Hvala, cure.
Slee, da, ali onaj s poklopcem, nije trakica.
Ovo su današnji testovi, 10dnt blastice, nekako nisam optimistična, jako su mršave crte.
https://ibb.co/BH2sgjJr
Super su testovi, i možeš sutra betu ali računaj da će ti možda biti niska pa da se ne zbediraš. Znaš da visina bete nije bitna. I nemoj koristiti više različitih testova za praćenje jer izludit ćeš samu sebe, vjeruj mi. Sretno
Vinogradska 🏥 since 05/2013
▪️jajovod✂️
1. IVF 11/13❌️
2. IVF 11/14❌️
3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
▪︎jajovod✂️
4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
1. fet beta ❌️
2.fet beta ❌️
3.fet beta ❌️
5. IVF - 4/23 ❌️
🐧🐧
4. fet beta ❌️
5.fet ❌️
6.IVF -2/24 ❌️
🐧🐧
6. fet beta ❌️
7.fet❌️
8.fet 8DPT + , 6tt ❤️
Čestitam svim curama na lijepim vijestima!
Curama s losim vijestima nek nam Bog da snage da ne odustanemo 🙏🩷
Htjela sam se nadovezati na komentar Razumne za posvojenje.
Jako dug i iscrpan proces. Sami postanak posvajatelja dugo traje,od edukacija,psiholoskih testiranja,papirologije. A kad cujes sve to na tim edukacijama vjeruj mi jednostavno poželiš omoguciti djetetu dom. Na kraju krajeva to dijete pomaze nama,vama da postanete obitelj. Da se ostvari ta najveca zelja. A zivotne price te djece nisu nimalo lagane. Stoga im treba pomoci.
Tebe nitko ne moze prisilit da prihvatis to dijete. Samo razmislite i o toj opciji. Nama je isto bilo tesko ali sada nakon sto smo odradili edukacije i culi toliko njihovih jadnih malih zivotnih prica ne zalimo zbog toga. 🩷
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Sirena žao mi je.. Želim ti što lakši i brži oporavak od svega..
Nikita, nismo si poznate, ali nakon svega što sam pročitala, želim ti "povratničku" sreću i što prije uspješnu priču
Lea čestitam na beti i neka se pravilno dupla
Rainbow_Hope potpisujem za film, odličan je
Natalie sretno
Verbena hvala ti, jedva čekam knjigu, puno će pomoći svima nama
Plavuša sretno, neka sve bude dobro
Dodo čestitam na testu i želim ti dobru betu
Malena čestitam pupo
Lea, Razumna ja sam krenula s psihoterapijom kod nekoga tko je prošao ovu borbu i jako mi pomaže. Vjerujem da je najvrijednije u cijelom procesu imati nekoga tko
zna i razumije kroz što prolazimo. Ne može se okolina staviti u našu kožu. Njima je to samo "problem neplodnosti" koji će se riješiti, a zapravo je puno dublje. Žalosno je koliko smo često "sami" u ovome.
Rolice čekam kariogram i već su prekoračili rok u kojemu je nalaz trebao biti gotov. Ispalit ću na živce
Ako sam koga zaboravila, oprostite. Želim svima puuuno sreće, strpljenja, pozitivnih beta i lijepih trudnoća.
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
9+2 ♥️
riamarro@hotmail.com
Joka htjela bih se nadovezati na ovu temu. Znam da bi dosta ljudi htjelo posvojiti malu bebu (iako meni bi bilo drago posvojiti i starije dijete, ali muž ne bi htio u taj proces, no nebitno). Koliko uopće naš sustav omogućuje takvo nešto?
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
9+2 ♥️
riamarro@hotmail.com
Lea meni je osobno razgovor s psihologom puno pomogao, mislim da je bitno da je žena (barem meni), a ako ima iskustva s radom s zenama koje prolaze ivf ili je sama prosla jos bolje.
Isto je normalno da nisi uvik ok, ja imam super periode i budem optimistična, zahvalna na lipim stvarima u mom zivotu i puna planova, a isto tako imam periode gdje samo zelim se spakirat i otic odustat od svega, plakat u sobi i zalit nad svojom sudbinom. Pokusavam se fokusirat na dobre stvari i kad me preplavi tuga radim sto više stvari sto znam da me opustaju (citam zabavne knjige, serije, odem na izlet ako imam mogućnost), a nekad samo se pustim malo i da tugujem.
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
5/2025 KBC St - ICSI (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - ✖️
Cure evo javljam i svoju betu, iako trebam treću u ponedjeljak jer sam s ovom uranila, ali izgleda mi kao dobar znak, ne znam mogu li odahnuti i opustiti se do prvog UZV ili da ipak stisnem zube do ponedjeljka.
9dnt Beta 63
11dnt 165
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 8.7 . ~ anomaly 3.7.
8.7.🚫, 🔂anomaly 14.7.
Dodo kao sto su meni cure rekle, nije bitna inicijalna beta nego da se pravilno dupla. Ja sam koristila ovaj test isto, meni su crtice bile za z tamnije al mislim da to ništa ne mora znacit. Ja sam isto na 9dpt išla vadit betu dva dana prije dogovorene bete. Napravi bit će ti lakše znat ćeš odma gdje si. Želim ti svu sreću da beta bude dobra i da se pravilno dupla 🍀🙏🏻❤️
Šta se tiče psihološke borbe, ja imam dane di sam užasno “down” i di se gušim od pomisli da se nikad neću ostvarit ko majka, i imam čak i veći strah da mi se muž neće ostvarit kao otac.. ali najviše mi smeta moja ljubomora prema ljudima koji ovo ne prolaze, drago mi je zbog njih ali pitam se koji k 🥲🤣 zašto su oni zaslužili bezbrižno sve, dok mi budemo umorne od cilog procesa pa na kraju i strahu kada vidimo pozitivan test i vjerovatno kroz cilu trudnoću.. imam i dane gdje sam izvan svega, optimistična borbena i pozitivna..🤣🤣 mislim da samo mi istinski razumimo ovo sve, i da drugi ljudi jednostavno ne mogu razumit naše misli.. i s tim sam se pomirila iako bi bilo lakše da mogu..
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
FET 07/25 beta 18.07 ⏳ 🙏🏻
Xoxo23
Znači kao da sam ja pisala 🤣 ja oduvijek želim biti majka, ali vise mi je zao muza jer eto ne znam😌 a imam osjećaj da od kad sam u procesu, nikad vise trudnica oko mene, nikad me do sad ljudi nisi pitali da budem krsna kuma🤣 i sve mi to ide na živce. Već mu je dosta čitanja knjiga, slaganja puzzli, Netflix ne mogu vidjet vise, na sve sam počela samo dizat obrvu i okret ocima, dop…ilo 😀😀😀
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 8.7 . ~ anomaly 3.7.
8.7.🚫, 🔂anomaly 14.7.
Joka svaka čast za posvojenje, mislim da sam zaboravila komentirati iako sam baš mislila o toj vašoj priči zadnjih dana. Ja sam isto pobornik toga, ali nismo se još usuglasili. Plus odbija me sva papirologija i detalji, ali vjerujem da se na kraju svakako isplati. Možeš li birati dob djeteta, kako uopće ide s time... ili vam iz Domova jave recimo koje dijete bi vama odgovaralo? Ne znam zašto to traje uopće toliko, a domovi su prepuni djece....
Sirena drži se draga
Riamaro, Dodo
.
sretno svim curkama!
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Pozz cure:
moj Update: na uzv vidljiva gestacijska i žumančana ali i veliki hematom, 8 cm 😱, uveden mi Prolutex svaku drugi dan, heparin smanjen na svaki drugi dan. Svaka 2 tj infuzija lipida. Idući uzv 21.03. da vidimo imamo li ❤️
#strah nikada ne prestaje
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Sortiraj odgovore
Najstariji