Ana čestitke neka bude školski i dosadno ❤️🙏🏽✨
Kako ste mi pupice?meni je danas 8dan,sutra mislim pisnuti,iako me danas krenulo boliti kao da ću dobiti M,koja i treba doci sad negdje pa možda ne dočekam ni betu u ponedjeljak😔
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Cure, evo kratki update od mene.
Danas treći ultrazvuk, plus vadili smo E2. Po ultrazvuku, sve se razvija u skladu s očekivanjima doktora. Neki folikuli već su sada preveliki, doktor očekuje da će ih biti oko 8 "urednih" za aspiraciju.
Ako nalaz E2 danas bude ok, aspiracija je u petak. Danas još Menopur i Cetrotide, sutra Ovitrelle i Decapeptyl, u petak u 8 ujutro smo u poliklinici.
Pokušavam biti smirena, ali psiha mi je u kaosu...
Svim curama želim pomake u pozitivnom smjeru, možemo mi to! 🍀
👩🏻 1990. Euthyrox 75 za uredan TSH, ostalo uredu
👨 1995. sve uredu
- pokušavamo od 2022. prirodno
Poliklinika IVF
- 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
- 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
- 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌
Razumna ja sam razmišljanja da je u životu, pa tako i u ovoj borbi, najvažnije slušati sebe i svoj unutarnji glas. Ako imaš osjećaj da bi ti to pomoglo, go for it.💪🏻❤️ Ja sam išla na akupunkuru u nekoliko neuspješnih postupaka, ali i dalje mislim za žene koje mogu podnijeti iglice, da je to odlična stvar za napravit prije transfera. Meni je s vremenom postalo jasno da je moje tijelo preosjetljivo za taj tretman (ljudima se bez problema stavi 15-30 iglica, a ja već na prve 3 reagiram pretjerano i ne bi mi stavila više od 7 kom. Tako da bi za mene manji stres bio odlazak na masažu, ali ja spadam u rijetke osobe kojima akupunkura ne paše, tako da se ne vodi mojim primjerom. Slušaj sebe! 🥰
Natalie0407 kod IVF trudnoća preporuka liječnika je vaditi dvije bete u razmaku od 48h da se utvrdi u kojem smjeru ide trudnoća, ako se pravilno dupla, nema potrebe za trećom betom, to rade samo manijaci poput mene. 😂
Divna to u prirodnom ciklusu je tako da se gleda kad je bila O, najbolje je ravnati se kako doktori kažu i vjerovati da će to biti perfect timing! 🍀❤️
👰🏼♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻♂️OK
2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
2013. LPSC endometrioza. 🏥
2013-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
2014-2020. 1 AIH, 8 IVF postupaka.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
2022-2023. Oporavak. ❤️🩹
2024. 2 propala IVF pokušaja. ❌❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 smrzlića, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4, imamo ❤️!
Drage cure,
evo ja jučer bila na aspiraciji, 8 js, jutros dobila info da je bilo 5 zrelih, a samo se jedna oplodila. Znam da je jedna dovoljna, nadam se da će se u redu razvijati i da će biti dobitna! Pokušavam biti optimistična, ali ne zvuči mi dobro… Je li netko od vas imao slično iskustvo?
Aspiracija 3 js, do petog dana se razvila samo 1 blastica. Imam dječaka koji puni uskoro 2 godine💙🙃
Bila sam pesimistična oko cijelog postupka i rezultata aspiracije i na kraju jedna je stvarno bila dovoljna.
Držimo 🤞da je ta jedna borac🍀🍀🍀🍀
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
🧔37g-Oligoastenozoospermia (9/24)
🟡Vinogradska
4 neuspješna postupka❌❌❌❌
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025-Gonal+Cetrotide💉➡️
Razumna ja sam razmišljanja da je u životu, pa tako i u ovoj borbi, najvažnije slušati sebe i svoj unutarnji glas. Ako imaš osjećaj da bi ti to pomoglo, go for it.💪🏻❤️ Ja sam išla na akupunkuru u nekoliko neuspješnih postupaka, ali i dalje mislim za žene koje mogu podnijeti iglice, da je to odlična stvar za napravit prije transfera. Meni je s vremenom postalo jasno da je moje tijelo preosjetljivo za taj tretman (ljudima se bez problema stavi 15-30 iglica, a ja već na prve 3 reagiram pretjerano i ne bi mi stavila više od 7 kom. Tako da bi za mene manji stres bio odlazak na masažu, ali ja spadam u rijetke osobe kojima akupunkura ne paše, tako da se ne vodi mojim primjerom. Slušaj sebe! 🥰
Natalie0407 kod IVF trudnoća preporuka liječnika je vaditi dvije bete u razmaku od 48h da se utvrdi u kojem smjeru ide trudnoća, ako se pravilno dupla, nema potrebe za trećom betom, to rade samo manijaci poput mene. 😂
Divna to u prirodnom ciklusu je tako da se gleda kad je bila O, najbolje je ravnati se kako doktori kažu i vjerovati da će to biti perfect timing! 🍀❤️
Kod nas se vadim samo jednom i to 14 dana nakon kryo. Ako je uredna nastavlja se sa terapijom i tjedan dana poslije radi se prvi uz. Zato mi je cudno da se vadi vise puta. Ma nisi ti manijak samo to je jace od nas,strah iscekivanje kako ce proc.
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2014 op propuhivanje jajnika
2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
2015 odmor
2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
7 blastocise ❄️
Jaki hiper tjedan dana bolnice
2 mjeseca pauze
2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
2025 3mj 3 kryo
Izvještaj…
Jučer popodne krv prilikom brisanja, malo više, pa malo manje, pa opet više. Jutros prvo samo prozirno narančasto smeđe I onda dalje smeđi iscjedak.
Išli odmah danas na UZV jer čekanje do sutra nema šanse.
Veličina po danima, čuli jedno snažno ❤️…
Baby dust svima ✨💫🌟💫✨💫
Čestitam ❤️🍀
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
🧔37g-Oligoastenozoospermia (9/24)
🟡Vinogradska
4 neuspješna postupka❌❌❌❌
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025-Gonal+Cetrotide💉➡️
Vidim da vecina vas vadi betu par puta,je li to na preporuku doktora ili vi to same radite?
Tražili su doktori da nakon pozitivnog kućnog testa 9dnt izvadim prvu betu i onda za 2 dana (48 sati) ponovo. Pravilno se duplala pa nisam morala dalje vaditi .
Hvala na odgovoru, kod nas se vadi samo jednom i to 14 dnt,pa mi je to malo bilo cudno.
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2015 odmor
7 blastocise ❄️
2 mjeseca pauze
2025 3mj 3 kryo
Anačestitke neka bude školski i dosadno ❤️🙏🏽✨
Kako ste mi pupice?meni je danas 8dan,sutra mislim pisnuti,iako me danas krenulo boliti kao da ću dobiti M,koja i treba doci sad negdje pa možda ne dočekam ni betu u ponedjeljak😔
Anačestitke neka bude školski i dosadno ❤️🙏🏽✨
Medenko mi smo u blizu onda. Meni je danas 6 dana,Ali nemislim radit test prije 10 dana to je sigurno,jer znam da cu sama sebe izludit tako jos vise. Apoteke,Drogerie izbjegavam u velikom Krugu da nebi svratila i uzela test jer znam da bi ga i uradila. I ja osjetim lagane bolove i zatezanje Ali to je normalno. Popij Magnesium da se misici malo opuste.
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2015 odmor
7 blastocise ❄️
2 mjeseca pauze
2025 3mj 3 kryo
Nikkitta, da, da, ne bih te tješila negativnim primjerom 😊
Utjeha je zapravo i za Leu, jer se taj put blastica stvarno brzo implantirala i sve je išlo brže, tako da je stvarno svaka trudnoća drukčija i držim fige da ćete uskoro obje čuti ❤️
Di nam je Tinčica?
Saniii, hvala ti, kad ti meni odgovoriš ja znam da je to to 🤗
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4 ili 5/2025 ⏳️
dodo87.forum@gmail.com
Draga Nikita ne znam sto bi ti rekla. Muz i ja smo skroz promijenili navike i prehranu zbog ivf... Trenutno malo vise uzivamo u životu jer sam ja prihvatila da mi život neće biti bolji ako dobijemo dijete samo drugačiji. Nije da mi je svejedno ali vise ni nemam neka očekivanja. Mislim da me je splasnulo uzbuđenje zbog svog tog pikanja, punkcija i transfera.
A i danas je bas neki dan za posvađati se, pa makar sam sa sobom 🤣
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔