Pozdrav svima 🤍
Da li ima slučajno koja mama...koja već ima djecu ,a da je sad u mpo-u?
Trebala bih se naručiti negdje na konzultacije,di me liječnik neće čudno gledati ,kad kažem da imam troje djece,41 godinu i da želim još jednu bebu🥺
To mi se dogodilo u Petrovoj i baš mi je ostao loš osjećaj 🥺
Svjesna sam da se neke od vas trude godinama za prvu bebu i žao mi je što se itko muči,,ali.... stvarno ju želimo😟
Pozdrav svima 🤍
Da li ima slučajno koja mama…koja već ima djecu ,a da je sad u mpo-u?
Trebala bih se naručiti negdje na konzultacije,di me liječnik neće čudno gledati ,kad kažem da imam troje djece,41 godinu i da želim još jednu bebu🥺
To mi se dogodilo u Petrovoj i baš mi je ostao loš osjećaj 🥺
Svjesna sam da se neke od vas trude godinama za prvu bebu i žao mi je što se itko muči,,ali…. stvarno ju želimo😟
Draga sretno…to je isključivo vaša stvar koliko djece zelite,grozno mi je uopće misliti da netko reagira drugacije..Mislim da većina mama ovdje aktivnih na forumu ima jedno dijete(uključujući mene)ali ispraviti će me netko već 😉Slicno sam ja dozivjela sad u Vinogradskoj kad sam imala spontani,doktorica na Hitnoj mi je na pregledu rekla da šta bi ja htjela već sam rodila jedno,stara sam da budem zadovoljna…plakala sam cijeli dan..nitko se tako ne obraća ženama u prirodnim trudnoćama već ih se potiče na daljnje pokušaje a MI moramo biti zadovoljni s jednim na drugo nemamo pravo…🤬🥴
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Pozdrav cure, nisam se dugo javljala. Kod mene stvari nejdu najbolje, 11dnt beta 116, 13dnt beta 181. Znam da ću morati ponovno za dva dana vaditi betu, no strah me da nije vanmaternična zbog nepravilnog rasta. Od simptoma imam povremeno štrecanje koje pripisujem cyclogestu. Ima li tko kakva iskustva s nepravilnim betama i vanmaterničnom? Znam da je bilo i primjera urednih trudnoća, no ne želim se hvatati za slamku.
Meni je 2.beta isto bila 50ak% porasta,dalje je nastavila relativno pravilno i na prvom uzv-u je sve bilo uredno. Doktor je bio zadovoljan s tih 50% porasta iako sam ja bila skepticna i inzistirala na ranom uzv-u da bi iskljucila izvanmaternicnu. Mislim da je po studijama nepravilno duplanje red flag za pobacaj cak i do 12.tjedna trudnoće, ali ima i urednih trudnoca i zdravih bebica pa i kod nas na forumu😊drzim fige da i ti i ja budemo s druge strane statistike.
Medenko kad je tebi beta? Hoces se testirati ranije ili cekas?
👩1985.ja,amh 23 pmol,pai mthfr heterozigot
👦1984.on,asthenozoospermija
Pokušavamo od 10/22
Dvije biokemijske
11/24 Repromed
2/25 10js>8 oplođenih>5 blastica
3/25 1BC-> 9dnt beta 89-11dnt 139-13dnt 270-17dnt 1260; 5+3 💓
Pozdrav cure, nisam se dugo javljala. Kod mene stvari nejdu najbolje, 11dnt beta 116, 13dnt beta 181. Znam da ću morati ponovno za dva dana vaditi betu, no strah me da nije vanmaternična zbog nepravilnog rasta. Od simptoma imam povremeno štrecanje koje pripisujem cyclogestu. Ima li tko kakva iskustva s nepravilnim betama i vanmaterničnom? Znam da je bilo i primjera urednih trudnoća, no ne želim se hvatati za slamku.
Meni je 2.beta isto bila 50ak% porasta,dalje je nastavila relativno pravilno i na prvom uzv-u je sve bilo uredno. Doktor je bio zadovoljan s tih 50% porasta iako sam ja bila skepticna i inzistirala na ranom uzv-u da bi iskljucila izvanmaternicnu. Mislim da je po studijama nepravilno duplanje red flag za pobacaj cak i do 12.tjedna trudnoće, ali ima i urednih trudnoca i zdravih bebica pa i kod nas na forumu😊drzim fige da i ti i ja budemo s druge strane statistike.
Upravo to draga…drago mi je kad naiđem na sretnu statistiku…meni se Beta nije pravilno duplala,iako se sve činilo naizgled ok i srce je kucalo,nazalost došli smo samo do 7tj😔Beta mi je 31.3…mislim da ću ranije ipak pisnuti nekaj…strah me dosta nakon svega..u kojem si ti tjednu?
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
5/25⏳🙏🏽
Tera zaboravih napisati…najvece čestitke za najljepse čudo..uzivajte,volite se💜💙❤️
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
5/25⏳🙏🏽
IvonaSi2509 joj hvala ti puno, slažem se u potpunosti da trebamo otvoreno pričati o temama koje su još uvijek nedovoljno zastupljene. 🙏🏼🥰 Što se tiče tvojih nalaza, vjerujem da će ti dr. prepisati heparin, ali nisi li imala Clexane u protokolu već? Sretno! 🍀😍
Ikar0808 hvala ti puno za preporuku za kremu, vidiš mogla bih potražit u ljekarni takvo nešto! Za uzv svaka 2 tjedna, da, slažem se da je to prečesto, ali razumijem te skroz. Teško je! A i za doktore se u ovoj MPO priči vežemo, sve mi je poznato. 😂 Ja sam sad stavljala vaginaletu i izgleda se ogrebala s noktom jer sam odmah zatim ugledala tragove svježe krv pri brisanju. S obzirom da sam prije stavljanja Cyclogesta piškila i bilo je sve ok doslovno 5 min ranije, pretpostavljam da je ogrebotina. Na Clexanima sam pa lako krvarim, jer sam osjetila da sam malo grublje stavila. Uf, sad me i trbuh boli, a do sad cijeli dan nije. Valjda će biti ipak sve ok. Moram biti pažljivija. 🙏🏼❤️
Marija1990 super za vijesti s uzv, sretno dalje! 🍀 A za poroke, bude ti to došlo prirodno da smanjiš/izbaciš kad osjetiš da si spremna.
Slee da, filaju me, ali još uvijek sam zabrinuta, jer prema prof. Šimunićevom radu “Nuspojave i komplikacije uz MPO”, treba biti progesteron barem 80 nmol/L, a meni je porastao s inicijalnih 43 na dan prije transfera, na 68 s terapijom Cyclogest 400 mg x2 i Prolutex 1x. Zato smo dodali još 1 dozu Cyclogesta i uveli Duphaston. Provjerit ću progesteron opet za koji dan da vidimo učinak. Htjela sam ti reći da si vidiš jesu li to uopće i dalje gljivice, jer meni je urolog skrenuo pažnju na vaginal dryness da mi se dogodio od svega, i da probam vaginalete na bazi hijalurona. Ja sam bila uvjerena da me dolje još pecka od gljivica (iako nisam imala nikakav sirasti iscjedak) no onda sam radila sve briseve i sve ok, pa poslušala urologa. Ispalo da sam se odavno riješila gljivica, a terapija mi uzrokovala vaginalnu suhoću koja se riješila kroz kutiju ili dvije hijalurnoskih vaginaleta iz dm-a. Razmotri tu opciju. 😘
Niklitta, u koje si vrijeme daješ Celxane?
👨42 👩42
U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
4. Fef 10/24 ❌️
5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️
6. Cista-prekinut postupak
Upravo to draga…drago mi je kad naiđem na sretnu statistiku…meni se Beta nije pravilno duplala,iako se sve činilo naizgled ok i srce je kucalo,nazalost došli smo samo do 7tj😔Beta mi je 31.3…mislim da ću ranije ipak pisnuti nekaj…strah me dosta nakon svega..u kojem si ti tjednu?
A da tako je...sad sam se sjetila,i ti si imala takvu pricu. Jel se sjecas kako su ti isle bete?
Drzim fige da ti je ovo dobitni.
6 tjedan meni krece od sutra.
👩1985.ja,amh 23 pmol,pai mthfr heterozigot
👦1984.on,asthenozoospermija
Pokušavamo od 10/22
Dvije biokemijske
11/24 Repromed
2/25 10js>8 oplođenih>5 blastica
3/25 1BC-> 9dnt beta 89-11dnt 139-13dnt 270-17dnt 1260; 5+3 💓
Dobra vecer curke
Danas mi je bio transfer vratili smo dva, jedan je odlican a drugi dobar. Jeli ko imao slicnu sitiaciju da su vracene drugcije kvalitete.
Duphaston ovaj put 2x1 a zadnji put sam 3x1 dali su kome smanjili terapiju drugi puta u ET. Jos uzimam andol1x1 i utrogestan 3x2.
🧔 41
🙋♀️37, AMH 20
👩❤️👨 2020.
2022. AIH ➖
2023. AIH ➖
IVF 9.2024. ET x2 beta ➕.... biokemijska
IVF 3.2025. ET x2 ➖️
Tera, čestitke velike, uživajte 🤗😘
Nikita, super vijesti, da ja nisam imala biokemijsku, taman bi se pratile 🤗
Želim ti puno sreće 😘
Sad kad ste spomenule progesteron, ja sam vadila 10dnt betu pa i progesteron, i bio je 42nmol/l, i to uz cyclogest 2x400, duphaston i prolutex injekcije svaki drugi dan 🤔
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4 ili 5/2025 ⏳️
dodo87.forum@gmail.com
Baccarat, Ikar, Lori 🫂❤️
Hvala vam cure, imam osjećaj da mi je ovo bio samo jedan usputni pokušaj, nakon dva pobačaja ovaj minus na testu je bilo jako lako za "preboliti". Taj dan mi je bila kriza, drugi dan sam već bila dobro..
Bebolina i Marisha isti protokol kao i zadnji put - elonva i pergoveris.
A probati ćemo još u Repromedu, moram na neke konze otići pa da vidim šta doktor kaže.
Stavile su mi cure bubu u uho za Prag, ali ne znam ni sama koliko mi je to bolja opcija osim što je minimalno duplo skuplja.
Meni je Prag backup opcija za donaciju kada za to dođe vrijeme ali ne znam ima li smisla tamo pokušati sa svojim stanicama, ne znam što može biti bolje i uspješnije nego ovdje.
Sanii sve znam, kao i ti.. ❤️😘🥰
Libo i ti si već više od pola puta prošla.. 🥰
Slee 🫂❤️
Marisha ne znam šta da ti kažem, doktor je samo rekao da mu je jako žao i da je frustirajuće, nije ništa spominjao za dalje, vidjet ćemo šta će reći uživo. Zadnji put mi je već rekao da ne zna šta sa mnom jer nemam nikakvih problema osim te vražje endometrioze i da se čini da sam jednostavan slučaj, a nikako do rezultata. I Stanić je komentirao da su embriji lijepi, da sve izgleda ok i opet ništa.
Marija, Giselle, Xoxo ❤️🫂
Giselle ostala sam ti dužna informaciju, dobili smo uredne nalaze kariograma iz Klaićeve nakon 12 dana. Naravno poštom još uvijek nisu stigli nego samo mailom ali valjda hoće jednog dana.
Dunya čestitam, super priča, vjerujem da je bilo iznenađenje samo takvo.. 🥰
Tera čestitam na pišulincu, uzivajte, mazite se i ljubite, tebi želim brz oporavak.. 🩵🩵
👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji