Sanjushka, baš mi je žao... Nadam se da ćete dobiti neke odgovore na konzultacijama i ideju za dalje! Grlim i držim fige 🤗😘
Razumna, ja sam išla na akupunkturu u Akupunktura Zagreb kod gđe Suzane. Ona je jako draga i ima iskustva s korištenjem akupunkture kod nas koje smo u MPO-u, ali meni sam tretman nije sjeo pa nisam više otišla nakon prvog puta.
Riamaro, žao mi je za spermiogram.. Mogu misliti koje razočaranje nakon svega.. Ne znam za embriologa kod Škvorca, znam samo da svi hvale Stanića iz Repromeda. Držim ti fige da sve dobro prođe i da vam ovaj ICSI bude dobitan!! 😘😘
P.S.: dok ne smislimo neko pametnije rješenje, ostavila sam mail adresu u potpisu pa mi se slobodno javite ako želite da vam pošaljem knjigu ☺️
Sretno svima!
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
🔸10/24 ET 1 3dn ❌
🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣
Cure kojima nije dobro rasla beta, koliko puta ste ju ponavljale? Kada ste išle na prvi uzv?
AIH 8/23 ❌️
1. Ivf Škvorc 2/24 10js ET 1 bc, beta 17 ❌️
FET 3/24 ❌️
2. Ivf Škvorc 6/24 3js ET 2 trod ❌️
3. Ivf Repromed 10/24 10js 3 bc, ET 1 bc ❌️
Cure, možete li podijelit svoja iskustva s EmbryoGlue, ZyMot tehnologijom obrade spermija i Time-lapse tehnologijom zametaka.
Da li ste koristili nešto od toga, kakva su iskustva /uspješnost?
Nas to čeka kroz dva dana i trebamo donijet odluku da li želimo probati s time. Čitam o tome, ali voljela bi čuti od vas.
I ja sam u Poliklinici IVF i stalno idem privatno. Rekli su da su EGlue i Zymot uračunati u cijenu, tako da zaokružili ili ne, koristit će Vam te metode (zapravo, ako ne zaokružite, reci će Vam isto što i ja pa će Vam oni zaokruziti ili ćete sami). Ako idete preko HZZO, onda se plaća posebno.
I da, nažalost, nisam svejedno imala uspješne postupke, ali ne trebate se mojim primjerom voditi.
Sretnooooo
👨42 👩43
U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
4. Fef 10/24 ❌️
5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice ❌️
6. Cista-prekinut postupak
7. IVF 5/25 2 prazna, 2 puna, 1 sveži transfer 5. dan❌️
8. 6/25 1 🐣 transfer blastice❌️
9. 9/25 3🐣1 cistican, transfer 2 blastice❌️
10. 10/25 1🐣 transfer blastice ⏳️
Marija, ja sam dosad bila 3x u IVF-u, prvi put (kad san zatrudnjela) nije bilo time lapse-a, uzela sam embryoglue i zymot. Ostala dva puta, a to je i sad dok sam imala biokemijsku, platila sam sve troje, inače sam preko hzzo.
Ja sam takva da ću uzeti sve da se kasnije ne grizem, mogla sam ovo ili ono. Sretno 😊
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025, blighted ovum ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Netko me pitao da javim rasplet situacije s pozitivnom LH trakicom u nedjeljuugl u ponedjeljak se još nije sa sigurnošću vidjela O na UZV ali pošto sam i krv vadila i LH je bio visok nisam si dala nikakvu stopericu, danas opet ujutro kontrola gdje se vidjela O tako da računaju da je bila jučer i transfer je pomaknut s pon na sub! Od danas cyclogest
Ja sam danas bila takodje na UZV i doktorka smatra da je O vec bila i po njenoj preporuci odloziti transfer za iduci ciklus. Malo je reci da sam sludjena drugi put odlazemo transfer. Ona je rekla da mozemo nastaviti sa pretpostavkom da je ovulacija bila juce ali da nije sigurna tako da sam i ja pristala odloziti jer joj verujem. Nadam se da ce kod tebe biti pozitivan ishod. Drzim fige 🤞🍀
Ti si u Pragu? A gdje si obavila UZV? Nije sigurno kad je bila jer ti je prijašnji uzv bio par dana prije? Zao mi je da opet odgadas 😒 da nisam radila te trakice i dosla na pregled u pon isto bi vjerojatno odgoditi
Da ja sam u Pragu UZV obavljam u Njemackoj i posaljem njima. Bila sam u petak i tad nije bilo dobro pa su povecali dozu estrogena da bi u utorak vec bilo "kasno". Medjutim sad imam pitanje za ostale cure javili su mi da nastavim sa estrogenom 1-1-1 i pa ubacim utrogestan 1-0-1 kroz narednih 10 dana da bi "zatvotila" ciklus i sledeci dobila na vreme. Da li ste vi cule za takav protokol?

🙎🏻♀️35 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️45 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
3.2025 Pfc Prag 4❄️ blastociste
4.2025 Fet 1 blastociste ➡️ Beta 14dpt 1229
2.6 Imamo ❤️
Jutro cure..napravljen test..nazalost nista😏😔..bijel potpuno..i osjećam da ću dobiti..Ali pretpostavljam da moram nastaviti terapiju do bete jel🙈..nisam pametna da li mi je bolje odmah ići u novi transfer ili malo odmoriti tijelo do svibnja🙄
🙋🏽♀️-42g. 🙋♂️-44g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽
Marija Ja sam koristila uvijek Time lapse jer u Njemackoj bez toga i ne moze tako sam uzela sad i u Pragu jer hocu da pratim razvoj. Glue sam koristila jednom nije bilo uspjesno ali nisu bili ni dobri zamjetci tako da bi uzela opet sad. Zymot smo takodje koristili i tad je bika najgora oplodnja ikada.. ali ako nisu pratila moju pricu ja nisam bila zadovoljna sa klinikom u Njemackoj tako da nije nista cudno sto nije uspjelo. Sretno ti bilo 🍀🤞

🙎🏻♀️35 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️45 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
3.2025 Pfc Prag 4❄️ blastociste
4.2025 Fet 1 blastociste ➡️ Beta 14dpt 1229
2.6 Imamo ❤️
Medenko draga bas mi je za😔koji je danas dnt?
Einar ja sam betu radila 4 puta, 2.po redu je kaskala,a prvi uzv je bio na 5+3. Kakvo je tebi stanje?

Jutro cure..napravljen test..nazalost nista😏😔..bijel potpuno..i osjećam da ću dobiti..Ali pretpostavljam da moram nastaviti terapiju do bete jel🙈..nisam pametna da li mi je bolje odmah ići u novi transfer ili malo odmoriti tijelo do svibnja🙄
A neeee, baš mi je žao
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Medenko draga bas mi je za😔koji je danas dnt?
Einar ja sam betu radila 4 puta, 2.po redu je kaskala,a prvi uzv je bio na 5+3. Kakvo je tebi stanje?
Pa mislim da nije dobro...prva beta 116,druga 181, a treća 339. Čekam doktora da mi se javi. Jučer mi je sestra rekla da za prvi uzv narucuju tek za 2-3 tjedna, što mi djeluje predugo,pogotovo u ovoj situaciji i iskreno se nadam da ću moći ranije. Fet je bio 10.03.
Medenko žao mi je 🙁
AIH 8/23 ❌️
1. Ivf Škvorc 2/24 10js ET 1 bc, beta 17 ❌️
FET 3/24 ❌️
2. Ivf Škvorc 6/24 3js ET 2 trod ❌️
3. Ivf Repromed 10/24 10js 3 bc, ET 1 bc ❌️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji