Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marija1990
    25. Ožujak 2025. 16:02

Batica držim fige da je ova jedna borilica i izdrži! 💪 Samo ona je dovoljna za doći do cilj. Ja bi na tvom mjestu tražila objašnjenje, zašto je ispodprosječna oplodnja...
    lea25 znam da je ovo čekanje i iščekivanje najgora stvar. Ja nekako vjerujem da je stvarno rano, pogotovo s obzirom na datum FET-a. Vjerujem da ćete u ponedjeljak čuti otkucaje. 🍀💪
    Medenko & NATALIE0407 držim fige da testovi pokažu crtice! 🤞✨
    Ana_ZK_101 hvala ti! ❤️ Predrago mi je da ste dočekali srčeko, vidim u potpisu da je put bio dug i težak. Želim dosadu nadalje. 
    Nikkitta hvala ti, kao i uvijek! ❤️

Ja nisam dobila nikakav info iz Poliklinike vezano za E2, očito je nalaz u skladu s očekivanjima. Ostajemo pri planu - aspiraciju u petak. 🤞

👩🏻 1990. Euthyrox 75 za uredan TSH, ostalo uredu
    👨 1995. sve uredu
    - pokušavamo od 2022. prirodno
    Poliklinika IVF
    - 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
    - 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
    - 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌

• Batica
    25. Ožujak 2025. 16:09

Marija1990

Batica držim fige da je ova jedna borilica i izdrži! 💪Samo ona je dovoljna za doći do cilj. Ja bi na tvom mjestu tražila objašnjenje, zašto je ispodprosječna oplodnja…
    lea25 znam da je ovo čekanje i iščekivanje najgora stvar. Ja nekako vjerujem da je stvarno rano, pogotovo s obzirom na datum FET-a. Vjerujem da ćete u ponedjeljak čuti otkucaje.🍀💪
    Medenko &NATALIE0407držim fige da testovi pokažu crtice!🤞✨
    Ana_ZK_101 hvala ti! ❤️Predrago mi je da ste dočekali srčeko, vidim u potpisu da je put bio dug i težak. Želim dosadu nadalje.Nikkitta hvala ti, kao i uvijek! ❤️

Ja nisam dobila nikakav info iz Poliklinike vezano za E2, očito je nalaz u skladu s očekivanjima. Ostajemo priplanu - aspiraciju u petak.🤞

Marija1990 tražit ću objašnjenje, jutros me je šokirala informacija pa se nisam snašla. Možda je baš ta jedna nasa mrvica...
    Držim fige za aspiraciju...bit ćemo skupa cekalice 💓
    Lea, Medenko i Natalie...sretno 💪🍀🥰

🙍‍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
    🙍‍♂️87' oligizoospermia, visok prolaktin
    Pokušavamo 5 godina...
    🟡 1/2025. - PRIRODNI POSTUPAK (ICSI)
    3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
    🟡 3/2025 Bemfola 225
    24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
    27.03.2025. ET 3 dan, 8st BETA ❌️
    🟡 ⏳️ konzultacije

💜Medenko
    25. Ožujak 2025. 16:54

Hvala svim curama na podršci..znamo da je čekanje na našem putu najteze 😏🙈ali eto vjezbamo zivce i nada umire zadnja u svemu✨🙏🏽💜..
    Sretno svim curama u svim fazama,mozak mi je danas na g.o.🤪pa sam sve ispremiješala 😘

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

Nikkitta
    25. Ožujak 2025. 17:32

Darliv hvala ti puno, puno! 🌹❤️ Da, teško je za nas borilice se samo tako opustiti, jer znamo da su ulozi visoki. Tak mi i frendica govori (ona je rodila prije 2 godine isto nakon puno godina muke) da se opustim jer “da je ona barem imala nekog da joj tako govori da će biti sve ok”. Shvaćam ja nju, ali sad kad je rodila i opasnost je prošla, mozak zavarava da se mogla opustiti i uživati i sad joj je, kao i tebi, žao da nije više uživala. Ali, to je zamka. Nije ona mogla unaprijed znati da će sve sretno završiti i lako je govorit “da sam barem ovako ili onako” sad kad zna ishod, ali tada nije znala i radila je u skladu s time. Tako da si ja ne radim nikakav pressing, pokušavam biti prisutna, pričam s bebom, dajem ljubav svaki dan kroz razne načine i rituale, spavam i nosam sliku mrvice s uzv non stop, ali da su strah i briga prisutnu, to je jednostavno part of the deal. Idemo dan po dan. 🙏🏼🍀❤️Uživaj sa svojim smotuljkom sreće i grlim te! 🥰
    Medenko još koji dan izdrži, ja nekako vjerujem da će bit plus! 🍀🙏🏼

👰🏼‍♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK
    2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
    2013. LPSC endometrioza. 🏥
    2013-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
    2014-2020. 1 AIH, 8 IVF postupaka.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
    11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
    2022-2023. Oporavak. ❤️‍🩹
    2024. 2 propala IVF pokušaja. ❌❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 smrzlića, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4, imamo ❤️!

💜Medenko
    25. Ožujak 2025. 18:16

Nikkitta

Darliv hvala ti puno, puno! 🌹❤️ Da, teško je za nas borilice se samo tako opustiti, jer znamo da su ulozi visoki. Tak mi i frendica govori (ona je rodila prije 2 godine isto nakon puno godina muke) da se opustim jer “da je ona barem imala nekog da joj tako govori da će biti sve ok”. Shvaćam ja nju, ali sad kad je rodila i opasnost je prošla, mozak zavarava da se mogla opustiti i uživati i sad joj je, kao i tebi, žao da nije više uživala. Ali, to je zamka. Nije ona mogla unaprijed znati da će sve sretno završiti i lako je govorit “da sam barem ovako ili onako” sad kad zna ishod, ali tada nije znala i radila je u skladu s time. Tako da si ja ne radim nikakav pressing, pokušavam biti prisutna, pričam s bebom, dajem ljubav svaki dan kroz razne načine i rituale, spavam i nosam sliku mrvice s uzv non stop, ali da su strah i briga prisutnu, to je jednostavno part of the deal. Idemo dan po dan. 🙏🏼🍀❤️Uživaj sa svojim smotuljkom sreće i grlim te! 🥰
    Medenko još koji dan izdrži, ja nekako vjerujem da će bit plus! 🍀🙏🏼

Nikita iz tvojih usta u Božje uši🙏🏽💜✨
    Dobro si sve ovo rekla ,kako kažu da mi je ova pamet i ono vrijeme,al to nazalost ne funkcionira tako🙈..prva trudnoća mi je bila savrsena i nisam uživala koliko sam htjela jer nisam vjerovala svojoj sreći da je uspjelo od prve i samo sam cekala idući mjesec u grcu..poslije u drugoj koja je otpočetka bila kaos,sve je islo kako ne treba😏..sam tek osvijestila koliko sam trebala uzivati…lijepo je tko uspije pronaći ravnotežu,srecu u malim stvarima i biti ispunjen na vise nivoa  samim procesom od 9 mj.a ne samo cekati kad će porod..
    Sretno trudnice da uzivas u putovanju zivota🤰🏽🤱🏽💜

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

Nata91
    25. Ožujak 2025. 18:51

Evo drage moje moj slučaj.... 14.03. smo suprug i ja išli na konzultacije da vidimo kakav nam je dalje plan te je odlučeno da odmah idemo u prirodan ciklus. Dođem ja 9. dan ciklusa na folikulometriju i nema ništa, ali da se vidimo još jednom prije vikenda da budemo sigurni. Dođem u petak kad imamo folikul od 12 mm, nije baš nešto za 12. d.c.,ali nek dođem u ponedjeljak. Jučer je narastao na 16 mm i izvađeni hormoni. Dali su mi štopericu pa će mi javiti kad si dajem. Zovu me poslijepodne da nemamo vremena za štopericu, hormoni pokazuju da je ovulacija na vratima i odmah ujutro na aspiraciju. Dođem jutros, svi sretni folikul je tu, da se samo lagano presvučem i idem na aspiraciju. Prozvali me prvu, kad ono u sali na uzv folikula nema. 😂😂😂😂😂 Napravljena je inseminacija da baš sve ne propadne 😂 I sad čekam betu ili menstruaciju, iako realno prije mislim da će se pojaviti taj folikul nego da će ovo uspjeti 🤭😆

Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
    Muž (38 god.): sve u redu
    Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    Drugi postupak - veljača 2025.: Vinogradska bolnica, dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    Treći postupak - ožujak 2025.: Vinogradska, prirodni postupak, jedan folikul koji je pukao na dan aspiracije, napravljena inseminacija = negativna beta ❌

lea25
    25. Ožujak 2025. 19:13

Nata 91, evo sad ću reći nešto što sam mrzila sama pročitat, ali vjeruj samo, ovo su igre bez granica i pravila, bas neki dan sam opisala svoj jedini uspjesni postupak u kojem je na dan FETa sve doslovno krenulo nizbrdo, a bio je jedini pozitivan. Tako da nikad ne znaš, tijelo je hram… čudesa. 

👱🏻‍♀️26, sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️35, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    11dnt: Beta 145
    14dnt: Beta 690

FET 03.03.
    UZV 24.3.2025. “6+0” bez ❤️, EO 1mm
    -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
    ⏳UZV ~ 22.4. ~ 🍀

lea25
    25. Ožujak 2025. 19:15

Nikita kad je UZV? Sorry nisam pratila od svog šoka, a znam da si rekla da si iza mene nekako 🤩 

👱🏻‍♀️26, sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️35, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    11dnt: Beta 145
    14dnt: Beta 690

FET 03.03.
    UZV 24.3.2025. “6+0” bez ❤️, EO 1mm
    -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
    ⏳UZV ~ 22.4. ~ 🍀

Nikkitta
    25. Ožujak 2025. 20:07

Nata91 to se tako zna dogoditi, ja sam 2x na prirodnjaku ovulirala noć ili jutro uoči aspiracije. Tik pred salom doduše nisam. 😅 Neka ti to baš donese ludu sreću, kad je i tako ludo krenulo! 🍀🙏🏼
    Medenko hvala ti. Putovanje života. Kako to moćno zvuči. Pridruži mi se brzo! 😍🍀
    Lea25 pisala sam ti da sam bila na hitnoj na uzv jučer (sve odgovara za 5+3 koliko sam bila taj dan) možda ti je promaknuo post. Idi u petak ponovno na uzv ako misliš da će ti to donijeti mir. Samo nemoj da bude opet prerano i da opet imaš stres. Ako si imala fet 3.3., (ne znam jel bila blastica, pretpostavljam?) onda si tek 5+6 danas. Ja sam 5+5, imala sam transfer 1 blastice 4.3. Idući uzv idem tek tijekom idućeg tjedna kad se srce mora čuti. 

👰🏼‍♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK
    2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
    2013. LPSC endometrioza. 🏥
    2013-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
    2014-2020. 1 AIH, 8 IVF postupaka.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
    11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
    2022-2023. Oporavak. ❤️‍🩹
    2024. 2 propala IVF pokušaja. ❌❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 smrzlića, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4, imamo ❤️!

IvonaSi2509
    25. Ožujak 2025. 20:26

Nikkitta evo maila opet
    ivona.sipura@hotmail.com
    Zagubio mi se post od danas pa ti pišem ovako. ❤️ A o detaljima ćemo preko maila,ubi me forum 🤣

👩🏼‍💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
    17.04.25| FET | ❄️❄️ ⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.