Marija1990 sretno, najsretnije u petak! 🍀🙏🏼❤️
Natalie0407 a da, strahovi su normalni pogotovo u ranoj trudnoći, a vjerojatno i kasnije. Bitno je da ga osjetimo, ali ne dozvolimo da nas preuzme. Teška je to borba, svakodnevna. 😅
Dodo87 awww so beautiful. 🙏🏼😍 Znači imaš curicu od 5 godina. ❤️
Razumna razumijem te. Napravi kako želiš, čim ti je palo na pamet možda bi trebala to probati. Znam da ti um nema volje, tako se valjda i štiti od razočaranja i nove boli, ali srce te tjera naprijed. Srce glasno šapuće. 🙏🏼❤️
Sani jesam; sad sam si ga screenala. Thanks! 😍
Hope82 mora se držati na suhom mjestu do 25 stupnjeva, tako da ne držim u fridžu, nego na sobnoj temp. Kad si si dala jučer? Mislim da je mudro pomicati pola do max sat po sat, pa kroz par dana doći do 18h. To ti je moj laički savjet.
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Nikkitta, da, da, ne bih te tješila negativnim primjerom 😊
Utjeha je zapravo i za Leu, jer se taj put blastica stvarno brzo implantirala i sve je išlo brže, tako da je stvarno svaka trudnoća drukčija i držim fige da ćete uskoro obje čuti ❤️
Di nam je Tinčica?Saniii, hvala ti, kad ti meni odgovoriš ja znam da je to to 🤗
Tu sam ja, pratim Vas svaki dan. Ja sam kao sjena u pozadini.. Samo sam u tolikom strahu skroz i nisam ni malo opuštena. Imala sam puno pretraga za napraviti. THS, Glukoza, KKS, urinokulturu, vađenje krvi na spolne bolesti - svi nalazi su uredni. Bila sam na uzv 5+4 tt i vidjelo se titranje srca i doktor je označio FHR+
Sad čekam uzv u petak 28.03 i idem ponovno na lipide. Bome ti lipidi dosta koštaju 220 e za uzv i lipide, ide se svaka 2 tj do 12 tt al kontam da ću pitat dali je to neophodno nakon sad već 3. doze , ako je ići ću al ako nije baš nužda neću ići. Pa to je još 4 x cca, malo je puno a ako nije nužno nebi išla…
Sretno svima cure ❤️
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Nikitta ne mogu ti opisati emocije kad sam pročitala da si trudna 💞😍 želim ti mirnu i školsku trudnoću 🙏🏻❤️
I ja sam u nekoliko navrata krvarila na početku trudnoće, najjače na početku, nisu vidjeli odakle, a uglavnom mi se ponavljalo kad sam bila više na nogama..sve tegobe koje su mi stvarale paniku su nestale negdje iza desetog tjedna.. I sad kad gledam unazad toliko mi je žao da mi mpo borilice ne možemo uživati bezbrižno u trudnoći jer kad sada gledam ovaj smotuljak pored sebe definitivno bi mu dala puno više ljubavi dok je bio u buši nego se zamarala preispitivanjem simptoma..ali to je jače od nas i gotovo je nemoguće opustiti se nakon toliko neuspjeha.. Zato ti od srca želim da maksimalno uživaš u svakom danu koji je pred tobom.. Grlim 💞
Roxy hvala ti 😘
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
AnaZk Čestitam na ❤️
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
UZV 6.8.🔭🩺
Jel imao netko situaciju kao ja, UZV točno treći tjedan nakon FETa? Kako je prošlo? Pokušavam se srediti, ali već mi pada na pamet otići negdje u bolnicu i tražiti UZV.
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
UZV 6.8.🔭🩺
Barbiii to je predivno i drago mi je zbog tebe! Znači ima nade! 🫂💓
Saniii hvala, ne...preko telefona sam samo dobila info da je 1 js oplođena i dojam da ni oni ne znaju zašto je tako...KBSplit
Nekako ne želim izgubiti nadu jer ne mogu iz ove kože pa šta Bog da!
Verbena jesi li tu? Nisam ispratila u kojoj si fazi...nadam se da je sve dobro 🍀💪
🙍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
🙍♂️87' oligizoospermia, visok prolaktin
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - ICSI - 3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
27.03.2025. ET 3 dan, 8st BETA ❌️
🟡 konzultacije -> kariogrami uredni, DNK fragmentacija spermija 48%
🟡 8/2025 novi postupak ⏳️
Batica držim fige da je ova jedna borilica i izdrži! 💪 Samo ona je dovoljna za doći do cilj. Ja bi na tvom mjestu tražila objašnjenje, zašto je ispodprosječna oplodnja...
lea25 znam da je ovo čekanje i iščekivanje najgora stvar. Ja nekako vjerujem da je stvarno rano, pogotovo s obzirom na datum FET-a. Vjerujem da ćete u ponedjeljak čuti otkucaje. 🍀💪
Medenko & NATALIE0407 držim fige da testovi pokažu crtice! 🤞✨
Ana_ZK_101 hvala ti! ❤️ Predrago mi je da ste dočekali srčeko, vidim u potpisu da je put bio dug i težak. Želim dosadu nadalje.
Nikkitta hvala ti, kao i uvijek! ❤️
Ja nisam dobila nikakav info iz Poliklinike vezano za E2, očito je nalaz u skladu s očekivanjima. Ostajemo pri planu - aspiraciju u petak. 🤞
👩🏻 1990. Euthyrox 75 za uredan TSH, ostalo uredu
👨 1995. sve uredu
- pokušavamo od 2022. prirodno
Poliklinika IVF
- 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
- 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
- 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌
Batica držim fige da je ova jedna borilica i izdrži! 💪Samo ona je dovoljna za doći do cilj. Ja bi na tvom mjestu tražila objašnjenje, zašto je ispodprosječna oplodnja…
lea25 znam da je ovo čekanje i iščekivanje najgora stvar. Ja nekako vjerujem da je stvarno rano, pogotovo s obzirom na datum FET-a. Vjerujem da ćete u ponedjeljak čuti otkucaje.🍀💪
Medenko &NATALIE0407držim fige da testovi pokažu crtice!🤞✨
Ana_ZK_101 hvala ti! ❤️Predrago mi je da ste dočekali srčeko, vidim u potpisu da je put bio dug i težak. Želim dosadu nadalje.Nikkitta hvala ti, kao i uvijek! ❤️
Ja nisam dobila nikakav info iz Poliklinike vezano za E2, očito je nalaz u skladu s očekivanjima. Ostajemo priplanu - aspiraciju u petak.🤞
Marija1990 tražit ću objašnjenje, jutros me je šokirala informacija pa se nisam snašla. Možda je baš ta jedna nasa mrvica...
Držim fige za aspiraciju...bit ćemo skupa cekalice 💓
Lea, Medenko i Natalie...sretno 💪🍀🥰
🙍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
🙍♂️87' oligizoospermia, visok prolaktin
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - ICSI - 3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
27.03.2025. ET 3 dan, 8st BETA ❌️
🟡 konzultacije -> kariogrami uredni, DNK fragmentacija spermija 48%
🟡 8/2025 novi postupak ⏳️
Hvala svim curama na podršci..znamo da je čekanje na našem putu najteze 😏🙈ali eto vjezbamo zivce i nada umire zadnja u svemu✨🙏🏽💜..
Sretno svim curama u svim fazama,mozak mi je danas na g.o.🤪pa sam sve ispremiješala 😘
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
Darliv hvala ti puno, puno! 🌹❤️ Da, teško je za nas borilice se samo tako opustiti, jer znamo da su ulozi visoki. Tak mi i frendica govori (ona je rodila prije 2 godine isto nakon puno godina muke) da se opustim jer “da je ona barem imala nekog da joj tako govori da će biti sve ok”. Shvaćam ja nju, ali sad kad je rodila i opasnost je prošla, mozak zavarava da se mogla opustiti i uživati i sad joj je, kao i tebi, žao da nije više uživala. Ali, to je zamka. Nije ona mogla unaprijed znati da će sve sretno završiti i lako je govorit “da sam barem ovako ili onako” sad kad zna ishod, ali tada nije znala i radila je u skladu s time. Tako da si ja ne radim nikakav pressing, pokušavam biti prisutna, pričam s bebom, dajem ljubav svaki dan kroz razne načine i rituale, spavam i nosam sliku mrvice s uzv non stop, ali da su strah i briga prisutnu, to je jednostavno part of the deal. Idemo dan po dan. 🙏🏼🍀❤️Uživaj sa svojim smotuljkom sreće i grlim te! 🥰
Medenko još koji dan izdrži, ja nekako vjerujem da će bit plus! 🍀🙏🏼
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji