozda bolje da odem na masažu?
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Drage cure,
evo ja jučer bila na aspiraciji, 8 js, jutros dobila info da je bilo 5 zrelih, a samo se jedna oplodila. Znam da je jedna dovoljna, nadam se da će se u redu razvijati i da će biti dobitna! Pokušavam biti optimistična, ali ne zvuči mi dobro... Je li netko od vas imao slično iskustvo?
🙍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
🙍♂️87' oligizoospermia, visok prolaktin
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - ICSI - 3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
27.03.2025. ET 3 dan, 8st BETA ❌️
🟡 konzultacije -> kariogrami uredni, DNK fragmentacija spermija 48%
🟡 8/2025 novi postupak ⏳️
Baccarat, Ikar, Lori 🫂❤️
Hvala vam cure, imam osjećaj da mi je ovo bio samo jedan usputni pokušaj, nakon dva pobačaja ovaj minus na testu je bilo jako lako za "preboliti". Taj dan mi je bila kriza, drugi dan sam već bila dobro..
Bebolina i Marisha isti protokol kao i zadnji put - elonva i pergoveris.
A probati ćemo još u Repromedu, moram na neke konze otići pa da vidim šta doktor kaže.
Stavile su mi cure bubu u uho za Prag, ali ne znam ni sama koliko mi je to bolja opcija osim što je minimalno duplo skuplja.
Meni je Prag backup opcija za donaciju kada za to dođe vrijeme ali ne znam ima li smisla tamo pokušati sa svojim stanicama, ne znam što može biti bolje i uspješnije nego ovdje.
Sanii sve znam, kao i ti.. ❤️😘🥰
Libo i ti si već više od pola puta prošla.. 🥰
Slee 🫂❤️
Marisha ne znam šta da ti kažem, doktor je samo rekao da mu je jako žao i da je frustirajuće, nije ništa spominjao za dalje, vidjet ćemo šta će reći uživo. Zadnji put mi je već rekao da ne zna šta sa mnom jer nemam nikakvih problema osim te vražje endometrioze i da se čini da sam jednostavan slučaj, a nikako do rezultata. I Stanić je komentirao da su embriji lijepi, da sve izgleda ok i opet ništa.
Marija, Giselle, Xoxo ❤️🫂
Giselle ostala sam ti dužna informaciju, dobili smo uredne nalaze kariograma iz Klaićeve nakon 12 dana. Naravno poštom još uvijek nisu stigli nego samo mailom ali valjda hoće jednog dana.
Dunya čestitam, super priča, vjerujem da je bilo iznenađenje samo takvo.. 🥰
Tera čestitam na pišulincu, uzivajte, mazite se i ljubite, tebi želim brz oporavak.. 🩵🩵
Super za kariogram, drago mi je da je sve ok. Nadam se da će i nama nalazi doći na mail tako brzo. Želim ti da sljedeći put bude uspješno.
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Riamaro hvala ti! 🥰 Super da ne moraš odgađati postupak. Sretno! 🍀
IvonaSi2509 koliki ti je TSH? Ja sam s drugom betom kontrolirala i TSH, i uredan je (2,0) ali ja sam na Euthyrox 25 mcg dok sam u postupku, inače nemam problema sa štitnjačom osim TSH koji bude nekad 2 nekad 3,5 pa su zato dali terapiju. Za pregradu na maternici nemam iskustva, ali nekako mi zvuči da bi moglo ometat implantaciju ako je na nezgodnom mjestu. Jesi tražila drugo mišljenje o tome? I daj pls ponovi mail jer mi je promaknuo, a izbrisala sam screenshot. 😬
Dodo87 nadam se da govoriš to za svoju prvu i uspješnu trudnoću da ti je padalo na +3? 😍
Sani s obzirom da je krvarenje prestalo, 99% sam sigurna da sam se ogrebala, sad sam pametnija pa stavljam Cyclogest s kirurškim rukavicama. 😅 Iako znam da je krvarenje kod IVF trudnoća postalo gotovo pravilo, a ne iznimka, taj tren kad vidiš krv je užasan. 🥹 Ne, ne ledim nakon Prolutexa jer znam da ne treba zbog sastava, znaš da meni rijetko promakne ikakva informacija vezana uz IVF i kaj kako funkcionira. 😂Tako da sam odvojila pikanje Prolutexa i Clexane na razmak od 3h, (ionako su mi rekli da odvojim barem 2h Prolutex i Clexane), pa si dajem Clexane zadnje u danu u 18h i onda ledim 5-10 min. Znam da se, još otkad sam Lovenox pikala nakon op. nakon heparina preporuča ledit mjesto uboda i fakat mi je pomagalo. Daj mi please ostavi mail u potpisu na kratko da si ga zapišem, nemam ga, a mislila sam da ga imam. 🤭
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Ana čestitke neka bude školski i dosadno ❤️🙏🏽✨
Kako ste mi pupice?meni je danas 8dan,sutra mislim pisnuti,iako me danas krenulo boliti kao da ću dobiti M,koja i treba doci sad negdje pa možda ne dočekam ni betu u ponedjeljak😔
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
Cure, evo kratki update od mene.
Danas treći ultrazvuk, plus vadili smo E2. Po ultrazvuku, sve se razvija u skladu s očekivanjima doktora. Neki folikuli već su sada preveliki, doktor očekuje da će ih biti oko 8 "urednih" za aspiraciju.
Ako nalaz E2 danas bude ok, aspiracija je u petak. Danas još Menopur i Cetrotide, sutra Ovitrelle i Decapeptyl, u petak u 8 ujutro smo u poliklinici.
Pokušavam biti smirena, ali psiha mi je u kaosu...
Svim curama želim pomake u pozitivnom smjeru, možemo mi to! 🍀
👩🏻 1990. Euthyrox 75 za uredan TSH, ostalo uredu
👨 1995. sve uredu
- pokušavamo od 2022. prirodno
Poliklinika IVF
- 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
- 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
- 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌
Razumna ja sam razmišljanja da je u životu, pa tako i u ovoj borbi, najvažnije slušati sebe i svoj unutarnji glas. Ako imaš osjećaj da bi ti to pomoglo, go for it.💪🏻❤️ Ja sam išla na akupunkuru u nekoliko neuspješnih postupaka, ali i dalje mislim za žene koje mogu podnijeti iglice, da je to odlična stvar za napravit prije transfera. Meni je s vremenom postalo jasno da je moje tijelo preosjetljivo za taj tretman (ljudima se bez problema stavi 15-30 iglica, a ja već na prve 3 reagiram pretjerano i ne bi mi stavila više od 7 kom. Tako da bi za mene manji stres bio odlazak na masažu, ali ja spadam u rijetke osobe kojima akupunkura ne paše, tako da se ne vodi mojim primjerom. Slušaj sebe! 🥰
Natalie0407 kod IVF trudnoća preporuka liječnika je vaditi dvije bete u razmaku od 48h da se utvrdi u kojem smjeru ide trudnoća, ako se pravilno dupla, nema potrebe za trećom betom, to rade samo manijaci poput mene. 😂
Divna to u prirodnom ciklusu je tako da se gleda kad je bila O, najbolje je ravnati se kako doktori kažu i vjerovati da će to biti perfect timing! 🍀❤️
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Drage cure,
evo ja jučer bila na aspiraciji, 8 js, jutros dobila info da je bilo 5 zrelih, a samo se jedna oplodila. Znam da je jedna dovoljna, nadam se da će se u redu razvijati i da će biti dobitna! Pokušavam biti optimistična, ali ne zvuči mi dobro… Je li netko od vas imao slično iskustvo?
Aspiracija 3 js, do petog dana se razvila samo 1 blastica. Imam dječaka koji puni uskoro 2 godine💙🙃
Bila sam pesimistična oko cijelog postupka i rezultata aspiracije i na kraju jedna je stvarno bila dovoljna.
Držimo 🤞da je ta jedna borac🍀🍀🍀🍀
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;Th:Oleovit D3, Euthyrox, Novalac, Cyclogest
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️