Nikkitta evo maila opet
ivona.sipura@hotmail.com
Zagubio mi se post od danas pa ti pišem ovako. ❤️ A o detaljima ćemo preko maila,ubi me forum 🤣
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
08.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Hvala cure na podrsci to bas dosta znaci,pogotovo sto sve prolazimo slicno i znamo koji je to osjecaj. Ja Sam sad za sad mirna,pa vidjet cemo Do kad. Svim curama u svim situacijama sretno da se nase strpljenje Isplati. Ali ja Do sad nisam bas bila mirna i uzivala u trudnoci ovijek je bilo neko iscekivanje sta ce i kako ce bit.
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2014 op propuhivanje jajnika
2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
2015 odmor
2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
7 blastocise ❄️
Jaki hiper tjedan dana bolnice
2 mjeseca pauze
2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
2025 3mj 3 kryo
Netko me pitao da javim rasplet situacije s pozitivnom LH trakicom u nedjeljuugl u ponedjeljak se još nije sa sigurnošću vidjela O na UZV ali pošto sam i krv vadila i LH je bio visok nisam si dala nikakvu stopericu, danas opet ujutro kontrola gdje se vidjela O tako da računaju da je bila jučer i transfer je pomaknut s pon na sub! Od danas cyclogest
Ja sam danas bila takodje na UZV i doktorka smatra da je O vec bila i po njenoj preporuci odloziti transfer za iduci ciklus. Malo je reci da sam sludjena drugi put odlazemo transfer. Ona je rekla da mozemo nastaviti sa pretpostavkom da je ovulacija bila juce ali da nije sigurna tako da sam i ja pristala odloziti jer joj verujem. Nadam se da ce kod tebe biti pozitivan ishod. Drzim fige 🤞🍀

🙎🏻♀️35 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️45 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
3.2025 Pfc Prag 4❄️ blastociste
4.2025 Fet 1 blastociste ➡️ Beta 14dpt 1229
2.6 Imamo ❤️
Cure, možete li podijelit svoja iskustva s EmbryoGlue, ZyMot tehnologijom obrade spermija i Time-lapse tehnologijom zametaka.
Da li ste koristili nešto od toga, kakva su iskustva /uspješnost?
Nas to čeka kroz dva dana i trebamo donijet odluku da li želimo probati s time. Čitam o tome, ali voljela bi čuti od vas.
👩🏻 1990. Euthyrox 75, ostalo uredno
👨 1995. sve uredno
- pokušavamo od 2022. prirodno
Poliklinika IVF
- 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
- 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
- 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌
- 11/2025 novi postupak - ICSI ⏳
Cure, možete li podijelit svoja iskustva s EmbryoGlue, ZyMot tehnologijom obrade spermija i Time-lapse tehnologijom zametaka.
Nas to čeka kroz dva dana i trebamo donijet odluku da li želimo probati s time. Čitam o tome, ali voljela bi čuti od vas.
U zadnjem sam koristila glue i time lapse..koliko vidim u IVF pol si kao sta sam i ja bila. Ako se dobro sjecam to je bilo u cijeni (i ja bila zacudjena😂 jer do tada se placalo odvojeno). Zymot nisam jer je receno da nam ne treba. Ne znam kakva je situacija ako je preko HZZOa. Na tvojem mjestu ja bi ih nazvala i pitala ako je u cijeni sve i dalje (u slucaju da placas postupak). Glue sam koristila i prije kada je bila biokemijska i sada kada sam ostala trudna. Nekako mislim da ne moze skoditi, a meni je lakse u glavi bilo da sam sve probala🤷♀️ Sretno❤️
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Netko me pitao da javim rasplet situacije s pozitivnom LH trakicom u nedjeljuugl u ponedjeljak se još nije sa sigurnošću vidjela O na UZV ali pošto sam i krv vadila i LH je bio visok nisam si dala nikakvu stopericu, danas opet ujutro kontrola gdje se vidjela O tako da računaju da je bila jučer i transfer je pomaknut s pon na sub! Od danas cyclogest
Ja sam danas bila takodje na UZV i doktorka smatra da je O vec bila i po njenoj preporuci odloziti transfer za iduci ciklus. Malo je reci da sam sludjena drugi put odlazemo transfer. Ona je rekla da mozemo nastaviti sa pretpostavkom da je ovulacija bila juce ali da nije sigurna tako da sam i ja pristala odloziti jer joj verujem. Nadam se da ce kod tebe biti pozitivan ishod. Drzim fige 🤞🍀
Ti si u Pragu? A gdje si obavila UZV? Nije sigurno kad je bila jer ti je prijašnji uzv bio par dana prije? Zao mi je da opet odgadas 😒 da nisam radila te trakice i dosla na pregled u pon isto bi vjerojatno odgoditi
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Koristila sam time lapse i embryoglue 1x, meni je rezultat bio isti ali ga planiram opet uzeti sad. Time lapse je taj malo bolji inkubator gdje ne moraju vaditi oplodene js i gledati razvoj nego sve prate kamerom..ja sam isto išla mišlju ne može skoditi i pošto je bio 1.postupak htjeli smo sve...zymot nismo ne sjećam se zašto jel netko rekao da.ne treba ili kako 🫢
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Baš se puno toga izdogađalo od mog zdnjeg javljanja pa sam pokušala sve pročitati i poloviti...
Tera čestitke na dečkiću!! Brzi oporavak želim i uživaj sad na najjače 🥰
Darliv, sretno dalje do kraja ☺️
Baccarat, baš mi ke drago za UZV i držom fige za dalje!! ☺️
Lea, vjerujem da je možda ipak bilo prerano i nadam se da će na sljedećem UZV sve biti dobro! 🙏☺️
Nikita, drago mi je za UZV i sretno dalje 🥰 Inače, što se tiče liječenja heplex siplexa i zostera u trudnoći - daju se aciklovir tablete kao i kod osoba koje nisu trudne jer su sigurne.
Slee, ako tegobe dugo traju ili se ponavljaju, dobro bi bilo ipak odraditi briseve da znaš točno o čemu se radi.
Znam da sam vas puno izostavila, pamćenje me ipak ne služi toliko dobro da mogu memorirati 20 propuštenih stranica, ali svima vam želim sreću ☺️
Btw, ima možda neka od vas ideju kako da učinim ovaj prijevod dostupan svima na ovoj temi? Mogu nekako uploadat taj pdf na forum? Ili da vam šaljem na mail?
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
🔸10/24 ET 1 3dn ❌
🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣
Hvala ti, sad sam već mirnija, IVF kalk kaže 5+6 sto je prikazano na UZV 🥰

👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️36, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
Marija, glue smo sad koristli na transferu jos imam dosta do testa pa cu naknadno znati dali je pomoglo.
🧔 43
🙋♀️38, 2023 AMH 20, 2024 AMH 28,
30.09. 2025 Feritin 11, Folna 67, Vitamin D 103, AMH 13, FSH 14,5 🤷♀️
👩❤️👨 2018.
2023. 2x AIH ➖
IVF 8.2024.🥚 10, 🐧1, ET x2 beta ➕.... biokemijska
IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 beta ➕️ missed ab. 8tt 💔
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji