Ivona ajde šibni i meni, mail je u potpisu. Skupljam iskustva za koja se nadam da mi neće trebat..
Moze,tokom dana se javim ❤️
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
17.04.25| FET | ❄️❄️ ⏳
Hope82, mislim da si ti pitala za to “hodanje” nakon transfera. Evo moja priča o putu, hodanju i vozanju. U dosadašnjim neuspješnim postupcima, ja sam strogo mirovala, muž me dovozio i odvozio u bolnicu,nisam hodala, čak ni vozila, ništa, samo sam disala. Kad sam išla na ovaj zadnji FET, sve je pošlo po zlu. Muž je završio na intervenciji na poslu i ja sam išla sama na FET, put od cca 180km, inače ok ali kud bas tad. Već sam si tu rekla, krenulo je loše, bolje da ni ne idem😹. Ipak ujutro odem autom do autobusnog, transfer u 12, ja naivno dosla u pola 8, nema nijednog busa do Zg. Ajd rekoh otići ću tamo vlakom, doći će muž u ZG po mene. Ne pašu vlakovi nikako. Sad već bijesna, sjedam u auto i iz inata krećem u Vinogradsku. Znam da nemam tamo u to vrijeme gdje s autom, ostavim ga na kolodvoru i odem tramvajem. Ljuta, ali idem namjerno. I nakon FETa odmah ustajem i krećem na tramvaj, po auto pa doma, apsolutno luda i već tužna jer eto nisam ja te sreće za trudnoću, još uz to sve, odmah prvi dan hodanje, kretanje, vožnja… Evo ujutro idem na UZV, prvi put imam pozitivnu betu.😹😹😹😹
Hvaal na odgovoru. Koma. Osim hodanja i vožnje, mogu zamisliti koliko je jos tu bilo stresa.
Drago mi je da je sve na kraju dobro prošlo ❤️
Sjecas li se, jesi li osjećala kakve simptome taj dan, drugi dan. Ja sam jučer osjećala dok sam hodala po trgovinama, kad sam došla kući, gotovo ništa. Tako i cijelu noć, i evo jutros.
👨42 👩42
U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
4. Fef 10/24 ❌️
5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️
6. Cista-prekinut postupak
Zara92 to je odlična crtica 😍, da je u pitanju osjetljiviji test bila bi i jača, bit će to jedna ogromna beta 🤞.
Nikitta ja bih slušala struku :), a to je imunolog u ovom slučaju jer to je njegovo podrucje. Zapravo bih mu prvo napomenula da treba sagledati cijelu anamnezu 🙈 i da da mišljenje prema tome i uvijek sam za ono da što ne može nanijeti štete da uzmemo pa makar i ne pomoglo.
Jer iako sam i sama pročitala dosta toga što je dostupno u bespućima interneta, ipak sada sve svoje prijedloge, ideje ili sumnje prvo prokomentiram sa doktorom i na koncu slušam njih jer mi ipak daju, sada kada kužim materiju, zadovoljavajuće objašnjenje. Naravno da je prije tu bilo samoinicijativnih pretraga, raznoraznih alternativa i visinskih priprema, ali kad ništa nisam iskopala sam se primirila 🙈,pomalo sam sad izgubila i volju, no zato sada ne žalim za ičim..
Istina da što više znamo da smo si veći neprijatelji, više se i nerviramo 😂 (koliko sam puta sama sebe nanervirala to nije normalno🙈).
Btw kolike su ti nk stanice?
I vidim spominješ progesteron, on će krenuti rasti kako trudnoca bude napredovala jer će ga i posteljica početi lučiti, u međuvremenu si potkovana full terapijom :).
Znam da si temeljita i da će tvoj post I ovdje biti jako koristan, a meni uvijek možeš poslati I long version 🙈🤗. I hvala ti ❤️
Xoxo mthfr je enzim vezan za metabolizam folne i obzirom da si homozigot što znači da su oba alela mutirana, trebala bi uzimati aktivni folat/methylfolat umjesto folne kiseline, također i aktivni b12.
Gpgirl čestitke, divno 😍, sjecam te se sa ranijih volova 🤗. Gdje je bio zadnji postupak, isto Ivf?
Hope82 pupice sretno 🤞 nemas se što gristi jer nisi napravila nista pogrešno, preporuke poslije transfera su ponašati se skroz normalno, naravno bez ekstrema, jer je bitna cirkulacija, nikako sjesti i zaleći. Btw pliz uredi potpis da te lakše pratimo :)
NicolZ pupice sretno 🤞
Sretno svima 🤞
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Zara92 to je odlična crtica 😍, da je u pitanju osjetljiviji test bila bi i jača, bit će to jedna ogromna beta 🤞.
Nikittaja bih slušala struku :), a to je imunolog u ovom slučaju jer to je njegovo podrucje. Zapravo bih mu prvo napomenula da treba sagledati cijelu anamnezu 🙈 i da da mišljenje prema tome i uvijek sam za ono da što ne može nanijeti štete da uzmemo pa makar i ne pomoglo.
Jer iako sam i sama pročitala dosta toga što je dostupno u bespućima interneta, ipak sada sve svoje prijedloge, ideje ili sumnje prvo prokomentiram sa doktorom i na koncu slušam njih jer mi ipak daju, sada kada kužim materiju, zadovoljavajuće objašnjenje. Naravno da je prije tu bilo samoinicijativnih pretraga, raznoraznih alternativa i visinskih priprema, ali kad ništa nisam iskopala sam se primirila 🙈,pomalo sam sad izgubila i volju, no zato sada ne žalim za ičim..
Istina da što više znamo da smo si veći neprijatelji, više se i nerviramo 😂 (koliko sam puta sama sebe nanervirala to nije normalno🙈).
I vidim spominješ progesteron, on će krenuti rasti kako trudnoca bude napredovala jer će ga i posteljica početi lučiti, u međuvremenu si potkovana full terapijom :).
Znam da si temeljita i da će tvoj post I ovdje biti jako koristan, a meni uvijek možeš poslati I long version 🙈🤗. I hvala ti ❤️
Xoxo mthfr je enzim vezan za metabolizam folne i obzirom da si homozigot što znači da su oba alela mutirana, trebala bi uzimati aktivni folat/methylfolat umjesto folne kiseline, također i aktivni b12.
Gpgirlčestitke, divno 😍, sjecam te se sa ranijih volova 🤗. Gdje je bio zadnji postupak, isto Ivf?
Hope82 pupice sretno 🤞 nemas se što gristi jer nisi napravila nista pogrešno, preporuke poslije transfera su ponašati se skroz normalno, naravno bez ekstrema, jer je bitna cirkulacija, nikako sjesti i zaleći. Btw pliz uredi potpis da te lakše pratimo :)
NicolZ pupice sretno 🤞
Sretno svima 🤞
Hvala Saniii! Duša si. Uredim čim stignem. Skroz sam zaboravila 🤦♀️ Moram prvo proučiti kako ide.
Ja imam Pai i zbog toga si dajem clexane. Zaboravila sam pitati doktora u kojem vrijeme da se pikam. Jučer ujutro sam prije polaska na transfer popila andol, pa si danas moram dati. Već sam si davala, ali sam zaboravila u koje vrijeme.
👨42 👩42
U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
4. Fef 10/24 ❌️
5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️
6. Cista-prekinut postupak
Nikittaja bih slušala struku :), a to je imunolog u ovom slučaju jer to je njegovo podrucje. Zapravo bih mu prvo napomenula da treba sagledati cijelu anamnezu 🙈 i da da mišljenje prema tome i uvijek sam za ono da što ne može nanijeti štete da uzmemo pa makar i ne pomoglo.
Gpgirlčestitke, divno 😍, sjecam te se sa ranijih volova 🤗. Gdje je bio zadnji postupak, isto Ivf?
NicolZ pupice sretno 🤞
Sretno svima 🤞
Da da, zadnji je isto bio u IVF pol :) Protokol isti kao i prethodna 3-4 puta.
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Cure nisam vas pratila par dana ali navijam za sve! Tera najljepše čestitke, uživajte i mazite se, pazite se... Baccarat čestitke za 1.uzv i za dalje da sve bude školski 🤞
Svim pupicama sretno, najsretnije!
Sani ovo da smo si sami neprijatelji je takva istina...o svemu razmišljamo i tisuću scenarija u glavi. Moj dragi me nekad gleda dok raspravljam o tome, izgubi se i zbuni tisuću puta
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Mene je zadesila folikulometrija u subotu, folikul 17mm endo 8.5, preporučena stopsrica u ponedjeljak (danas) i idući ponedjeljak transfer...međutim naravno da se komplicira sve LH peakom u nedjelju popodne 🤣 jel dobila neka LH peak dan prije stoperice? Ne bi si davala jer je realno prekrasno, ici ću do dr danas popodne, jel imala neka sličnu situaciju, jel odgadaju transfer ako je bila O do uzv?
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
OŽUJAK 2025.
24.3. pon
LEA25 - 1.ultrazvuk
25.3. uto
ANA_ZK_101 - 1.ultrazvuk
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
https://bitly.cx/OtBFM
- anketu možete ispunjavati više puta, za svaku kliniku zasebno
LINK NA REZULTATE ANKETE
https://bitly.cx/04jCn
https://bitly.cx/TdHf
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Cure, danas me počela lovit nekakva malaksalost, glavobolja, temp 37, a trebam u stimulaciju. Jel to znači da ću morati odgoditi ovaj ciklus? 😩😩
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia | mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 ❄️ - hiper
- 11/2024 FET🐧 -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
- 12/2024 planiran prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4/2025 stimulirani postupak ⏳
riamarro@hotmail.com
Nicol cestitam pupo, neka je sa srecom 🍀
Divna nemam pojma, ali bas javi kako se odvilo…
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia | mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 ❄️ - hiper
- 11/2024 FET🐧 -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
- 12/2024 planiran prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4/2025 stimulirani postupak ⏳
riamarro@hotmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji