Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    💜Medenko
    14. Ožujak 2025. 18:08

Joka95

riamaro

Jokahtjela bih se nadovezati na ovu temu. Znam da bi dosta ljudi htjelo posvojiti malu bebu (iako meni bi bilo drago posvojiti i starije dijete, ali muž ne bi htio u taj proces, no nebitno). Koliko uopće naš sustav omogućuje takvo nešto?

Rijetko. Ovo je ravno eurojackpotu. Ali doslovno. Ja sam bila pobornik samo bebe do godine dana,muz je htio i starije dijete al nekako nisam mogla. 2022 smo usli u registar od tada nas nisu nikako zvali. Sad smo promjenili u sustavu da zelimo dijete od 0-7 godina i tada su krenili pozivi među njima i ovaj zadnji beba od 2 mjeseca. Danas su nam obznanili da su nas izabrali za posvojitelje. 🥹🥹🥹🥹🩷🩷🩷🩷

Zasuzila sam 🥹😍🤩..svaka osoba koja se osjeća roditeljem prije nego i to dijete dođe je blagoslovljena  bezuvjetnom ljubavi koju treba cuvati i njegovati 👩‍🍼..draga moja po meni puno bolje od jack pota😘

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔

• Diivnaa__
    14. Ožujak 2025. 18:26

Joka95

riamaro

Jokahtjela bih se nadovezati na ovu temu. Znam da bi dosta ljudi htjelo posvojiti malu bebu (iako meni bi bilo drago posvojiti i starije dijete, ali muž ne bi htio u taj proces, no nebitno). Koliko uopće naš sustav omogućuje takvo nešto?

Rijetko. Ovo je ravno eurojackpotu. Ali doslovno. Ja sam bila pobornik samo bebe do godine dana,muz je htio i starije dijete al nekako nisam mogla. 2022 smo usli u registar od tada nas nisu nikako zvali. Sad smo promjenili u sustavu da zelimo dijete od 0-7 godina i tada su krenili pozivi među njima i ovaj zadnji beba od 2 mjeseca. Danas su nam obznanili da su nas izabrali za posvojitelje. 🥹🥹🥹🥹🩷🩷🩷🩷

Joka, prekrasno, topim se dok ovo čitam, čestitam 🥹🥹🥹

29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
    Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
    Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
    9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
    12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
    2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
    3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600

riamaro
    14. Ožujak 2025. 18:52

Joka95

riamaro

Rasplakala si me, sretno i uzivajte, i volite se ❤️

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
    🧔🏽‍♂️ 30 asthenozoospermia
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
    ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️

riamarro@hotmail.com

• Hope82
    14. Ožujak 2025. 18:57

Rainbow_Hope 🌈

Tinčica potpuno se slažem sa Sirenom, mirovanje wc - krevet, izbjegavaj što više možeš sjedenje jer je tako veći pritisak na maternicu, meni su tek sad kad je beba višestruko veća od hematoma rekli da mogu malo više sjediti i malo prošetati, ali i dalje većinski mirovati, dosad sam bila na wc - krevet maksimalno…
    Sirena čitam tvoju priču i podsjetilo me na nešto što mi je jednom rekao dr. Alebić - ako je loš ciklus i dobiješ hrpu blastica, potrošit ćeš godinu dana na fetove, a jednostavno je bio loš ciklus. Nadam se da je tako bilo i kod tebe, samo loš ciklus i navijam da sljedeći bude uspješan 💪
    Curama s dobrim betama i pozitivnim testićima čestitam! 9 dpt blastice nije rano za vađenje bete, taman je.

Pozdrav! Može li objašnjenje, što to znači  "loš ciklus"? Kad se endometrij ne deblja, folikuli sporo rastu ili...? I zašto je loš, ako su se dobile blastice? Zar to onda ne bi trebao biti dobar ciklus?!

👨42 👩42
    U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
    1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
    2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
    3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
    4. Fef 10/24 ❌️
    5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️
    6. Cista-prekinut postupak
    7. IVF 5/25 2 prazna, 2 puna, 1 sveži transfer 5. dan❌️

Joka95
    14. Ožujak 2025. 19:08

Rolica

Joka svaka čast za posvojenje, mislim da sam zaboravila komentirati iako sam baš mislila o toj vašoj priči zadnjih dana. Ja sam isto pobornik toga, ali nismo se još usuglasili. Plus odbija me sva papirologija i detalji, ali vjerujem da se na kraju svakako isplati. Možeš li birati dob djeteta, kako uopće ide s time… ili vam iz Domova jave recimo koje dijete bi vama odgovaralo? Ne znam zašto to traje uopće toliko, a domovi su prepuni djece….
    Sirena drži se dragaRiamaro, Dodo
    .
    sretno svim curkama!

Ti sam kazes koja dob vam odgovara kad prodete sva testiranja i papirologiju. I na kraju vas zovu za djecu dobi koje ste odredili ukoliko postoje u sustavu nas je potrefilo ovo strasno  slucajno i nevjerojatno iskreno. Ovo je stvarno rijetkost i mi smo jos u šoku 🥹

Nazalost spor je taj sudski dio. Roditelj se ima pravo javiti jednom mjesecno i vidjeri dijete. Tako sam ja razumjela. Nek me neko ispravi ako grijesim

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

Joka95
    14. Ožujak 2025. 19:10

Medenko,Diivnaa__,riamaro hvala od srca na divnim željama ,riječima i čestitkama!!! 🥹🥹🥹🩷🩷🩷

Za sada pauziramo MPO vode dok nam beba malo ne poraste. Ljubimo vas  i želimo svima sve najbolje i da vam se najveća želja koju sve silno zelimo ostvari🫂🫂🫂🫂🩷🩷🩷

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

• Mukii
    14. Ožujak 2025. 20:03

Joka95 cestitke od srca! ❤️

Marija1990 Zao mi je, javi se nakon konzultacija. Ja sam isto vadila vitamin D i imam manjak pa sam pocela koristiti Solgar tablete, sto si ti uzela? 

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️

Bebolina2024
    14. Ožujak 2025. 20:05

Joka ajme predivno. Baš mi je drago za vas.
    Mi smo u onoj drugoj kombinaciji, za udomljavanje. Pao mi mrak na oči od one silne papirologije. Još mi fali jedan papir koji nikako da stigne da mogu sve predati.
    Što se tiče poziva mislim da se radi o nekoliko poziva godišnje i oni ne gube roditeljska prava. To je strašno jer toliko ima djece, a opet bolje im je u obiteljima gdje su željena nego po domovima.
    Nadam se da beba uskoro stiže. ❤️

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Lori🍀
    14. Ožujak 2025. 20:51

Baccarat ajme super, lijepo se poduplala! 
    Joka čestitam od srca, baš divne vijesti🥹🥹🥹
    Marija žao mi je za betu, samo hrabro naprijed!
    Nata sretno!

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️

Molly8
    14. Ožujak 2025. 23:47

Joka95

riamaro

Kako mi je ovo divno pročitat za kraj dana, zasuzila sam malo 🥹
    Čestitam i zelim vam svu srecu ovog svijeta ❤️❤️❤️

🙋🏻‍♀️33-AMH 9.5
    .
    🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    Kariogram 👫✅
    9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
    2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
    5/2025 KBC St - (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - beta 18.6.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.