Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    13. Ožujak 2025. 13:21

plavuša

Lori🍀

Sirena💔
    Plavuša super za srčekoŠto znači manja trudnoća, koliko bi sad trebala biti prema zadnjoj M?
    Dodo ajme, preokret, baš mi je drago! Lijepo se vidi crta, neka tamni!

Prema zadnjoj bi trebala biti 6+3 ali kao zbog crl, kakti po nekom pravilu bi trebao biti 0,80..

Bela, cekamooo transfer 🍀🍀🍀

Ma dobro je to, nema veze dan manje više

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚; 21.5. transfer⏳️

• Malena0701@@
    13. Ožujak 2025. 13:27

Pozdrav drage žene, priključujem se friško forumu u nadi da će mi tako biti lakše podnijeti i čekanje bete. Iza mene su 4 postupka, svaki stimulirani i nakon zadnjeg neuspješnog nam je ostala jedna blastica te je jučer bio FET. Svaki put sam nakon postupka radila i nekako su mi prolazili dani i nisam imala puno vremena osluškivati simptome a bilo ih je od pustih hormona i stimulacije. Sad sam u prirodnom ciklusu imala FET i evo nekako se nadam nešto osjetiti, barem bockanje koje bi moglo biti implantacija blastice ali ništa još. Mislim da mi je na ovaj način lakše podijeliti s vama jer vjerujem da ima i dosta čekalica sada :)

• NATALIE0407
    13. Ožujak 2025. 13:52

Malena0701@@

Pozdrav drage žene, priključujem se friško forumu u nadi da će mi tako biti lakše podnijeti i čekanje bete. Iza mene su 4 postupka, svaki stimulirani i nakon zadnjeg neuspješnog nam je ostala jedna blastica te je jučer bio FET. Svaki put sam nakon postupka radila i nekako su mi prolazili dani i nisam imala puno vremena osluškivati simptome a bilo ih je od pustih hormona i stimulacije. Sad sam u prirodnom ciklusu imala FET i evo nekako se nadam nešto osjetiti, barem bockanje koje bi moglo biti implantacija blastice ali ništa još. Mislim da mi je na ovaj način lakše podijeliti s vama jer vjerujem da ima i dosta čekalica sada :)

Pozdrav Malena0701 pokusaj se opustiti i uzivaj u vremenu u nekoj dobroj komediji,setnji ili vec sta te moze dobro raspoloziti. Sto se tice simptoma iz mog iskustva prvi pokusaj ni jedan jedini simptom nisam imala rodilo se moje prvo cudo,drugi pokusaj svi moguci simptomi od 8 dana nakon transfera rodilo se moje drugo cudo. Tako da to nije bas neki pokazatelj. Ja Imam iduci tjedan Transfer i zelim ti da se bebi lijepo smijesti.

👱‍♀️1986 pco
    👱‍♂️1975 sve ok
    2013 pco Syndrom
    2014 op propuhivanje jajnika
    2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
    2015 odmor
    2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
    7 blastocise ❄️
    Jaki hiper tjedan dana bolnice
    2 mjeseca pauze
    2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
    2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
    2025 3mj 3 kryo

• Baccarat
    13. Ožujak 2025. 14:00

Dodo tako mi je dragodobra je ovo crta...
    Sirena zao mi je,drzi se!
    Svim drugim curama sretno i ustrajno!
    Da se samo nadovežem na pivo,dr.R.mi je to rekao prošli put,a sve mi koje smo kod njega znamo da nije sklon alternativnim suplementima😁tako da vrijedi pokušati.

Bebolina2024
    13. Ožujak 2025. 15:05

Sirena žao mi je. Nadam se da će sad ovaj dio bar fizički što lakše proći. Drži se 😘
    Marisha skoro sam se rascmoljila na tvoj post. Isto je bilo prestrašno kako sam prošla kroz spontani, tu bol ne mogu si ni zamisliti sada. A danas mi je trebao biti termin poroda, tako da mi je današnji dan baš bezveze. Sutra će biti lakše, jer tako mora biti.
    Plavuša drago mi je zbog srčeka. Samo neka i dalje nastavi sve biti u redu. 🤞🤞
    Dodo lijep zaokret u tvojoj priči. Bravo za crticu, sada neka lijepo tamni i neka beta bude odlična. 🙏🤞

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

💜Medenko
    13. Ožujak 2025. 15:31

Dodo samo naprijed istim ritmom🥳
    Plavuša bitno da je ❤️tu..🙏🏽
    Malena neka vrijeme sto brze proleti a Beta rasturi🫶🏽🤞🏽..znam kako je ja jedva čekam transfer u ponedjeljak iako me poslije to čekanje ubijaaaaaaa🥴tko nije prosao ne razumije….jedini dio koji ne boli,nije neugodan a ispadne najteži 😏

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

Sirenaa
    13. Ožujak 2025. 18:18

Marisha

Sirenaa

Da se javim, kod mene je blighted ovum, danas prestajem s terapijom i kontrola za tj dana ako se u tih tj dana ne pokrene samo onda će mi dat lijekove 😥

Žao mi jeNadam se da će proći što brže i bezbolnije za tebe, šaljem ti zagrljaj🫂To si bila u Vinogradskoj?
    Srculence kako sam ti već i pisala, nemoj ih dirati ako ne stvaraju problem. Probaj sa matičnom mliječi, ja sam ju koristila 4mj i vjerujem da mi je to pospješilo jajne stanice, evo u nemogućim uvjetima. Nikita tvoja mi je priča poznata, pratit ću tvoju situaciju i navijam za tebe

Hvala svim curama na velikoj podršci, da vas sada sve ne nabrajam
    Nakon biokemijske sam imala menstruaciju i odmah u idućem ciklusu u prirodnjaku dva folikula ali nisu bili dobri za išta. U drugom mjesecu kada sam išla na dogovor za postupak je doktorica L rekla da tu nešto ne štima, da je jako maternica prokrvljena, test na trudnoću je bio negativan, sutradan menstruacija sa ugrušcima, baš neka čudna menga je bila. Na kontroli se to nije ništa pomaklo, čak je i dr.Š došao pogledati, vadili mi betu i rekli ako bude pozitivna odmah na hitnu, napisali su preporuku za histeroskopiju. Ja se nisam previše prepala, reko super odradim histero i idem u postupak međutim kada sam vidjela betu živa sam se satrala, na hitnu i evo već mjesec dana hodam na kontrole, taj metx koji je odradio svoje nakon 2tj. Pregledalo me toliko doktora, pa dogovorili histero, pa otkazali, pa moguća laparotomija pa ipak ne, i tako se to vuklo i vuklo do ove zadnje kontrole i tek sada kad je sve prošlo shvaćam zašto su to sve odgađali, da bude najmanje moguće štete po mene.

U Vinogradskoj sam.
    Danas mi je bio Docent B na pregledu i samo mogu reci da je prije svega covjek koji mi je sve objasnio i dao rijeci utjehe i zbog toga sam sve lakše podnjela jer je ovo prvi plus od 2022 godine.

👩🏻 33g AMH 9,5 pmol/L, PAI-1 4G/4G Homozigot, imunološki nalazi ✔️ kariogram ✔️hosteroskopija
    🧑🏻 36 god normo, pokusavamo od 12.2020
    5/2021 missed 7tt, 8/21 , 4/22 biokemijske
    2/23 AIH previse folikula odustali, 3/23, 5 folikula idemo u IVF popucali prije aspiracije
    IVF 6/23 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧 u kiropohrani 4 po 🐧 i 6 po 🐧🐧
    8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
    FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
    2/25 FET 🐧🐧 ,12 dpt beta 139 IU/L, 14 dpt 250, 16 dpt 596, 7 tt Blighted Ovum

💜Medenko
    13. Ožujak 2025. 18:44

Sirenaa

Marisha

Sirenaa

Da se javim, kod mene je blighted ovum, danas prestajem s terapijom i kontrola za tj dana ako se u tih tj dana ne pokrene samo onda će mi dat lijekove 😥

Žao mi jeNadam se da će proći što brže i bezbolnije za tebe, šaljem ti zagrljaj🫂To si bila u Vinogradskoj?
    Srculence kako sam ti već i pisala, nemoj ih dirati ako ne stvaraju problem. Probaj sa matičnom mliječi, ja sam ju koristila 4mj i vjerujem da mi je to pospješilo jajne stanice, evo u nemogućim uvjetima. Nikita tvoja mi je priča poznata, pratit ću tvoju situaciju i navijam za tebe

Hvala svim curama na velikoj podršci, da vas sada sve ne nabrajam
    Nakon biokemijske sam imala menstruaciju i odmah u idućem ciklusu u prirodnjaku dva folikula ali nisu bili dobri za išta. U drugom mjesecu kada sam išla na dogovor za postupak je doktorica L rekla da tu nešto ne štima, da je jako maternica prokrvljena, test na trudnoću je bio negativan, sutradan menstruacija sa ugrušcima, baš neka čudna menga je bila. Na kontroli se to nije ništa pomaklo, čak je i dr.Š došao pogledati, vadili mi betu i rekli ako bude pozitivna odmah na hitnu, napisali su preporuku za histeroskopiju. Ja se nisam previše prepala, reko super odradim histero i idem u postupak međutim kada sam vidjela betu živa sam se satrala, na hitnu i evo već mjesec dana hodam na kontrole, taj metx koji je odradio svoje nakon 2tj. Pregledalo me toliko doktora, pa dogovorili histero, pa otkazali, pa moguća laparotomija pa ipak ne, i tako se to vuklo i vuklo do ove zadnje kontrole i tek sada kad je sve prošlo shvaćam zašto su to sve odgađali, da bude najmanje moguće štete po mene.

U Vinogradskoj sam.
    Danas mi je bio Docent B na pregledu i samo mogu reci da je prije svega covjek koji mi je sve objasnio i dao rijeci utjehe i zbog toga sam sve lakše podnjela jer je ovo prvi plus od 2022 godine.

Drži se draga,puno nas misli i moli za tebe🤗🙏🏽💜..mora se pojaviti plus nakon kojega će zasjati 🌞

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

Sirenaa
    13. Ožujak 2025. 19:06

Puno hvala svima na podrsci i lijepim rijecima utjehe, jako mi je drago sto sam dio ove zajednice foruma 🥰❤️

👩🏻 33g AMH 9,5 pmol/L, PAI-1 4G/4G Homozigot, imunološki nalazi ✔️ kariogram ✔️hosteroskopija
    🧑🏻 36 god normo, pokusavamo od 12.2020
    5/2021 missed 7tt, 8/21 , 4/22 biokemijske
    2/23 AIH previse folikula odustali, 3/23, 5 folikula idemo u IVF popucali prije aspiracije
    IVF 6/23 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧 u kiropohrani 4 po 🐧 i 6 po 🐧🐧
    8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
    FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
    2/25 FET 🐧🐧 ,12 dpt beta 139 IU/L, 14 dpt 250, 16 dpt 596, 7 tt Blighted Ovum

• MiliPe
    13. Ožujak 2025. 20:05

Sirena Zao mi je, drzi se 😞
    Nikita Neka ti Prag konacno donese srecu 🙏🍀
    Bela Sretno ti bilo i neka ovaj put bude uspjesno drzim fige 🙏🤞🍀
    Dodo Super crta, kad vadis betu? 

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 4❄️ blastociste
    4.2025 Fet 1 blastociste ➡️ Beta 14dpt 1229
    2.6 Ultrazvuk 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.