Jokahtjela bih se nadovezati na ovu temu. Znam da bi dosta ljudi htjelo posvojiti malu bebu (iako meni bi bilo drago posvojiti i starije dijete, ali muž ne bi htio u taj proces, no nebitno). Koliko uopće naš sustav omogućuje takvo nešto?
Rijetko. Ovo je ravno eurojackpotu. Ali doslovno. Ja sam bila pobornik samo bebe do godine dana,muz je htio i starije dijete al nekako nisam mogla. 2022 smo usli u registar od tada nas nisu nikako zvali. Sad smo promjenili u sustavu da zelimo dijete od 0-7 godina i tada su krenili pozivi među njima i ovaj zadnji beba od 2 mjeseca. Danas su nam obznanili da su nas izabrali za posvojitelje. 🥹🥹🥹🥹🩷🩷🩷🩷
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Pozz svima.oprostite ako ovako upadam.al zanima me ako netko ima nove info za kbc rijeka kad ce ponovno poceti sa postupcima
Pozdrav, evo i ja sam na cekanju od 9 mj 🤦🏼♀️, nez jel bih se smijala ili plakala, u pon sam im poslalal mail i nista novog nisam saznala, uglavnom jos neznaju kad ce poceti sa postupcima…. Mozda neka cura ima koji novu informaciju, bas zavlace uzasno…..
🙎🏼♀️ 1987 🙍🏻♂️1987
Hipo/hashi, smanjen amh (0,87)
Asthenozoospermia
2/21 prirodni IVF, ET trodnevnog ➕
10/21 it’s a girl 💖
3/24 stimulirani IVF, 4 stanice, sve 4 oplodene, ET trodnevnog -➖
2 blastice ❄️
4/24 FET ➕
5/24 missed ab. 💔-11 tjedana 😢
Čekamo KBC RI za FET ❤️🤞🏻🍀
Pozz svima.oprostite ako ovako upadam.al zanima me ako netko ima nove info za kbc rijeka kad ce ponovno poceti sa postupcima
Pozdrav, evo i ja sam na cekanju od 9 mj 🤦🏼♀️, nez jel bih se smijala ili plakala, u pon sam im poslalal mail i nista novog nisam saznala, uglavnom jos neznaju kad ce poceti sa postupcima…. Mozda neka cura ima koji novu informaciju, bas zavlace uzasno…..
🙎🏼♀️ 1987 🙍🏻♂️1987
Hipo/hashi, smanjen amh (0,87)
Asthenozoospermia
2/21 prirodni IVF, ET trodnevnog ➕
10/21 it’s a girl 💖
3/24 stimulirani IVF, 4 stanice, sve 4 oplodene, ET trodnevnog -➖
2 blastice ❄️
4/24 FET ➕
5/24 missed ab. 💔-11 tjedana 😢
Čekamo KBC RI za FET ❤️🤞🏻🍀
Bela sretno, držim fige za plusić ❤️
💃 35, PCOS
🕺35, normo
2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
Jokahtjela bih se nadovezati na ovu temu. Znam da bi dosta ljudi htjelo posvojiti malu bebu (iako meni bi bilo drago posvojiti i starije dijete, ali muž ne bi htio u taj proces, no nebitno). Koliko uopće naš sustav omogućuje takvo nešto?
Rijetko. Ovo je ravno eurojackpotu. Ali doslovno. Ja sam bila pobornik samo bebe do godine dana,muz je htio i starije dijete al nekako nisam mogla. 2022 smo usli u registar od tada nas nisu nikako zvali. Sad smo promjenili u sustavu da zelimo dijete od 0-7 godina i tada su krenili pozivi među njima i ovaj zadnji beba od 2 mjeseca. Danas su nam obznanili da su nas izabrali za posvojitelje. 🥹🥹🥹🥹🩷🩷🩷🩷
Zasuzila sam 🥹😍🤩..svaka osoba koja se osjeća roditeljem prije nego i to dijete dođe je blagoslovljena bezuvjetnom ljubavi koju treba cuvati i njegovati 👩🍼..draga moja po meni puno bolje od jack pota😘
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Joka, prekrasno, topim se dok ovo čitam, čestitam 🥹🥹🥹
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Rasplakala si me, sretno i uzivajte, i volite se ❤️
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia | mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 ❄️ - hiper
- 11/2024 FET🐧 -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
- 12/2024 planiran prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4/2025 stimulirani postupak ⏳
riamarro@hotmail.com
Tinčica potpuno se slažem sa Sirenom, mirovanje wc - krevet, izbjegavaj što više možeš sjedenje jer je tako veći pritisak na maternicu, meni su tek sad kad je beba višestruko veća od hematoma rekli da mogu malo više sjediti i malo prošetati, ali i dalje većinski mirovati, dosad sam bila na wc - krevet maksimalno…
Sirena čitam tvoju priču i podsjetilo me na nešto što mi je jednom rekao dr. Alebić - ako je loš ciklus i dobiješ hrpu blastica, potrošit ćeš godinu dana na fetove, a jednostavno je bio loš ciklus. Nadam se da je tako bilo i kod tebe, samo loš ciklus i navijam da sljedeći bude uspješan 💪
Curama s dobrim betama i pozitivnim testićima čestitam! 9 dpt blastice nije rano za vađenje bete, taman je.
Pozdrav! Može li objašnjenje, što to znači "loš ciklus"? Kad se endometrij ne deblja, folikuli sporo rastu ili...? I zašto je loš, ako su se dobile blastice? Zar to onda ne bi trebao biti dobar ciklus?!
👨42 👩42
U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
4. Fef 10/24 ❌️
5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️
6. Cista-prekinut postupak
Joka svaka čast za posvojenje, mislim da sam zaboravila komentirati iako sam baš mislila o toj vašoj priči zadnjih dana. Ja sam isto pobornik toga, ali nismo se još usuglasili. Plus odbija me sva papirologija i detalji, ali vjerujem da se na kraju svakako isplati. Možeš li birati dob djeteta, kako uopće ide s time… ili vam iz Domova jave recimo koje dijete bi vama odgovaralo? Ne znam zašto to traje uopće toliko, a domovi su prepuni djece….
Sirena drži se dragaRiamaro, Dodo
.
sretno svim curkama!
Ti sam kazes koja dob vam odgovara kad prodete sva testiranja i papirologiju. I na kraju vas zovu za djecu dobi koje ste odredili ukoliko postoje u sustavu nas je potrefilo ovo strasno slucajno i nevjerojatno iskreno. Ovo je stvarno rijetkost i mi smo jos u šoku 🥹
Nazalost spor je taj sudski dio. Roditelj se ima pravo javiti jednom mjesecno i vidjeri dijete. Tako sam ja razumjela. Nek me neko ispravi ako grijesim
👦 -43, zdrav ko dren
Kbc Split :
1/25- 1.FET beta 👎
Medenko,Diivnaa__,riamaro hvala od srca na divnim željama ,riječima i čestitkama!!! 🥹🥹🥹🩷🩷🩷
Za sada pauziramo MPO vode dok nam beba malo ne poraste. Ljubimo vas i želimo svima sve najbolje i da vam se najveća želja koju sve silno zelimo ostvari🫂🫂🫂🫂🩷🩷🩷
👦 -43, zdrav ko dren
Kbc Split :
1/25- 1.FET beta 👎
Sortiraj odgovore
Najstariji